- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3940 üzenetére
Csabi, magam is éreztem a helyzet fonákságát, de mégis. Olyan düh lett úrrá rajtam mikor rájöttem hogy elkapkodtam hogy az ereimet is képes lettem volna felvágni indulatomban. Szerencsére nem tartok bicskát a monitor mellé szúrva
Ami CTA-t illeti, elég nagy csalódás, 2, 5, 4. A szerencse a szerencsétlenségben hogy a lényeg 5-ös. Azért, jegyzem meg csendesen, tiszta lutri ez a játék, ami nem feltétlen baj, mi több talán ez a legnagyobb erénye. Nézzük ezt a CTA-t. Valószínű egyetlen istet is nehezen kapnék érte, mert elég silányak az értékei, de nagyjából 4 istbe került az előállítása. Efféle negatív élményben volt részem tegnap is, amikor egy 1180-as def-el rendelkező 4sox etheral plate-ért, elfogadtam egy pult meg egy 501-es def-el rendelkező nem etheral archon platet. Gondoltam majd én csinálok belőle 4 lyukas Honort és azzal leváltom a Smoke-t amivel egyébként tökéletesen elégedett vagyok és épp elég az überek ellen. Laza csuklómozdulatokkal dobáltam a tal, thul, perf topázt a cube-ba és vártam hogy mint eddig mindig legyen egy jó kis 4 lyukas archon plate-m. Lett. Csak 3 lyukkal kevesebb a szükségesnél.. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest