- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Akita és mcsabee leírását mindössze ennyivel egészíteném ki:
Régebben már írtam egy kétágas soso buildet ide, amit itt tudsz megnézni: Blizzard+FW
Annyit fűznék hozzá, hogy lvl96-97-re van kb. kimaxolva, onnantól Cold Mastery-re mehetnek a pontok.
mcsabee
Ha megnézed, akkor 1pont a Cold Mastery-ra és az IceBolt-ra is 5% plussz damot jelent a Blizzardra. Illetve a Mastery ugye szörny rez minusz 5%-ot, de ennek nem sok jelentősége van. Lényegében ugyanakkora damot adnak. De ugye Glacial Spike és Ice Blast is 5% skillenként, tehát akkor azok is csak kis mértékben emelik a sebzést? NemhinnémAkita
Elfogadnám az üzleti ajánlatod, ha bneten nyomulnék. Ez viszont nem így van. kanin szoktam játszani nem bneten. Picit másabb, mint bnet (talán nehezebb elérni ugyanazt mint bneten, mivel nem játszanak annyian és cuccok jóval drágábbak illetve rúnák sincsenek tömkelegével). Itt pl. Enigma elég kuriózum, de még lehetne sorolni -
mcsabee
senior tag
Nem emlékszem, te bnet-en tolod? Ha igen, akkor ki kell rakni egy Insight rúnaszót:
Insight
4 Socket Polearms/Staves (érdemes etheral Colossus Voulgeba, vagy Cryptic Axe-ba rakni)
Ral + Tir + Tal + SolLevel 12-17 Meditation Aura When Equipped (varies)
+35% Faster Cast Rate
+200-260% Enhanced Damage (varies)
+9 To Minimum Damage
180-250% Bonus to Attack Rating (varies)
Adds 5-30 Fire Damage
+75 Poison Damage Over 5 Seconds
+1-6 To Critical Strike (varies)
+5 To All Attributes
+2 To Mana After Each Kill
23% Better Chance of Getting Magic ItemsEzt tedd egy Nightmare Act 2 Defense Merc kezébe és meg van oldva a mana gond
.
Hát és a build, cold az sok mindenre jó, én szívem szerint Blizzardosat javaslok, 2 éve azzal tolom bneten, mondhatni értek is hozzá valamelyest. Ha MF-re kell, akkor:
Shako Ptopazed -> 74 MF
2 soso skilles amu
Occulus -> 50 MF -> 30 FCR
Viper Ptopazed -> 24 MF -> 30 FCR
Spirit -> 25-35 FCR
Magefist -> 20 FCR
2 * Nagel -> 40-60 MF
Goldwrap - MF öv -> 30 MF
War Traveler, vagy valami MF cipő -> 30-50 MFEz 250-310 MF, érdemes 290-300-ig felhúzni, állítőlag, az az ideális, megvan a 105 FCR is, ami teleporthoz kell, llesz 7 allskilled, kb 4k dam szerintem, de pontosan nem emlékszem. Ezzel kellemesen és nyugodtan lehet MF-elni, szerintem (!!!!).
Ha nem vagy Bnet-es, akkor is ugyanezek, csak Spirit nélkül, mert az Ladder Only rúnaszó.
Statok ugye egyszerűek, DEX-re egy pont sem kell, STR-re annyi, hogy cuccokat elbírd, VITA-ra mehet az összes, NRG-re meg egy pont sem kell.
Skillezés végtelenül egyszerű:
1 pont első jeges armor
1 pont teleport
1 pont static field
1 pont warmth
MAX blizzard + synekA végére hagyhatod az Ice Boltot és a Masteryt. A Mastery ugye passzív skill, míg az IBo csak kis mértékben növeli a sebzésed.
-
Akita
tag
Én időtlen idők óta sorcival játszok. Ez persze a világon semmit nem jelent, mert nem követtem a trendet, és soha nem csináltam lighting-os sorcit hanem mindig Blizzard-ot és Meteort használtam. Az a véleményem hogy kizárólag Blizzard-al gondjaid lesznek hellen mert igen sok a cold immunis lény. Persze tisztáznod kellene magadban hogy mit is akarsz kezdeni a sorcival? Ha mondjuk kulcsokat akarsz keresni vele, arra kiváló. Ha mágikus tárgyak keresésére akarod használni arra is kitűnő. Az én blizzard+meteor-os sorcim viszont sosem volt valami terminátor mint a lighting-os sorcik, de mindig élveztem a vele való játékot, mert akár egy fallen is leüti pár másodperc alatt ha nem figyelek rá, tehát szakadatlan figyelmet igénylő karaketer. Szerintem a Tal Rasha set tökéletesen megfelel egy sorcinak. Szégyen gyalázat, de meg nem tudom mondani mi a neve annak az Uniq pajzsnak ami +1 all skillt ad, meg 20% faster cast rate-t. Cipő gyanánt törekedj olyanra ami minél több magic find értékkel rendelkezik, na meg resist-ekkel. A cipő def értéke teljesen lényegtelen. A kesztyű, hasonlóképp a cipőhöz, minél magasabb Magic find értékkel rendelkezzen. Beszédem alapján gondolom érződik hogy mindent alárendelek a mágikus tárgy találási képességnek, mert kesztyűként jól használható egyébként a Magefist ami +1 fire skillt ad és erősen gyorsítja a mana regenrációt. Ha meg nagyon meg szeretnéd növelni a mana-d, akkor használhatsz Frostburn kesztyűt ami 40%-al növeli a mana értékét. Itt jegyezném meg, hogy minél több mana-d van, annál gyorsabb a regeneráció. A warmth skillre, ami a mana regenerációt gyorsítja én 10 pontot szoktam tenni, ami alacsony szinten kevésnek, magasabb szinten soknak tűnik. Nekem ez bevált. Közben megnéztem milyen pajzsom van, jelentem Lidless a neve
Ha jól elláttad magad különböző charm-okkal akkor ha lyukat ütsz pajzsodba, nem perfect diamondot kell bele tenned, ami tudvalevő emeli a resist-ek értékét, hanem Ist-et ami növeli a magic find értékét. Gyűrűknek szintén a minél magasabb magic find érték a lényeges. Tal Rasha plate erőigénye 84. Ennél többet nem szükséges erőltetned, bár nekem most 110 van, de mondom, elég a 84. Ügyességre egyetlen pontot se pazarolj! Kizárólag az energy-re és a vitalitire tegyél. Nekem 89-es szinten 700 az életem és 1100 a mana-m. Ez tökéletesen elegendő mindenhova. Static skillre feltétlen tegyél 1 pontot, de többet ne. 1 pont a frozen armorra, de többet ne! Ha kimaxoltad a blizzard-ot és a meteort, akkor told a cold és a fire masteriket, én legalábbis ezt csinálom. 1 pont a teleport-ra és egy az energy shield-re. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- SkyShowtime
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest