Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
már 8as a palám
-
Cyberbeni
addikt
jöhetsz.
esetleg ha van dracul kesztyűd vagy griswold/zaka pajzsod, akkor az kéne. én is tudok adni pár cuccot.
először is írd be ide az acc nevedet. másodszor vegyél fel friend listre. (chatbe beírod: /f a Cyberbeni )
nekem meg lvl46-os smite palám van (de a zeal-re is tettem egyet, mert van egy 8%ll-es fegyóm, amivel maxra töltöm az életem.de lehet soxolok még bele p skull-t.
)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #3083 üzenetére
Megkérdezhetem mekkora volt eddig a legnagyobb karid?
Cyberbeni
Azért tudnék mondani pár olyan helyzetet, ahol bizony megüthetik a sorcit
Fullreju mindig van az övben legalább 2 sornyi ill. oszlopnyi(bár a darabszám így is úgy is megegyezik, legalábbis az Elite öveknél, de ugye a kisebbeket is lehet UP-olni)
Én jobb szeretem a HP-s megoldást. Mint írtam is, Only sorcnál lehet szvsz. használni olyan sorcot, ahol nem tesz az ember Vitára, ugyanis ilyenkor csak egyetlen skill ágat kell fejleszteni és maradhat skillpont ES-re és Telekinézisre. Én cold+fire sosot preferálom, viszont ennél minden ES-re ill. egynél több skill a Telekinezisre már a sebzés rovására megy.
-
diegho
nagyúr
most megyek streetballozni utána kocsi takarítás a holnapi forma1-es izére, aztán 7 után felnézek, account-om már kész: diegho értelemszerűen, viszont a macilaci karakternév már foglalt
ha csapatban akarunk menni, márpedig gondolom akarunk akkor hogyan is néz ki a csapat eddig? mert a jelenleg meglévők fényében választanék karaktert. Ha jól sejtem akkor egy sorci már van.
-
Cyberbeni
addikt
jó sorcit nem ütnek meg
ha megütöttek az már régen rossz. ott a csicska, azt üssék.
egyedül megcsináltam hell hf-ot, pedig 1 pont sem volt vitalytin. (mondjuk spirit kard és pajzs, meg +80life +3light sk miatt ~350hp-m van)
ja és insight van a csicsón, meg ha meghal, akkor switch-be is azt tettem. ha meg 0-zzák a manád, akkor 1000hp-val sem éled túl! szóval mana 0-zás után ha még élet 0,5s-ig(vagy potit megiszok és azonnal), akkor már tudok eltelézni.
manaburn monszta még smite palát is megizzaszt, ha nincs nála mana poti. ezért kell mindig vinni, vagy full reját, az még jobb.
jelenleg 650 manám van, de 1000felé megy frostburn-el. (csak minek, úgysem kell annyi) most chance guardian-t használok 200% gold és mf miatt. csizmának egy normál magic csizma van 31%mf-el. van aki szerint meg faster run/walk csizma kell. lolminek gyorsabban menni, ha telézik az ember? ha meg manaburn, akkor úgyis körbevesznek a szörnyek.
-
diegho
nagyúr
megjött a pack-om, szóval este már én is tolni fogom, szerintem barbi lesz, tankos barbi, ha van hp/mana lopós gyűrűtök esetleg valami értelmesebb kétkezes kardotok akkor ne kíméljetek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cyberbeni #3079 üzenetére
Lvl90 környékén mennyi lesz a mana, ha csak az Energyre pakolsz?
Lvl90 környékén mennyi lesz a HP, ha csak az Energyre pakolsz?
Manaburn probléma mennyire jelentkezik a sejthetően kevés HP miatt?Én nem vagyok híve az Only X sorcnak, de OnlyLight sosot el tudom képzelni úgy, hogy nem rak az ember Vitára csak energyre és ES-t használ mellette.
Csak az a fránya manaburn ugye. Néha megütik a sorcom, de az ilyen esetek 90%-ánál tuti manaburn-ös a monszta. Mivel jelen állás szerint nem kevés a HP simán túléli az ilyen eseteket, de ha vitára nem rak az ember, már erősen kétlem, igaz tapasztalatom nincs e téren.
Mod: Én most nyomok egy hammert (nem blizz szerveren), Lvl83 körüli. Rezek mind 90, de így is a Soul-ok igen erősen megtépázzák, pedig van 1300HP-ja
-
Cyberbeni
addikt
kéne valami jó hammerdin a csapatba.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3078 üzenetére
dex-re szerintem elég 50-es szinttől pakolni. str meg megvan asszem 31-2-es szinten. közben meg manára rakj ezerrel az es miatt.
block-ot meg kiírja, ha a defence fölé viszed az egeret. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3076 üzenetére
str-re 156 kell. (kivéve ha valami ad, de nekem pl semmi sem ad)
ennyi kell ugyanis a spirit shield-hez. (olyan pajzs ami nem pala only és 4 soxos tud lenni, az a monarch, ahoz pedig 156str kell)
de lehet lidless wall is a pajzs, de az csak 1 all skill, meg kevesebb fcr, meg nem ad fhr-t.
dexterity meg szinttől függően kell, hogy mindig meglegyen majd a max block a spirit pajzsnak (42% a max, és ha kimaxoltad, akkor szintenként kér +2-t)
vagy nem raksz semennyit a dex-re, csak manát tolod az ES-hez. -
Sirandrish
legenda
nah voltam megen bneten..már durva lv 8as vagyok
még csak 2öt adtam str-re hogy feltudjak venni egy body-t..beni majd segitel hogy mire mennyi adjak -
Cyberbeni
addikt
már csak dracul kesztyű kéne.
ha van trade-re, akkor o itt: [link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3070 üzenetére
p-t megnyomod, és akkor lehet partizni. (csapatot csinálni)
megcsináltam nekik a1q5-6-ot, meg a hc-t. (meg radamentet is, de szerintem nem adta meg, mert gyorsan kivégeztem, és nem dobott könyvet)
ha csinálok szobát, annak kiírja nálad a nevét. én is innen tudtam h te hol vagy. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3067 üzenetére
látom bent voltál.
de miért nem party-ban nyomtad? -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3065 üzenetére
te mindig offline vagy? mert amikor nézem, akkor azt írja ki.
vagy pedig a kis/nagybetűk nem jók. -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Cyberbeni #3061 üzenetére
io runat ma adtam el 2db-ot 7pg/db áron
fal runat 17pg-ért 1db-otViszont megvolt a nap (talán hónap) biznisze:
20All Res-es Annihilatort cseréltem Mal-ért és 40PG-ért!!!Ez a fajta Ani d2jsp-n vagy 600-1000fg-t ér ! ! Ezzel szemben adtam érte mal (20fg) 40pg (10fg) szóval összesen: 30Fg-t ! ! ! ! !
Na holnap utazom el Nyíregyházára, hétvégéig nem leszek
-
diegho
nagyúr
ma telefonáltak, holnap hozza a futár a saját pédányomat, este már tolni is fogom
ahogy kész az accom írom is és lehet felvenni, szerintem barbározni fogok.
-
Cyberbeni
addikt
akinek van io rúnája, az szóljon rögtön. adok érte 2 pg-t (pg=0.25-0.3fg | io=0.1-0.5fg, szóval korrekt ár)
-
Goog
csendes tag
Nah, neten találtam egy teljesen korrekt leírást lightninges trapsines assáról
megyek és játszok is egyet
-
Finwe
őstag
Nagyon állat ez a bnet! Tegnap rávettem magam, h ott kezdjek egy karit, Nekromata lett. lv5-ön Artic Furs set armor eset
azóta sárga sisakom is van és lv12-es a kari.
Remélem este lesz még kis időm tolni vele.Nekromatához van valami jó stats/skill guide? Még csak life-ra raktam és 1-csonit, 1 golem és 1 pötty az af átokra.
Finwe
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3054 üzenetére
asszem 6-12-24-48 órás tiltások vannak. de ha azt írják, hogy temporarly, akkor biztos visszaadják.
@Goog: pg/rúna-ért. (io rúna pl most jól jönne) -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3051 üzenetére
aki csal, annak több cd kulccsa van, meg már tudja h mit hogy kell, hogy ne vegye észre a blizz.
nekem meg ki kell várnom ezt az időt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3048 üzenetére
blizz nem szereti ha gyorsan egymás után bejelentkezek 3 karival, mert egy kis időre letilt a bnet-re csatlakozástól is az eu-s gateway-en. próbál megakadályozni mindenféle cheatet/botot/mule karit, de csak a normál játékosokat sikerül bosszantania ezzel.
-
Goog
csendes tag
Hello emberek! Nemrég én is újból nekikezdtem a diablónak, fire sorcimmal el is értem nightmaren a 73. szintet, amikor is beléptem egy baalrunba és pont akkor ölték meg Baal uraságot
Így most hellen próbálkozok ami nagyon nem megy... A resistek vagy -50%-nál vannak
Szóval most új karit szeretnék indítani, de nem sorcit. Gondolkozok itt a villám csapdás bérgyilkoson. Életképes a csajszi?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3046 üzenetére
-
Cyberbeni
addikt
a nagy cuccolás+hell towerrunolás közepette letiltották az accomat.
ty blizz
-
diegho
nagyúr
nightmare act4. Még a sorcimmal találtam hell act1-ben egy legend swordot, abba a normálos kovács tett 3 socketet és amn+ral+thul bele, máris kész a nagy ütés. Ez is lop hp-t, az egyik rare gyűrű is lop hp-t, meg az amulett is. Így nagyából 4 ütéstől maxra töltődik az 1.5k hp-m. Amúgy a titok nyitja a 20-as concentrate és a folyamatos ütés, amíg ütök nem tudok meghalni.
cuccokat majd találok újakat, csak az idegesít, hogy volt tök jó csizmám, meg sisakom, amiket eladtam, mondván az IK set sokkal jobb lesz
-
AtHoS
nagyúr
1.09->1.10 váltáskor jelentkeztek ezek a problémák. Az Azurewrath fegyót pedig ekkor rendesen át is dolgozták, sokkal ütősebb lett. Újra meg kell találgatni a cumókat. Sok volt a Dupe ezért lépték ezt meg a fejlesztők, ha jól emlékszem.
Ezeket a durvulásokat players5-tel milyen fokozaton csinálod?
Egyik legjobb cumó harcos karakternek: Dracul kesztyű a "Life Tap"-jával, ami élőhalottaknál is működik. -
diegho
nagyúr
érdekes dologra lettem figyelmes tegnap. eddig nem néztem meg a régi karaktereim (1.09-ből) set cuccainak a tudását és baxa meg nem kapják meg a zöld +tulajdonságot. Ha átadom másik karakternek akkor se. Szóval az 1.09-ben talált set item-ek csesznek normálisan működni 1.12-ben
azért volt nekem fura, hogy hiába teszem fel IK set pár darabját a barbimra, alig lesz erősebb. (mondjuk így is durván aláz players 5-ben, 20% hp lopás miatt nem is tudom mikor ittam utoljára italt
)
-
Fuck3r
aktív tag
Hát nem tudom, ez véleményem szerint belemagyarázás a dolgok közepébe...
Az általad felhozott érvek szubjektív értékűek és ezekkel nem tudok vitába szálni...Én pl a megjelenés óta játszom vele és rengeteg hasznos dolgot innen tanultam meg, ismertem meg, jöttem rá dolgokra, ismertem meg skilek rejtett tulajdonságait, runaszavakat (amiket inkább nem tapasztalat útján akarok meganulni) crafted receptek, és még sorolhatnám... Ez mind olyan dolog ami nem születik együtt az emberrel
És most akár 5 éves formában akár nem abban van leírva, tény, hogy NAGY SEGÍTSÉG... persze vannak jobb és bővebb angol oldalak is de ez magyar és elég sok minden megtalálható rajta
Na nincs kedvem többet irogatni, jó éjt mindenkinek
-
diegho
nagyúr
Még mielőtt félreértitek nem azt mondom, hogy akinek segítség kell az buta, hanem azt, hogy akinek nem áll rá az agya a játékra mondjuk 1 hét után, az ne erőltesse. Nem hiszem el, hogy ha valaki indít egy karaktert, eléri vele mondjuk a 40. szintet, akkor ezalatt nem tud rájönni, hogy mit is érdemes fejleszteni. Ez ugyanaz, mint mondjuk egy fps játéknál, ha játszol egy pályán fél órát és ezalatt nem ismered meg a pályát legalább 90%-ra akkor nem neked való játék.
-
diegho
nagyúr
Nem az a baj hogy összefoglalja, hanem, hogy úgy írja le, mintha egy 5 éves kisgyereknek mesélne esti mesét. Az viszont tényleg lehet, hogy ügyes vagyok, viszont az gáz, ha egy klikk and kill játékhoz magyarázatra van szüksége valakinek ahhoz, hogy végig tudja játszani. Mihez kezdenének az ilyen emberek egy neverwinter-el?
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #3031 üzenetére
kezdő igen, de soha nem is olvastam el semmi ilyesmit és mégis az első barbárom végigment hell-en, akárcsak az első nekróm, varázslóm, assám palám. Nem kell ehhez sok tudás player 1-ben bármilyen elcseszett karakterrel végig lehet tolni. Angolul pedig soha nem tanultam, csak tudom használni az internetet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3033 üzenetére
regelve vagyok, de nincs most feltéve xfire.
ts-t meg akkor majd leszedem. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3030 üzenetére
bármikor segítek. de délelőtt ne nagyon számíts rám, valószínűleg aludni fogok, mert éjszaka élvezem az alacsony terhelést a szervereken és megy a br/tr.
-
Sirandrish
legenda
hát jó de azt is kapásból tudtad hogy mi kell majd erősebb fokozaton? hogy melyik skillre mennyi kell hogy jólegyen? angoltudás nélkül is ment volna? tudtad hogy melyik karakternek melyik képességből mennyi kell? ezeket egy kezdő mind nem tudja..én se tudtam és te se..egyszer te is kezdő voltál...
-
diegho
nagyúr
válasz
Sirandrish #3026 üzenetére
hát nem tudom, de amikor én hozzájutottam a diablo2-hőz már volt mögöttem 5 év szerepjáték és tisztában voltam vele, hogy mit is jelent a barbár amazon stb. skillekre meg csak ráviszem az egeret és megtudom mire jó, innentől már csak gondolkodni kell.
-
Cyberbeni
addikt
kell valakit most normalon huzni?
-
Cyberbeni
addikt
végre sikerül eladnom azt a felgyűlt 38 crap jewelt, mostmár csak a jókat tartom majd meg.
-
Fuck3r
aktív tag
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3020 üzenetére
ez nem így megy. mindenki felveszi magának akit akar, a másik nem tud erről.
-
Cyberbeni
addikt
ACC neveteket modnjátok meg, hogy fel tudjalak venni titeket frinds-be! kis/nagybetű számít
most gamblingoltam:
+3 shadow disciplins amu
+3 light sk +80 life amu
és így 9500 a max sebzésem lightninggal!!! -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3015 üzenetére
választasz egy jó 3 soxos sisakot, és abba a megfelelő sorrendben belerakod a rúnákat.
de vigyázni kell, hogy ne legyen színes a neve, hanem szürke legyen (tehát soxos színű, ne kék/sárga/ect.) -
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3012 üzenetére
1% esélyed van rá, hha megötnek, akkor átváltozol olyan kis szarrá, ami a képen van. nem ad semmi bónuszt, legfeljebb jól néz ki.
ja és megvan a griswold armor. -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #3009 üzenetére
itt is vannak csalók szép számmal csak jól álcázzák magukat
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3010 üzenetére
hogy lent a magyarázat:
"*Delirium: this ability morphs your character into a Bone Fetish for a period of about 1 minute. You can also do normal attacks in the form of a headbutt." -
Sirandrish
legenda
Néztem a runaszavakat..van ott egy 3 socketes sisak..
Delirium..melete egy csillag..az mit jelent az a csillag? -
Sirandrish
legenda
válasz
Cyberbeni #3008 üzenetére
ez sem utolsó szempont..főleg hogy bneten a első quest végére 5 Lup-om volt..hamarabb kiderül hogy mizu azokkal a skillekkel
jah tényléeg és akkor semmiféle editoros szemetet nem enged be a game?
csakmert az teljesen uj megvilágitást ad az egésznek..nem játsazottam még olyan online gammel amiben nem voltak csalók -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #3007 üzenetére
bneten indítasz egyet próbának, közben szerzed vele a cuccokat, aztán indítasz egy másikat, és átviszed arra a jó cuccokat.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sirandrish #2966 üzenetére
Hát ugye vannak soso leírások lásd Cyberbeni light sosoját.
Amúgy meg sokan többször is megcsinálják a közel hasonló sorcit csak kicsit másképp próbálkoznak elérni a minél nagyobb sebzést.2 ágas sosonál azért kompromisszumot kell kötni, ahol embere válogatja hol-miben teszi ezt meg.
Én személy szerint Blizzard/Firewall párost szoktam használni HolyFreeze/Might aurás csicsóval. Mondjuk Might aura mellé nem árt egy Forty rúnaszó a csicsóra, hogy kihasználja nagy sebzést.
Hogy a sorcira visszatérjek, én kb. a következő felállást szoktam kialakítani:
Firewall 20 előfeltételre 1 skill
Fire Mastery 1Ezzel a tűz ág lezárva. Warmthra nem rakok pontot, mert csicsó Insight-jától bőven sok is a manaregen.
Lightning ágon Static 1 skill, Telekinesis 1 skill, Teleport 1 skill. Ennyi a lightning ág.
A Cold ágon Blizzard+IceBlast használattal
Nova 1 előfeltétel miatt
Mastery 1
Blizzard 20
Icecold 20
Iceblast 20
Glacial Spike erre a maradékCumó:
Kesztyű: Magefist
Csizma: Aldur
Öv: Snowclash
Gyűrűk: SOJ és BUL, ezt a kettőt lehet variálni
Páncél: Viper, de itt még szóba jöhet az 1.11-es 2 skilles sosó vagy Naj esetleg ugye valami magasabb rúnákból kirakható 2 skilles, de ezek már nehezebben összerakhatóak. Ormust is lehet használni, ha épp megfelelő skillre ad, de pl. IceBlast-os Ormus +10% Fire +13% cold dammal cold ágon jobb, mint a Viper, de Fire ágon rosszabb.
Amu: 2 sorc/all skilles, lehetséges akkor reziszttel. Tal amu, Mara vagy valamilyen szép kis rare ill. crafted.
Sapi: 2 sorc/allskilles rare allrezzel ill. HC Shako vagy NW
Pajzs: Spirit, sajnos ez minimum 156str követelmény, hacsak nem ethesbe teszi az ember annak csak 146str kell
Fegyó: na ez már eléggé képlékeny. Itt is törekszem a minél több allskillre. Spirit kard, Oculus, Hoto, Eschuta (ha sok a +fire dam rajta akkor az jobb), de a csúcs ugye a DF.Mivel 2 ágas a sosó így a cuccoknál törekedni kell a sorc vagy allskill-re, tehát amunak jobb egy +2 sorc skilles, mint pl. egy +3 Cold skill-es, ami nem ad ugye a fire ágra.
Charmoknál meg ugye 1-2-3 Cold Skiller ill rezes charmok.
A fenti kialakítással Blizzardnál el lehet érni olyan 8-9k damot, míg FW-nál olyan 5-6k magasságát. Ezzel szépen lehet írtani többjátékos gamákban is.
Mod: Persze a statok kimaradtak
STR: Cuccoktól/Charmoktól függően annyit amivel 156 erő megvan a Spirit pajzs viseléséhez
DEX: erre nem nagyon szoktam pakolni, de talán MF-hez alinál lehet szükséges de ugye HEL rúna ezt is megoldja
Energy: Na erre szintén semmit sem rakok, mivel Insight ezt megoldja
Vitality: Összes többit erre -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #3003 üzenetére
bármit el lehet cserélni ami kicsit jobb a sz@rnál mert másiknak lehet pont arra van szüksége... A lényeg a PG azaz Perfect Gem, erre bármit bármilyen mennyiségben lehet adni venni...
-
Fuck3r
aktív tag
válasz
Sirandrish #3001 üzenetére
megsúgom closed bnet-en könyebb boldogulni mint otthon egyedül nyomulni
pgmekért majd runákért bármit megkaphat az ember ha nem találja meg magától álmai tárgyait, nekem pl, már mindenem megvan amit csak kívánhatok és 1 hónapja kezdtem el újra játszani (igaz ehhet nem kis mennyiségü tapasztalat is kell)Csak egy kis segítség:
40pg-et bármikor el lehet adni bnet-en 1 Pul-ért
Árfolyamokat nyomon lehet követni az arra kitalált oldalakon pl. d2jsp
2pul=um (umért pedig már sokmindent meg lehet kapni)
2um=mal (ezért már a cuccok nagy részét megkaphatod
2mal=ist ezért már nincs az a cucc amit ne adnának oda (kivétel: mara, enigma, hoto, talán ennyi ja meg Ani meg Torcsok)Ha nagyon nyomulok akkor naponta akár 4x is összejöhet a 40pg ami ha megnézed akkor 1 mal-nak felel meg... Következtes...
ui.:
d2jsp.net egy d2 kereskedő oldal ahol a Bnet-en talált cuccokat lehet adni-venni (persze azonos ladderen belül pl.: Europe) FG-ért vagyis Forum Goldért. Jó dolog, el lehet vele szórakozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest