Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre beszereztem egy új sat/dvb-t hibrid vevőt (edision argus mini 2in1), módosított fw-t raktam fel rá, és ezzel már megoldódott a régebbi tivusat kártya kompatibilitási gondom.
Viszont előjött egy másik problémám.
Ha veszek fel usb eszközre adást, akkor nem csak az aktuális adást rögzíti, amit én szeretnék, hanem az egész transpondert.
Így egy perc kijön kb 280mb-re, és van benne kb 4-5 adónyi műsor.Ez mind szép és jó, de még nem találtam alkalmas programot, ami pikpak szétszedi a felvett ts-t csatornánkénti streamre.
Próbáltam a tsmuxert, de ott párosítgatni kell, ami időigényes dolog.
Nincs vmi egyszerű program erre, ami könnyebben végzi el ezt a feladatot?
Dvb-t része még nincs beüzemelve, de feltehetőleg az is így fog felvenni, ami nem jó nekem. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest