-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
JÉÉZZUUSSOOMM 4000!!!!!!!!!!!!!!!!! szeretem a diablo 2 őt
x)
-
wikings2
őstag
Ti hogy álltok az mf eléssel ?
-
wikings2
őstag
Furcsálom h mf run ről kb senki se beszél mert kb én mindig azt tolom
hammerpalával szinte magamnak ütöttem a fél felszerelésem pedig 6-6k ról indult cucc nélkül -
Akita
tag
Athos, kisebbrendűségi érzésem van , mert az én sorcim csupán 1500 körüli blizzarddal és 4-5000 körüli meteorral rendelkezett állandóan. Ennek ellenére, nekem ezek a sebzési értékek mindig elegek voltak, hozzáteszem, egyedül játszok. Ha Baalrunozok akkor meg tök mindegy mennyit sebzek, úgyis beáll középre egy hammerpala és mindenkit legyilkol.
-
n_gy_k
aktív tag
hello
aki blizzardon játszik nem lenne kedve végighúzni cl-en? most kezdtem valahogy el kell kezdeni.. -
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3982 üzenetére
Frozen Orb-ot bazi régen használtam, nem tudom milyen a sebzése Hell-en.
FireWall-nak viszont nincs sinergy-je, így nyugodtan lehet tolni a Blizzard-ot és lvl96-97-re max lesz. Nálam ez alól kivétel a Cold Mastery. Egy dologra úgysem fog jutni elegendő pont a maxhoz ill. csak 1 pont jut, ha többit maxoljuk.Sokan Meteor-ral nyomják de ahhoz valóban kell sok sinergy, ami szvsz. nem éri meg lerontani a Blizz sebzését. Főleg, hogy az a fő skill.
Azzal a build-del amit leírtam olyan 8-9k blizz damot és FW ormussal ugyanennyit lehet FW-nál is elérni. Na ilyen felépítésnél 8-as játékban egyedül viszi a sorc HB-t kb 7-8 perc alatt. Egyedül Lister lehet kritikus mikor néha Tűz és Cold immun is egyben, de ugye csicska leszedi akkor is csak picit tovább tart. Egyébként ennek a sorcnak nincs semmilyen akadály, mindent le tud rendezni. Cold immunok picit lassabban, mert FW-ból ki tudnak szaladni a népek ill. Obliknight-ok IM-je is határozott elennsége a csicskának, de azért ügyes játékkal kikerülhető az is, hogy csicsika úton útfélen haljon IM-től. Nekem nagyon bejött ez a sorc. Ráadásul saját magát feltudja húzni ladder reset esetén is. Anciknál picit para van, de 7-8. újranyitásra elérhető, hogy max egy legyen csak cold immun. Akkor meg ámen nekik
A sinergy pedig úgy számolódik, hogy pl. a Blizzard lvl20-as sebzésének 5%-a adódik hozzá a Blizz sebzéséhez minden egyes sinergy skillre ténylegesen rakott pont után.
-
mcsabee
senior tag
Egyébként, pont emiatt lett olyan a színvonal, amilyen... a sok low geci, aki életében nem játszotta végig a játékot, egyből enivel tolja, meg perf hammerrel, mert a bot összeszedte a lóvét rá... De majd a Diablo 3
. Meg remélem 1.13-ba is tesznek lépéseket, ha csak az elsó pár hónapban nem lenne botozás, az sokat segíteni
.
-
Vasqu
csendes tag
7 éve diablo 2 tözök, eddig tiszta voltam de meguntam az egészet hogy a sok 10 éves 50 hrel rohangál. Amugy nem tud valaki Classik ladderba huzni hellre karit?
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3986 üzenetére
Jaj Istenem, de hozé vagyok, hova rakom az angoltudásomat ilyenkor?
Egy szó különbség gondolom..ááh Köszi
Egyébként én az Ice Bolt-ot kezdtem el fejleszteni, mert 3manába kerül csak, és ahhoz képest elviselhető a sebzése. Amíg a többi hasonló skill legalább 10mana körül teljesít, ami nem fér bele a költségvetésembe.
-
mcsabee
senior tag
Hmm... most csúnyán nézek...
Nem szeressük errefele a bottereket, az a helyzet... Egyébként rossz a felfogásod, ha más botol, akkor neked is kell?? Megannyi módszer van még arra, hogy meggazdagodj, nem csak az MF létezik, figyelgesd a trade játékokat, ki mit árul, mennyiért, nem csak cuccokkal lehet jól keresni.
-
Vasqu
csendes tag
Üdv.
Segítség kellene abban hogy diablo2 ben elszaporodtak az "mf" botok (és igazábol unom hogy 4 -5 nap száraz mf alat esik egy shako es anyi.), és én az enyimet sehogy se tudom beállítani, ha valaki esetlek ért hozzá akkor írjon ide vagy írjon privátot plz, fontos lenne. Elöre is tx -
icons
addikt
Nekem Ice Bolt-ra +15%os synergyt ír ki. Ez miért lehet? (miközben sehol sem ezt látom)
-
mcsabee
senior tag
"CB-t jelenleg csak a fegyó ad ill. egy Goblin Toe csizi. Azthittem ez elég kevés, de rá kellett jönnöm nem gáz így sem."
Végre valaki, aki nem él a CB bűvöletében ^^. Unom már hallani a 95% CB-s smiter buildet és ugye senki sem hiszi el bneten, hogy tök felesleges ennyi CB, mert a smiter CB-vel öl és különben sem lehet igazam, mert ő pro és kussoljak ^^.
-
mcsabee
senior tag
Teljesen mindegy melyik páncélt használod, kinek melyik jön be, én az egyest szoktam meg, van akinek a kettes, vagy épp a hármas a zsánere, ahogy én kipróbálgattam szignifikáns különbség nincs a 3 fajta páncél között.
Konkrétan MF kari akkor kell, hogyha ráállsz valamire, például ha neked mindenképpen hammer kell, akkor érdemes MF-elni. Nekem volt olyan, hogy 300 baalrun alatt egy értelmes itemet sem dobott baal.
Vagy akkor is kellhet, mikor jön a ladder reset ugye, mivel jó darabig normális baalrun nem lesz publicban, akkor - ha csak nincs teamed - rá leszel kényszerítve az MF-elésre.
-
mcsabee
senior tag
Őszintén megmondom, én úgy tudtam (és tudom is, de ennek tüzetesebben nem néztem utána), hogy például az IBo sebzéséből számolódik a +5%, ezért írtam, hogy nagyon kicsi pluszt ad. Mert asszem az IBo max damja csak pár száz, míg az IB, 1k-ig damol, abból +5% több, mint 300-ból. Vagy legalább is valami ilyesmi, de most így belegondolva, ennek sosem néztem utána, és egész pontosan lövésem sincs, hogy működik a synergie rendszer
.
Elolvastam a két ágas sorc builded. Szerintem egy ilyen sorc sokkal életképesebb a Frozen Orb-bal, mivel csak egy synje van, így akár egy FW synt is lehet mellé maxolni. De a két ágas sorcokhoz hülye vok, sosem csináltam még olyat, mindig pure egy ágasokkal toltam.
-
AtHoS
nagyúr
Akita és mcsabee leírását mindössze ennyivel egészíteném ki:
Régebben már írtam egy kétágas soso buildet ide, amit itt tudsz megnézni: Blizzard+FW
Annyit fűznék hozzá, hogy lvl96-97-re van kb. kimaxolva, onnantól Cold Mastery-re mehetnek a pontok.
mcsabee
Ha megnézed, akkor 1pont a Cold Mastery-ra és az IceBolt-ra is 5% plussz damot jelent a Blizzardra. Illetve a Mastery ugye szörny rez minusz 5%-ot, de ennek nem sok jelentősége van. Lényegében ugyanakkora damot adnak. De ugye Glacial Spike és Ice Blast is 5% skillenként, tehát akkor azok is csak kis mértékben emelik a sebzést? NemhinnémAkita
Elfogadnám az üzleti ajánlatod, ha bneten nyomulnék. Ez viszont nem így van. kanin szoktam játszani nem bneten. Picit másabb, mint bnet (talán nehezebb elérni ugyanazt mint bneten, mivel nem játszanak annyian és cuccok jóval drágábbak illetve rúnák sincsenek tömkelegével). Itt pl. Enigma elég kuriózum, de még lehetne sorolni -
icons
addikt
na, most olvastam az írásod mcsabee, igen Bnetes vagyok, az Insight-ot már ajánlották, úgyh mindenképpen bevetem. Most főleg a skillek érdekelnek, és én is arra gondoltam, amit te írtál.
Egyébként nem szánok Mfre külön karit egyelőre, mert baalrunnál mindig elég gyors vagyok, úgyh már van egy pár jó cuccom így is, de majd gondolom egyszer meggondolom magam, úgyh megfogadom az MF irányába fejlesztendő karaktert.
Elég fcr nélkül olyan lassan nyomja be a teleportot, hogy közben meg tudnak ütni?U.i.: egyébként én a 2. jeges páncélt néztem ki, hogy azt fogom használni (az 1. jobb lenne?)
-
mcsabee
senior tag
Nem emlékszem, te bnet-en tolod? Ha igen, akkor ki kell rakni egy Insight rúnaszót:
Insight
4 Socket Polearms/Staves (érdemes etheral Colossus Voulgeba, vagy Cryptic Axe-ba rakni)
Ral + Tir + Tal + SolLevel 12-17 Meditation Aura When Equipped (varies)
+35% Faster Cast Rate
+200-260% Enhanced Damage (varies)
+9 To Minimum Damage
180-250% Bonus to Attack Rating (varies)
Adds 5-30 Fire Damage
+75 Poison Damage Over 5 Seconds
+1-6 To Critical Strike (varies)
+5 To All Attributes
+2 To Mana After Each Kill
23% Better Chance of Getting Magic ItemsEzt tedd egy Nightmare Act 2 Defense Merc kezébe és meg van oldva a mana gond
.
Hát és a build, cold az sok mindenre jó, én szívem szerint Blizzardosat javaslok, 2 éve azzal tolom bneten, mondhatni értek is hozzá valamelyest. Ha MF-re kell, akkor:
Shako Ptopazed -> 74 MF
2 soso skilles amu
Occulus -> 50 MF -> 30 FCR
Viper Ptopazed -> 24 MF -> 30 FCR
Spirit -> 25-35 FCR
Magefist -> 20 FCR
2 * Nagel -> 40-60 MF
Goldwrap - MF öv -> 30 MF
War Traveler, vagy valami MF cipő -> 30-50 MFEz 250-310 MF, érdemes 290-300-ig felhúzni, állítőlag, az az ideális, megvan a 105 FCR is, ami teleporthoz kell, llesz 7 allskilled, kb 4k dam szerintem, de pontosan nem emlékszem. Ezzel kellemesen és nyugodtan lehet MF-elni, szerintem (!!!!).
Ha nem vagy Bnet-es, akkor is ugyanezek, csak Spirit nélkül, mert az Ladder Only rúnaszó.
Statok ugye egyszerűek, DEX-re egy pont sem kell, STR-re annyi, hogy cuccokat elbírd, VITA-ra mehet az összes, NRG-re meg egy pont sem kell.
Skillezés végtelenül egyszerű:
1 pont első jeges armor
1 pont teleport
1 pont static field
1 pont warmth
MAX blizzard + synekA végére hagyhatod az Ice Boltot és a Masteryt. A Mastery ugye passzív skill, míg az IBo csak kis mértékben növeli a sebzésed.
-
Akita
tag
Én időtlen idők óta sorcival játszok. Ez persze a világon semmit nem jelent, mert nem követtem a trendet, és soha nem csináltam lighting-os sorcit hanem mindig Blizzard-ot és Meteort használtam. Az a véleményem hogy kizárólag Blizzard-al gondjaid lesznek hellen mert igen sok a cold immunis lény. Persze tisztáznod kellene magadban hogy mit is akarsz kezdeni a sorcival? Ha mondjuk kulcsokat akarsz keresni vele, arra kiváló. Ha mágikus tárgyak keresésére akarod használni arra is kitűnő. Az én blizzard+meteor-os sorcim viszont sosem volt valami terminátor mint a lighting-os sorcik, de mindig élveztem a vele való játékot, mert akár egy fallen is leüti pár másodperc alatt ha nem figyelek rá, tehát szakadatlan figyelmet igénylő karaketer. Szerintem a Tal Rasha set tökéletesen megfelel egy sorcinak. Szégyen gyalázat, de meg nem tudom mondani mi a neve annak az Uniq pajzsnak ami +1 all skillt ad, meg 20% faster cast rate-t. Cipő gyanánt törekedj olyanra ami minél több magic find értékkel rendelkezik, na meg resist-ekkel. A cipő def értéke teljesen lényegtelen. A kesztyű, hasonlóképp a cipőhöz, minél magasabb Magic find értékkel rendelkezzen. Beszédem alapján gondolom érződik hogy mindent alárendelek a mágikus tárgy találási képességnek, mert kesztyűként jól használható egyébként a Magefist ami +1 fire skillt ad és erősen gyorsítja a mana regenrációt. Ha meg nagyon meg szeretnéd növelni a mana-d, akkor használhatsz Frostburn kesztyűt ami 40%-al növeli a mana értékét. Itt jegyezném meg, hogy minél több mana-d van, annál gyorsabb a regeneráció. A warmth skillre, ami a mana regenerációt gyorsítja én 10 pontot szoktam tenni, ami alacsony szinten kevésnek, magasabb szinten soknak tűnik. Nekem ez bevált. Közben megnéztem milyen pajzsom van, jelentem Lidless a neve
Ha jól elláttad magad különböző charm-okkal akkor ha lyukat ütsz pajzsodba, nem perfect diamondot kell bele tenned, ami tudvalevő emeli a resist-ek értékét, hanem Ist-et ami növeli a magic find értékét. Gyűrűknek szintén a minél magasabb magic find érték a lényeges. Tal Rasha plate erőigénye 84. Ennél többet nem szükséges erőltetned, bár nekem most 110 van, de mondom, elég a 84. Ügyességre egyetlen pontot se pazarolj! Kizárólag az energy-re és a vitalitire tegyél. Nekem 89-es szinten 700 az életem és 1100 a mana-m. Ez tökéletesen elegendő mindenhova. Static skillre feltétlen tegyél 1 pontot, de többet ne. 1 pont a frozen armorra, de többet ne! Ha kimaxoltad a blizzard-ot és a meteort, akkor told a cold és a fire masteriket, én legalábbis ezt csinálom. 1 pont a teleport-ra és egy az energy shield-re. Ennyi.
-
icons
addikt
Hello!
Valaki tudna varázslónőhöz valami jó kis fejlesztési útmutatót adni?
Szerintem Cold irányba mennék, de nem tudom pontosan, ott mit fejlesszek, Cold Mastery nyilván max, Blizzard elég jó, de nem kerül túl sok manába? Gondolom kellene mellé valami, amivel lehet egyfolytában harcolni. Vagy lehet annyi manát összeszedni, hogy azt is lehessen egyfolytában benyomogatni?
Erőre gondolom nem érdemes túl sokat adni, mihez kell elég? Ügyesség is csak tárgyhoz kell. Vitality/Energy megoszlás? -
Akita
tag
Athos, üzleti ajánlatom van
Említetted hogy találtál Guillaume's Face-t. Mint minden smiter palának, nekem is ilyen van, és beletettem egy UM-ot. Azonban szereztem egy 15 all resistes grand charm-ot és így lehetőségem nyílik hogy kiszedjem az Um-ot és mást rakjak a sapkámba. Csakhogy ebben az esetben elveszik az Um. Ha neked szándékod van Um-ot tenni sapkádba, kérlek ne tedd, hanem cseréljük el a sapkánkat. Persze cserekor kérnék egy Um-ot is az üres sapid mellé. Mit szólsz ehhez?
-
Akita
tag
Csabi, küldtem privát üzenetet.
Athos, szuper hogy megosztottad convis palád tapasztalatait. Ha magam nem is tervezem hogy végigküzdjek 80 szintet, de van pár barátom akik eltátották a szájukat milyen klassz Über elleni palám van, nekik ajánlani fogom a te variációdat is. -
AtHoS
nagyúr
Bepróbálkoztam egy Convis UT smiterrel, hogy megnézzem igazak-e a híresztelések.
Pöpecül végzi a dolgát és így nem kell gyúrni űber rezisztre sem.A skillek jelen pillanatban így vannak elosztogatva
Smite 1 (igen, csak 1)
Holy Shield 20
Defiance 20
Conviction 19 mivel 3 pala skilles fegyo került a kezébe (Heaven's Light) így 18 is elég lenne, hogy lenyomja mefi 20-as convi auráját
Fanaticism 8És még így is van elosztatlan skill pont kb. 8 és még van pár skilles küldi ami nem is lett megcsinálva még.
Convi aura csak mefihez szükséges, többinél mehet fana. Mivel Convi nem ad IAS-t, így Treachery páncél került rá és 2 shael a Heaven's Light-ba, így überduri holyfreeze aurájában is elég gyorsan csépel.
Zaka volt nála eddig, de most raktam neki egy Sanctuary-t. Ezzel picit jobb lett a blokk. Dexre még nem pakoltam, de így is 50% körüli a blokk.
Egyedül Lilith akivel vigyázni kell, nade majd ha felnyomom a blokkot is 75-re illetve eddig poi rez elég gyér volt 20-30 között. Most a Sanctuaryval a Zakához képest +60 a rez így a poi is max lesz.CB-t jelenleg csak a fegyó ad ill. egy Goblin Toe csizi. Azthittem ez elég kevés, de rá kellett jönnöm nem gáz így sem. Már esett Guillam sapi is, majd azt még rárakom mikor elosztogatom a maradék stat pontokat.
Addig is, ha valaki convis UT smiteren törné a fejét bátran merem ajánlani. Baalrunt nem kicsit gyorsítja fel a convi aura
Persze UT smiterről lévén szó lvl80 körülre elég lupoltatni. Enyém lvl79
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3968 üzenetére
Csabi, némi gondolkodás után, ami nem erősségem, azt gondolom a PM= privat message.
Az biztos jó dolog de fogalmam sincs eszik-e vagy isszák. Az is eszembe ötlött, hogy az efféle üzenet az e-mail címemre jön. Azzal az a probléma, hogy fogalmam sincs milyen e-mail címmel regisztráltam ide.Kérlek kreálj egy e-mail címet kizárólag erre az egy alkalomra és azt a címet írd be ide a fórumra hogy írni tudjak rá. -
h.adam.92
őstag
valaki tolta már itt edmod-al?
-
Akita
tag
Csabi, belefulladok a jewelekbe. Csináltam egy account-ot ahol egy karinak bepakoltam 40 darab jewelt. Azt mondtad adsz érte pult. Ha leírod ide az e-mail címed, megírom az accountot és a jelszavát, és akkor kiveheted a 40 darab jewelt. Ha beteszel érte egy pul-t akkor örülni fogok, ha nem, akkor is annyit segítettél már hogy jogosnak érzem ha felhasználod a jeweleket .
-
wikings2
őstag
még 1 év 357 nap és megyek várj meg xD
-
mcsabee
senior tag
Na, újracsináltam LoD hc babám, atm lvl 45, és elkezdtem egy classic hc sorcot, lvl 18 atm. A classic sc babám pedgi 84-es!!
Jól haladunk, száll a dalunk!
Up a topicnak, senki sem diozik újabban? :-O
-
wikings2
őstag
ha nemakarsz cheatelni akkor csináld meg azt a hammer palát
és kb anyi h van egy dll fájl amivel több játékot tudsz inditani 1 gépről (multizole gy gépen) sztem ez nem nagy cheat csak egy mod...
és huzatod a palával enyi -
mcsabee
senior tag
Jogos, de én összeszoktam gányolni travit is sorccal
. Nem mindig sikerült igaz, néha belehalok, de azért nem lehetetlen. Meg mondjuk CL Rush szempontjából mindegy, hogy megölöm-e travit vagy sem, mivel act 3-ban kell ugye konvertálni. Ha meg Classicba gamel a tisztelt játékos, akkor hell travira könnyű partyt találni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3951 üzenetére
"Nem tudom merre lehet találni értékelhető Classic buildet, de mondjuk egy sosot le tudok írni, ha érdekel
Szal fegyvernek Shard, amunak 2 soso skilles amu (nincs 3 skilles amu sem, és 2 skilles CSAK hell diánál esik), FHR, STR / DEX, Resist sapka, Twitchthroe armor, 3 pdiamonded large shield, vagy ward, frostburn kesztyu,2 * 10FCR stat + resi ring, fhr + stat + resi öv, fhr, resi cipő :-). Ezzel hell act 4-ig lehet húzni norm act 1-ről ^^. Orb vagy Blizz ízlés kérdése."Öhöm, inkább Hell act3 Traviig. Ott jön a nagy szivattyú a cold immundög miatt. Na ide egy hammer ajánlott ami 8playeres gaméban is secperc alatt leszedi a bandát.
-
törölt tag
sziasztok,
én single playerben játszom időnként, és a gondom az, hogy az amazonom (lvl 65) szinte használhatatlan hell fokozaton a lightning immune mobok ellen, mivel a kari ligtning damage-re lett kihegyezve.
ezért gyakorlatilag nem tudok tovább játszani, mivel 3 percenként összefutok lightning res mobokkal.
(a trashmobokat még leverem valahogy, de a kisfőnököknél már esélytelen vagyok)röviden arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor mi a f*sz van?
-
wikings2
őstag
-10 fcr
-14 all res
-40% poison resist
-21% better change get magic item
-+58 hp
-Nem fagysz meg (nem tudom rég olvastam)Miben van egy ilyen ring most laderban?
Régen első hellen act 4 -ben ütött gyűrűm egy hasonló volt azt mondták h nagyon sokat ér xD -
Akita
tag
Csabi, kösz az infót, én inkább olyan barbárt szeretnék aki ladderes. Majd beleásom magam ebbe a weblapba, amit neked is tudok ajánlani Cellpeti :
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=25806417&f=87
Annyit tudok még mondani neked Peti, hogy nálam tapasztaltabbakat is érdemes megkérdezni, de egyben mindenki egyet fog érteni, majnem lehetetlen elrontani egy karaktert, hogy legalább nightmare-en megállja a helyét. Viszont hellen kizárólag azok a karakterek tudnak örömet is okozni amelyeket jól fejlesztettek. -
mcsabee
senior tag
Hát, a Classic az azt jelenti, hogy nem kiegészítős a kari. Mikor csinálsz új karit, Akkor a név mező alatt van három kapcsoló, Expansion, Hardcore, Ladder, ha kiveszed a pipát az Expansion elől, akkor csinálsz Classic karit.
Classicban nincs Assa és Dru, nincs Act V, nincsenek charmok, rúnák, rúnaszavak, nincsenek exceptional, elite és cast specific junikok, és kb a setek fele hiányzik, mivel csak normal itemekből van set is.Valamint a resist mínusz csak 50% hellen.
Nem tudom merre lehet találni értékelhető Classic buildet, de mondjuk egy sosot le tudok írni, ha érdekel
Szal fegyvernek Shard, amunak 2 soso skilles amu (nincs 3 skilles amu sem, és 2 skilles CSAK hell diánál esik), FHR, STR / DEX, Resist sapka, Twitchthroe armor, 3 pdiamonded large shield, vagy ward, frostburn kesztyu,2 * 10FCR stat + resi ring, fhr + stat + resi öv, fhr, resi cipő :-). Ezzel hell act 4-ig lehet húzni norm act 1-ről ^^. Orb vagy Blizz ízlés kérdése.
/e: Mondtam már, hogy jön az 1.13-as patch ?_?
-
mcsabee
senior tag
Jön az 1.13-as patch!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni gamelni a Diablo II -vel,de nem igazán vagyok tisztába még a dolgokkal. Tudna valaki mondani egy oldalt,ahol kicsit tájékozódhatok?
-
Akita
tag
Csabi, most hogy említed "klasszik" barbárod, talán lesz kedved leírni mit is jelent a klasszik? Athos nemrég adot egy linket ahol minden karakterhez több fejlesztési útmutatót lehet olvasni. Ott megtalálom a te klasszikodat? Ezt azért kérdem, mert nagy telhetetlenségemben, hogy már van über elleni paladinom, kulcskereső sorcim, kacérkodok egy barbárral. Valami legyőzhetetlen fajtára gondolok, aki mellesleg mágikus tárgyak keresésére is alkalmas. Van ilyen? A fentebb említett weblapon szerepel ugyan gold kereső fajta, de az nem feltétlen azonos a mágikus tárgy találási képességgel.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3942 üzenetére
Csabi, neked teljesen igazad van
) Épp most léptem be egy játékba ahol cta5-öst kínáltak mégpedig 7 istért
Egy CTA2-est meg odaadtak volna Ohm, Mal, Ist, ért ami érthető. Szóval szerencsém volt
Egyébként megpróbáltam újabb lyukat ütni olyan plate-ba amibe egyet kaptam előzőleg, de másodszorra már nem engedi.
-
icons
addikt
válasz
mcsabee #3938 üzenetére
Óh, köszi, a fontos dolgokat kiírtam magamnak jegyzettömbbe, hogy meglegyen írásos emlékben.
El kezdtem írni, hogy mim van, de a fele körül abbahagytam
. Pajzsból cirka+30all res van (kivéve fire,meg lighting, mert azok 43), egyelőre nemszívesen váltom le, a csak majd a legjobbra, ha találok egy olyasmit. Összeszámoltam, és azzal, amiket te javasoltál, meg amik most vannak +140fcr-t tudnék elérni
-
mcsabee
senior tag
Akita, elmondom a tutit. CTA 5 | 45 Forum Gold, vagyis a te CTA 5-öd, 6-7 istet ér, a többi stat tök mindegy, csak a Battle Orders értéke számít. Eth Bugged Armor 4sox 1100+def | 10 Forum Gold, minimum egy istet ér, én is annyiért tudtam eladni egy 1140 defes eth bugged armort.
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3940 üzenetére
Csabi, magam is éreztem a helyzet fonákságát, de mégis. Olyan düh lett úrrá rajtam mikor rájöttem hogy elkapkodtam hogy az ereimet is képes lettem volna felvágni indulatomban. Szerencsére nem tartok bicskát a monitor mellé szúrva
Ami CTA-t illeti, elég nagy csalódás, 2, 5, 4. A szerencse a szerencsétlenségben hogy a lényeg 5-ös. Azért, jegyzem meg csendesen, tiszta lutri ez a játék, ami nem feltétlen baj, mi több talán ez a legnagyobb erénye. Nézzük ezt a CTA-t. Valószínű egyetlen istet is nehezen kapnék érte, mert elég silányak az értékei, de nagyjából 4 istbe került az előállítása. Efféle negatív élményben volt részem tegnap is, amikor egy 1180-as def-el rendelkező 4sox etheral plate-ért, elfogadtam egy pult meg egy 501-es def-el rendelkező nem etheral archon platet. Gondoltam majd én csinálok belőle 4 lyukas Honort és azzal leváltom a Smoke-t amivel egyébként tökéletesen elégedett vagyok és épp elég az überek ellen. Laza csuklómozdulatokkal dobáltam a tal, thul, perf topázt a cube-ba és vártam hogy mint eddig mindig legyen egy jó kis 4 lyukas archon plate-m. Lett. Csak 3 lyukkal kevesebb a szükségesnél.. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.
-
mcsabee
senior tag
Szal, pulért nem vettél volna 5 sock flailt, viszont egy ohm, mal, ist runat simán beledobtál volna egy rossz fegyverbe
.
Egyébként csak FEHÉR és SZÜRKE betűs tárgyakkal működnek a rúnaszavak, többivel nem. CTA-t érdemes eth flailba, vagy cs-be tenni, mert az style
.
/e: Egyébként hanyas lett a CTA?
-
Akita
tag
El kell mondanom valami fontosat. Nagy kínkeservesen összekapartam a CTA-hoz szükséges rúnákat. Vettem egy 5 lyukas flailt, csakhogy amilyen hülye vagyok, elkapkodtam és nem vettem észre hogy nem sima 5 lyukas hanem 2 különböző plusz tulajdonsággal rendelkezik mert superior. Nem mertem beletenni a rúnákat, lévén az Ohm Mal Ist elég drága játék. Viszont megütött volna guta ha még egy pult ki kellett volna adni egy sima 5 lyukas flail-ért. Végül dühömben mégis beledobáltam a rúnákat a superior flailba, vesszen ha így kell lennie. Láss csodát, működött benne
Ezt azért tartom fontosnak leírni hogy másoknak segíthessek ha kétség merül fel bennük, működik-e a rúnaszó superior tárgyban. Jelentem működik. Pár hónapja, amikor még Smoke plate-ra gyúrtam, ajánlottak egy 600 fölötti def-es superior 2 lyukas archon platet, amit nem mertem megvenni. Most már tudom hogy nem kellett volna félnem. Működött volna benne a rúnaszó és most nem 810 def-es Smoke platem lenne, hanem 1000 fölötti. Mondjuk nem akarok telhetetlen lenni, mert elégnek tűnik az a 800 def is, hála Bolcsodal-nak mert tőle kaptam ingyen, csupán újra leírom mindenki okulására, a superior, akár több mágikus tulajdonsággal rendelkező szürke betűs superior tárgyakban működik a rúnaszó!
-
mcsabee
senior tag
Hmm, low hammerre csak pár alap dolog kell.
Shako, pulba megvehető, nem drága.
2 pala skilles amu némi + addal, life, mana esetleg, pár pgemért kapható.
Wizzy, lemért adják.
Viper, imo lem-pul körül van.
Magefist pár pg.
Ringek mondjuk egyik raven, a másik meg valami resistes jóság.
Cipő egy waterwalk, lowos pulba van simán (55 life körül).
öv hát ez necces, nincs arachon kívül értelmes öv, talán valami resistes, fhr-es rare, ha találsz.
A pajzs necces, mindenképpen spirit, 35-40 allreset lehet venni pul környékén.Ezzel lesz 7 allskilled, tűrhető resistek, meglesz a 125 fcr is, gyorsan fogsz hammerozni. 7-8k damod is lesz kb.
-
icons
addikt
Hammeres vagyok, el is felejtettem, de azért még kereskedésre jól jöhet.
Ez a Skin of Vipermagi elég jól néz ki, így is van egy kesztyűm, ami cast rate +40, meg egy tőröm, ami +50 (csakhogy a másik fegyverem +2all skill, tehát ha én nyomok be valamilyen aurát, akkor gyengébbeb leszünk (valójában alapból, mivel ugye a synergiket sem kapom meg, és maga a hammer is gyengébb 2szinttel...)), így már most is egészen gyorsan jönnek belőlem (bár még elég gyengék, saját aurával azt hiszem olyan 5-6k körül sebeznek csak. A gond, hogy még messze nincs sem 2, sem 3 Ist rúnám, úgyh az várat magára, de a Leviathan talán szolgálhat alapul egy cseréhez (plusz valamivel meg kellene dobni még, de egyáltalán nem értek még ezekhez a csere-bere dolgokhoz, úgyh megpróbálom magam beszerezni, mert a saját magam átverettetésének sem vagyok a híve). -
mcsabee
senior tag
Én nem nagyon vágom az árakat, mivel ladder első hónapjában kiraktam az egyetlen enimet, amire szükségem volt, aztán ban óta meg csak classicozom, csak az alapján mondtam, amit hun-1-en láttam / hallottam :-).
Egyébként 3 ist sem sok egy enigmaért tudva, hogy mennyi jó tulajdonság van a kis disznón
.
-
mcsabee
senior tag
Milyen pala vagy? Ha hammer, akkor felejtsd el a leviathant, low hammernél viper a te barátod. Viszont javaslom, hogy ruházz be egy enigmara, 2-3 ist körül már megkahatod.
Akita:
Nem csak működhet, hanem működik is a nature peace, én akkor szoktam használni, mikor ladder elején 8 playeres gamében tolom nihit, nagyon hasznos tud lenni. De persze ha merccel tolod, akkor azokat felrobbanthatja, amiket a merced öl meg.
-
wikings2
őstag
Olyanfurcsa látni mikor egy singlés emberke írja a nagy dolgait
miközben ezek b.neten szinte ingyen dolgok
de jólátni hogy van még aki singlézik
énis 4 éven át toltam ott azután lett csak emg eredetiben -
bolcsodal
addikt
A Slain Monster Rest in Peace:
Akit megölsz, azt nem lehet föltámasztani. Gyakorlatilag fallenek, csontik ellen kiváló. Amúgy boss-ok ellen teljesen felesleges (talán a prevent moster heal lehet esetükben érdekes).Egyébként értékes gyűrű, ha tudsz tömeggyilkolni rendesen.
-
Akita
tag
A sors úgy hozta hogy egészen idáig nem olvastam fórumot. Csabi, whisperel majd próbálkozok, igérem nem adom el senkinek, előbb utóbb összetalálkozunk.
Bolcsodal, kösz az infót. Ez nem jutott eszembe, bár éppen pár napja nézegettem a crafted itemeket, de biztos felületességből átszaladt a szemem a jókon, mert olyat egyet sem láttam
Más. Találtam egy nature's peace gyűrűt. Felpróbáltam über elleni paladinomra mert igen megtetszettek a tulajdonságai amelyek így festenek:
Slain Monsters Rest In Peace*
Prevent Monster Heal
Poison Resist +20-30% (varies)
Damage Reduced by 7-11 (varies)
Level 5 Oak Sage (27 charges)Nem tudom pontosan mit is jelent az első sor aminek a végén egy csillag is van, na meg érdekelne, vajon az Überek ellen hatnak-e? Annyi bizonyos, hogy az 5-ös szintű Oak Sage klassz dolog, mert ha megidézem 50%-al növeli az életem ami most alapból 1223 és lesz belőle 1800. Sajnos egy fallen is lecsapja ezt a kis piros gömbszellemet ami mellettem repked, viszont ahogy megfigyeltem csak akkor bántják ha sokkal előbb kerül útjukba mint én. Szerencsés esetben az Übereket körülvevő monsterek nem őt tekintik elsődleges célpontnak hanem engem és akkor nem kell újraidézgetni, na persze Über Mefit püfölve erre sajnos nem nagyon van idő, bár ha jobban belegondolok enélkül is megálltam a helyem.
-
icons
addikt
Hello!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 88as palám, és jelenleg 153 strength-em, találtam egy páncélt, amihez 174 kellene, elkezdjek adni a strength-re, vagy tárgyakkal és charm-okkal érjem el inkább? Vagy felejtsem el inkább ezt a páncélt, később találok úgyis olyat, amit tudok így is hordani? (a Leviathan Kraken Shell-ről lenne szó)
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3922 üzenetére
Csabi, kösz a választ. Közben eladtam pul-ért az etheral plate-t, de legközelebb türelmesebb leszek, talán többet is ki tudok sajtolni belőle.
Ha komolyan gondolod hogy kell neked a 40 különféle jewel pul-ért, ami összegyűjtöttem, írj levelet oldakita@freemail.hu-ra és megpróbáljuk összehozni. Persze azért furdal a kiváncsiság mit lehet kezdeni 40db látszólag teljesen értéktelen jewellel, és ugyanez a kiváncsiság furdal a 20 ral/pul ügyében is
Közben dicsekvésként megjegyzem, amikor rohangáltam a toronyban terror kulcsért, amit valahogy 2 napja nem akar dobni, harcba keveredtem egy minion íjász csapattal ahol ajándékképp gondolom a íjász boss dobott egy mal-tIlyen még nem fordult elő velem. Um volt a max amit Hephasto-tól kaptam.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3921 üzenetére
Lehet hack-ek nélkül játszani, ban óta én sem haxolok. MH-t pedig reset óta nem használok. Viszont a Loader az annyira alap dolog lenne, de a Blizzard pont lekakilja, hogy a játékosok mit szeretnének... Én inkább őket bannolnám, mert nem képesek a hackeket teljesen megszüntetni, vagy egy részüket legálissá tenni. Egyébként a miért nem lehet ezek nélkül játszani kérdésre van egy egyszerű, viszont csöppet sem tolerálandó válasz: a játékosok legalább 50%-a használ valamiféle csalást, legyen az MH, Loader, Bot, Pick kit, akármi, te miért ne használhatnál? Egyébként, aki szerint a Loader csalás, azt leültetném a WoW elé, ahol kb macrobol meg lehet oldani a botozást és senkit sem tiltanak miatta.
-
mcsabee
senior tag
ED Armor = Enhanced Defense
ED Weapon = Enhanced DamageÉs aki azért nem vette meg az ETH Bugged armorod, mert no ED, az jó nagy láma, ugyanis az ED-es armort nem lehet buggolni!
A 40 ED jewel pedig azt jelenti, hogy van a jewelen 40 Enhanced Damage. Egyébként én bármikor adok 40 jewelért pult.
Loader: Olyan 3rd party program, amivel egyszerre több Diablot futtathatsz a gépeden mindenféle szarakodás nélkül (lást virtual box, vagy felhasználóváltás). Hasznos dolog.
-
Akita
tag
Sziasztok
Olvaslak Csabi hogy loader miatt törölték karaktered. Mi az a loader? Én kizárólag a kulcsok kereséséhez használok térképet, ami gyakorta ki is fagyasztja a játékot. Ezt nagyjából 3 hónapja teszem, de egyelőre nem töröltek.
Más. A múltkor gyors egymásutánban találtam 2 olyan etheral plate-t amit cube-ban 4 lyukasra alakítottam. Az egyiket viszonylag gyorsan eladtam, de a másikkkal nincs szerencsém, valahogy nem kell a népeknek, azaz kéne de csak pult akarnak adni érte azzal a kifogással hogy "no ed". Ezzel kapcsolatban figyeltem fel olyan hirdetésre hogy eladó 40 ed jewel. Történetesen én is összegyűjtöttem 40 jewelt, egyik sem rare, hanem csak kék színű a felirata. Mielőtt megpróbálnám eladni, kérlek világosítsatok fel mi az az "ed"? -
wikings2
őstag
értem,
most mnodta egyikh averom hogy 3 éve closedolták és 1 éve fut ujra a karija anyi küllel hogy csak nl akrija van mert az l esek nl ek lettek
szted helytálló?xD -
wikings2
őstag
De miért lett ez h mnident bannoltak?
Nem szerver reset volt? -
bolcsodal
addikt
válasz
Gyuri27 #3911 üzenetére
Na jó, de a Diablo amúgy 2D-ben működik...(DirectDraw), csak ha Direct+d-be állítod, be akkor van értelme a 3D beállításokat változtatni. Az első gép teszt lefutott rendesen?
Mondjuk nekem Direct3D-ben mindig elcsesződik a kontraszt. Akármire állítom egy pillanat múlva visszaesik élvezhetetlenül sötétre...
Valaki nem találkozott ilyennel?
-
wikings2
őstag
nemlehett bann alatt átcuccolni?xD
-
mcsabee
senior tag
Zakával mindegy az fcr :-D úgyis kb nulla lesz a 2 soj miatt ^^. vagyis 60, ami pont semmire sem elég ;-).
Egyébként nem az fcr teszi a hammert, cl-ben egy olyan scepterért ölnének a hammerok :-D.
Mondjuk az övemért is komoly csata ment múltkor, 24 fhr, 15 str, 50 life 2 25+ resis ;-).
-
wikings2
őstag
bocsi a gosun a zaka hoto ararch 2xsoj t........................ot értettem ^^
csaka zabaj h ladderreset után már 1 hónappal kiütöttem a felét szoval ezért fáj -
AtHoS
nagyúr
válasz
mcsabee #3903 üzenetére
Ha csak a sebzést nézed, akkor HOTO helyett "2 pala skill + 3 hammer + 3 concentration" fegyó a kézbe.
Mondjuk ilyenkor az allrez + fcr ugye nem játszik, ami HOTO-n megtalálható. Szal nem minden a nagy dam
Mod: ja és sztem "gosu set" alatt nem a klasszikus dio2 set cuccot értett. A lényeg inkább a "gosu"-n van. Amit leírtál cuccokat, na az a "gosu set"
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
mcsabee #3899 üzenetére
Közben megoldottam egy felesleges xp reinstall, dx install után.
A 4670 gyári beállitásokkal az újjab játékokat viszi szó nélkül. Cod2-4-waw. A régieknél dio, mtw gebasz volt (nem volt kép).
Aztán a cc-ben elkezdtem matatni ezt azt engedélyezni. Láss csodát a dxdiagban minden lefutott dio meg hasit.
Gondolom ez a régi dx-k miatt lehet. Dio ugye 7-s az mtw meg 8.1 vagy korai 9-s. -
wikings2
őstag
hammerdin palam 16k s volt gosu settel és siratom ez nemigaz
és csak nevetnitudok mert csak kockaság mégiscska 1 év napjai voltak benne :'S xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest