Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akita

tag

válasz mcsabee #3940 üzenetére

Csabi, magam is éreztem a helyzet fonákságát, de mégis. Olyan düh lett úrrá rajtam mikor rájöttem hogy elkapkodtam hogy az ereimet is képes lettem volna felvágni indulatomban. Szerencsére nem tartok bicskát a monitor mellé szúrva :)
    Ami CTA-t illeti, elég nagy csalódás, 2, 5, 4. A szerencse a szerencsétlenségben hogy a lényeg 5-ös. Azért, jegyzem meg csendesen, tiszta lutri ez a játék, ami nem feltétlen baj, mi több talán ez a legnagyobb erénye. Nézzük ezt a CTA-t. Valószínű egyetlen istet is nehezen kapnék érte, mert elég silányak az értékei, de nagyjából 4 istbe került az előállítása. Efféle negatív élményben volt részem tegnap is, amikor egy 1180-as def-el rendelkező 4sox etheral plate-ért, elfogadtam egy pult meg egy 501-es def-el rendelkező nem etheral archon platet. Gondoltam majd én csinálok belőle 4 lyukas Honort és azzal leváltom a Smoke-t amivel egyébként tökéletesen elégedett vagyok és épp elég az überek ellen. Laza csuklómozdulatokkal dobáltam a tal, thul, perf topázt a cube-ba és vártam hogy mint eddig mindig legyen egy jó kis 4 lyukas archon plate-m. Lett. Csak 3 lyukkal kevesebb a szükségesnél. :(. Azért nem dobtam el. Megpróbálom így visszatenni a cube-ba és hátha második nekifutásra sikerül. Ha nem akkor máris gazdagabb lettem egy tapasztalattal, nevezetesen hogy minden tárgyat csak egyszer lehet lyukasztani.

Új hozzászólás Aktív témák