Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
mirci18 #74526 üzenetére
A kamera megléte két szempontból lényeges azért:
- Az árat megdobja ha van,
- Ha van kamera (vagy a gép 120g-nál nehezebb) akkor regisztrálni kell jogilag.
Tehát ha nincs 120g és nincs kamera se (valamint nem repül 100 méternél távolabb), akkor játék és (remélem nem mondok hülyeséget) minden megkötés nélkül repkedhetsz vele. Ellenkező esetben vannak különféle szabályok.
Nem tudom amúgy van-e használható, kamerával nem rendelkező gép, de az nem is ehhez a topikhoz tartozik, azok RC játékok.
Kamerás drónoknál viszont tényleg a többség ilyen kínai noname gép amivel te is találkoztál, de emlékeim szerint vannak picike "micro drónok" (vagy nem tudom hogy nevezik őket), azokkal lehet próbálkozni. De mivel azokat én nem ismerem, így nem tudok konkrét gépet ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest