- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Wizardnál nekem volt:
- vállas csere legendaryra (resource pótlás globeonként, de mindenbe jobb volt mint a "pöpec" rare elődje)
- bracers csere: chc-sok stat, elemi skill sebzésbónusz, meg ott vana nemesis, ami extra elit pakkot ad
-Sisak: chc-sok stat-socket-skill dam - volt hogy használtam, de itt meg szoktam hagyni a gyengébb, de ApoC rollos msotanit
Öv: tal Rasha: ha az armor nem lenne nagyon szar belőle amit találtam, akkor pattanna fel mindkettő. Így azért még jobb a WHOpcionális: magefist (szar roll lett, de ez is jó lehet. Most 15-20% a fire skill bónusz, de 30-40%-ot terveztek előző patchben. A visszanerfre nincs infó, csak "van"), Cindercoat (fire skill dam bónusz és olcsóbb castolás. emellett jó statpont mennyiség, socket is lehet),
Braciban van speedbónuszos (40-50% ha törsz valamit), meg resource spórólós. Mindkettő nagyon jó lehet.Fegyvert nem nagyon cserélgettem. Próbáltam dropolt legendaryval, jó is volt erős is volt, master is volt (tehát nem mérvadó, mert az akkor is gagyi szint volt). Arra jobb a skorn, vagy a kard+source kombóm.
Legendben lehet blast bónuszos, meg van még pár érdekes.
Azért lehet találni.A speckó itemek se rosszak: van mirror image megsemmisülésnél sebző darab, olyan ami a magic missile-ből hármat csinál.Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Opel topik
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest