Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
Geresics
üzenetére
Én is ezekre az aránytalanságokra hívtam már fel régebben a figyelmet UL biztosítás vs drón biztosítás.
Az nagyon jó példa volt, hogy szezonális járműveknél (pl. motor, én is télire kivonatom) nem kell fizetni, de visszatérve az UL-re (emberes repülőgép) szintén köthető csak az aktív időszakra. Nagyon sokan számolnak úgy, hogy tavasz közepétől ősz végéig kötik mivel télen, hidegben sokan nem repülnek.
Erre a drón biztosításra nem nagyon lehet mást mondani, mint lehúzás. Bocsánat érte ha valakit ez zavarna

Aztán meg nem tesz a drón biztosítás különbséget a 120 grammos játék és a 25 kg-os professzionális eszköz között sem. Miért fizetne a kamerás kis drónos a tarló feletti repítésére biztosítást? A helyi pockok, denevérek, vagy verebek nyugalmának indokolatlan megzavarásáért, vagy épségük veszélyeztetésért??? Ez is súlyos aránytalanság!
Ugyanez van a vizsgával és a tananyaggal. Miért éri meg az osztráknak online ingyen biztosítani mindezt és miért kell idehaza (tervezet szerint) mindezt többszörösen fizetni? Mi a cél? Bevételi forrás teremtése vagy a felhasználók biztonságos drón (játék) használata?
Összegezve: Nem a hazai szabályozás ellen vagyok, hanem annak tartalmával nem értek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs