- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: GPU, CPU és AI dömping
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
Hogy tudom megoldani, hogy egyszerre tudjak játszani bneten és 6neten is? Illetve nem egyszerre csak néha ezzel néha azzal. Amit eddig próbáltam:
Diablo feltesz, majd átmásoltam az egész könyvtárat egy másik partícióra, így lett 2 diablóm. Az egyiket elindít, bnet által lefrissít. Működik minden. Másikat elindít 6net mod feltesz működik minden. Vissza bnetre semmi változas kivéve annyi, hogy a realmok között a regisztryfájl miatt megjelent a 6net is, de ha ezek után én felmegyek bármelyik másik realmra és beírom a bnetes acc plusz psw-mat akkor nem enged fel (90 napja.. szöveg). 6netre viszont felenged mind a két diablóval. Ami még érdekes, hogy ha a bnetest elindítom és felmegyek az europe realmra pl és beírom a 6netes acc plusz psw-mat akkor kidob a 6netre. Szal valami a regfileval történhetett, mert bárhova lépek be a 6neten kötök ki.Van valami ötletetek?
A CD keyem tuti jó és egyszer sem banolt stb.
Diablot már számtalanszor újratettem, de a kettő együtt nem megy, most csak egy van fent és a bneten játszom, de néha szeretnék visszamenni 6netre is.
USEast milyen? Magyarok nem nagyon vannak azt láttam.. Azon kívül? Ping milyen ott?
Ki hol játszik bneten milyen accal? Classic? Ladder, non ladder? Pár embert felvehetnék friendbe, hogy tudjon segíteni az elején?
Kösz a segítséget
-
Carpio
tag
Sziasztok!
1.13 patchez tudnátok írni egy necromata fejlesztést!?
Köszi
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
Colera
tag
ha tudsz angolul, akkor ezek a buildek elég használhatók, igaz, 1.11 van írva oda, változni változtak a dolgok azóta, alapjaiban viszont érvényesek a dolgok rájuk
ha bírsz a nagyképűekkel, akkor itt is megpróbálkozhatsz, itt mondjuk úgy hogy mindenki ért hozzá, csak hogy akar e segíteni...
''Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáírta az aznapi dátumot a számlához...''
-
n_gy_k
aktív tag
Duel WW assara milyen cuccok javallottak?
Először egy kevésbé drága buildet szeretnék előkaparni neki, aztán majd 90 felett megkapja az ütősebbet.
Jelenleg a Nataly set és hasonló nagyságrendű dolgokon gondolkozom. Régebben láttam valahol egy Nataly WW assa buildet, de az istenért nem találom. Talán még a rakanison láttam. Így jobb híján nincs valami ötletetek?
(jah kösz a helpet, de tört szerveren játszom, szal d2jsp nem játszik)
-
-
for3l
senior tag
player 1-ben szerintem baal sem éri meg. nem hogy xp miatt, de drop miatt sem szvsz, mert túl sok időt igényel letelezni, megölni a wave-eket (főleg most 1.13-ban w2 miatt).
bár ez csak az én véleményem. esetleg az említettekhez még ice cellar-t tenném hozzá (viszonylag sok uniq kis helyen és tc85+ az egész). -
proci985
MODERÁTOR
válasz mcsabee #5291 üzenetére
normalon a 40%os infy 40%ot húz le nightmaren 20at, hellen 10et. vagy 8at, itt is mintha lett volna valami változás.
ugyanígy, az amplify damage hellen 25%ot tör az immunitáson (vagy csak 20at).
immunoknál nincs végtelen. minden szörnyre ki van írva az immun, ha 100%os vagy afölötti resistje van. végtelen immun ugyan nincs, viszont vannak szörnyek alapból 200 fölötti resistel, cold enchanted resistes drifter uniqueknél azt hiszem a 400as cold resist is meglehet.
emlékeim szerint olyan 140 fölötti rest már nem igazán lehetett megtörni LR+infy kombóval sem, de a 130asok se sebződtek túl sokat.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mcsabee
senior tag
"Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár."Eddig helyes, de nincs olyan, hogy 33%-os immunitás, azt ellenállásnak hívják ^^.
"Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?"
Ez is helyes nagyjából, de nincs végtelen immunitás, vannak szörnyek, amelyiknél törhető (azt hiszem 120%-ig), vannak, amelyiknél nem (ezeknek annyi % ellenállása van, amit sosem törsz meg). Pontosan nem tudom a receptet, de nem 100%-osan úgy működik, ahogy le van írva, tehát egy -40%-os infy nem 40%-ot vesz le, hanem asszem csak 13%-ot, de nem tudom pontosan, hogy számítódik.
MF-ből sok szintet nem tudsz összeszedni, ha botolsz, akkor az exp mindegy, mert van chicken, ha nem botolsz, akkor annyi mf runt úgysem tudsz letolni, hogy értelmes szinted legyen. A leírtakon kívül mehet travi, mephi, andariel természetesen, eld, shenk, pindle, ezek mind megérik az időt, főleg travi.
Stay a while and listen...
-
icons
addikt
Hammerpala rohanja:
A lényeg az lenne, hogy minél több XPt kapjon (most 90es), minél jobb cuccokat szerezzek, illetve a kulcsok
3 kulcs alap, Baal, Diablo. Ezek tuti kellenek. Andariel, Pit (lvl 2 megtisztítása)
Ezen kívül? Elvileg mindenre képes, a kérdés az mi éri meg? (az időt ) -
icons
addikt
válasz mcsabee #5287 üzenetére
Jaj tééényleg...
Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár.Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?
Remélem érthető voltam (a kérdésben biztosan, a saját válasz biztosan hibás, de remélem érthető)
-
icons
addikt
válasz mcsabee #5280 üzenetére
Köszi
Most van egy hammerpalám, az az égvilágon mindent futott eddig. Baalnal akadtak problémái a W2vel nyilván, de merc simán leölte őket is (csak várni kellett).
Viszont a másik accomnba is szeretnék egy olyan karaktert, aki ütőképes, de túl sok lenne a 2hammerpala, ezért gondolkodtam valami másban .
Igazából mercynek akkor már mindene meglesz, ami kell, tehát max ő leöli Listert, én meg közben segítek neki (Static Field, vagy Telekinesis). -
mcsabee
senior tag
Kulcsokat tolhatod, de azt hiszem Baal elott, ha Lister light immune, azt nem töri az infy sem. Amával az a baj, lassú teler, sok fcr kell a fast teléhez + ha raksz elhajlásokra, és tele közben meg akarnak ütni (betelézel egy nagyobb bandába), akkor nem tudsz továbbmenni, mert folyton hajolgatni fogsz ^^.
Ha mf-re kell, akkor light soso, de inkább hammer, ha másra, mondjuk funra, akkor jöhet az ama, vagy br-be fasza lgh-ra is. Jó kis cs, meg fury dam kell ^^.
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltelepítettem a diablo 2-t,és a kiegészítőt hozzá. Ezután felraktam az 1.13 patchet.
Olvastam,hogy lehet widescreenben(1440*900) játszani,ahhez letöltöttem az alábbi filekat a netről:d2multires.dll
d2multiresgame.exe
drmultires.mpqa 3 file-t bemásoltam a diablo 2 mappába,de semmi nem történik. A játékban továbbra is csak 640*480 és 800*600 felbontás válaszható Tudna vki segíteni?
köszi
Elydan -
icons
addikt
válasz mcsabee #5276 üzenetére
Egyébként nekem MF Hammer palán War Traveler van, és nincs vele gondom. Elég magas MF-et ad, és a pala így sem gyenge (sőőt)
Egyébként ha a soso-nak szerzek eny Infit, akkor már mindent tud futni?
Mert azt tervezem, hogy ráköltök a sosora nagyon sokat, de cserébe mindent tud majd runolni. Ami kérdés főleg: kulcsok, CS, Baal? A többi is fontos ,de ezek az alapok.
Vagy inkább valami Amazonban érdemes gondolkodni? (a soso azért lenne jó, mert már fel van szerelve )
-
mcsabee
senior tag
"MF-re szeretnék egy hammer palat összerakni, de az istenért nem találok Sacred Targe alapot a Spirithez, amin lenne rendesen res."
Van eladó 44 allres ST 4 sock .
Ha van torch meg Enigma MP-be és nem szeretnék STR-re tenni, akkor el lehet érni vele a 114 STR-t?
Csont nélkül, csak kell anni is. Illetve, ha más megoldás nincs, akkor STR charmok kellenek.
Ugyanis van egy 43 all reses Royal Shieldem. Ebbe nem lenne jó a Spirit?
Jó a spirit, csak picit több DEX kell a max blockhoz.
Most Sandstorm vagy Waterwalk. Mert visszaolvasva egyszer ezt máskor meg azt ajánlod. Szerintem jobb a 20 FHR, mint a 60 life és 2db 12FHR-es PC SK, ugyanis az nem olcsó. Vagy miért a Waterwalk?
A WW a DEX miatt kell, ad 15-öt, kevesebb kell max blockhoz, és ugye ott a life is. A Sandy értelemszerűen STR-t és FHR-t ad, de az STR-re nem lesz szükséged, ha pedig MF hammer leszel, akkor FHR-re se.
Blocker light soso-t csináltál már?
Nem csináltam, sőt sima light sosot se. De én úgy hallottam, meg láttam mindenhol, hogy MB sorcnak Whistant szoktat tenni.
Pala mellé milyen csicska a legjobb? (nem feltétlen MF mellé)
A merc ízlés kérdése, én sosem válnék meg az NM Act 2 defes merctől, de van aki Faith-es bowert csinál mellé, viszont az Act 3-as noobmerctől megóvnálak, most hogy IM sehol, simán jó a bower, vagy az Act 2-es csicsó is. Majdhogynem tök mindegy, mit teszel rá, Faith az bowerre alap ugye, de armor lehet Forty is akár, vagy CoH, csak arra figyelj, hogy eth legyen. Sisaknak meg egy GZ eth Gaze pont király, life leech és damred, pont amire egy mercnek szüksége van. De armor egyébként lehet eth Shaftshop is, azon is van DR.
És nem tudom, hogy miért szeretik annyian a Dreamet .
-
for3l
senior tag
tudom, nem engem kérdeztél, de azért én is írok egy választ, hátha segíthetek.
114str simán meg lesz (alap: 25 + átlag torch&anni: 30 + shako: 2 = 57; vagyis még egyszer ennyire van szükséged, amit az eni 72-es szinten ad, szóval ez np).
inkább dex kérdés ez (tulajdonképpen ugyanúgy stat kérdés, mintha str lenne), mert ugye az st-nek 60%-os a blockja, a royal-nak meg 55%, de azért attól az 5 dex-től nem megyünk a falnak, kicsit több kell majd dex-re. royal-t max a style miatt nem szokták szeretni, ami azt illeti nekem sem jön be :p
jelenleg én sacred rondache-t használok (45@), mert ezt tudtam venni még reset környékén alkalmi áron. de különben sem cserélném st-re, mert így olyan bugod csináltam a pala-ra, hogy csak az armor meg a shako látszódik rajta!sandstorm vagy waterwalk. meg mondom őszintén, mf karira szerintem totál mindegy. én ww-t használok mindig a cs pala-imon (illetve most csináltam egy másik build-et, ha már van token), és a shako-ba rakok egy shael-t + egy pc fhr sk (55+20+12=87).
de mint mondtam, mf-re szerintem teljesen mindegy, gondolom nem 96+-os karival mész, szóval ha esetleg be is hal alacsony fhr bp miatt, nem lesz akkora veszteség.csicska meg attól függ, hogy akkor most pontosan mire is akarod használni. ha mf, akkor egyértelmű sztem hogy insight, forty, gaze/cot/andy - fejére lehet rakni pár dolgot, lényeg, hogy life leech legyen, mert anélkül gyorsan fekszik szegény.
ha esetleg cs pala-t akarsz, akkor lehet a3 merc-et is mellé tenni sanctuary aura-val, ami lökdösi hátra az undead-eket, én sosem használtam, cs-zni is a2-es merc-cel mentem, mert lusta vagyok mana-t inni.
a dream különben jó kérdés, sosem értettem, hogy miért rakják, all rez meg life-on kívül sok értelme nincs (nem tudom, fhr számít-e merc-en), de a holy shock aura által adott light dmg szinte semmi, ha megnézzük hellen a mobok resist-jeit. (és még ll sincs rajta, szóval szvsz kuka, btw, nem tudok olyan karit, amire raknék dream helm-et, úgy egyáltalán)
ennyi erővel cot + um runa (life, fire res, ll, és az um-mal ott az all rez is, bár nincs rá szükség, mert a forti ad éppen eleget).max block soso-ról meg annyit, hogy én pvp-n kívül másutt nem hiszem, hogy használnám, akkor is blizz build-be építve. ha vmi exclusive light build-et akarsz, akkor csinálj 200fcr sorc-ot, bár annyira azért az sem ritka, vagy csak a default vita build-et.
ja, ha már itt tartunk, lehet van 4sox st-m (40+ all rez-zel), ha érdekel, dobj egy pü-t (nem 100% hogy meg van még(!) rég voltam már fent...)
[ Szerkesztve ]
-
n_gy_k
aktív tag
mcsabee
MF-re szeretnék egy hammer palat összerakni, de az istenért nem találok Sacred Targe alapot a Spirithez, amin lenne rendesen res. Ha van torch meg Enigma MP-be és nem szeretnék STR-re tenni, akkor el lehet érni vele a 114 STR-t?
Ugyanis van egy 43 all reses Royal Shieldem. Ebbe nem lenne jó a Spirit?Másik:
Most Sandstorm vagy Waterwalk. Mert visszaolvasva egyszer ezt máskor meg azt ajánlod. Szerintem jobb a 20 FHR, mint a 60 life és 2db 12FHR-es PC SK, ugyanis az nem olcsó. Vagy miért a Waterwalk?Blocker light soso-t csináltál már? Még Ladder reset előtt volt egyik haveromnak és nem tűnt olyan rossznak. Ha jól emlékszem a cuccokra akkor, így festett a dolog: HOTO, Eni MP, Sanctuary (Troll Nest), 3light 20FCR 2sox circlet 2db 5/5 light facettel, Mara, 2x Bul, eth Sandstorm, UP Magefist.
Pala mellé milyen csicska a legjobb? (nem feltétlen MF mellé) Act2 Dream, Forty, BotD esetleg eth 3sox Tomb Reaver 3 Shael runával? Vagy Act3 Dream, Forty, Lawbringer, Phoenix? Vagy van jobb ötleted? Vagy ennyi aura már nem a legjobb egyszerre? Esetleg Act1 Faith, Dream, Bramble? Miért szereti mindenki ennyire egyébként a Dream-et?
[ Szerkesztve ]
-
dptr
csendes tag
válasz mcsabee #5272 üzenetére
Azóta továbbjutottam.
Downgrade-elni kellett a PvPgn-t (1.7.9-re), és már ment is a kapcsolódás.
Most azzal harcolok, hogy a realm-hez ugyan tudok kapcsolódni, de játékindításnál azt mondja hogy "failed to join game". A GS logja azt mondja, hogy
D2GSCBLeaveGame: Gabriel(*dagatt)[L=0,C=Ama] leave game 'Namajdmost', id=2(exp,normal,softcore,ladder), vagyis mintha a kliens lépne ki.
Egy pár másodpercig látom is az admin konzolon hogy létrejött a game, de hamar le is zárja...A megoldásra kell koncentrálni, nem a problémára
-
dptr
csendes tag
Félek magamban beszélgetek, de azért leírom mi derült ki.
A lényeg, hogy a hiba oka talán megvan, de a megoldás még mindig nincs.
A d2cs.log -ban ezt találtam:
[error] conn_process_packet: got bad packet type 25 (class 5)
Ezt már csak egy conn_destroy követi
Nem tudom hogy ezt hogyan kellene javítani. 5lete valakinek a megoldásra?A megoldásra kell koncentrálni, nem a problémára
-
AtHoS
nagyúr
-
dptr
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem, mert elakadtam.
Saját Battlenet szervert csinálok éppen Debian alá.
Ami megvan:
- bnetd fent, IP-k beállítva
- d2cs fent, IP-k beállítva
- d2dbs fent, IP rendben
- d2gs fennt, wine regisrty módosítva a kellő helyeken (wine is fennt van)mind a négy alkalmazás elindul.
Ha elindítom kliensről a dió-t, akkor látom tudok csatlakozni a szerverhez (verzio-check rendben) és látom is a realm-t. De ott hogy "Connecting..." megáll. Hibaüzenet nincs, naplóbejegyzés nincs. Tűzfal ellenőrizve szerveren és kliensen egyaránt, nem az fog meg. Mindent kipróbáltam, áttúrtam a netet, de be kell valljam, hogy elakadtam...
Aki látta már a jelenséget, és tudja a megoldást, kérem jelezze
Köszönöm.A megoldásra kell koncentrálni, nem a problémára
-
for3l
senior tag
-
mcsabee
senior tag
- Pontosan 125 FCR-re van szükséged egy hammernál.
- 86 FHR-nél van BP, amit érdemes lenne elérned.
- Insight CA + Forty + CoT teljesen jó, csak mindegyik legyen eth! Az én mercem is CoT-ban rohangál.
- Tehetsz bele PTopazt, de akkor figyelni kell arra, hogy a merc vigye be az utolsó ütést, mert csak akkor számít az ő MF-e is. Egyébiránt nem látom szükségességét annak, hogy a merc cuccait sockolni kellene./e: A mai nap folyamán még a BP-ket is elküldöm Viktor77-nek, hogy szerkessze be az első HSZ-be. Illetve, ha bármi ötletetek van, hogy mi kerüljön még bele, akkor hit me.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Kephamos #5261 üzenetére
Kompatibilis módban esetleg?
Működni biztosan működik a D2, mivel én is játszottam vele w7 x64 alatt, de sajna telepíteni már jó pár évvel ezelőtt telepítettem (mikor megjelent azóta is ott figyel, sosem volt letörölve). Pár OS és gép már megjárta alatta.read-only mode on the forum
-
faranus
aktív tag
sziasztok még mindig ugyanaz a probléma hogy nem megy a multi a hamachi egyszerüen nem aar müködni hiába van bekapcsolva nem csinál semmit és ha hostolok a gép ip je alapján csinálja nem a hamaci segitségével mi lehet a gond??
tisztelettel faranus :R
-
icons
addikt
Van egy kedves kis hammer palám, majdnem teljesen felcuccoltam, de lenne pár kérdésem:
fcr-t ha jól tudom 125felé nem érdemes vinni, mert már nem ér semmit se, így van?
fhr-em kb egyáltalán nincs, max 30, az mennyire baj? (MFes kari, tehát más van nála)Illetve: A2es mercy. Kezében Insight CA van, ez marad is egyelőre, megéri majd leváltani?
Páncél: most duress dusk-ban, ezt majd Fortira cserélem, ha lesz rá pénzem, de egyelőre ez is megfelel
Illetve sisak? Na az mi legyen? valahol vampire gaze-t olvastam, de nekem crown of thieves-em van, a gaze csak a sebzés csökkentésben jobb, nemdebár? Illetve : ezt a sisakot is kilyuggatom majd, mit érdemes beletenni? (resek majdnem maxon vannak (75, 75, 64, 64), MFhez talán ptopazt?) -
Kephamos
addikt
Halihó!
Nincs kedvem végigolvasni X ezer hsz.-t így felteszem a kérdésem.
Hogyan tudom win 7 alá feltelepíteni a játékot. Baromira rámjött a játszhatnék és nem boldogulok. Kéri a CD-key-t, megadom neki. Kiválasztom, hogy full install legyen és semmi sem történik.
-
mcsabee
senior tag
Valakinek nincs 3 ls clawja kettő, adok értük jó pár istet, ha van .
[ Szerkesztve ]
-
faranus
aktív tag
válasz mongoose123 #5258 üzenetére
köszi megy de lehet hogy felveszlek hátha kell még segitség valamikor
-
mongoose123
aktív tag
válasz faranus #5256 üzenetére
Szia! nos maradjunk a hamaci megoldásnál idáig jót csináltatok csak az a baj hogy 1 lépést kihagytatok ami miatt nem megy az egész dolog. Ha win7ed van bekell menni a vezérlőpult hálózati és megosztási központba onnan pedig az adapterbeállítások módosításához. Ha ott vagy elvileg akkor ott van a helyi hálózat és a hamachi. Nos nyomj egy alt gombot és katt a speciális fülre azon belül speciális beállítások ha ott megvagy kijelölöd hamachit és a zöld nyillal pedig felkell tolni a tetejére ha ez kész resizel és ennyi .. ezt mindenkinek megkell csinálnia. xpnél is hasonló a helyzet ott is bemész a hálózatiadapterekhez és szintén megtalálható ott a speciális menü ha netán nem menne vegyél fel msn-re ugyan az mint emailem a profilomban.
-
jookomak
őstag
válasz faranus #5256 üzenetére
patch verziók ugyanazok mindenkinél?
Amúgy szerintem kezdd előlről.Router portok engedélyezése. minden tűzfal, stb. kikapcs. megnézed a windows-ban az ip-címed. megadod havernak. hostolsz, joinol. remélem nem a router mögötti ip címed adtad meg neki (192.168...), hanem a "modemét". -
faranus
aktív tag
-
faranus
aktív tag
válasz Cyberbeni #5249 üzenetére
hát így se akar menni nem tudom mi lehet a gond csináltunk hamachin egy új hálózatot mindenki fejött rá láttuk egymást beléptem a diablóba irta nekem a szokásos ip t nem a hamachi ip irta én hostoltam a többiek beírták az én hamachis ip met de nem ment azátn egy másik gépről próbáltunk ugyanugy mint én de így se volt jó van internetünk a ruteren látyuk egymást mi lehet a gond?
-
-
faranus
aktív tag
sziasztok az a gondom hogy pár haverral LANozni szeretnénk de nem tudunk egy szerveren játszani én hostolok a szerverem ip jére probálnak ök joinolni de egy kis várakozás után ki írja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez mi lehet a gond egy ruterre össze vagyunk kötve más játékoknál megy kb 1 éve ugyanezt csináltuk és ugyanígy ahogy most probálkozunk ment a diablo
-
icons
addikt
válasz mongoose123 #5239 üzenetére
Én konkrétan eddig csak olyannal találkoztam.
Nem hiába lett pár hét-hónap alatt annyi 95+os karakter .
-
sirdond
őstag
válasz Adrian Mole #5237 üzenetére
ezek közül egyedül a gulli ami ér is valamit, esetleg még az ik, vagy dark adherendt (a disciple set fanatikusoknak)
-
Adrian Mole
senior tag
Kicsit kezd tele lenni a Paladinom ládája:
Hwanin's Splendor és Blessing
Valkyre's Wing
Guillaume's Face
Immortal King's Stone Crusher - sajnos van benne egy Hel, mert arra gondoltam, hogy a hireling kezébe jó lesz, de így sem tetszett neki
Nai's Circlet
Dark Adherent
Griswold's Heart - ebből ráadásul 2 van, de a jobbikat megtartomSzerintetek mit érdemes ebből kiszórni? Mi az, ami "ér valamit" (a fentieket azért tartottam meg, mert úgy gondoltam az Arreat Summit-on nézegetve, hogy "jobbak")? Sima SP karakterrel hogyan tudok átadni másik saját karakternek tárolásra holmikat?
42
-
Cyberbeni
addikt
válasz Morpheus #5233 üzenetére
offline amíg nem váltasz nehézségi szintet, addig nem generál új pályát, és meghagyja, amit felfedéztél, viszont online minden ami betöltődik a memóriába, az detektálható, még akkor is ha csak egy pillanatra, amíg felfedi a térképet. de sok fcr, magas resi/def és insight/mana potik és nem kell aggódnod.
-
mcsabee
senior tag
válasz Morpheus #5233 üzenetére
Nincs megbízható MH, battle.neten bármikor bannolhatnak. bot sincs, és nem is volt. Play Legit, Be Cool . Ismered a mondást? A D2 cheatert hamarabb utolérik, mint a kivert, éhező, büdösszájú sánta kutyát . No cd crack kell? Akkor te most online vagy offline tolod? . Egyébként nem kell no cd crack, csak el kell olvasni a patchnotes-t:
- If all required Diablo 2 '.MPQ' files are installed on the
hard drive, the game will no longer require the CD to play.For users that originally performed a 'Full Installation'
and wish to run without the CD, all '.MPQ' files should
be copied from the Diablo 2 CDs to the Diablo 2 directory.
Most users will only need to copy D2Music.mpq from the
Diablo 2 Play CD and/or D2xMusic.mpq from the Lord of
Destruction CD. Mac users will need to copy these music
files and rename them to 'Diablo II Music' and
'Diablo II Expansion Music' respectively.Anyone who did not perform a 'Full Installation' will need
to re-install from CD again to ultimately play without the CD.
In this case, a 'Full Installation' is required, followed by file
copy step noted above.Esetleg csinálsz egy képfájlt a lemezedről, és Daemon Tools-ba mountolod (én így használom).
-
mcsabee
senior tag
válasz Cyberbeni #5231 üzenetére
Kizárt, ez így nem Blizzard színvonal. Ha csak egy új kampányt adnának, azzal kb a saját hírnevüket tipornák a sárba. Bár semmit sem tudni még a játék második és harmadik harmadáról, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem csak a kampányt bővíti ki. Ez így mondjuk egy Acti színvonal lenne, de akkor is úgy, hogy a 10 pályásra tervezett 40 dolcsis kiegészítő 2 pálya / DLC alapon 10 dolláros áron számolják be. Szerintem tuti lesznek benne új egységek, új tartalom, ami addig nem volt. Esetleg teljesen új játékmódok.
-
Morpheus
tag
Hali
Annyi kérdesem lenne csak, hogy étezik-e a legújabb frissítéshez használható NO-CD krekk. Uncsi folyton bepakolni a lemezt a meghajtóbaElőre is köszi
ÜdvJah, meg egy megbízható MH-et is ajánlhatnátok
Üdv"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
-
sagvary
aktív tag
Set és uniq patch is volt, de nem minden verzioval megy. Ismertek még ilyeneket?
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
Cyberbeni
addikt
válasz mcsabee #5230 üzenetére
nem szimpla expanzió, hanem csak egy sima(fizetős) DLC. új játszható fajt nem ad, meg új épületet egységet, csak a kampányt bővíti ki. persze gondolom megcsinálják azt, hogy kiírják dvd-re, bedobozolják, és esetleg még CE-t is csinálnak belőle, csak hogy nőjön a bevétel (és a Diablo 3 fejlesztését ki tudják valamiből fizetni )
de ez már tényleg nagyon OFF -
mcsabee
senior tag
válasz mongoose123 #5229 üzenetére
Nem hanyagolják el, csak a Starcraft II-t 2003 óta fejlesztik, a Diablo III-at pedig 2005 óta. Van köztük két év, és lehet, hogy megjelenésben is lesz. Plusz a Starcraft II-t eleve úgy fejlesztették, hogy 3 részben adják ki. Így nem is igazán kiegészítő lesz az, hanem egy új játék, egy teljesen új kampány, millió újítással. Nyilván nem lesz olyan volumenű, mint a Wings of Liberty, de egy szimpla expanziónak sem mondanám.
Hidd el, ha megjelenik a Diablo III, akkor azzal lesz tele a média, az első content patch igen hamar meg fog érkezni hozzá, az első kieget pedig egy éven belül jósolom ahhoz is. Csak most a Starcraft II-t fejlesztik, azt kell nyomni, ilyenkor logikus módon áthelyeződik a hangsúly. Ha év végén megjelenik a WoW kieg, akkor meg mindenki arról fog beszélni , de így van ez rendjén.
Egyébként ahogy néztem hétvégéken úgy 200-300 ezer emberke van bneten Diablo II-ben minden realmen összesen, ez a szám a reset napján úgy 500 ezer volt. Egy sima hétköznap délután úgy 50-100 ezernek tolják.
-
sagvary
aktív tag
Volt korábban, azt hiszem a 1.09-hez való, gyorsabb szintlépést adó patch. Most nincs meg, nem tudom honnan lehetne megszerzni!
Az új patchhez van valami spéci tuning?"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
Cyberbeni
addikt
válasz sirdond #5224 üzenetére
én csak nemsokkal 1.13 kiadása után játszottam, és elvittem egy javazont lvl 92+-ig.(meg egy summoner necit meg egy sosot is 80+-ig) de azóta már expired lett, ha jól tudom, és a többit sikerült is visszaállítani, de ebből úgylátszik van új ugyanilyen nevű, azóta nem is játszottam vele.
akkor azért elég sokan játszottak vele, de szerintem most is, csak az a baj, hogy hell br-nél az összes botos, ha meg te csinálsz szobát és telézel, és 10mp alatt nincs nyitva a tp, akkor elmennek. (mh+autotele nélkül nem nagyon lehet ilyet) -
Cyberbeni
addikt
na jó, akkor mostantól csak a diablo 2 legyen itt a téma, a 3-nak van saját topikja.
-
sirdond
őstag
válasz mcsabee #5219 üzenetére
De látod,hogy hiába próbálja észérvekkel meggyőzni az ember, ő egyszerűen csak tudja, még az is lehet,hogy percre pontosan
Én is várom már a játékot nagyon, mint ahogy itt rajtam kívül szerintem mindenki, de azért ilyen abszurditást?És lehet,hogy tényleg ismer valakit Blizzéknél,de az sem jelent semmit. Bashiok példáját tudom felhozni, aki azért elég hiteles személyiség, ugye ő írta még anno,hogy a patch árpilisban megjelenik... na és tudjuk mi lett belőle, 1 év csúszás
Pedig biztos nem találomra írta be, hogy akkor tervezik a patch megjelenését.Amíg a http://us.blizzard.com/diablo3/ oldalán nincs rohadt nagy számokkal kiírva,hogy mikor jelenik meg, addig kár említeni is
-
Viktor77
titán
-
mcsabee
senior tag
válasz sirdond #5217 üzenetére
Lehet ismer valakit a Blizzardnál - ingame nagyon menő duma, az "apukám a blizzardnál dolgozik" . Egyébként fizikailag képtelenség a 2011. tavasza, logikusan végiggondolva sem lehetséges.
Semmit sem tudunk még az ACT-okról, a főszörnyekről, a millió + 1 mobról, varázslatokról, tárgyakról. Napról-napra változnak a skillek, sőt, nem túl rég azt mondta a Blizzard, hogy a Skill Rune rendszert is átdolgozzák. Meg ott van ugye az 5. kaszt, és abban is biztos vagyok, hogy lesz előtte béta, amit kizárt, hogy 2 hónappal a kezdés előtt jelentenek be - az nem Blizzard módi. Akárhonnan van az infója, az 100%, hogy fake. Bár lehet, hogy valakinek a valakije mondta, és akkor meg 101% .
Egyébként Dr.Akula, nem cseszegetésből mondom, de az ilyen "tuti" infókat jobb lenne, ha nem hangoztatnád, mert hülyének néznek, nincs forrásod, ezért megint hülyének néznek, plusz erről tényleg csak úgy tudhatsz, ha van ismerősöd a Blizzardnál, minden egyéb esetben a "hallottam valakitől, hogy" dolog áll fent, ami miatt újfent hülyének néznek. És ugye azt te is belátod, hogy 2011. tavasza irreális, ezért teljesen felesleges magad "lejáratnod" ilyen infókkal.
Ja, és ha belsős Blizz forrásból tudod, és nem rokon árulta el, akkor kicsit nehéz elhinni, hogy te, egy egyszerű magyar ember létedre tudsz olyat, ami még nem szivárgott ki a nagyobb online oldalakra.
/e: Egyébként a Crysis 2 is csak jövőre jelenik meg - és tényleg .
-
Sicilian
addikt
válasz mongoose123 #5215 üzenetére
Az a 8év jelen pillanatban már pár nappal több, mint 10 év
nothing is true everything is permitted..
-
sirdond
őstag
válasz Dr. Akula #5211 üzenetére
de muszáj beírkálni ilyen hülyeségeket?
legalább egy kicsit gondolkozz már, azért mert valami szenzációhajhász oldalon előrendelhetsz,még nem lesz korábban megjelenés
1. szerinted fél év múlva megjelenik,de még be sem jelentették és még az 5. kasztról sem tudunk?
2. lesz még előtte cataclysm is,amit idén ígértek, és blizzardnak nem az a politikája mint pl az ea-nél,hogy pár hónap késéssel adnak ki nagy neveket
3. szerintem legalább az egyik sc2 folytatás kijön még d3 előtt
4. okosabbak csak blizzcon után leszünk -
mcsabee
senior tag
válasz Dr. Akula #5209 üzenetére
Ha 2011-ben megjelenik, én megeszem a kalapom. Btw 2011. tavasza szerint már most irreális, mert az fix, hogy lesz előtte egy béta, mint a SC2 esetében, amihez én február közepén kaptam kulcsot, tehát a megjelenés előtt 5 hónappal, ha a DIII esetében is hasonló lesz a helyzet, akkor novemberben el kell kezdeniük a bétát, amit ezek szerint a Blizzconon jelentenek be októberben.
És ugye ismerve a Blizzardot, az előre leírt menetrendhez képest fél-egy évet tuti késnek, ebből kifolyólag (a kissé nyakatekert gondolatmenetet mintegy lezárva), én 2011 év végére, vagy 2012 év elejére teszem a játék megjelenését. No persze ez csak találgatás, a Blizzard akármit megtehet és meg is fog valószínűleg
.
Ui.: És honnan tudod?Stay a while and listen...
-
mcsabee
senior tag
válasz mongoose123 #5206 üzenetére
Nem, a Blizzard azt nyilatkozta még korábban, hogy leghamarabb 2011-ben jöhet a cuccos, ami persze lehet, hogy 2012, de az is akár, hogy 2013... Mindenesetre az valószínű, hogy az idei Blizzconon bemutatják az 5. kasztot, mert ha nem, akkor vér fog folyni .
-
Bazzzs
senior tag
Mindenki 2011-re várja a megjelenést, de hivatalosan még nem lett időpont megadva. Azt hiszem annyit nyilatkoztak egyszer, hogy a WoW új kiegészítője és a Starcraft II megjelenése utána jön. Ezek viszont 2010-ben jelennek meg, ezért bízik mindenki a 2011-ben. Sajnos azonban egyelőre csak az biztos, hogy nem idén kapjuk kézhez.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
mcsabee
senior tag
válasz mongoose123 #5199 üzenetére
Ebben egészen biztos vagyok. Ciki is lenne, ha mondjuk csak 1280*1024-ben lehetne játszani egy játékot 2011-12-ben .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- AMD RADEON RX 6700 SAPPHIRE PULSE
- PlayStation 5 Pro eladó ÚJ, BONTATLAN
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest