Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Lehetett volna sokkal jobb is ha finomítok a mozgásokon és bátrabban repülök közelebb a fákhoz és lejjebb a vízhez.
Így is már a második kör volt mert az első (ami meg is lett vágva felszállás után) kriminális lett.
Bár kaptam engedélyt a tó tulajától, de sietnem kellett a felvétellel mert nem akartam zavarni a horgászokat. (horgász tó)A tegnapi off-road drónozásom meg annyira "jó" lett, hogy a szervezők felkértek rá, hogy legközelebb is menjek. Nem pénzért csinálom ezt mondtam is nekik, de aszonták ingyen semmi nincs így megegyeztünk, hogy ingyen kaja pia biztosítva lesz számomra.
Csodálkoztak milyen szépen tudom követni a kocsikat. Nem akartam nekik mondani az az Air 2 tudása a Spotlight mód én csak mozogtam a drónnal, de a drón volt az aki a képernyő közepén tartotta a járművet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest