Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Egy kis múltidézés:
Ma elővettem több, mint egy éve álló P2-esemet. Az aksik is igencsak ki voltak "tikkadva". De a töltőjét rádugva mindhármat simán fel tudta tölteni. És ami annál is jobban meglepett: 15 percet (1 aksival) simán repült a cucc úgy, hogy maradt még benn 40%. Ráadásul mindezt úgy, hogy egy FLIR kamerát is táplál a mellé rakott lesugárzóval együtt.
Mellesleg a P2 elég hamar megtalálta a holdakat -pedig egy év állás után már a GPS sokat szokott "gondolkodni" a pozícióján- és a szerkezet olyan kezesen repült a nagy éjszakában, hogy majdnem megkönnyeztem.
Ja igen. Azért az éjszakában, mert egy szerencsétlen távoli szomszédom gallyakat égetett 3 hete és azóta nem bírja eloltani a füstölgő kupacot. Gondoltam hőkamerával ránézek
Hiába borította le földdel, alul izzik kb. 3*5 méter területen. Persze víz nincs a telkén 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába borította le földdel, alul izzik kb. 3*5 méter területen. Persze víz nincs a telkén