Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
4Grider #116144 üzenetére
Gondoltam elég lesz a mosolygós szmájli' a végére, de akkor legközelebb odaírom: irónia ON...
Kell a francnak az RGB átb*szógép, nem fizetünk elő rá semmi pénzért. Anno (részben) pénzügyi okokból mondtuk le, és bár az első hónapban volt egy furcsa hiányérzetünk, gyorsan sikerült megszokni a hiányát. Időközben ugyanis rájöttünk, hogy csak a Discovery -t néztük jóformán, amit akkoriban likvidáltak a kínálatból - ás hát a Discovery is kezdett akkoriban egyre inkább átfordulni a végtelen trash-reality irányba. Van első körös jóárasított
HBOMax előfizu, azt is sokszor a gyerek nézi inkább.Bőven elég a giga net előfizetés, bár a külföldi szervereken játszadozás ütközik néha "minőségi" problémákba.
-
CirrMee
addikt
válasz
Intruder2k5 #116111 üzenetére
Kavarognak a színes orgiák... (vagy mi a frászt pofáznak állandóan)
-
CirrMee
addikt
válasz
funkygee #116100 üzenetére
-perpill a jelek szerint senkinek nincs a jelzett helyen Bridge/router kapcsoló (ha kell, telefonos üf.szolgálatot felkeresed, kapcsolják majd ők)
-ha közben más nem fogja nálad a hálózatot, szerintem nem nálad lesz a gond (illetve max döglődő ONT elképzelhető, hogy ilyet tud)
-bridge módban nem tuti, hogy lesz telefon és tévé. Például nekem sincs, de lehet csak elő kellene fizetnem rá... -
CirrMee
addikt
válasz
Dave567 #115511 üzenetére
2 éve vissza dobtam a Digit, eléggé gyatra volt, PL játékok terén, és még árat is emeltek, sajnos kezd a Voda is eléggé szar lenni, sőt ultra szar. Van valami fejlődés a Diginél.
Vodánál már percekig tölt be egy oldalt...Van fejlődés: Speedtest szerint nálam is egyre lassabb. Egyre többször nem hozza már a kínáltat sem, amit saját megfogalmazásuk szerint "Rendes körülmények között elérhető (kínált) sávszélesség: amely naptári naponként legalább az idő 90%-ában meghatározott mértékben az Előfizető rendelkezésére áll: 700/210 Mbit/s"
Nesze neked piaci verseny...
-
CirrMee
addikt
válasz
paolinho #115141 üzenetére
Ha jól értem, kb úgy képzeled el az egészet, hogy a 16 -ig leküldi Bélabát a sarki rúterbótba, oszt' megvesz egy raklappal, amit Józsi felszoftverez azzal, amit otthon Ödönke fia okosba megcsinált. Ha meg valamelyik bekrepál, az illegálba rátolt szoftot formattálják, azt' visszaviszik a sarki bótba gariztatni.
Ha jól értem, neked ez még teljesen hihető is...
-
CirrMee
addikt
válasz
tököscsávó #113310 üzenetére
Használni lehet, meg lemondani - vagy átvinni vodkaflottába.
-
CirrMee
addikt
válasz
Narxis #113151 üzenetére
Csak a fél topic szól arról, hogy a Diginél a szolgáltatói DNS -t lehetőleg mellőzzük - nem mellesleg bőven a Nemzethy Együttrablási Rendszer érkezése előtt is létezett a probléma.
Mondjuk ha van saját router, akkor célszerű oda bevésni, és akkor megspórolod magadnak a Windows hegesztést.
-
CirrMee
addikt
válasz
akaszajanos #111276 üzenetére
Rosszul állították be a szinergiákat...
-
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #110910 üzenetére
Lesz arra
szinergiájukenergiájuk, hogy azt még megvárják, majd kapják azok az előfizetők is a "visszautasíthatatlan" ajánlatot. -
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #110908 üzenetére
Gondolom most már kivárják a nerONE felállásáig az időt, aztán akkor megint lesznek "új" csomagok, a maradékot meg kukázzák.
-
CirrMee
addikt
válasz
Intruder2k5 #107854 üzenetére
Ahol optika van, ott azt tolják, nekem is azt ajánlotta a házalójuk.
-
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #107322 üzenetére
Valami új eljárás lenne a részükről? Anno nekem lehetett volna, de most már nekem is ezt írja csak.
-
-
CirrMee
addikt
Jól olvastam, ez alapján a hűségeseknek is lesz áremelés...?
-
CirrMee
addikt
ONT eszközök menüje rendelkezik olyan lehetőséggel, hogy a vezeték nélküli hozzáférést időre lehessen ki/be kapcsolni?
-
CirrMee
addikt
válasz
Dr.NX #104890 üzenetére
Az első hozzászólásban még "Ne verjetek meg, ha hülyeséget kérdezek. Kösz." volt.
Egész hamar eljutottunk a szolgáltató és a válaszolók mocskolásáig. Korunk hőse.Azért jön még most is a #104892 hsz alatt az, hogy a papíron meg sem kapott wifiről miért nem kap semmit. Ügyes vagy...
-
CirrMee
addikt
válasz
barabasb #104883 üzenetére
De téged meg a többi nagyteljesítményű odamondót természetesen nem ez érdekli, hanem kiélni, hogy hú mekkora májer vagyok, én aztán tudom, hogy mit kell adnia a szolgáltatónak és mit nem. Hajrá, örüljetek tovább.
Szokásos mentalitás: itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. További kellemes megsértődést...
-
CirrMee
addikt
válasz
Drenadar #104777 üzenetére
ha olyan routered van ami képes mérni is speednetet már önmaga akkor azt lenne jó használni ezzel kizárva a gép hiba lehetőséget.
Óvatosan az ilyen magabiztos kijelentéssel. Van számos példány, aminél ha lehetővé is tették, nincs annyi fölös kapacitása, hogy a PPPoE mellett még ezt is megcsinálja az ezres tartomány felső felében. Nálam kb ~500 -as tempóig tud eljutni az AC86U, hiába lehet 900 feletti értéket mérni FF/CLI alól.
-
CirrMee
addikt
válasz
toto2700reg #104717 üzenetére
Ja, mondjuk elsődlegesen a Voda GSM részére gondoltam, de vezetéken a telekom indult előnyből mindig, azt nem fogja überelni.
Mondjuk hosszú távon kellene gondolkodni, de semmit nem tud felmutatni az újkori hűbéres rendszer. Ez azért egy fokkal bonyolultabb szektor, mint hogy majd jönnek a talpnyalók, azt' majd eltartják a szállodákat, csak lapátolni kell az osztalékot. Ráadásul eddig sem arról volt híres ez a rendszer, hogy szeretne versenyezni a fogyasztókért...
-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
válasz
itroh #104098 üzenetére
Lan1 portba van dugva a kábel, gondolom az a gigabites, mert a csatlakozási sebesség amikor a hálózati beállításokat nézem 1gbps ír, csak a speed test mutat 70 körülit.
Még FTTB->FTTH átszerelésnél is, ha nem azonnal állítják át, csak napi váltáskor, akkor sem megy 100-109 alá. Vélhetően valami user error lesz ott. Miféle gépen hozza ezt az eredményt?
-
CirrMee
addikt
válasz
Intruder2k5 #103433 üzenetére
Szerintem nem fog önhatalmúlag átrakni, csak megszünteti a régi csomagot
Átnevezi, mivel műszakilag a csomag tartalma nem változik. A múltban azért ha minimálisan is, de változtattak a paramétereken, hogy ne lehessen rásütni a szimpla névváltoztatást.
-
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #103364 üzenetére
Mondjuk ehhez képest 2019.09.xx. dátummal fut az FTTH szerződésem, amit az átkötéskor egy év hűségre kértem.
-
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #103361 üzenetére
Csak netre kötést mikor szüntették meg...?
-
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #102774 üzenetére
Ismerőseim közül egynek sem kérték (Zala), utoljára pedig amikor vittem, akkor is visszaadták, hogy nem kérhetik el.
-
-
CirrMee
addikt
válasz
Stanley-B. #101237 üzenetére
Ott a kulcsszó a készülékkedvezmény, anélkül max 1 év.
-
CirrMee
addikt
válasz
Bobek198508 #100996 üzenetére
Kérdésem a következő, elméletileg a hardvernek ,,bírni" kéne nem?
Ezzel nem csodálom, ha nem sikerülne.
Feladatkezelőt indítsd el a mérés előtt, ha plafon közelébe vágja a CPU kihasználtságot, akkor meg is van a válasz. Plusz eleve egy ilyen gépnél CLI mérést kellene próbálni... -
CirrMee
addikt
válasz
elite.cs11 #100889 üzenetére
Eleget szenvedtem vele, de valami olyasmi logika alapján működik a SC, hogy alapjáraton lezavarja az eszközt az alacsonyabb frekire. Részemről ki lett kapcsolva, a két MESH eszköz tökéletesen lefedi a lakást, inkább menjen két külön AP.
-
CirrMee
addikt
válasz
elite.cs11 #100887 üzenetére
SC összefogja a kettőt, vagy kikapcsolja ezt a funkciót. Olyat nem csinál, hogy csak az egyiket teszi lehetővé a két sáv közül.
-
CirrMee
addikt
válasz
elite.cs11 #100884 üzenetére
Szvsz Smart Connect néven fogod találni a megoldást.
-
CirrMee
addikt
válasz
kenwood #100571 üzenetére
a hozzaertes hianyabol fakado modositast torolnem
Ha nem tetszik a szolgáltató beállítása, vásárolhatsz saját routert, amit úgy állítasz be, ahogy szeretnéd. Amiről írsz, azt csak olyan megoldással módosíthatod, amit legálisan elérni nem tudsz. A szerződésben 1db ethernet végpont szerepel, amit a szolgáltató gyaníthatóan teljesített, nincs okod háborogni.
-
CirrMee
addikt
válasz
Dragon3000 #97614 üzenetére
Szerintem alap, hogy alacsony árért nem várok el olyasmit, ami a szerződés szerint nem is jár.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest