Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- AMD FX
- HTPC (házimozi PC) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Gaming notebook topik
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
Statikus
üzenetére
Szerintem nem kell ez mellre szívni.
Én például almát használok a repítésekhez, de nem telefont hanem tabot mert azon jobban látok. Air2 (mármint a tab), új volt egykor ma már hamar merül. Ezzel együtt szerintem jobb, mint a droidon futó applikációk noha zsigerből utálom az almát. Nyilván ebben erős szubjektum is van
A telefonom meg droidos, talán az egyik legújabb modell és naponta töltenem kell. Nem használom repítésre meg semmi különleges dologra.Az eredeti kérdésedre pedig a válasz egyszerű: Ha meríti, kapcsold be a töltést. Akkor meg az lesz a problémád, hogy a távirányító merül majd hamar. Így volt ez nekem a tab estében. Megoldás, hogy mindig mindent töltve viszek ki. Ha több kell, mint amit bármelyik cuccod bír és még van aksi a drónhoz, akkor megoldások: autós töltő, power bank , új kasi a telefonba vagy mégse repítesz többem, mint amit a leggyengébb láncszem bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest