Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
MOst...!
Kicsit későn érő típus vagyok na
Vagyis a "Most", az azt jelenti, hogy tegnap "állítottam át" a kisgépeket props out-ra...
Nagyon régóta pihentek a kis masinák a dobozukban, mert az 5"-os "vadsárkány" vette át a nagy kedvenc szerepet, így a "pötimasinák" kicsit mostohagyerekek lettek...
És milyen kár...
Ezzela props out-al mintha új gépeket kaptam volna... összesen 9db 2S 300mAh aksim van de tegnap óta én már nem is tudom hányszor töltöttem a szettet...
Nagyon nagy élmény...tényleg teljesen máshogy repülnek a gépek..(MObula7, és az UR85-re épített masinám)
Főleg az utóbbi lett besz@rás
Ez a gép annó megépült, de nem vált belőle kedvenc...Na most viszont....
Kva jó vele repülni...
Valóban olyan lett, mint amit itt olvastam eddig tőletek, hogy miért szeretitek a 85mm-es gépeket...
Nekem "beragadt" eddig a mobula7 a 75mm-el, azt szerettem, csak már baromira unom, mert szar az egész "felépítménye"(canopy) rángat a kép iszonyatosan....jó volna valami normális kamera és canopy rá...csak nem tudom mit vegyek a mob7váz+crazybee lap pároshoz, hogy az szépen feélcsavarozva álljon a vázon remegés nélkül...
Vagy lehet, hogy azt is megtaknyolom mint a 85mm-es gépet..
Azon ugyanaz a canopy van, csak a fejet minőségi "takonnyal" megragasztottam, és olyan szuper majdnem jello mentes képe van...meg hát azok a motorok is nagyon f@szák rajta
szeretem az egész gépet...csendes, a geprc motrok simák, a gép repülés közben tényleg csak "susog", nincs semmi felesleges műnyag"rezgés hang"...Na megint regényt írtam az ömlengésemmel...
Pedig egy mondatban is össze lehetett volna foglalni..
Köszi az ötletet, a props out nagyon faja lett
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest