Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Egy kis múltidézés:
Ma elővettem több, mint egy éve álló P2-esemet. Az aksik is igencsak ki voltak "tikkadva". De a töltőjét rádugva mindhármat simán fel tudta tölteni. És ami annál is jobban meglepett: 15 percet (1 aksival) simán repült a cucc úgy, hogy maradt még benn 40%. Ráadásul mindezt úgy, hogy egy FLIR kamerát is táplál a mellé rakott lesugárzóval együtt.
Mellesleg a P2 elég hamar megtalálta a holdakat -pedig egy év állás után már a GPS sokat szokott "gondolkodni" a pozícióján- és a szerkezet olyan kezesen repült a nagy éjszakában, hogy majdnem megkönnyeztem.
Ja igen. Azért az éjszakában, mert egy szerencsétlen távoli szomszédom gallyakat égetett 3 hete és azóta nem bírja eloltani a füstölgő kupacot. Gondoltam hőkamerával ránézek
Hiába borította le földdel, alul izzik kb. 3*5 méter területen. Persze víz nincs a telkén 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába borította le földdel, alul izzik kb. 3*5 méter területen. Persze víz nincs a telkén