- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14096 üzenetére
hopp, elütés, nyilván 25k ar.
ncc1701:
köszi. amúgy meg ja, felvetetted, megtetszett mert brutál és jól néz ki, bepróbáltam, siker, boldogság. ennyi elég is hozzá.hammer persze hogy megcsinálja, az mindent megcsinál, csííít
Vismajor01:
grief zealer, na az a másik csííít -
Vismajor01
addikt
válasz
-
ncc1701
veterán
válasz
Nem rossz, de a hammerem is megcsinálja ugyanezt.
-
ncc1701
veterán
Mostanában nem nagyon játszom, de örülök neki. A stílus is nagyon fontos egy szint után, és nem csak szerintem. Nagyon szép roll lett, én nem csináltam volna, de igazad lett vele.
-
zsirfecske
addikt
köszi szépen
itt egy travi video vele, akit érdekel full buffolva 21k max fury dmg és 35k attack rating
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14094 üzenetére
Én is kapom rendesen. Alig várják, hogy belekössenek vmibe. Szépen felépítetted ezt a karaktert. Megdolgoztál vele rendesen. Ne foglalkozz velük
9 str / 9 dex jewelben milyen kombinációk vannak? Van pl. olyan, hogy -15% req 9/9? Azzal nyernék még egy kis plusz lifeot.Bár 2xio rúnával is (+60 life). Vmi kellene, amit használni is tudok, tehát ed ar ilyesmi kiesik. Hátha ezek nem annyira drágák. Pl. 9/9 + fire res. Mindjárt guglizok egy kicsit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14087 üzenetére
ncc1701 közben reddit sztár lettem miatta! mint eddig mindent, ezt is neked köszönhetem., te adtad az ötletet. néhány troll oszt amúgy rendesen hogy a TM milyen szar fegyver, vicces.
ez a kedvencem, minden indoklás nélkül:
"This is not a good weapon for Furry druid" -
Spyd
csendes tag
Köszönöm a segítséget, tényleg jó ez a Traderie oldal.
feltettem a 28-as Marát 4 Ist 1 Mal ért, fél óra múlva jelentkezett is valaki, és ajánlott érte 5 Ist-et. Persze hogy elfogadtam
Örömömben farmolgattam kicsit, és esett egy 25-ös Mara -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14089 üzenetére
Kezdjél el gondolkodni új karin. :-)
Végre volt egy normális vevőm. Nagy szó! Amazon és Wire Fleece kellett neki (because she's sexy in this). Meg is kapta a 15 ed perfectet a CoH-hoz. Tejelt szépen.
-
zsirfecske
addikt
köszi! ja várj, most nézem, csak 13 a life leech, akkor charsi
angelic? limb-el 22k az attack rating-em ha überre beöltözöm simán metalgriddel. mondjuk kipróbálnám majd ezzel überek ellen, az előző rollnál 1 playerben nem éreztem hogy simább lenne mint CB-vel a ribcracker, ha nem rosszabb egyáltalán. de lehet már megfakult az emléke, PVM dara miatt elő se vettem, csak a botd!
amúgy ki is tettem reddit-re, lehet hogy tényleg nincs még ennél durvább botd dmg, majd ott kiderül
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14087 üzenetére
Grat!
Tudok adni Angelic szettet Hc-n, ha unatkoznál vele.
-
kukulec
őstag
hali, tervezek pénzért venni pár cuccot. melyik a legmegbízhatóbb oldal?
-
need
addikt
Sziasztok..
Van egy kis gondom az egyik küldetéssel.. és nem tudom mi a megoldás..
Act 3 Mephisto... kb. 4x már levertem.. csak hogy nem nyílik sehol portál se lejjebb se oldalt se lent.. a terem középen van egy portál oda meg nem tudok menni.. meg van a kék lélek kövem is.. vissza mentem az elejére nincs senkinél felkiáltó jel!
akkor most hogyan tovább..? -
wm2
őstag
Ill. azon túl, hogy mi működik Smiterrel és mi nem, vagy hogy, van egy fontos dolog, amit azért érdemes megemlíteni. Most kecmeregtem ki egy ilyen szituációból. Ez az a szitu, amikor jobbról-balról szívják a manád de rendesen és nem tudsz smiteolni. Ilyenkor a pajzsod helyett a fegyveredre vagy utalva. Avagy jól jön egy kis life leech stb. ha közben kapod a termetes pofonokat. És a reakció idő sokszor nem az, hogy nyeled rá gyorsan a full rejuvot (ha van!), hanem “fú mi a fax?” Hell-en több ilyen helyzet adódhat, és bizony jól jön sok olyan dolog, ami smiteval nem működik, vagy feleslegesen toltad túl. Az egyik ilyen dolog a leech pl. Ha all around a karid, nyújt egy kis plusz biztonságérzetet.
Közben megnéztem mennyibe kerül egy jó str/dex jewel. Hát biztos nem fogok már venni. -
zsirfecske
addikt
regelsz, rászűrsz így valahogy (platform: PC, mode: SC, item allres 27-29), megnézed az árakat és ha el akarod adni viszonylag gyorsan, belövöd az alja környékére és kész. az item feltöltés egyszerű, nagyon jó a kereső, rákeresel valamire és "Add listing", ott kitöltöd az értékeket (elég azt ami variable vagy ami a keresett stat), megadsz egy árat (nem mindenki szokta, akkor ajánlatokat vár) és vársz amíg valaki rácsap. a rendszer értesít róla ha ajánlat van (ha discord-dal összekötöd akár a telón a discord app is egy bottal), elutasíthatod, counter offerelhetsz, lehet csetelni. ha megegyeztetek onnantól csinál valaki game-et, átküldi a név/jelszót és megvan az adásvétel ingame a trade ablakban.
ami nagy előnye hogy rohadt jó az alap adatbázis, látod minden cucc statját, néha jobb mint a fandom (pl weapon speed-ek mindenhol ott vannak rendesen), vannak rúnaszavak ahol külön lehet a base itemet is megadni, ezekre meg minden másra is rohadt jól lehet szűrni, listázásnál/ajánlatnál könnyen lehet variációkat megadni (pl ha cuccot ajánlasz valamiért, akkor kitöltheted hogy a 28-as mara-t ajánlod a tal armorért vagy nemtom, vagy mondjuk Ist OR Mal+Um OR 2xPul+Mal stb amit elfogadsz, de a counter offer miatt egyszerű az alkudozás is). van még relist gomb 24 óra után, így nem kell újból feltölteni az itemet ha frissen akarod tartani.
ami szar az hogy sok class spec itemnél nem tudod rendesen megadni a staffmod skilleket, pl druid pelt/barb helm/assa claw/pala scepter stb esetén nem tudod megadni a pontos +3 to tornado stb paramétert és nincs szöveges emgjegyzés mező sem így ezeknél taf hogy ki mit árul épp. a chat pedig néha lassan frissül meg a chat request is furán működik, ritkán fogadják el ha csak úgy írnál valakire, illetve sokan le se szarnak ha túl alja offert raksz be. mondjuk ha valaki ohm-ot vár egy cuccért, de nem írta oda, csak ajánlatokat vár, nem fog semmit csinálni ha benyomsz egy ist-et, vár amíg szépen felmegy mondjuk 6 ist-ig a sok offer, és max utána kezd írkálni hogy ok, kezdhetünk alkudni, de persze csak a 6 ist-esnek.
-
Spyd
csendes tag
Én is gondolkodom a Traderie használatán, el kéne passzolnom a 28 as Mara Kaleidoscope - m
Bonyolult a használata?
Hogy működik? -
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #14076 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
Itd se mukodik smiterrel... Mi lenne ha utana neznel mielott talalgatsz? Hogy mukodne ifd ha alapbol mindig talal? Vagyis a skill alapbol ignore target defense
Es a 10% azert eleg mert 1. Mindig talal 2. Nagyon gyorsan csapkodsz. Az ownak meg lefolyasa van, es mielott vegere ernel mar bejon megegyszer.Heavens ligthba 2 shael kell es kesz is vagy
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsirfecske #14063 üzenetére
Az ilyeneket eddig én is élből hajítottam el, jobb esetben eladtam a falukban, elképesztő mikről ki nem derülnek, hogy valójában hasznos cuccok. Tegnap regeltem kíváncsiságból tarderie, mert itt a fórum 90%-a arról szól, hogy a "szemétből" milyen jó dolgokat lehet kihozni néha.
Hétvégén megpróbálok valamit én is kihozni a lehetőségeimből mint nem power gamer csak sima mezei halandó szórakozni vágyó.
-
Franklin
addikt
válasz
zsirfecske #14068 üzenetére
Ezeket én is úgy dobom el, mint a huzat.
Nem vagyok még annyira képben a játékkal, hogy tudnám, hogy ezek hasznosak
Mármint saját karakternek, trade nem érdekel.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14072 üzenetére
mostanra full telítődött a piac
Jah gondolom. Belevágok ha indul a szezon.
Közben a csicsóm (még mindig ragaszkodom az Ama-hoz) kapott egy Harmony Bow-t. Szedjük a lábunkat vele rendesen.
Ha nincs Enigma,marad az frw.
-
zsirfecske
addikt
pörög rendesen, bár mostanra full telítődött a piac. viszont megtalálsz rajta mindent, perfekt roll drágán vagy mázlival jó áron, lo/med roll bagóért stb.
322 db öt csillagos adásvételem van rajta, az gombócbol is sok. szóval van tapasztalatom a témában, tudom a hiányosságait miközben élvezem az előnyeit. én is már jó ideje inkább trade felé mentem, a játék kevésbé kötött le mostanában. ha meglesz a hiányzó vex a botd rerollhoz, utána nem is tudom mi marad. mondjuk a ritka itemeknek és rolloknak mindog meglesz a varázsa. no meg akarnék egyszer egy poison necrot, na hát ahhoz kell tőke
-
wm2
őstag
De amúgy jó ez a Traderie? Többen ajánlották már.
-
törölt tag
válasz
Az alapvető probléma, hogy lusta vagyok eltradelni...
-
wm2
őstag
válasz
Lehet reggelni kellene oda akkor. Na majd ha jön az Sc Ladder. Már nagyon nem élem bele magam itt semmibe. Szinte csak pit runokat nyomok. Hell quest fele nincs is kész. Nem érdekel már.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#21346560 #14066 üzenetére
lol, akkor innentől ne
. szólj vagy add el, látod itt is volt egy hülye aki 3-4 ist-et adott érte. csak megér 2 kockát a stash-ben eltenni.
wm2:
amúgy 10-70-30 gc-k simán vannak traderie-n sur/ber körül, aki nem hiszi példaként itt egy 10-75-40 3 ber-ért, és van is már rá ber+jah offer. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14065 üzenetére
Igen, mert átjön régi D2-ről, ahol megszokta a jót és nincs képben, hogy itt meg kicsit többért megy. Van 9-6x-16 lifeosom is. Olcsón próbáltam elpasszolni, jobb, mint a semmi alapon, mivel lvl2x Gc. A többit képzeld hozzá. :-)
-
törölt tag
válasz
Én ilyeneket beazonosítás után kidobok...
-
wm2
őstag
válasz
Több ilyen esett már, megpróbáltam eladni, hátha Hc-n jobban viszik. Dehogy vitték. Még a 10-70-30 nagy Gc-t is lefikázták. Aztán elcseréltem végül Pc Sk-re.
-
zsirfecske
addikt
na ezt figyu, 2 ist + uniq torch-ot adtam érte (két napig vártam a csókára, Cadal köszi a kölcsön ist-et, erre kellett!):
megérte? 2db sc-re lefordítva ez +3 max dmg, +18 ar, +13 life, bárhogy nézem annak darabja duplája lenne.a torch miatt nem gond a méret, így is van 9 skillerem de csak 4-5-öt használok, überre max többet. 7 frw + egyéb stat gc-k vannak még.
mondjuk str miatt van egy ilyenem is ami csak úgy esett, ez is elég bika:
majd valahogy csak beférnek egymás melléfentiekhez FYI max rollok large charmra:
Sharp | +21-48 To Attack Rating +4-6 To Maximum Damage
Vita | +26-35 Life
Strength | +2-5 Strengthamúgy ti is letojjátok a large charmokat? legtöbben fel se veszik, pedig allresben is bika mik tudnak renni rajta.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #14061 üzenetére
Heavens Light. :-) Ber-t mégsem tehettem bele. Talán Eth rúna, ami még szóba jöhet: −25% target defense. Ez egy 80-as pala. Jól jön az OW neki. Max. még 1-2 lvl-t ugrik ladderig. Egyébként van olyan rúnaszó, ami 100% garantálja az OW-t, a Malice. Ill. A Fury (Jah Gul Eth) 66%.
Miért elég a 10%? Fegyverben nem működik ez sem Smiterrel? Érzetre pedig annak tűnik. Placebó? :-)
Barbár és Assa kapcsán találtam egy ilyet:
The chance to trigger OW is the sum of all items you carry. Only exception are dual-wielding barbarians and assassins: In this case, only the OW from the striking weapon plus OW from non-weapon items counts.
-
zsirfecske
addikt
na megvan az elrontott überezésből az unid torch, kíváncsi vagyok mennyiért megy el, de őszintén kétlem a 2 ist-et
-
zsirfecske
addikt
hehe, este vettem egy diablo horn-t elvileg 3 dest kulcsért. kettőt kifarmoltam, mondom az eladónak várjon meg a lefekvéssel, mindjárt ott a harmadik, 10 perc mert fury druid, max 2p egy kör. na ebből az lett, hogy mikor a 34-ikre(!) sem adta be a kulcsot, megkegyelmezett rajtam az eladó és kettőért odaadta. én már csakazért is ki akartam ütni, 15 felett már kíváncsi lettem mi lesz.
tanulság: sose feszülj rá semmire! nagy igazság, az élet akkor úgysem adja be, ahogy ez az istencsapása játék sem!
mondjuk közben esett egy gheeds legalább, megnézem unidként mit ér.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14055 üzenetére
*lacquared esett nyilván, bocs. és na jó, lehet hogy csak 1-2 ist-et ér, bár valamiért fortinál megvesznek az emberek az lp-ért, így sztem ér annyit mint a majdnem perf 824 def-es light armor wire fleece-em.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #14054 üzenetére
ez vicces volt, többieknek mesélem: adtam egy 597 def-es eth loricatedet ingame az előbb neki, hogy legalább alacsony req-el magasabb def és eth legyen csicsóra (mondjuk stone-hoz átmenetileg amíg nincs jobb), erre mentünk egy mephi-t és az uccsó szörnyből kiesett egy 801 def-es eth loricated 4 sockettel. 2-3 ist, bevonzottam a kollégának. épp ezekről beszéltem előtte, hogy ilyenbe tegyen majd fortit
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #14049 üzenetére
Van 2 Jah valamit kezdeni akarok velük.
Gondoltam hogy veszek belőle egy jobb CTA a másikat meg megtartom Phoenixbe de kéne még egy anni meg egy pala torch is mert amazon torchal tolom palámnak.
Szóval tanácstalan vagyok. -
wm2
őstag
válasz
15/3 Pb 40/400 Grief + hozzá egy exceptional random ed Gilded Zaka.
Amúgy közben még az is eszembe jutott, hogy a "prevent monster heal" nem működik Über alatt. Egyedül az Open Wounds akadályozza meg őket a gyógyulásban. Anélkül vki bemegy Überezni, az életben nem végez velük. :-)
-
ncc1701
veterán
válasz
Teljesen jól elvagyok a 2-essel. Tök mindegy, hanyas, az a lényeg, h BO van rajta.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14046 üzenetére
Jah, csak amikor kifejezetten egy olyan palának keresi, aki a pajzsot használja verekedni, meg többe kerül a leves, mint a hús, de ők tudják, ... bár esne és el tudnám adni
De amúgy tényleg, inkább venne vmi 4 soc @45 res elite pajzsot (pl. Sacred Rondache vagy Kurast 4 gyémánttal, vagy ha eth Exile, többre menne vele, mint a top Pb-vel).
-
zsirfecske
addikt
fegyvereknél én is megértem
bevallom én még az immunity megtörésre csinált lawbringert is 15ed legend sword-ba tettem, ne azon múljon. pedig még hordani sem tudom recpec nélkül
de megnéztem, az a legnagyobb sebzésű leggyorsabb 2kezes cucc druidnak és pul-ért vettem, akkor már miért ne?
-
Jocika84
tag
CTA ból mi a minimum amit érdemes venni ?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14043 üzenetére
ááá be van csípődve, akkor modhatod neki, 5 sox Berserker Axe 1 Mal itt, Ed-s Pb az egekben, 1k fg körül a 15-ös, néha több, de neki 15-ös kell, mindig megkérdem minek lesz, "smiter", annak mi a faxnak? csak. A hülye.
-
wm2
őstag
Most adtam el Charsinak az 510-es 4s Ap-t. Meguntam, hogy senkinek nem kell csak az ed-s. De ha ed-s van, akkor az a baj, hogy miért nem perf. Ha perf, "az a baj", hogy miért nem durás. Ha perf 15 ed-s és "csak" 10 durás, akkor "az a baj". Ha full perf, "nem kell, nekem ez túl drága".
Most esett, pit:
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14039 üzenetére
Minyá megnézem, de szerintem van.
Sajna nincs, bocsi... -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14035 üzenetére
olyan volt, hogy vmi ajtó közelében nyitottam portált és az istenért nem tudtam belépni rajta
-
zsirfecske
addikt
az jó, pont mint a diablo horn-nak ami most nekem hiányzik. lehet felteszem trade-be 1-1 ist-ért a másik 2 szervet, hátha van más olyan balf*sz is mint én...
addig meg farmolok kulcsot. nincs mód erre sajna, rákerestem, beszívtam.
PLS ha van aki sokat überezik és elsőre nyit egy den-t, az szóljon, adok érte 3x1 kulcsot. ha otthagyja a game-et és újat kezd a kulcsaimból, az neki mindegy, nekem viszont nagy segítség!
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14031 üzenetére
Ist körüli ára van Sc-n. Hc-n icipicit több.
-
shotika
őstag
Nem ismerem ezeket az oldalakat. Igen a Titan jo lenne, azt neztem en is. El is gamble-ztem ra 4m goldot mire meg tudtam h onnan amazon only uniqe javelin nem eshet...
Komolyabban nem szeretnék belemerulni a tradelgetesbe, ha itt a forumon epp nincs senkinek, vagy nem tudok mit adni ette, akkor ez van. Majd egyszer csak esik:) -
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14028 üzenetére
2x Shael rúnával használhatatlan Smiternek. Treacheryt már nem fogom leváltani és ott van még a fana aura meg a 20 ias gloves is. Jobb ez így. OW Überhez nélkülözhetetlen pl. (hogy ne gyógyuljanak vissza; ill. psn sc smiterrel nem működik). Nem használok Draculst. Nem a kedvencem. Jobban szeretem a 20 ias str/dex craftolt kesztyűket +5-10% CB-vel. Life tap meg bottal. Megint az maradt csak hátra, hogy egy jobb nyaklánc kellene még és készen vagyok. De egy darabig nem akarok Hc-zni.
-
wm2
őstag
válasz
MikeWazowski #14025 üzenetére
Simán betolják rá az eth up titanst (és hülye vagy, ha elfogadod :-) ). Van a Titanstol sokkal jobb rare is. Csak sok más dologhoz hasonlóan vmiért kialakult, hogy az eth up titans a legjobb. Nem. Nem az.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14017 üzenetére
az hogy lev 45 a req meg hogy milyen stat nem jelent semmit. a craftolt item szintje a kari szint és a felhasznált amu szintjéből jön, tehát ha 87 vagy és véletlen csak 70-80-as helyen esett amut használsz, akkor simán bukhatod a jobb statokat, így lehet +2 helyett +1 skill stb. mindig gamble-özd az alapanyag ékszert sztem.
-
Cadal
őstag
válasz
shotika #14012 üzenetére
Ugyan nem gondolom, hogy egy nagy amazon expert lennék, de nem nagyon értem mi a gondod! Kellene egy jó javelin? Hát ott a Titan, álmodni sem lehetne jobbat szerintem a Javazonnak. Ha nem esik, akkor Tradeire-n már Pul runáért adnak 8 LL -es Titán gerelyt.
Teleport: Még mikor elkezdtem építeni a saját javazonomat megnéztem többek közt Fextralife videoját is és egyértelműen elmondta, de le is írja, hogy az amazon a legrosszabb varázsló az összes kaszt közül:
Enigma: Many players like to run Enigma because of its Teleport ability but I wouldn’t recommend it for this build. The amazon has one of the lowest breakpoints when it comes to Faster Cast Rate, so you’ll be Teleporting much slower than other characters.De ha van egy Titan-od az ad 30% FR + esetleg egy Aldur csuka, 40% FR még esetleg amuba vagy sapkába is akad pár százalék FR és mindjárt van ~70 - 90 % Faster run és az már nem vészes. Én pl. nem érzem az enigma hiányát.
Ha gyenge a karakter neki a legolcsóbb a Torch, az +3 to all (szintén tradeire UM/PUL szinten van a legalja) .
Én ~34-es Lightning Fury-val elég szépen tudok haladni. Az immunokra meg Infinity hiányában ott a JAB+csicsó.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14015 üzenetére
87-es karival csináltam, 45-ös +3 trapes amulettből.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #14011 üzenetére
Mivan?
-
shotika
őstag
Jóvan kabbe
De egyébként 81-es az amazonom, lighting fury, de elég nyögve nyelősen fejlődik. Nagyon kéne neki valami fasza javelin, de egyszerűen semmi jó nem esik.
(ráadásul, én nem tudom, hogy a kaszt ilyen szar-e, de olyan istentelen borzasztó mód lassan teleportál a többihez képest, hogy lefő a kávé mire a naccságos asszony méltóztatik 3 métert pattanni)
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14006 üzenetére
hát ja, viszont nem akarnám a végtelenségig árulni, most kéne a rúna. thunder maulra van egy vex + apró ajánlat, ha tartja el fogom adni annyiért, hiába vettem anno Lo-ért az alig jobb 14ed verzióm (az kb 3-4x-es ár). bár nem vagyok telhetetlen, eladom ennyiért simán és az árát elpazarlom valami újabb alja rerollra
vagy szerinted ezeket már érdemes d2jsp-n megfuttatni? mondjuk nincs accom
-
wm2
őstag
Smiternek 2x Um-ot vagy Um Pul-t tegyek az HL-be?
2xUm + Gore = 60 OW. 1xUm + Gore 35 OW. + Pul +75% dmg to demons. Craftolt kesztyűvel van 58% CB. 25% Dr.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14002 üzenetére
Ezek igen szép páncélok. Ne add őket olcsón.
-
Hokunda
senior tag
Esetleg discord server nincs a phsoknak ha segítség kéne egy areára? (noob vagyok, csak hell elején 'köhög' a blizz sorc)
-
zsirfecske
addikt
egy kis drop és trade híradó
ez a két cuccom most ami mostanában nagyon forró:
előbbit akarták vinni 2ist+4um-ért, de az sokkal többet ér szerintem. mindkettő egy napon esett boci run közben, balrog-ot még meg is larzukoltam hogy könnyebben elkeljen.
amúgy kb egy vex híja van a botd thunder maul rerollomnak. bár közben szereztem egy ilyet is, vex ebből is lazán meglenne ha jönne rá vevő:
amúgy simán tolhatnám ebbe is az új roll-t, csak hát a jelenlegi 14% ed alapossal mit csinálok ha alja roll van rajta, azt úgyis hel rúnázni kell
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13999 üzenetére
Charsi/Gheed. De nagyon ritkán van náluk. Ha baloldalt van a kapu, akkor walkolok közöttük. Hc-n nem szívesen költenek drága rare/crfated kesztyűkre. Ebben olcsóbb behalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest