Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Fogas János #3102 üzenetére

Ha még csak próba volt, akkor kóstolót kaptál belőle, mire számíthatsz a jövőben. Írd be a termék nevét a keresőbe, hozzátéve, hogy "problem", és nézd meg, mennyien szenvednek vele.

Igaz, hogy a Wacom kétszer annyiba kerül, de mérföldekkel jobb a kialakítása, a működése és a supportja. Egy 10 éves Geniushoz pl biztos nem lesz Win8 driver, míg a Wacomra megírják. Lehet, hogy most megveszed, és 5-6 év múlva már driverhiány miatt nem tudod majd használni, hiába jó a tábla.

Aztán olyat is mondanak, hogy ha elkopik a hozzá adott hegy (márpedig gyorsan kopik, nekem elhiheted), akkor Geniushoz, Trushoz valami horror beszerezni új hegyet, gyakorlatilag nincs folyamatos utánpótlás belőle, túrd fel a webet, hogy valakitől elfekvőben lévő hegyet tudjál venni hozzá horror áron. Végül apránként többet fogsz rákölteni, mintha egy Wacomot vettél volna, és több lesz vele a macera.

Én se vagyok pénzügyileg eleresztve, de technikai eszközből nem veszek bóvlit, legyen az egy rajztábla, vagy telefon vagy fényképezőgép. A nóném vacakok hamar megbosszulják magukat, a nevesebb gyártók pedig belépőszintű termékekkel igyekeznek magukhoz édesgetni a szegényebbeket is.

Ezeket mind gondold át, mielőtt döntesz.

Új hozzászólás Aktív témák