Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Senki sem töröl ennél jobban
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
unravel
üzenetére
Belenyugszom én... nem arról van szó, hogy nem.

Amúgy asszem épp AXN-t néztem és M2-t akartam rögzíteni erre rákérdezett a rögzítésre és egyből arra az adóra ugrott.Ami a kódolást illeti lehet, hogy rosszul írtam, de mpeg a rögzített adás formátuma az biztos. Amivel az a bajom, hogy nem játssza le semmi, csak maga a rögzítést is elvégző tv szoftver. Az így rögzített anyagot pedig nem tudom megvágni, mert egyik progi sem ismeri fel, max. ha átkonvertálom az mpeg-et avi-ba, az pedig jó sok idő és energia, no meg helyigény, mert ha 30 perc mpeg kb. 2 Gb, akkor ez avi-ba átkonvertálva kb. 5-6 Gb. És ezen bevallom kiakadtam, révén, hogy 40 perces filmeket meg lehet nézni mpeg 280 Mb, vagy avi 350 Mb méretben.
Szóval nincsenek nagy igényeim, csak a felvett cuccost akartam egyszerűen szimplán megvágni, mert az Arcsoft Total Media 3,5 vágó része momentán nem ér semmit, mert egyik gombja sem reagált a vágási utasításomra. A gyűjtött tapasztalat alapján pedig külső progival vágni lehetetlen, az átkonvertálás pedig elég nagy macera. Ezért akartam rákérdezni, hogy más használja ez ATM 3,5 progit, és mi a tapasztalata vele, vagy mivel lehet kiváltani...A lakhelyem nem titok Kiskunfélegyháza, de én ezzel az ajánlott progival nem boldogultam, mert nem tudtam a beállításain átverekedni magam. Lehet, hogy túl h vagyok hozzá, vagy csak türelmetlen és információhiányos...
A tapasztalataidat részben osztom, bár nekem az msi-s tv tuner csak ezzel volt képes egyből működni. Az ablak egyből felugrott, ország kiválasztás, majd keresés és lőn, megvan mind a 22 csatorna, (Szentes irányában, mert a családi csomaghoz már Kecskemét felé kellett volna irányítanom, úgy viszont nem vett semmi jelet, igaz kicsit ferdén próbálkoztam vele...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Subaru topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann