Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    válasz fokukac #49331 üzenetére

    Szia!

    Próbáld meg egy UPC-s üzletkötőnél! Ők rámenősebbek, bár csodát ők se tudnak tenni, de ha tényleg ott megy el előttetek a pózna, akkor valószínűleg be fogják tudni köttetni. (Ha kell elérhetőség, akkor írj rám PÜ-t!) Tapasztaltam, hogy a DIGI köti a nem létező ebet a karóhoz, kurv@ rugalmatlan társaság. :U Ismereős a szituációd! Itt is az egész kerületben bent vannak, kivéve a lakótelepeken. Nekem is hiába megy az ablakomtól 20m-re az optikájuk a szomszéd utcában, mégsem kötik be a lakótelepet. UPC dettó ugyanez... A DIGI-s üzletkötők meg igazi mihasznák, érdektelenek. Elkérik a címet, s ha nem vagy benne a címlistában, már teszik is le a kagylót. Meg sem próbálnak segíteni. :U

    Én 1,5 évig keményen harcoltam a DIGI-vel (NMHH, önkormányzat - fogyasztó védelem, stb.), de feladtam, nem maradt nagyon érdemi muníció a kezemben. (Valószínűleg kartelleznek ill. a lakásszövetkezetet is valószínűleg kis·T···afirungozták, de bizonyítani nem tudom. A helyi I-TV-s érekeltség kamu indok, mivel vannak olyan utcák, ahol simán ráépítettek az I-TV-s partner hálózatára.)

    Annyit sikerült elérnem, hogy a Telekomnál megkapjam a Speciális I.-es kedvezményt. Alternatívaként neked is jó lehet a T-nél Spec. I-el. Lehet, hogy a Spec. I.-hez neked is szükséged lesz üzletkötői segítsége, mint ahogy nálam is, mert alapból Spec. II.-es címen lakom. (Az évek során összegyűjtöttem már pár UPC-s, T-s üzletkötői elérhetőséget is... :DDD ) Én eddig meg vagyok elégedve a T-s optikával! (Családi+HD IPTV + Netmánia 1000 + Alap telefon = 6990 Ft/hó) Nem DIGI, de jó alternatíva! Eddig minőségi szolgáltatást kaptam tőlük.

    Üdv: Klown

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák