Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
totyak
üzenetére
Pedig azt általában be szokták tartani, hogy a sárga a videojel, mondjuk én ilyen esetben kimérném ellenállásmérővel is, hogy mi, hová vezet, nincs-e szakadás vagy zárlat.
Vegyük figyelembe azt is, hogy itt két készülékről volt szó:
Első körben összedugtunk a TV-vel egy hordozható dvd lejátszót, aminek van AV kimenete (a TV-nek meg ugye AV bemenete). Egy sima jack-jack dugóval gyönyörűen átment a kép és a hang is a lejátszóról a TV-re. Itt kezdtem kicsit örülni.
Aztán kipróbáltunk egy olyan kábelt, aminek az egyik fele jack, a másik meg rca (lehet nem így hívják, arról a piros, fehér, sárga dugós kábelről beszélek). A jack rész ment a TV-be, a másik 3 meg egy asztali dvd lejátszóba. Rettenetes képminőség és recsegős hang lett az eredménye.
Lehet gond a jelforrásnál is, valami beállítással, vagy nem a kompozit-kimenetre dugtad esetleg.
Próbáltuk ugyanezt úgy, hogy az rca-t még bedugtuk egy scart átalakítóba és a scart rész ment a dvd lejátszóba. Így se kép, se hang.
Pedig kellene, megfelelő kapcsolóállásnál, de ilyenkor célszerű ellenpróbákat is végezni, valamilyen más készülékkel is ellenőrizni a kimenőjelet, hogy van-e.
Mindamellett ismét ide kanyarodnék vissza:
Egy sima jack-jack dugóval gyönyörűen átment a kép és a hang is a lejátszóról a TV-re. Itt kezdtem kicsit örülni.
Az a kábel is audio célra készült gondolom, mégis átvitte a videót. Nekem is van egy ilyen, lapos, szimmetrikus kábel (két ér egyforma). Amit direkt videóhoz gyártanak, annál az egyik ér vastagabb szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann