Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Akita #3997 üzenetére

Ne legyen. Ha neked megfelel a sebzés, akkor jó az. Játékstílustól is függ, hogy mekkora sebzés a "már elég" kategória.

Én szeretem 8-as játékban egyedül tolni baalrunt, oda pedig kell a nagy dam. Persze 6-8k-t már elegendőnek érzem. Igaz BO azért jól jön. Olyankor picit lehet lazítani, mikor soso 2.5k life-al csicsoja meg 5k+ life-al szinte meg se rezzen közben.

Jópár 8playeres baalrun után egyjátékos gamában szinte élvezet játszani, ahogy blizz széthasítja a szörnyeket, mint kés a vajat. Olyankor hull a férgese rendesen.

wikings2
    Hamár így szóbahoztad az mf runokat, írhattál is volna róla mit/miket szoktál nyomni ill. mit találtál már közben.

Én pl. ütöttem pindlét bazi sokat esett nála jópár dolog: IK páncél, TAL páncél, Mavina íj, Mavina sisak, zaka pajzs, shako, oculus, DeatFathorn (25-ös), 2-es valor, GF
    Andi-t is toltam jópárat, de igazából űber cuccot nem dobott.
    Durieltől maxos mara a legjobb ami esett
    Countesstől vagy minionjaitól vagy körülötte lévő szörnyektől Tal páncél illetve IST rúna a legnagyobb amit dobott eddig
    Mefi egész szép dolgokat dobált már: Shako, Azurewrath, Arach, Mara (27-es), maxos vipermagi, eschuta 3/18/18, oculus

Persze biztos maradt ki rengeteg dolog, de általában ezeket szoktam runolni. Van mikor semmi sem esik, máskor meg egymás után peregnek a cuccok.

Ja persze Summoner és Nihlathak sem maradhat ugye ki, de tőlük nagyon kevés jó cumó került ki. Mondjuk mint említettem fentebb Baalrun-t is szoktam tolni, de ott legalább 3playeres gamában. Na baalrunok közben azért esett már Doombringer, Shako, Tal páncél, MAL rúna, 2-es valor, Allrez GC

Új hozzászólás Aktív témák