-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Ez egy eleg osszetett kerdes, mert nem mind1, hogy Closed Bneten tolod-e, vagy Singleben. Vegyuk azt az esetet, hogy Singleben tolod:
Hogyha Coldosat akarsz, akkor csak es kizarolag a Frozen Orb johet szoba, mivel annak csak egy syn-je van. Ilyen alapon a skillek a kovetkezo keppen alakulhatnak.
Cold Spells:
- 20 Ice Bolt
- 20 Frozen Orb
- 10 Cold Mastery
- 1 Frozen ArmorPrereq Skillek (vagyis 1 pont kell ra mindenkeppen): Ice Blast, Frost Nova, Glacial Spike, Blizzard.
Cold agra tehat 55 Skill Pont kellLightning Spells:
- 1 Static Field
- 1 TeleportPrereq Skill: Telekinesis
A Light agra osszesen 3 Skill Pontot kell koltenedFire Spells:
- 20 Meteor
- 1 Warmth
- 1 Fire MasteryPrereq Skillek: Fire bolt, Inferno, Fire Ball, Blaze, Fire Wall
27 Skill kell ide osszesenOsszesen, 55 pont megy Coldra, 3 Lightra es 27 Firere, ez osszesen 85 skill pont, igy ha megcsinalod a norm + night skill questeket pont lvl 77-re vagy kesz vele. Viszont ha tovabb vinned, akkor javaslom, a Fire agon a Fire Ball turbozasat.
Es szintenkent hogy skillezd? Ez egy jo kerdes ^^ Igazabol ez attol fugg, hogy tudsz haladni. A legfontosabb viszont, hogy amint lehetoseged nyilik ra a Static Fieldre es Teleportra tegyel 1 pontot, mert vitalis skillek.
Mivel dual agas a soso, ezert egy Nightmare ACT 2 Defenses mercet vegyel fel magad melle, es cuccold is fel, mivel a Meteor Delayes skill, vagyis ido kell neki mig ujracastohlatod es ahhoz is ido kell, mig lecsap, igy kell a merc, ami egyhelyben tartja a bandat, akire zuditod :-).Hogyha Closed Bneten tolod, akkor javaslom a full Blizzard soso fejleszteset, ami rem egyszeru Blizzard + Synek max, 10 Cold Mastery, 1 Frozen Armor + prereq skillek, Light ag, mint fentebb, mig a Fire agon CSAK a Warmthra tegyel pontot. Blizz sosoval norm + night konnyu, viszont hellen mindenkepp partyban kell menned ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
kiss(b) #3490 üzenetére
Miert vetted meg a Nature Piece-t, ha azt sem tudod mit csinal? :-D. Amugy azt csinalja, hogy amit te olsz le, annak a hullaja eltunik, vagyis bekeben fog nyugodni (Rest in Peace, ahogy a gyurun is all), ebben az a jo, hogy Nihla nem tudja felrobbantani a hullakat, amit te gyartasz, amikor megolod a korulotte levo mobokat. Igen hasznos cucc, amig nincs normalis eq (75% allres, 75% block, 3k+ life-ra gondolok).
-
cibuu
tag
Kérlek segitsetek nekem!
egy ütős karaktert szeretnék csinálni. mégpedig a varázslóval.
És természetesen olyan kell hogy legyen,amivel hellen 1.12 ben is végig tudom tolni a játékot.Ehhez kérek segítséget(egy tervezetet valaki vázoljon lécci)hogy mikre tegyem a pontot - mely skillekre,és mit milyen sorrendben maxoljak.
Úgy gondolom fagyasztásos jó lenne de azon belül mikor mire tegyek pontot és mit maxoljak hát ez ügyben tanácstalan vagyok.(meg plusz az hogy mely passziv skillekre tegyek és mennyit)
Kérem segitsetek! -
kiss(b)
tag
válasz
mcsabee #3489 üzenetére
ISTEN VAGY!!!Ezt kerestem...Ohh most esett egy 40lifos gc is akkor sajna még az is "csak" ilvl77 ..Na lenne egy kérdésem most vettem egy nature's peacet a hammeremnek de nem teljesen értem mit is csinál majd ez a gyűrű..(még nem vagyok jó angolbol)..Ha esetleg van tipped akkor köszi.
Ja és stormshieldet low shakora cserélnék(csak ne legyen eth).. -
Elrond
senior tag
Azt találtatm ki, hogy mivel eléggé szét vagyunk szóródva bneten, indítok esténként
egy PH-s szervert, ha nincs ellene kifogásotok, és ott talizhatnánk mindig függetlenül attól hogy friend list-en szerepelünk-e! Még akkor is elindíthatom,
ha éppen nem vagyok a gépnél aztán többiek meg gyakhatnának addig!
Vélemény az ötletről? -
kiss(b)
tag
válasz
mcsabee #3486 üzenetére
Köszi így már érthető am van egy 39 életes Gc,csak azért kérdeztem hogy nekiálljak e rollozni,de akkor várok még hogy baal dobjon..Ja és a bociknak mi a szintjük hellen.Tegnap keresgettem egy oldalt ahol a treasure classok vannak hogy tudjam hol runnoljak, de nem találtam meg :S(mert ez is érdekel még
)
-
mcsabee
senior tag
válasz
kiss(b) #3484 üzenetére
Ez igaz is, meg nem is. Mivel az ilvl hatarozza meg az adott cuccra kerulo prefixeket es suffixeket, igy minel nagyobb ilvl-es targyat kell rollozni, ami pl GC eseteben Baal -> 99 ilvl, Dia es Nihla -> 95 ilvl (asszem ^^), szal ha ezeket rollozod, szinte mindent kaphatsz belole :-). Meg ugye mivel Baal GC 99 ilvl, igy a letezo osszes pre-, es suffix rajta lehet ^^.
De néhány prefix es suffix lowosabb ilvl-nel is spawnolhat az adott targyra. Peldaul egy skillhez 50 ilvl-es targy kell mig emelle akar 26-30 life kozott is lehet rajta, mert ennyi lifehoz meg 45 ilvl szukseges. Viszont, ha 45 life-os skillert akarsz rollozni, akkor mar csak Dia, Nihla (95 ilvl) es Baal (99 ilvl) johet szoba, mert a Vita suffix 91-es ilvl-nel spawnolhat egy adott targyra.
A te peldaddal szemleltetek:
Mivel magic a GC, ezert csak 1 pre es 1 suffix mehet ra.
Prefix legyen rajta, mondjuk egy skill (ilvl):
Lion Branded +1 Paladin Combat Skills Large Charms(50)Suffix meg legyen life (ilvl):
Life +5-20 Life Large Charms(1)[5-10](9)[11-15](19)[16-20]
Sustenance +21-35 Life Large Charms(31)[21-25](45)[26-30](61)[31-35]
Vita +36-45 Life Large Charms(77)[36-40](91)[41-45]Itt lathatod, hogy a skillhez 50 ilvl kell a life-hoz pedig a kovetkezo keppen: 5-10 -> 1 ilvl, 11-15 -> 9 ilvl, 16-20 -> 19 ilvl, 21-25 -> 31 ilvl, 26-30 -> 45 ilvl, 31-35 -> 61 ilvl, 36-40 -> 77 ilvl, 41-45 -> 91 ilvl.
Igy latszik, hogy egy 63 ilvl-es GC-re, spawnolhat a skill (50 ilvl), es spawnolhat 31-35 life (61 ilvl). ITT olvashatsz bovebben a GC-n elofordulo pre-, es suffix-ekrol. A kari szintje nem szamit, ahogy te is gondoltad, csak az ILVL :-) (ILVL mindenek felett !_!).Remelem nagyjabol ertheto volt, ha megsem, akkor kerdezz batran :-D.
Nem vagyok benne biztos, de valszeg kevered a lvl req-kel, ami egy masik teszta, ha nem, akkor elnezest ^^.
/e: Es igen, valaszolhattam volna egyszerubben is, de a tobbiek kedveert probaltam reszletesen elmagyarazni, hatha mondtam ujat nekik is :-).
-
Blizz
őstag
nemtom mi az isten van a szeróval állandóan b.szakakodik
-
kiss(b)
tag
Lenne egy kérdésem
3 Perfect Gem + 1 Magic Item =Az új tárgy ilvl-je megegyezik az erdeti tárgy ilvl-jével, ezért érdemes minél magasabb szintű tárgyat rollozni.
Most akkor ha nekem mondjuk van egy 63as szintű Grand charmom akkor ha elkezdem kevergetni akkor nincs is esélyem 63asnál nagyobb szintű tárgyat kapni?Illetve számít a kari szintje(gondolom nem).Am tradelni én is mennék vannak jó ama cuccaim(spear,meg dobálós)
Meg mindenféle erősebb set,uniqok. -
bolcsodal
addikt
Aki szeretne nyugodtan csereberélni, vagy cuccolni jöjjön a phtrade//cserebere pályára..
-
bolcsodal
addikt
Nah...lassan összejön egy PHTrade pálya.
-
Goog
csendes tag
Uff, ha még van hely én is szívesen csatlakoznék
van pár cuccos amire nekem nincs szükségem de másnak lehet jó
-
Hurkaleves
őstag
Hnap nekem is irhattok pu-t, van 1-2 cuccom, amit szivesen "felajanlok" a kozjo reszere!
szerk.: termeszetesen low cuccok, de hatha jo lesz vkinek..
-
mcsabee
senior tag
Valakit erdekel egy occulus? Ingyen adom, aki eloszor ir ide aze lesz :-P.
/e1: jah es gosu eth, uberfaszan nez ki :-D.
/e2: Es keresek 16/low/low annit. Ar: megegyezes szerint ^^.
-
Elrond
senior tag
Ha nem zavarok majd én is jövök bevásárolni szatyorral
mióta nekem is megvan a kislányom, azóta csak én is ritkábban nyomom bneten! -
Gyuri27
félisten
válasz
mcsabee #3465 üzenetére
Ebből nem sokat értettem. Egy biztos nem véletlenül lett az a druida 80-s.
Meg akárcsak a necronál tartani kell némi távolságot és ennyi az egész. Legalábbis nekünk nem szokott gondot okozni. Csak nem győzi az ember a fejét kapkodni medve, gólem, nyilasok, revivek, bone mage, spirit, gyík. Szóval csak hátulról kell az észt osztani, a druidnak meg kell egy jó nyilpuska, hogy ne unatkozzon.bolcsodal: mi még egy időpontot (szombatra vagy vasárnapra megbeszélünk, és mindnki hozza amilye van)
-
peterszky
őstag
Eladó:
Diablo 1
Diablo 2
Diablo 2 LoD
Még nem nyitottam aprót, elsőbbséget szántam a rajongóknak (csak Bp-i átadás lehetséges, nem merném postázni őket).Battle.Neten nem volt használva.
Érdeklődni pü-ben.
-
mcsabee
senior tag
Hihi, en Aldur druval dueleztem, meglepo mennyire lenezik az emberek, es meglepo milyen konnyen hullnak is el !
Pedig meni frw charm-mal siman elfutsz barmi elol (jo persze kis tulzassal), aztan meg 2 nado es kicsongettek :-). Pub duelben meg a Trang psn nec lehet gyilkos ^^.
Btw ik hammer dest kulcsozni igencsak hibatlan kari. Mondjuk ettol fuggetlenul, valami light sebzos kari meg infy es barkinek kicsongettek barhol ^^.
-
Gyuri27
félisten
válasz
bolcsodal #3458 üzenetére
Az a baj vele, hogy megbontja a Trang-Oul's Avatar-t [link]. Wand és csizma jöhet más nem nagyon.
Amulett és gyürű talán.
Az act 1 nem számít, a lényeg a hell. A többin meg átszaladunk
Jól mondod sok kacat. 82-re már nehéz cuccot rakni. Egy runa kéne ami a resisteket növeli azt Larzulnál belelehetne rakatni és ennyi. -
bolcsodal
addikt
Druid cuccokból említésre méltó, csak kettő van:
Az asszonynak egy lvl76-os Sorcerer (kimaxolt Frozen Orb, Ice Bolt, Cold Masterity + az apró), nekem egy lvl74 Zealot (Paladin kimaxolt Fanaticism, Zeal, Sacrifice + lvl17 Holy Shield).
Nekem egész vállalható kardot sikerült összekaparni: Headstriker
Így egész korrekt "ütőgép" lett belőle. Viszont sokat elmond, hogy Angelic vértben, és Hsaru's cipő+öv virít rajta...mondjuk ezek egész jó támadókat/védőket adnak/lvl.
A Headstriker-be bele van tolva egy Shael (+20 Attack speed, és Sander kesztyű, ami szintén +20 attack speed-et ad) így elég gyorsan üt, hogy életben maradjon a mana/life leech (Vampire's Gaze) miatt, ha körbeveszik..
De sajnos Hell-ben kevés mindez...
-
bolcsodal
addikt
válasz
Gyuri27 #3457 üzenetére
Igen Hell-en. Igaz, csak Act1-de untig elég az is. Sajna az igazán jó cuccok elkerültek idáig, kivéve talán ezt: Vampire Gaze
Neró: Egen elég sok szar összegyűlt így a cuccolgatás közben, de majd válogatunk. Van egy +2All Skill Necro Számszeríjunk!
-
Neró
őstag
válasz
bolcsodal #3454 üzenetére
Na LOL.Mi is csináltunk egy pár karit a sok cuccnak.
Majd összefuthatnánk Bneten valamikor 4-en
(cserélgethetnénk cuccokat)
Ha kell Gyuri Necro cucca akkor én odaadom.(megvan 2x)
"Van néhány low lvl cucc is, igazán megszabadíthatnátok tőlük. " - hát őőőőő, igen..Hát most erre mit mondjak. -
bolcsodal
addikt
válasz
Gyuri27 #3453 üzenetére
Most le vagyok rongyolódva...
Csak a nejemnél van egy lvl76-es Frozen Orb-os Sorci, meg én tolom egy lvl73-as Zealot-tal. Plusz az öszvér lvl1 karakterek, akiknél a sok cucc van felhalmozva...naponta 1-2 órát miután a kisördögöt lefektettük aludni.
Van néhány low lvl cucc is, igazán megszabadíthatnátok tőlük.
-
-
bolcsodal
addikt
Naja a PK-kkal nem kell törődni. Én amint valaki ellenségnek jelöl ki kilépek a pályáról. Leginkább a feleségemmel szoktunk jelszóval védett pályákon gyilkolászni.
Ha a BNet-en akarsz játszani érdemes néhány alapszabályt betartani. Én csak Ladder karaktert indítottam eddig. Vannak rúnaszavak, amik csak ott működnek. Open BNet-en annyi a csaló, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Ha már játszol, akkor csak ismerőssel..vagy faterral privát pályákon. Elképesztően sok a mocskos gané a BNeten...
Rúnaszavakhoz ezt a honlapot ajánlom:[link]
Ha lesz kedvetek játszahtnák együtt alkalomadtán!
A Trang szetet én is akartam nagyon...de a pajzs híján nem sikerült összeszedni, és utána már nem sok időm volt játszani (a kislányom révén...)
!
-
bolcsodal
addikt
Egy szinten túl a set item-ek sem érnek semmit! Csak a HR-ekből kirakott überdurva rúnaszavas cuccok érnek valamit a vége felé.
Volt nekem már full Tal Rasha sorci-m, Full IK barbár, de egyik sem ért a nyomukba ezeknek a táposcsirke überkariknak lvl 90 felett.
Egyébként szép druid? Mit tud? Ütős farkas, vagy hurricane-es windmaster?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Gyuri27 #3446 üzenetére
Ha egyszer ráfanyalodnál a BNet-re keress meg nyugodtan. Van néhány egész korrekt necro cuccom, amit gyűjtögettem (Ha már a necro-t tanulgatod..
). Pl ez:
Arm of King Leoric
Tomb WandOne-Hand Damage: 10 To 22 (16 Avg)
Required Level: 36
Required Strength: 25
Durability: 15
Base Weapon Speed: [-20]
+50% Damage To Undead
10% Chance To Cast Level 2 Bone Prison When Struck
5% Chance To Cast Level 10 Bone Spirit When Struck
+ (1.25 Per Character Level) 1-123 To Mana (Based On Character Level)
10% Faster Cast Rate
+2 To Terror (Necromancer Only)
+2 To Raise Skeletal Mage (Necromancer Only)
+3 To Skeleton Mastery (Necromancer Only)
+3 To Raise Skeleton (Necromancer Only)
+2 To Summoning Skills (Necromancer Only)
+2 To Poison And Bone Skills (Necromancer Only)
(Only Spawns In Patch 1.09 or later)Neked free-be odaadom!
Úgysincs sok időm több karakterrel nyomulni, legalább legyen jó helyen. Építhetsz rá egy summonert pl.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Gyuri27 #3444 üzenetére
Gyuri bá, csak nem aktívan jáccol te is?
Mostanában volt néhány órám paladint fejlesztgetni...de hellen még p*cs*füst vagyok nagyon...
Mondjuk inkább olvasgatnom kellene, szerdán elég komoly előadást kellene tartanom...de tudjuk hogy megy ez!
Blizz: Most optimalizálnak Dio3-ra biztos...
-
Blizz
őstag
hmhmhmhm kicsit sem idegesítő,hogy minden egyes nap serverdown van
-
bolcsodal
addikt
Össze kellene állítani egy rövidítésjegyzéket a játék szlengjéből. Néha én is csak kapkodom a fejem, hogy ki miről beszél. Főleg újoncoknak lenne hasznos (pl nekem).
Ugyan elég régóta játszom, de nem volt időm megtanulni ezt a fajta nyelvezetet. Valami öreg róka írhatna egy rövid listát a leggyakoribb rövidítésekből...
-
Robert1987
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, ha vkinek van Griswold setből shieldje és eladja az írjon már nekem, mert már 3hete megvan a többi része a setnek csak ezt nem tudom megszerezni sehogy...
Előre is köszönöm -
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3437 üzenetére
Hehe, en most alltam le egy kicsit, vagy egy hete alig gameltem :-S.
Tenyleg, valakinek nincs elado enije jo magyar istekert vagy fg-ert? Nem tudok venni jsp-n mar ket napja... 140 fg alatt alig latok enit :-S. Es mivel havernak kene, igy nem akarok rakolteni olyan sokat, max 100 fg-t ^^.
-
Blizz
őstag
Megint nem jó a szerver.
-
Blizz
őstag
válasz
Hurkaleves #3434 üzenetére
Már egyszer sikerült megtalálnunk egymást.De kösz a tanácsot
-
Hurkaleves
őstag
A join listaban random dob be vagy ~20gamet, szal lehet, h a tietek nem lesz kozte akar 2oran keresztul sem (foleg hetvegen, amikor tobben jatszanak), ha meg pass-os gamet krealtatok, akkor ne is keressetek ott!
Mi lenne, ha a join-ra kattintva beirnatok fontre a gamet, amit a masik krealt (+pass-t, ha van) es ugy probalnatok meg csatlakozni..
(+ kapcsoljatok ki a level difit)
(azert ez eleg user-error szagu kulonben..)
-
Blizz
őstag
Barátom csinált egy játékot,de nem találom a join gamek között és ő se engem ha én csinálok.Hogy van ez?
-
Hurkaleves
őstag
Persze, h nem! Mar volt rola szo nem reg, hogy a closed b.net-es karikat egy szerver tarolja valahol, amik ott vannak neked a mappaban kari fajlok azok vmi 'kepfajlok' lehetnek vagy nem tudom, nem ertek hozza!
Szal azokat ha modositod, azzal a karakterek nem fognak valtozni!Mas: regebben volt kulonben egy progi (meg 1.09 ideje fele), amivel b.netes karikat at lehetett hozni singlebe, tul sokra nem volt jo a program, de volt olyan is..
-
Blizz
őstag
Hát így se működik.
-
Blizz
őstag
válasz
Hurkaleves #3429 üzenetére
És ha átírom a diablo->save->europe mappába egy másik névre elmenti és jó lesz vagy semmi?
-
Blizz
őstag
Nevet nem lehet változtatni? mert eléggé sz.r nevet adtam a necromnak.
-
mcsabee
senior tag
Torchoz szukseged van megfelelo mennyisegu kulcsra es egy ut smiterre. Eloszor ki kell utni a 3 organt (szervet), amiket 1 hate 1 terror es 1 dest kulcs osszemixelesevel tudsz elerni. Ha osszemixelsz a cubeban 1 hatet 1 terrort es 1 destet megnyilik egy uber portal, ami vagy Lilithez vagy Uber Durielhez vagy Uber Izualhoz visz le. Mindharmuk dob egy szervet. Szoval 3 ilyen uberportalt kell nyitni.
Javaslat: Egy jatekban nyisd meg oket, mert igy biztos, hogy 3 kulonbozo portal nyilik meg, mig ha kulon jatekban nyitod, sanszos, hogy ket ugyanolyan szervet is kiutsz.
Amint megvan a 3 szerv (brain, horn meg asszem az eye), osszemixeled oket a cubeban es kinyilik az Uber Tristbe vezeto portal, ahol Uber Mephistoval, Uber Baalal es Uber Diabloval talalod szembe magad.
Javaslat: Kerulj folul, ne menj be trist kozepebe, bal oldalon szaladj be ket haz koze, majd egybol vissza, igy mefit kihuzod, elnyomsz ra egy life tapet, majd pufolod, amig meg nem hal. Ha kesz, akkor lemesz alulra, ahol ugyanugy beszaladsz, majd egybol ki, es kis szerencsevel Baal jon utanad, egy life tap ra is, es leutod. Ezek utan besetalsz trist kozepebe es leutod az egyedul maradt Diablo-t. O fogja dobni a Torchot (a T statjai valtozoak, 3 kaszt skill lehet rajta, ertsd vagy 3 pala, vagy 3 soso, vagy a tobbibol 3. valamint 10-20 attributes es 10-20 all resistances). Es a felreertesek elkerulese vegett, akit utaljara leutsz, az dobja a T-ot, nem csak Diablo :-).
Es meg egy tanacs, hogyha helled gameban vagy, es kiirja, hogy "xxxx Stone of Jordan Sold to Merchants", NE LEPJ KI, Diablo Walk lesz, es lesz szep kis annid :-).
-
Elrond
senior tag
már megint leállt a szerver
-
Blizz
őstag
Egy hellifre torchot hol vagy hogy tudok szerezni?
-
bolcsodal
addikt
Miért van az, hogy 3D módban nem tudom állítani a fényerőt és a kontrasztot? Minden fakóbb és sötétebb, mint 2D-ben?
Valami trükk?
-
mcsabee
senior tag
Amig nem jatszol a karakterrel osszesen ket orat, addig alatta lesz a felirat. Hogyha lekrealsz egy karit, akkor a neve 11 napig vedett lesz, amint letelik a 11 nap es nem gameltel vele 2 orat osszesen, akkor a neve szabadda valik, es ha valaki lekreal egy ugyanilyen nevu karaktert, akkor a tied torlodni fog.
-
Blizz
őstag
expires in 11 days. 11 nap múlva lejár.De micsoda?
Ez van a karim alá írva. -
mcsabee
senior tag
Hehe, latom panik lett urra mkin :-D.
Btw nagyjabol mki azt mondta openen, hogy ez volt a D2 legnagyobb leallassa. Gyartottunk elmeleteket miert kovetkezhetett be, kiemelem a legjobbakat:
"Windowst telepitenek Blizzardeknal"
"RESET VAN OMG RESET VAN OMG OMG OMG"
"Kozlemeny: Atomtamadas miatt a Battle.net szolgaltatas szunetel"
"Apam lekapcsolta a Battle.net-et"
"Minden VSG miatt van, uj dupe methodot telepit a Bnet szerverekre" (VSG egy magyar shopper)
"1.19h Patch-et telepitik a szerverekre":-)
-
Elrond
senior tag
ez már tényleg idegesítő, meddig tart még vajon ez a leállás?
-
Goog
csendes tag
hmm, nálam még mindig ez van
mármint ez a "nem tudsz csatlakozni" dolog... ilyen hosszút én még nem éltem át
-
Elrond
senior tag
ja és mi a account neved?
-
Blizz
őstag
Ez micsoda?
Lehet shutdown van?[link]
-
mcsabee
senior tag
Nincs olyan, hogy "szerver", 4 Gateway van: Europe, Asia, US West es US East. Europen regisztralj egy accountot, es ha fellepsz bnetre vele, majd a 'Chat' gombra kattintasz, egybol kirak a magyar channelre. Ott jobb oldalt a 'Join' gombra kattintva tudsz az eppen futo publikus JATEKok kozul valogatni. Fontos, hogy azok nem szerverek, hanem jatekok. Europe-on asszem atm 100 vagy 150 szerver fut, de nem te szabod meg, hogy melyik szerveren fusson a jatekod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged