- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
wwenigma #49399 üzenetére
Gigabites lan egyenlore csak alaplapon van. Gondoltam ha mar digi1000 lett megnezem MIT tud... Router gigabites porttal meg nincs. Majd lesz.
Ha van otlet mitol van a 720as hiba kod, nekem AZ boven eleg lenne.
Odaig eljutottam en is hogy kiuritettem a DNS tarat. De ugyanugy ledob.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xeon forever #49397 üzenetére
Lehuztad a routert elotte disconnectet nyomtal? Ha nem akkor varni kell amig eszreveszi hogy lehuztad. Ha a router mogott akarsz mégegyszer betarcsazni az meg nem fog menni mert a router mar intezi...miert akarsz windozzal bejelentkezni?
-
zsolt501
nagyúr
Nagyon remélem idén belehúznak paneles területen is az FTTB hálózat átalakításába FTTH-ra, mert az utóbbi időben a magánházas területeket priorálták eddig, igaz előtte meg a panelos építés volt a fő szempont.
-
viktorhu
veterán
válasz
xeon forever #49395 üzenetére
Szerintem nem Neked akart válaszolni, csak eltévesztette
A PPPoE protokollt telepítetted a Windowson (adapter tulajdonságai)?
-
Ferenc.
tag
válasz
xeon forever #49393 üzenetére
Köszönöm, akkor elég lesz bőven a digi 500 vagy 200 megás nete egy 450 megabites wifi routerrel, én nem akarok kábelozni már semmit. Nekem wifin is tökéletesen megy minden.
-
xeon forever
addikt
Sziasztok.
Winfoson mi okozza a 720 as hibat.
Router siman bejelentkezik pppoe be.Csak ez a franya windows kotozkodik.
-
adika4444
addikt
válasz
Multibit #49390 üzenetére
és (#49391) CirrMee:
Igazigaz, én is vezetékezek már 200-nál, mert egyszerűen a wi-fi természetéből adódóan instabilabb mint a kábel. Pedig nem panaszkodhatok, 5 Ghz-n úgy hogy a szomszéd szobában csücsül a router szakadozás nélküli 110--130 Mbps közötti értékeket tapasztalok egy netbookon Intel DualBand N7260 kártyával. -
CirrMee
addikt
válasz
Ferenc. #49389 üzenetére
Hát nem semmi, hogy ahhoz hogy az ezer megás digit ha bekötjük, és hogy azt ki is tudjuk használni, vagy 60 ezerért kell venni eszközöket.
Épeszű ember vezetékkel használja a gigás netet, nem wifivel próbál meg csakazértis' erőlködni. Vezetékes témához meg ugye nem kell 60 ezrest kidobni az ablakon.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Ferenc. #49389 üzenetére
vagy 60 ezerért kell venni eszközöket
Nem kell. Veled ellentétben az 1000-es netcsomagot vásárlók többsége a "földön jár" és UTP kábelt használ a router és a számítógépek közöttMert ugye mobil eszközökhöz tök felesleges nem csak az 1 Gbps, de még az 500 Mbps is.
Gondold át jól, hogy mennyit invesztálsz a projektbe, mert a wifi, csak wifi! Azaz egyáltalán nem biztos, hogy a sok tízezer forintos befektetés megtérül. Arról nem is beszélve, hogy ha még el is éred a sok száz Mbps tényleges sebességet wifi-n, az a gyakorlatban akkor is lassabb lesz, mint a kábeles kommunikáció -
Ferenc.
tag
válasz
Multibit #49388 üzenetére
Igazatok van, akkor venni kell egy jó routert, mondjuk 1900 megabites wifi sebességűt, meg egy jó wifi adaptert usb-t ami tudja megint csak a gigabitet, mert most nézem ,hogy ami jelenleg van az 150 megabites, a wifi vevő ami a pc-hez van csatlakoztatva.. Hát nem semmi, hogy ahhoz hogy az ezer megás digit ha bekötjük, és hogy azt ki is tudjuk használni, vagy 60 ezerért kell venni eszközöket.
-
Ferenc.
tag
válasz
CirrMee #49384 üzenetére
Igazad van, a wifi része 450 megabites, a lan része az gigabites, amúgy a routerem az Tp-link 1043ND V3 ,de mivel nincs rákötve vezetékesen semmi, és nem is volt sosem, mert minden eszköz wifin csatlakozik rá, ezért vettem alapul a 450 megabitet. Ilyen esetben akkor meg elég lesz a digi 500 megás nete, azt még épp ki is tudjuk használni akkor wifin.
-
válasz
CirrMee #49384 üzenetére
valószínűleg a vezetéknélküli az, de az valójában jóval kevesebb, meg játszik még a lan-wan áteresztőképesség is.
Ferenc.: milyen router ez? egyébként nem baj ha a router lassabb, csak minek a gyorsabb net akkor?
ahol docsis és ftth vagy fttb is van, gondolom ott a koax docsis mellé építették ki az újabbat. -
CirrMee
addikt
válasz
Ferenc. #49383 üzenetére
Nekem olyan routerem van ami csak 450 megabites, mi lesz vele ha rákötöm ezt az ezer megás digi netet, lesz baja? Vagy csak annyi történik, hogy 450 -et ad le belőle és kész. Vagy mindenképpen gigabites router kell?
Annyi baja lesz, hogy be fogod látni, nincs 450 -es vezetékes kapcsolatú router, és kénytelen leszel ezt figyelembe venni, majd újra megnézni a pontos adatot.
-
Ferenc.
tag
válasz
qnadam #49382 üzenetére
Kösz szépen, akkor jól sejtettem, csak azt nem értem, mert egyik ismerősömnél bent van a 100 megás pro csomag(szintén újonnan kiépített városrész), de a docsis díjcsomag alatt ugyan úgy ott van az utcájuk meg házszámuk.. De akkor egyértelmű, hogy ilyenkor nem a docsis csomagot adják, hanem a gyorsabb csomagot. S mivel nálunk most építik ki az a hálózatot, így gondolom az saját lesz, így akár az ezer megás net is elérhető lesz.
Még egy apró kérdés. Nekem olyan routerem van ami csak 450 megabites, mi lesz vele ha rákötöm ezt az ezer megás digi netet, lesz baja? Vagy csak annyi történik, hogy 450 -et ad le belőle és kész. Vagy mindenképpen gigabites router kell?
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Lassan elérhető lesz a digi nálunk is, kábelesen.
A honlapjukon ha megnézem a vezetékes internet csomagokat, akkor alapból ugye jön a nagy 500 meg ezer megás csomag is 3680Ft/hó 2év mellett.Én azt nem értem, hogy a lap alján viszont van egy olyan rész, hogy: "Kábelnet(modem) díjcsomagok" .
S ezen belül Docsis2 és Docsis(D3) néven, s itt elég drágán és alig pár megás csomagokat adnak ..,
De ez mi? Ki az aki ilyet rendel? Kit érint ez és miért, ha ugyan annyi pénzért 500 vagy ezer megát is adnak, hiszen mind a kettő vezetékes, nem? Tehát a kérdésem az hogy akkor én most miután bekábelezték az utcánkat most akkor az ezer megás netet köthetem, vagy a pár megás docsis semmire se elég netet kb ugyan annyiért? -
nfsu17
veterán
válasz
Roshan #49378 üzenetére
ez eddig egy vevő amit linkeltél.
és mi az adó?
amúgy meg itt kellene -
Roshan
tag
Hali, digi 500as netem van, szeretnem a wifimet kicsit feltuningolni a gepbe hogy kitudjam hasznalni rendesen a sebesseget!
jelenleg intel Dual Band 7260 wifi kari van a gebe,(Laptop) ennek a max speedje 867 Mbps, tudnatok olyat ajanlani ami ennel tobbet tud, nem lenne baj ha maradna a 2 antennas, de ha ezek ennyit birnak akkor johet 3 as antennas is!http://www.ebay.com/itm/40cm-MHF4-Antennas-AW-CB160H-Broadcom-BCM94360HMB-802-11ac-1300Mbps-BT-4-0-Card-/252212490257?hash=item3ab9093011:g:-MUAAOSwcBhWbpI9
Ezt mar probaltam de ettol osszefosta magat a gep, felforrosdott es kekhalal.
Nemtudom mennyit birhat el a gepem de szeretnem a maxot kihozni belole!
Config:
Asus k52jr laptop
8 gb ddr3 ram
128 gb ssd
2 tb hdd
intel core is 5 proci (elso generacios)Elore is koszi a segitseget!
-
boat76
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 100/100 -as net és egy tp wr1043 nd router. A wifi mért sebesség 3/3. Ennek többnek kellene lennie. Mi lehet a baj? A router-ben mit kellene állítani? Köszi!
-
Forchalad
tag
válasz
zsolt501 #49350 üzenetére
MacBook pro-t használok 2.7 ghz 8 gb ram és ssd, szóval ezzel az asus routerrel szerintem tudnia kellene a maxot. Mivel házban lakunk és közvetlenül van behúzva a net, gondolom tudnia kellene a full sebességet.
A szolgáltatónál lehet a gond vagy a router-ben nem stimmel valami?
Speedtest-en mértem a sebességet, de torrenten sem tud többet.
-
dreko
aktív tag
hűség nélkül mi az ára a digis netnek? A honlapon csak 12-24 hónapos hűségszerződéses árakat találtam
-
Gsx-rr
veterán
Most kotottek be az 500-as netet. Huawei modem/routert kaptunk. Tenyleg nem lehet a nevet es a jelszot megvaltoztatni?
-
woodworm
veterán
Kérdés:
Miért olyan egyértelmű, hogy a speedtest, vagy bármilyen webes sebességteszt, egyetlen szálat használ? Mivel a letöltés a böngészőn keresztül történik, annak az alapbeállításai érvényesülnek, és szerintem ma már minden böngésző megpróbál több szálon csatlakozni a gyorsabb letöltésért. A firefoxban pl. a 6 az alapértelmezett. -
"550 Mbps"
Hát igen. A kolléga egész biztosan torrent-tel tesztelte a letöltési sebességet, majd a kliensben elért MB/s értéket átváltotta mbps-os értékre, és jött a fórumba beírni az eredményt. Ez sokkal valószínűbb történet, minthogy azért írt mbps mértékegységű értéket, mert a speedtest abban írta az eredményt ...
-
TeeJay
félisten
pont hogy a speedtest a flash miatt úgy megette a procit hogy régebbi laptopok már nem tudtak kimérni 600 megabittől többet
mióta HTML5 az oldal már azóta nálam is vígan jön a 900megabit mert nem tekeri le a procit
torrenten meg SSD-re a DIGI userektől 16gigás tesztfájlt 115megabájtot is tudott gond nélkül
szóval a torrent kevésbé terheli le mint egy flash-es sebesség mérőahhoz hogy 500megabitet ne tudjon mérni nagyon régi laptop/gép kell
enyémben i3-380M proci van, nézd meg wikin milyen régi széria és bőven elégegy mai Kaby Lake 7200u vagy 2x erősebb és az 15wattos az enyém még nem
-
ACE-
addikt
válasz
proradeon #49352 üzenetére
Az, hogy speedtest-en 1 szálon megy a full letöltés, még nem jelenti azt hogy ezt a sebességet több szálon is teljesíteni tudja. Ha ftp-ről töltesz le akkor elmegy, de pl. a legpopulárisabb "linux iso" letöltési módnál, a torrentnél aligha teljesítene megfelelően, és messze nem érné el a speedtest-en mérteket... Ezért már többször ki lett tárgyalva, hogy a Gigabit netnek nagyon nincs létjogosultsága nagy általánosságban.
-
Nekem sincs atom gépem. Egy egyszerű i3-3110M processzor van benne, megfelelő router mögött (RT-AC56U) mégis gond nélkül kijön a 920 mbps-os letöltési sebesség speedtest-en.
Szóval ha az adott router képes a gigabites kapcsolat NAT-olására, akkor a rá csatlakozó gépnek már nem kell "atom gépnek" lennie, hogy ki is tudja azt hajtani.
-
Forchalad
tag
No megkértem hogy állítsák át a routert bridge módba és be is üzemeltem az ASUS routert. (RT-AC87U)
Az IP-m most ez: 188.143.103.216
Digi 1000-es a net de 550 Mbps fölé nem nagyon megy kábelen. WIFI-n meg a töredéke.
Ez mitől lehet?
-
lippije
tag
-
Pikkolo^^
addikt
Először router gondra gondoltam, kikapcs-bekapcs, már mindent próbáltam míg végül PC-re dugtam és így "tárcsáztam be", de a helyzet változatlan. A jelenség, hogy 100-as net helyett csak 7-8-at produkál. Egy hete néztem, akkor kb. 80-at ment kábelen mára viszont nagyon lelassult. Tudtok esetleg valami hálózat problémáról? BP XV. kerület.
-
Forchalad
tag
Sziasztok!
Most költöztünk kertes házba, ahova a digi 1000 lett bekötve. ZTE zxhn f668 routert adtak.
Az lenne a kérdés, hogy mi a teendő ha egy gigabites Asus routert szeretnék helyette használni, amihez még egy Synology NAS is csatlakozni fog.
Az összefoglalóban írtakat kell csak megcsinálni vagy van valami extra dolog?
A válaszokat előre is köszi.
-
kormoczi
csendes tag
válasz
gyáliSanyi #49340 üzenetére
+200 a felszólítási díj, mert az előző számlát késve fizetted.
-
válasz
gyáliSanyi #49340 üzenetére
a számlára csak rá van írva, mi lehet az a 200 forint.
viszont letérdelt az online fizetés.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
A Digi 200-as netre fizetünk jelenlegy 4k+200 forint valamilyen összeg.
Nézem, hogy az 500-as net pedig 4.100-ért lenne. Amellé is jönne még valamilyen felár? -
Klown
aktív tag
válasz
fokukac #49338 üzenetére
Ismerem jól a környéket! (Üdv a Centiről!
) Ott pedig nem lehetetlen a bekötés, de elég macerás. Sajnos a XVI. kerület társasházai el vannak átkozva és nyögnek a T-s rabiga alatt. Pár helyre a UPC be tudott települni (Egyenes utcai ltp., Jókai utcai ltp. de közel sem mindenhová.)
Üdv: Klown
-
fokukac
nagyúr
Hi!
közben beszéltem egy UPC-s szolgáltatás-megrendelős ügyfélszolgával, hogy hátha be tudják kötni, ha már egyszer ott van a kábel a póznán. Nem ígért semmit, csak azt, hogy elindít egy folyamatot.A legviccesebb az, hogy ez nem lakótelep, hanem erősen kertváros, Ómátyásföld, de mégsem családi házas, mert hatalmas régi villák vannak, és a legtöbben van 4-5-6 lakás, de van néhány 10-20 lakásos ház is az utcában Tehát nem értem, miért családi házas hálózatot építettek?
Sajnos nálunk a Telekom sem optika, hanem csak valami síma koax, és nem sok embertől hallottam eddig jót róla. Viszont az tény, hogy a címet beírva egyből felajánlja a kedvezményt, szóval, ha rossz is, legalább olcsó. Ennyi hatása van a fiktív Digi-s netnek...
Mindegy, meglátjuk, mi lesz.
-
Klown
aktív tag
válasz
fokukac #49331 üzenetére
Szia!
Próbáld meg egy UPC-s üzletkötőnél! Ők rámenősebbek, bár csodát ők se tudnak tenni, de ha tényleg ott megy el előttetek a pózna, akkor valószínűleg be fogják tudni köttetni. (Ha kell elérhetőség, akkor írj rám PÜ-t!) Tapasztaltam, hogy a DIGI köti a nem létező ebet a karóhoz, kurv@ rugalmatlan társaság.
Ismereős a szituációd! Itt is az egész kerületben bent vannak, kivéve a lakótelepeken. Nekem is hiába megy az ablakomtól 20m-re az optikájuk a szomszéd utcában, mégsem kötik be a lakótelepet. UPC dettó ugyanez... A DIGI-s üzletkötők meg igazi mihasznák, érdektelenek. Elkérik a címet, s ha nem vagy benne a címlistában, már teszik is le a kagylót. Meg sem próbálnak segíteni.
Én 1,5 évig keményen harcoltam a DIGI-vel (NMHH, önkormányzat - fogyasztó védelem, stb.), de feladtam, nem maradt nagyon érdemi muníció a kezemben. (Valószínűleg kartelleznek ill. a lakásszövetkezetet is valószínűleg kis·T···afirungozták, de bizonyítani nem tudom. A helyi I-TV-s érekeltség kamu indok, mivel vannak olyan utcák, ahol simán ráépítettek az I-TV-s partner hálózatára.)
Annyit sikerült elérnem, hogy a Telekomnál megkapjam a Speciális I.-es kedvezményt. Alternatívaként neked is jó lehet a T-nél Spec. I-el. Lehet, hogy a Spec. I.-hez neked is szükséged lesz üzletkötői segítsége, mint ahogy nálam is, mert alapból Spec. II.-es címen lakom. (Az évek során összegyűjtöttem már pár UPC-s, T-s üzletkötői elérhetőséget is...
) Én eddig meg vagyok elégedve a T-s optikával! (Családi+HD IPTV + Netmánia 1000 + Alap telefon = 6990 Ft/hó) Nem DIGI, de jó alternatíva! Eddig minőségi szolgáltatást kaptam tőlük.
Üdv: Klown
-
dreta
tag
válasz
xeon forever #49323 üzenetére
Szia!
Már egy ideje csak bérelni lehet a boxokat a digitől, megvásárolni már nem. Plusz a digi.hu oldalon minden szépen le van írva, amit csak tudni szeretnél, magyarul.
-
Met
nagyúr
válasz
Vakegérke #49329 üzenetére
Vannak olyan emberek akik azt hiszik hogy a nagybetűs írás nyomatékosít.
pl. ismerősöm írja hogy: Szerintem az emberek NEM olvassák el a feliratot, vagy vannak akik az általuk fontosnak vélt dolgokat színes betűkkel írják, vagy a kedvencem a levél tárgyában hogy SOS.Csak nekem szelektív a látásom, a nagybetűket kicsivé alakítja, a színes betűket feketévé és az SOS-t meg sem látom
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #49125 üzenetére
Még egyszer megpróbáltam a Diginél, ezúttal egy üzletkötőnél, hátha ő érdekelt lesz abban, hogy elintézze, hogy bekössék az új lakásomba (és esetleg a szomszédokhoz is) a Digi-t, aminek a kábele kb. 13 méterre megy az ablakomtól.
Nem sikerült.
Két hétig vártam rá, most írta, hogy nem lehetséges szerződnünk, még úgy se, hogy akár közvetlenül légkábellel a lakásba.Érdekes egy cég.
Azt hinné az ember, hogy a szolgáltatóknak az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, de kezdek rájönni, hogy ez nem feltétlenül van így.Ui. amúgy észrevettem, hogy van ám UPC-kábel is ugyanazon a villanypóznán (ott van rajta a címke!)... Persze elvileg az sem elérhető a címkeresőjük szerint.
Na mindegy, úgy tűnik, marad a telekom.
-
adika4444
addikt
válasz
qqcqqc #49326 üzenetére
Nekünk már volt tv probléma, telefon ment hogy rossz a tv, nem is kérdezték hogy analóg vagy digitális csak jöttek, elhárították (valami le volt szakadva az oszlopon, a neten is volt némi csomagvesztés).
Ettől független ez a szabály amit írtam, bár attól tartok hogy ez olyan mint a UPC 300 GB-os korlátja, van hogy legyen de a gyakorlatban nincs. -
Varszegig
veterán
válasz
xeon forever #49327 üzenetére
Valami baj van a klaviatúráddal, hogy AZT mindig nagybetűvel írod?
-
válasz
xeon forever #49323 üzenetére
Biztos kell?
Ha a tv-d tudja fogni a digitális kábel csatornákat, akkor minek. Úgy különben olyat veszel, amilyet akarsz. És van digi tv topik. -
nfsu17
veterán
válasz
xeon forever #49321 üzenetére
300 per hó
-
Arni9010
aktív tag
válasz
xeon forever #49315 üzenetére
Hol látsz te ilyet?
Soha nem kellett fizetni érte, most sem látok ilyen opciót a honlaponSzerk: Picit elkéstem
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Screenshotot tudsz mutatni rola?
-
válasz
Kérlek linkel már be miről beszélsz, mert szerintem te a tv boxokat nézed.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xeon forever #49310 üzenetére
Ingyen van amit adnak.
-
válasz
Peterhappy #49306 üzenetére
ez már hálózatépítős kérdés inkább, két router egymás mögött a dupla nat miatt nem igazán jó megoldás, de anélkül is szét lehet választani, hogy ki mihez fér hozzá.
-
xeon forever
addikt
Sziasztok.
Olyan kerdesem van, hogy mennyi AZ annyi ha nem berelni akarom a digi modemet hanem kifizetni egyben. Jovoheten jonnek bekotni, es addig el kene donteni melyik opcio legyen.
Digi 1000net +tv+telefon csomagos megoldas lesz. -
válasz
Peterhappy #49308 üzenetére
Ha el akarod különíteni a két hálót, hagyd a digi cuccát router módban és intézze a csatlakozást. A másik lakásban, meg router csatlakozik és kiépíti a mögötte levő hálózatot.
-
válasz
Peterhappy #49306 üzenetére
Ha bridgbe rakadod, akkor csak az egyik lakásban van net.
Egyszerre csak egy router csatlakozhat az adott felhasználói adatokkal. -
Peterhappy
őstag
válasz
adika4444 #49305 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, azt hiszem - remélem - most már mindent értek.
Alapvetően két hálózatban gondolkodtam, de lehet hogy egy is elegendő, max. korlátozzuk a megosztott tartalmakat.
Viszont a lenti lakásban van NAS (amihez én nem szeretnék hozzáférni) és a közeljövőben szeretnénk fentre is egyet, amihez pedig én nem szeretnék hozzáférést adni.A két lakás között nagyon vastag falakról beszélünk, azért kell(ene) a kábeles felvezetés, mert valószínűleg egy jobb (és megfizethető) routert a Hua mellé téve a fenti lakásban még mindig nem lesz wifi vagy ha lesz is, csak jelképes sebesség mellett.
Tehát ha jól értem,
- vagy marad routeren a Hua és arra kötöm rá a lenti lakás routerét (és esetleg a két külön hálózatot megteremtendő, arra a fenti lakásban még egy routert),
- vagy bridge-be rakatom a Hua-t és akkor két routert kötök rá (fenti/lenti lakás)Nagyon köszönöm a türelmeteket és elnézést a komoly szakmai hiányosságom miatt...
-
adika4444
addikt
válasz
Peterhappy #49304 üzenetére
Ha router módban marad a Hua, akkor mehet rá a routered ap módba, így minden eszköz látni fogja egymást a hálózaton. Ha bridged módba rakatjátok, akkor a Hua mögötti routerre lehet kötni a tiédet szintén ap módba.
Router módba csak akkor érdemes kötni, ha külön alhálózatot szeretnél, de szerintem az ap mód neked jó lesz... -
-
válasz
Peterhappy #49301 üzenetére
akkor viszont nem router kell neked, hanem egy ap (vagy egy router ap módban).
-
Peterhappy
őstag
válasz
wwenigma #49300 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! A switchcsel már találkoztam, viszont az önmagában még kevés, mindenképpen kell fentre is egy router a wifi miatt.
Utóbbi esetére épp itt javasolták a TP-LINK TL-WR1043ND V2/V3/V4 routereket, arról is jókat hallottam amiket Te javasoltál, még nem döntöttem, de valamelyik mindenképpen lesz. A kérdés az, melyik fedi le garantáltan az egész lakást és produkál WLAN is valóban komoly sávszélességet.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv: Péter
-
Peterhappy
őstag
válasz
qnadam #49299 üzenetére
A "trükközésre" azért van szükség, mert mi a családi ház emeletén lakunk, Apósék pedig külön lakásban lent, ahová behúzták a digit. A wifi a falakon nem hatol fel, mindenképpen kábelesen kell felhoznom (ez ki is van építve), viszont ahhoz hogy fent lehessen wifi, mindenképpen kell egy router fentre is.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged