Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz cd334 #71805 üzenetére

MOst...!
    Kicsit későn érő típus vagyok na :B :DDD :DDD
    Vagyis a "Most", az azt jelenti, hogy tegnap "állítottam át" a kisgépeket props out-ra...
    Nagyon régóta pihentek a kis masinák a dobozukban, mert az 5"-os "vadsárkány" vette át a nagy kedvenc szerepet, így a "pötimasinák" kicsit mostohagyerekek lettek...
    És milyen kár...
    Ezzela props out-al mintha új gépeket kaptam volna... összesen 9db 2S 300mAh aksim van de tegnap óta én már nem is tudom hányszor töltöttem a szettet...
    Nagyon nagy élmény...tényleg teljesen máshogy repülnek a gépek..(MObula7, és az UR85-re épített masinám)
    Főleg az utóbbi lett besz@rás :C
    Ez a gép annó megépült, de nem vált belőle kedvenc...Na most viszont.... :B :D :C
    Kva jó vele repülni...
    Valóban olyan lett, mint amit itt olvastam eddig tőletek, hogy miért szeretitek a 85mm-es gépeket...
    Nekem "beragadt" eddig a mobula7 a 75mm-el, azt szerettem, csak már baromira unom, mert szar az egész "felépítménye"(canopy) rángat a kép iszonyatosan....jó volna valami normális kamera és canopy rá...csak nem tudom mit vegyek a mob7váz+crazybee lap pároshoz, hogy az szépen feélcsavarozva álljon a vázon remegés nélkül...
    Vagy lehet, hogy azt is megtaknyolom mint a 85mm-es gépet..
    Azon ugyanaz a canopy van, csak a fejet minőségi "takonnyal" megragasztottam, és olyan szuper majdnem jello mentes képe van...meg hát azok a motorok is nagyon f@szák rajta
    szeretem az egész gépet...csendes, a geprc motrok simák, a gép repülés közben tényleg csak "susog", nincs semmi felesleges műnyag"rezgés hang"...

Na megint regényt írtam az ömlengésemmel...
    Pedig egy mondatban is össze lehetett volna foglalni..
    Köszi az ötletet, a props out nagyon faja lett :R :R

Új hozzászólás Aktív témák