Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos csak a számítógépemen tudok TV-t nézni egy jó ideje, eddig semmi probléma nem is volt, viszont egy ideje a közszolgálati adók, plusz pár adó például a pro4 nem jön be... EPG-t látom némelyik adónál de a jelerősség az nulla... Próbáltam számtalanszor újrahangolni, megtalálja a program a csatornát, de továbbra sincs kép, illetve hang... Nagyon idegesítő, kevés adást néznék, de azokat se tudom... TV tuner kártyám: TechniSat Cablestar HD2 és a hozzá kapott DVBviewer-t használom... Manuálisan se tudom beállítani a csatornát, hiába adom meg a honlapon is fent lévő frekvenciát, akkor is ugyan ez a probléma... már mindent kipróbáltam, de sajnos nem megy...
Lenne valami ötletetek, hogyan tudnám életre kelteni az eltűnt adóimat??
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest