Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Ma délután hazafelé menve láttam az égen egy hatalmas drónt. Sötét volt, 3 nagy reflektor világított, 2 elől 1 hátul....nehezen tudtam kivenni a sok fa miatt, de az biztos hogy nem UFÓ
...ember nélküli irányított dongó volt, jó nagy hanggal. A vasút mentén haladt egy irányba és eltűnt.
Esetleg valami rendőrségi drón? Nem szoktam ott drónozni, de ha véletlen összefutna az én kis Fimimmel nem kérdés melyik győzne.
KillHates madara sem rughatna labdába mellette.
Egy verseny drónnal még meg lehetne lépni, de nem az enyémmel ha ez amolyan befogó valami lenne. Tiszta sci-fi para érzés futott át rajtam. 
Aszem fel kellene fegyvereznem a kis kedvencemet valamivel, legalább egy gázspray legyen nála, rakétakilövő a hason lévő kioldó szerkezetre
, ez a közbiztonság, megyek benézek az áruházakba. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ember nélküli irányított dongó volt, jó nagy hanggal. A vasút mentén haladt egy irányba és eltűnt.
KillHates madara sem rughatna labdába mellette.
Egy verseny drónnal még meg lehetne lépni, de nem az enyémmel ha ez amolyan befogó valami lenne. Tiszta sci-fi para érzés futott át rajtam.