Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Statikus
üzenetére
Én ugyan csak Sparkkal tolom, de inkább kézből indítom. Egy ideig landing padról is nyomtam, de szélben például sokkal bizonytalanabb vele úgy felszállni vagy leszállni. 2 hónaposan így borítottam bele a hóba... leszállásnál alá kapott a szél, és motorral a hóba fordította. Az hagyján, hogy megállt bennem az ütő, de utána elküldtem bevizsgálásra is kényszerből, mert furcsa daráló hangja volt, hiába fújtam ki a motorból a havas löttyöt. A myactoin-nél ránéztek, és végül nem találtak problémát, csak propellert cseréltem, de cserébe majdnem falhoz vágták, mert hármason volt az irányítás, amit állítólag rajtam kívül kábé senki nem használ! ;-D
Szóval, azóta inkább kézből indítok és szállok is le, semmi gondom vele.
Más: ÁNYK-ból igényeltem légteret júliusra, és így is kicsit több, mint két hét kellett az elbíráláshoz. Csak azért írom le, mert sok helyen 2-3 napot írnak, de az szerintem csak véletlen lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Disney gyerek elefántos falióra
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest