- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Igen ez a best monk farmoläsra.Quinn is megemliti a videoban, hogy paragon pontok nelkül is speed volt neki a 60as gr, ami ugye t13 ha jol emlekszem.t10ig az ugyancsak sunwuko monk a jo, de a harangos (a tüzes kepernyöt letörlö harangra gondolok).Ha valaki magasabb gr-re akar menni, solo-t peldäul annak a rainment-es monk kell, az nagyon durva sebzesre kepes.Viszont en tenyleg nem ajänlom monkot kezdö karinak, inkäbb dh-t azzal majd esnek dex-es cuccok a monknak ha majd azt is fel akarsz huzni.Nagyon nehez vele az elet addig amig meg nincs a teljes rainment set-ed es pär specifikus item-ed a kockäba.En most azon szenvedek, hogy meg csak az egyik fegyverem van meg hozzä, a teljes set ugye, megvan a pullos vällas, a generätoros bracer de a vällast nem tudom betenni mert meg mindig nem esett egy rohadt rorg amit a kockäba dobhatnek b e...Para 250nel järok es 45-ig jo csak igy a monkom...Persze meg csak 2. nap jön es nem kene elegedetlennek lenni, de mäs kasztok (wd, wizz) mär sokkal jobban apritanak ha csak a set-jük van meg.Eletembe elöször kezdtem monkot szezonba elsö karinak, szerintem utoljära is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Xbox One
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest