Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Csabi, kösz a választ. Közben eladtam pul-ért az etheral plate-t, de legközelebb türelmesebb leszek, talán többet is ki tudok sajtolni belőle.
Ha komolyan gondolod hogy kell neked a 40 különféle jewel pul-ért, ami összegyűjtöttem, írj levelet oldakita@freemail.hu-ra és megpróbáljuk összehozni. Persze azért furdal a kiváncsiság mit lehet kezdeni 40db látszólag teljesen értéktelen jewellel, és ugyanez a kiváncsiság furdal a 20 ral/pul ügyében is
Közben dicsekvésként megjegyzem, amikor rohangáltam a toronyban terror kulcsért, amit valahogy 2 napja nem akar dobni, harcba keveredtem egy minion íjász csapattal ahol ajándékképp gondolom a íjász boss dobott egy mal-t
Ilyen még nem fordult elő velem. Um volt a max amit Hephasto-tól kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen még nem fordult elő velem. Um volt a max amit Hephasto-tól kaptam.