Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Sirandrish #2966 üzenetére

Hát ugye vannak soso leírások lásd Cyberbeni light sosoját.
    Amúgy meg sokan többször is megcsinálják a közel hasonló sorcit csak kicsit másképp próbálkoznak elérni a minél nagyobb sebzést.

2 ágas sosonál azért kompromisszumot kell kötni, ahol embere válogatja hol-miben teszi ezt meg.

Én személy szerint Blizzard/Firewall párost szoktam használni HolyFreeze/Might aurás csicsóval. Mondjuk Might aura mellé nem árt egy Forty rúnaszó a csicsóra, hogy kihasználja nagy sebzést.

Hogy a sorcira visszatérjek, én kb. a következő felállást szoktam kialakítani:
    Firewall 20 előfeltételre 1 skill
    Fire Mastery 1

Ezzel a tűz ág lezárva. Warmthra nem rakok pontot, mert csicsó Insight-jától bőven sok is a manaregen.

Lightning ágon Static 1 skill, Telekinesis 1 skill, Teleport 1 skill. Ennyi a lightning ág.

A Cold ágon Blizzard+IceBlast használattal
    Nova 1 előfeltétel miatt
    Mastery 1
    Blizzard 20
    Icecold 20
    Iceblast 20
    Glacial Spike erre a maradék

Cumó:
    Kesztyű: Magefist
    Csizma: Aldur
    Öv: Snowclash
    Gyűrűk: SOJ és BUL, ezt a kettőt lehet variálni
    Páncél: Viper, de itt még szóba jöhet az 1.11-es 2 skilles sosó vagy Naj esetleg ugye valami magasabb rúnákból kirakható 2 skilles, de ezek már nehezebben összerakhatóak. Ormust is lehet használni, ha épp megfelelő skillre ad, de pl. IceBlast-os Ormus +10% Fire +13% cold dammal cold ágon jobb, mint a Viper, de Fire ágon rosszabb.
    Amu: 2 sorc/all skilles, lehetséges akkor reziszttel. Tal amu, Mara vagy valamilyen szép kis rare ill. crafted.
    Sapi: 2 sorc/allskilles rare allrezzel ill. HC Shako vagy NW
    Pajzs: Spirit, sajnos ez minimum 156str követelmény, hacsak nem ethesbe teszi az ember annak csak 146str kell
    Fegyó: na ez már eléggé képlékeny. Itt is törekszem a minél több allskillre. Spirit kard, Oculus, Hoto, Eschuta (ha sok a +fire dam rajta akkor az jobb), de a csúcs ugye a DF.

Mivel 2 ágas a sosó így a cuccoknál törekedni kell a sorc vagy allskill-re, tehát amunak jobb egy +2 sorc skilles, mint pl. egy +3 Cold skill-es, ami nem ad ugye a fire ágra.

Charmoknál meg ugye 1-2-3 Cold Skiller ill rezes charmok.

A fenti kialakítással Blizzardnál el lehet érni olyan 8-9k damot, míg FW-nál olyan 5-6k magasságát. Ezzel szépen lehet írtani többjátékos gamákban is.

Mod: Persze a statok kimaradtak :DDD
    STR: Cuccoktól/Charmoktól függően annyit amivel 156 erő megvan a Spirit pajzs viseléséhez
    DEX: erre nem nagyon szoktam pakolni, de talán MF-hez alinál lehet szükséges de ugye HEL rúna ezt is megoldja
    Energy: Na erre szintén semmit sem rakok, mivel Insight ezt megoldja
    Vitality: Összes többit erre

Új hozzászólás Aktív témák