Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Fogas János #3102 üzenetére
Ha még csak próba volt, akkor kóstolót kaptál belőle, mire számíthatsz a jövőben. Írd be a termék nevét a keresőbe, hozzátéve, hogy "problem", és nézd meg, mennyien szenvednek vele.
Igaz, hogy a Wacom kétszer annyiba kerül, de mérföldekkel jobb a kialakítása, a működése és a supportja. Egy 10 éves Geniushoz pl biztos nem lesz Win8 driver, míg a Wacomra megírják. Lehet, hogy most megveszed, és 5-6 év múlva már driverhiány miatt nem tudod majd használni, hiába jó a tábla.
Aztán olyat is mondanak, hogy ha elkopik a hozzá adott hegy (márpedig gyorsan kopik, nekem elhiheted), akkor Geniushoz, Trushoz valami horror beszerezni új hegyet, gyakorlatilag nincs folyamatos utánpótlás belőle, túrd fel a webet, hogy valakitől elfekvőben lévő hegyet tudjál venni hozzá horror áron. Végül apránként többet fogsz rákölteni, mintha egy Wacomot vettél volna, és több lesz vele a macera.
Én se vagyok pénzügyileg eleresztve, de technikai eszközből nem veszek bóvlit, legyen az egy rajztábla, vagy telefon vagy fényképezőgép. A nóném vacakok hamar megbosszulják magukat, a nevesebb gyártók pedig belépőszintű termékekkel igyekeznek magukhoz édesgetni a szegényebbeket is.
Ezeket mind gondold át, mielőtt döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest