- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
"mert az azért nagyon nem oké, hogy bizonyos cuccok egy teljes season alatt sem képesek kiesni"
Nagyon keveset kell valakinek ahhoz játszania, hogyha valami item nem esik ki neki a szezon alatt. Itt van a Canai's Cube + Kadala, bármilyen itemet nézel is ki magadnak a kettővel együtt pár óra alatt megszerezheted. Sima Riftet kell menni, olyan nehézségen amin haladósan végig tudod vinni pár perc alatt. Ez kinek mit jelent, van akinek T13 is elég gyors, másnak elég a T7 mondjuk. Esik a sok-sok sárga,kék, fehér item és a death breath. Ha farmoltál pár riftet mehetsz is a kovácshoz/jeweleshez craftolni a kívánt legendarynak megfelelő sárga itemet (vagy ha raktál el a rift dropok közül craftolni sem kell). Aztán jöhet a kocka. 25 Death Breath és 50-50-50 alapanyagért csinál neked a sárgából legendaryt. Aki már játszott a szezonban mondjuk 10 órát az valószínű T10 fölött jár és tud sárgából legendet upgradelni elég sokat a gyors T10+ farmolásával.
Nyilván ezidőalatt esik a BloodShard is, az is mehet Kadalának és onnan is eshet a kívánt ritka item.Ennyi lehetőség bőven elég kell legyen ahhoz, hogy hamar megszerezz bármilyen itemet pár óra, vagy kevesebb játékidő mellett pár nap alatt.
Ha másik szet kell, nem az alap azt is lehet Kadalázni, majd ha véletlenül kettő lesz ugyanazon darabból átkonvertálhatod másikra a kockában.Szerintem már így is "túl sok" a segítség a farmoláshoz, ami a játéknak a nagy részét képzi sok embernek. Ezt úgy értem, hogy sokaknak nem fontos a leaderboard és a 100+ GR, tehát abba is hagyják season journey vagy egy bizonyos GR szint után, ami a jelenlegi rendszerben napok alatt megvan a szezonkezdés után. Nekem pl 78 órába telt, vagyis 3 nap és pár órába a season journey.
a pedig azt nézem, hogy mennyien játszanak és farmolnak folyamatosan akkor ha értelmet akarnál adni az AHnak, le kellene venni a drop esélyét a legendaryknak legalább a mostaninak a tizedére, különben AHból megvehető lenne minden item szezonkezdés után 4-5 órával semmi pénzért, mert akik rákockulnak már akkor T10 fölött járnak és esnek az itemek dögivel. Semmi értelme nem volna. Behozzák az AHt és leveszik a dropratet akkor meg nem élvezed a játékot, mert abból fog csak állni, hogy bemész szezon másnapján AHba, megveszel minden kellő itemet és nem is fog érdekelni a drop - max ha valami ancient. Már így is elég közel van ahhoz a játék, hogy a loot-al nem nagyon kell foglalkoznod, mert úgyis kiesik minden, hanem inkább szól - sajnos - XP farmolásról az egész. Szerintem sokkal jobb így a rendszer - én utáltam az AH táblázatát böngészni játék helyett, mert ott sokkal olcsóbban, könnyebben MINDENT meg lehett venni - minha a játékkal játszottam volna és megtalálok magamnak bármit is.
szerk: (#92596) szupermacs
Goldot próbálták fixálni, hogy legyen több jelentősége, mint előző szezonban, de inkább fordítva sült el, mint tervezték. GR60 ha jól rémlik kerül valami 15 millió goldba, hogy empowereld, majd a végén kb a felét vissza is kapod. T13 vault csapatban, paragont goldfindra téve pedig jön 1 körből 100-150M tehát akár 1 vaultból is tudsz 10-15 magas GR upgradet nyomni. Puzzle ringmeg esik mint az állat - nekem most valami 10 van a táskámban, úgy hogy van 2 milliárd goldom mert már ellőttünk párat, de vlakinek úgyis esik egy elég gyakran.[ Szerkesztve ]
-
Delávégá
tag
válasz szupermacs #92596 üzenetére
Mióta Vaultot lehet nyitni Puzzle Ring-el azóta még könnyebb sok goldot összeszedni rövid idő alatt.
-
szupermacs
veterán
válasz Delávégá #92594 üzenetére
Szerintem van értéke a goldnak, de nem túl sok. Reforge-hoz én már 2 milliót is felhasználtam egy property pörgetéséhez, para250 körül a 30 milkából az elég sok. De ha azt nézzük, tehettek volna egy 100 milkás capet a goldhoz, hogy nehezebb legyen a költekezés és matekozósabb, mint a második részben.
-
Peppo
őstag
válasz Delávégá #92594 üzenetére
Szerintem sem lenne rossz, ha visszajönne. RM nem kell, de valami kereskedelmi lehetőséget kellene biztosítani, mert az azért nagyon nem oké, hogy bizonyos cuccok egy teljes season alatt sem képesek kiesni, ha az RNG nem fogad a szívébe.
A goldnak tényleg nincs sok értéke, de mióta be lehet fizetni gr-ben, legalább van értelme gyűjteni. Lehet, ha engednék a kereskedést, itt is az történne, mint a D2-ben, a pénz helyét átvenné valami olyasmi, mint ott a rúnák. Pl. magasabb szintre húzott legendary gemek. -
Delávégá
tag
válasz szupermacs #92593 üzenetére
Szerintem is vissza lehetne tenni az AH-t de szigorúan a RM AH nélkül. Viszont a goldnak meg nincs értéke jelenleg. Vagy új fizetőeszközt kell kitalálni vagy a gold mennyiséget kell csökkenteni.
-
Edge
veterán
Hát... najó... fb bug ismét, ezt nem hiszem el , kiváncsi leszek mikor cseszi szét az LB-t megint. (márha nem kamu mert én ki nem próbálom)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Dinasti
senior tag
Ha megcsináltam a chapter 4 et is a dhuntimmal és megvan a sett minden darabja más karakteremnek ugye nem kapom már meg? Tehát ha csinálok 1 monkot pl akkor annak nem lesz meg?
-
SQX_Barto
addikt
válasz Sárpac #92587 üzenetére
Siman a templar stunnol.
1 nap alatt majdnem kesz lett a support barbarom.
Persze meg van rajta mit alakitani es mivel a rare upgrade-ek miatt allandoan kifogytam a Death Breath-bol, szinte semmi sincs tekerve meg...
Meg az ov hianyzik a kockabol. (fokepp arra szortam el a DB-t).
Na meg persze majd ra kell jonnom a mechanikajara, hogyan kell jatszani vele.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
JSaN
addikt
válasz Sárpac #92582 üzenetére
En ebben nem hiszek, en mindig maradok elso legyartott karinal. Azert a vegere csak adja a dolgokat. Sot rebirth ota a 2012 majus15en csinalt egy szem dokimat hozom mindig seasonra, bar most nem adja, de majd beindul.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Gorneck
legenda
Sakkozni? Jahh, ha van bejáratott kör...ha nincs, akkor kb IJ. A GR-es csetek üresek, ma kínomban pubon GReztem...tele van supp monkkal...meg is kérdeztem, hogy hozzam Én is a suppMonkom? Nem értékelték a poénom...szerencsére kiléptek...aztán 15-20 perc után lehet olyan partyt is találni, ami hajlandó játszani, nem csak vakarják a seggük...
Solo-ba kb megálltam...kínlódás az egész, kínkeserves haladás, nagyon hiányoznak a magas riftek...a gyors gem uppok...
Minap sikerült beszereznem a funért is, csak 600+ szint kellett (sacredes fegyó még mindig a holdon, gear uppok nagyon nehezen jönnek)...így most már megvan mindenem a FireBat WD-hez...ami nekem nagyon tetszik...de kipróbálni valszeg úgy nem fogom, mint a LON-os WD-t...normális felállás nélkül nem nagyon müxik...
Csak, hogy egy ellen véleményt is mondjak...
Úgy basznám oda a capet a parára és úgy bontanám külön a gemeket (solo-group), mint a szél...
Gorneck#1239
-
dargelot
senior tag
Valaki tudna segíteni T13 rift 5 perc alatti teljesítésében? Nem vagyok egy izom, még a gr65 is csak 14 perc alatt megy le kb, tehát, ez a feladat számomra esélytelen soloban, de bízom a közösség erejében
dargelot#2439 -
Edge
veterán
válasz tibee77 #92575 üzenetére
thx azóta már gr95 is megvan
gr100+-on dps: fb archon wiz, generator monk, firebat wd.
melyik jut tovább majd kiderül, de lehet ez így marad és 3 féle dps közül lehet választani.
olyan csapat is van ahol 2 wizard van(és az egyik support), olyan is ahol 3 monk.
Nekem ez tetszik most, mert lehet sakkozni.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz tibee77 #92575 üzenetére
Wd, Monk Wizard harmas kozul lehet a dps, a support barb es monk kotelezo. Szoval a dps fronton lehet kicsit varialni. Azt meg majd az ido eldonti melyik a hatekonyabb, de persze ez GR-tol is fugg, ki lehet fogni egy jo riftet nem olyan hatekony csapattal is meg jo eros csapattal is szart..
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Bobbysolo
tag
Hali,
Valaki felhúzna nonHC seasonben?
Köszi! -
tibee77
őstag
válasz DjDanee87 #92574 üzenetére
Nem a kép miatt kérdeztem hanem úgy általában.lattam a lb-t és ott még mindig elég vegyes a felállás.lattam 3 monkot 1barbival, láttam wd-wizz dps felállást monk-barb supporttal.ezert kérdeztem edge-t hogy mi a helyzet dps fronton mert neki van ezzel tapasztalata, nekem csak wd-vel meg monk-kal van.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Beretvás
veterán
másnál is belaggol gr közben? van hogy 15-20 másodpercekre csak szaladok nem skillez aztán visszadobál...
-
dargelot
senior tag
Szvsz minden kasztnak van 1-2 olyan setje melynek a dungeonja egyszerű. Sőt, a nehéz dungeon-ök követelményei is nerfelve lettek. Ha alapból nem a legnehezebb set dungeont csinálod akkor simán meg lehet csinálni pár próbálkozás után masterre. Nem tudom melyik dungeonnal volt gond, de mire megvagy kb400 para kiesik a többi sett is, tehát van opció melyiket csináld meg.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz KubanitoS #92563 üzenetére
Nem mondtam egyszer sem a nehéz szót, én az idegesítőt használtam. Nagy GR-t is azért nem megyek, mert idegesítő hogy 100-ból 1 van olyan amin a pálya is jó, a mobok is és a density is. Inkább megrekedek 80 körül mint hogy egész nap kulcsot farmoljak hogy utána fél óra alatt nyissam-zárjam őket. Erről Pitti nagyon sokat tudna mesélni. Set Dungeon mikor bejött, megcsináltam a legnehezebbeket és az összes hajam és fogam kihullott tőle. Azóta a vesekő üde színfolt hozzá képest. Már attól hányingerem van, ha rá gondolok. Mint a bountyra is, és az sem nehéz. Tökfőzeléket sem eszem, és nem azért mert nehéz, hanem mert nem akarok. Nem szeretem. Ennyi.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
KubanitoS
veterán
válasz Lézerparaszt #92560 üzenetére
Szerintem csak a szemlélettel van baj. Ha eleve úgy állsz hozzá, hogy úristen csak azért kell felhúznom egy karaktert, aztán csak azért kell farmolnom naphosszakat, hogy számomra rohadtul felesleges cuccokat kergessek a set dungeon miatt, akkor persze, hogy irritáló az egész.
Ha játszol a játékkal, azzal a karakterrel, amelyikkel alapból kezdeni szeretted volna a seasont, akkor nem esnek set itemek? Mert marhára esnek. Folyamatosan. Ezeket el is lehet ám rakni, majd egyszer, ha az embernek kedve van, akkor mehet a set dungeon is.
Minden karakternek van legalább egy set dungeon, amelyet viszonylag könnyen lehet abszolválni. Ezekhez további segítségként szinte külön buildek vannak, amelyek még inkább megkönnyítik a dolgot. Szóval összességében nem az ördögtől valók a set dungeonok, csak egy kicsit oda kell figyelni mit és hogy csinál az ember.
Azt elfelejtettem, hogy lehet segítséget is kérni és ketten nekiállni egy-egy dungeonnak. Ilyenkor már inkább poén az egész, mint nehéz.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Edge
veterán
Ez is megvan:
fb archon 4p-ben(előre megjósoltam hogy lesz helye 4p-ben) :
-
Sárpac
nagyúr
válasz Lézerparaszt #92560 üzenetére
Nekem inkább ez nem hiányzik tegnap óta rendszeres időközönként előfordul. Tiszta szerencse, hogy épp akkor amikor egy mob nincs vagy épp kint vagyok a játszótéren.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Sárpac #92558 üzenetére
HC sem más mint sc, előző szezonban kipróbáltam. Örülök hogy te a set dungeonban találtad meg a játék értelmét, de attól nekem még nagyon nem az, hanem csak egy idegesítő követelmény ami miatt olyan itemeket kell külön kifarmolnom, amit utána az életben nem fogok használni. Kb ilyen: Lemész tejért a boltba. Csináltatnod kell OTP számlát, majd engedélyezned kell a külföldi utalást, euróban utalsz magadnak forintot, kb 2 nap múlva jóváírják a számládon, majd lemész pénzt felvenni a 3 megállónyira lévő automatából hogy legyen pénzed kifizetni a tejet. Jó nagy kitérőt teszel, de kénytelen vagy. Én ezt érzem a set dungeonnal kapcsolatban.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Lézerparaszt #92557 üzenetére
HC-n már vagy 4. napja megvan a +tab-om is, most a guardianra gyúrok épp. Szerintem nem idegesítő, van benne kihívás az tény, de hát ezért érdemes egyáltalán játszani vele.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Vistaboy #92556 üzenetére
Én is lemondtam emiatt a ládahelyről és a petről. Nem azért mert nehéz, hanem mert r*hadt idegesítő. Egyszer sem szabad hibázni, és még úgy is az utolsó másodpercben van meg ha sikerül, és tényleg komplett geareket kell kifarmolni ahhoz is, a ritkább itemekből. Ja és kockába is más kell, én meg híresen gyűlölök még bountyzni is. Az egész dolog egy rémálom. Ennyit nekem nem ér egy ládahely és egy pet.
-
Vistaboy
veterán
Jó neked. Én összesen kettőt tudtam - és tudok a mai napig - megcsinálni, amiről tudom is, hogy egy-két nekifutás után sikerülni fog. Ezek pedig a WD Zunimassa és a Crusader Invoker. A többit is próbálgattam, de nem jött össze. Jó neked, ha ennyire kiismerted őket és nem zavarnak, örülj neki. Engem viszont annyira irritál ez az egész, hogy már attól is falnak megyek, hogy egyet meg kell csinálni.
Most speciel azért különösen dühítő, mert csak emiatt kellett újra felhúznom egy WD-t, majd utána kifarmolni a Zuni setet, hogy meglegyen ez a ***censored*** set dungi. Anélkül már jócskán előrébb lennék.
Na de hagyjuk. Már túl vagyok rajta, ez a lényeg. Az újabb szezonig többé hallani sem akarok még emlegetés szintjén sem róluk.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Jazz
veterán
válasz Vistaboy #92553 üzenetére
Kell egy kis kihívás. Amúgy elég egyszerűek ezek a set dungeon-ok. Az előzőben is mindenféle video, vagy build nélkül vágtam neki. Pár nekifutás után kiismertem, kitaláltam a taktikát, 2 itemen ha változtattam (az alap solo GR run helyett), aztán meg is lett. Utána olvasgattam csak hogy micsoda felhajtás volt körülötte. Akkor se értettem, most se.
free your mind
-
Vistaboy
veterán
Végre. Hogy nyomorodna meg az összes felmenőjével, lemenőjével és összes leszármazottjával együtt, aki kitalálta ezeket az idióta Set Dungeon-öket. Oké, szívjanak vele azok, akik gyűjtik az achievementeket, de ne legyen már követelmény minden szezonban végigkínlódni ezt a tortúrát a ládahely miatt...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagybá
senior tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a fióknál levő nevet, hogy lehet megváltoztatni?
Csak mert anno egy kitalált név lett megadva és nagyon sajnálnám, hogy ha ezen úszna el.... -
thesound
addikt
válasz WhiteWalker #92550 üzenetére
Leszedték a tel.számod, de az újat neked kell hozzáadnod újra.
Valamint a ticket szövegében nem javasolják személyes adatok megosztását, mint a tel.szám. Jobb ha txt-ben csatolod be biztonsági okok miatt.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
WhiteWalker
nagyúr
Írtam a Blizzardnak telefonszám csere miatt.
Ezt válaszolták, nem egyértelmű nekem mivel németet tanultam, de annyit kihamoztam, hogy felfogtak a telefonszámot cserét :"Hello,
Hope you're having a good day. I am Game Master Hexdezamous and I will be handling your ticket today.
I understand you wish to change the phone number on your account.
As we are able to verify who you are, we are more than happy to remove the old phone number from your account. However, we cannot add the new phone number to your account.
The reason for this is that you have to set this up yourself on the battle net website as a step involved requires that you recieve a code on your phone in order to verify the number.
We would also like to remind you that we generally don't recommend you supply personal details like your phone number on the body of a ticket. Instead, we recommend that you supply this information as attach text file. This is for secuirty reasons.
If you have any issues, please don't hesitate in contacting us."
Mit is szeretnének?
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Mi nemreg toltunk par 83-85-os GR partit Daniekkal, nekem jo volt, mindenki mas nyavalygott
Vagy ennyit szamitana, hogy UK-bol tolom?If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Rent
senior tag
Nektek nem lagzik mostanában a játék? Szinte játszhatatlan. SSD-re telepítve, i7 stb., géppel nincs gond.
-
Outblast
tag
50 millás conquesthez van most valami jo megoldas most hogy a gold goblint nerfeltek?
LTK monkom van de meg nem sikerult vele osszeszedni annyit. -
Ellia
addikt
válasz WhiteWalker #92537 üzenetére
Csak annyi a dolgod, hogy a Mac-es klienst szeded le.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Vistaboy #92536 üzenetére
A kieget megvettem digitalis verzióban megjelenés után kicsivel, talán még akciós is volt.
De ki már nem próbáltam.
Lehet fel kellene telepíteni...
Nah viszont a másik probléma itt jön. Jut eszembe ,hogy én a win verziót vettem meg mint sokan mások , viszont most már csak OSX gépem van.
Van lehetőség erre migralni? Vagy buktam a játékot?
Mert az alap játék dvd lemezes , míg a kieg digitális.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz WhiteWalker #92535 üzenetére
Jól tették, hogy kivették. Most már nincs rá szükség, az átalakult loot-rendszerben azok is szerezhetnek maguknak normális cuccokat, akiknek nincs teletömve a zsebük arannyal vagy euróval.
Teljesen át lett formálva a játék a kiegészítővel. Mintha új részt kapnál. Érdemes visszatérni, ha még nem próbáltad, csak a RoS előtt.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, segítséget kérnék. Wizz-t indítottam S7 ben, de borzalmasan bele vagyok keveredve. Nem tudom milyen irányba menjek, tal rasha, FB ezen a kettőn gondolkodom. A cél solo GR 80 környéke. Kerestem itt a topikban sokat, de rengeteg az infó, idáig meg szinte csak wd-vel mentem. Nem teljessen értem a két set működését sem. Idáig skillek közül, ami megfogott: teleport, blizzard, desintegrate,blackhole, archon. Hydrát csak a meteorok miatt használom fire skillel. Nem tudom, hogy mradjon a tal set, vagy kombináljám, vagy menjek FB irányba... Meg köszönnék minden infót!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Bird
addikt
válasz WhiteWalker #92531 üzenetére
Igen ez amolyan 22-es csapdája. Az AH megszüntetése óta sok értelme már nincs az SMS protectnek szerintem....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz WhiteWalker #92529 üzenetére
Ide. Fog kellene a titkos kérdésre megadott válasz + igazolvány másolata is.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz WhiteWalker #92527 üzenetére
Kell nekik írni, fog kelleni személyi is amit másolatban el kell küldeni nekik. Manuálisan fogják leszedni az sms protectet, miután igazoltad, hogy Tiéd az acc....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Mad_Wolf #92526 üzenetére
Ezt megtaláltam én is, meg az összes linket a Blizz oldalán , de bármire katintok be kellene lépnem végül. De nem tudok mivel authenticator kell hozzá amibe szintén be kellene lépnem, de nem tudok mivel SMS-t küld a megadott számra, de mivel nem tudom elolvasni, mivel nem él a telszám . Ergo így ördögi ez a kör ...
Szóval sehova nem tudok belépni -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz WhiteWalker #92525 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok. Hogyan tudnám az sms protectnél megváltoztatni a telszámot? Évekkel ezelőtti telefonszám van megadva, amit már rég nem használok, de megváltoztatáshoz, vagy törléshez sms-t küld, amit nyilván nem tudok megnézni.
A Blizz oldalán meg a supporthoz való kapcsolatfelvételhez pedig be kellene lépnem az accounba ,de nem tudok , mivel authenticator kell a többi az első bekezdésbe
-
tibee77
őstag
Rison,Thrawn,Tarisznyaräk:
Äterzem a problemätok tesok! Nekem ez az elsö komolyabb monkozäsom miota jätszok es ki vagyok akadva, hogy-hogy lehetek csak egyedül en ilyen bena.Igaz, hogy mär kezdek kiöregedni, mär csak 4-5 orät tudok egyhuzamban a gep elött ülni (nem ugy mint a regi szep idökben ) de nekem ez a monkozäs nem megy. Az is igaz, hogy nagy lendülettel indult ez a szezon reszemröl, en is azok között voltam akik hajnali 4 körül hagytäk abba a jätekot es mivel mäsnap asszony melozott du-ig igy pär ora alväs utän jött egy ujabb 6-7 ora jätek.Persze azota elkezdödött a melo, mert persze, hogy a 2 hetes szabadsägom utolso 3 napjäban indul ez a tetves szezon es igy nem tudtam belevetni magamat a dologba.Bänom, hogy nem wd-vel indultam, nem is tudom, hogy en mint wd main-es miert a kopasszal indultam el.Na mind1, a lenyeg, hogy szopok mär 70-en mint a torkos borz, sebzesem alig van (igaz a gear-em se eppen a legjobb) eletem az meg meg kevesebb. Ez a szezon se fog összejönni ugy ahogy akartam volna, na nem baj, majd a következö.Az egyetlen pozitivum viszont a chuck norris monkom ami t13at ugy viszi mint az ällat (persze csak soloba, 4 playerben mär keveske szegeny) es nagyon elvezem vele a pörgörugäsokat.[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
KubanitoS
veterán
válasz Tarisznyarak #92520 üzenetére
Fegyverre szokták rakni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Tarisznyarak #92517 üzenetére
A monknak mindene az életben maradáshoz a legalább 30K+ LOH az alatt meg is fogsz halni mindig!
Összehúzáskor minden egyes mobtól 30K 20 mobnál 1 sec alatt 600K élet.
[ Szerkesztve ]
-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok!
Kis segítség vagy tanácsot szeretnék kérni.
Van nekem egy monkom, 77gr lement vele, kevés fekvéssel. Problémám az hogy szeretnénk menni több fős gr-t de ott kb minden elitpaknál fekszek, szinte elpárolgóm + ha lemaradok is meghalok. Kérdésem az lenne a cuccaim (amulettem eléggé rossz) rosszak vagy én rontok el valamit vagy mind a kettő.
Amikor partyban nyomjuk a gr-t akkor Cyclone helyett a Serenity rakom be és a szett vállast.
Előre is köszönöm ! -
Thrawn
félisten
válasz Rison77 #92511 üzenetére
Monkkal én is szívok, félig-meddig supportnak szerelve is esek-kelek folyamatosan
Tegnap kiesett az ötödik Shenlong Relentless Assault, a másik feléből még egyet sem láttam. Minden bloodshardot arra költök és az összes DB is elmegy rare upgrade-ra. Jelenleg P541 vagyokDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rison77
senior tag
WD helyett végül monkot indítottam az utolsó pillanatban a nerf miatt.. Hát kb 1000x megbántam már... sima t13 public rift , 3 wd-vel, én egyedül monk, ők vígan futkorásznak, tankolnak mindent, én meg az alap gr-es full gearben 660M Thougness-el esek kelek mögöttük. Egy sima 60-as riftet alig tudok letolni.. komolyan ennyire azért nem lehetek noob a monkhoz.. vagy mégis?
-
Sárpac
nagyúr
válasz DjDanee87 #92503 üzenetére
50millára nehogy már egész napot töltsetek bountyzgatással!
Van egy gem ami kőkeményen szórja a kinyiffantott ellenfelekből a goldot. Azt kell felhúzni egy bő 35+ ra és go fileds of misery T11-en szépen elkezded alulról vagy felülről a pályát bejárni és ölöd a mobokat, kb. fél pálya után már meg is van az 50 misi.(goldskin goldos amu nem kötelező de nem árt ha fent van)Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
HC Journey +TAB pipa!
-
Peppo
őstag
Köszi! Igazából t13-on azért még elég durva az überezés, de a kulcs megszerzése is olykor. T10-en viszont pillanatok alatt megvan mindkettő, és annyival nem rosszabb a drop, hogy e miatt aggódni kellene. Szóval egyelőre marad a t10.
Aztán ha már megy a t13 rift is 2 perc alatt, akkor überezni is ott fogok.
-
DjDanee87
addikt
válasz dargelot #92499 üzenetére
Conquestek sem feltétlen kell, hogy problémát jelentsenek. Én pl már úgy kezdtem az egész szezont, hogy raktároztam el a jónak tűnő itemeket folyamatosan, és vasárnap reggelre, mikor már madjnem tele volt minden ládám fogtam és összeválogattam a legjobb nem set itemeket, használható bonusokkal. Kicsit átvariáltam a buildet, hogy a skillek és passzívok, amik a sethez kellettek le legyenek cserélve hasznosra és elsőre lement GR45 set nélkül ezekkel az itemekkel. Monkhoz kevésbé értek, de gyanítom össze lehet ott is dobni valami exploding palm + harang buildet, mert elég sok item erősíti ezeket. Gungdo bracer, magefist + cindercoat és Incense torch valami fire rúnás haranghoz, Fist of Az'Turrasq cubeba a nagyobb palmrobbanásért. Szerintem bőven kivitelezhető.
Második conquest lehet akár a 50M gold lootolás. Ahhoz meg Barto írt egy jó tippet korábban. Csak szerezni kell 100 T10 bounty cache ládát és egyszerre kinyitni ilyen módon: saját videó. Ennyi láda soknak tűnhet, de public T10 bounty játékban splitfarmolva megvolt elég gyorsan.
Neki ami esetleg problémás lehet a T13 rift 5 perc alatt. Ehhez az Inna monk nem lesz jó, viszont itt is az van, hogyha becsatlakozik egy kompetens partyba akkor meg is van egyből.
-
Vistaboy
veterán
válasz dargelot #92499 üzenetére
Szuper. Így akkor meglesz. Köszi mindenkinek, legalább megnyugodhatok, a ládahelyen kívül úgysem nagyon érdekel más. Azt a fránya Succubus petet sem akarja adni, ahogy a Falcon Wing ládája sem spawnolt 100 próbálkozásból, de majdcsak sikerül.
Köszi még egyszer. Most már megyek, mert asszony mindjárt hazaér, és megígértem, hogy elmosogatok, mire jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest