Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Én is csak nézelődök, érdeklődök, DE
- kell a biztosítás, ami évi 20-25e között van
- de nem fog fizetni, csak ha minden rendben van. (de nem lesz, mert 30 nappal előtte megkérni a légtér engedélyt 3e ftért, gyakorlatilag esélytelen)nézegettem külföldi biztosítást, ahol
- nem lehet megkötni, mert kis hazánkra nem kötnek
- nem lehet megkötni vmi teljesen más okból, feladtam..Tényleg kinek van valami elfogadható árú biztosítása? Hol és hogy kell megkötni? Vagy ez a 20e ez jó ár? (a mini árának 20%?)
kíváncsian várom a fejleményeket, hogy most akkor mi lesz jan. 1-től, mert a mini és mini2 felértékelődik, ha mégis az eu szabályozása lépne érvénybe és lakott és tiltott területen kívül szabadon lehetne reptetni. (persze lehet ez lesz, csak egész ország tiltott terület lesz
)A biztosításra visszatérve, ha lakott területen kívül röptetsz, mondjuk egy mezőn, tóparton, stb, mégis miben tudsz kárt tenni? (legalábbis a 259 g- os minikkel). Minek erre biztosítás?
Lehet félre értettem, de a 250g alattiakra Európában a lakásbiztosításoknál van lehetőség kiterjeszteni pár euroért, mint pl itthon is van a kutya tartóknak erre lehetőségük. Amíg volt kutyám ez pl fontos volt, hogy kirohan az útra egy tesla félre kapja a kormányt és összetör egy másik teslát, életem végéig sem tudnám kifizetni a kárt...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)