Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: B650 alapokon
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Wizardnál nekem volt:
- vállas csere legendaryra (resource pótlás globeonként, de mindenbe jobb volt mint a "pöpec" rare elődje)
- bracers csere: chc-sok stat, elemi skill sebzésbónusz, meg ott vana nemesis, ami extra elit pakkot ad
-Sisak: chc-sok stat-socket-skill dam - volt hogy használtam, de itt meg szoktam hagyni a gyengébb, de ApoC rollos msotanit
Öv: tal Rasha: ha az armor nem lenne nagyon szar belőle amit találtam, akkor pattanna fel mindkettő. Így azért még jobb a WHOpcionális: magefist (szar roll lett, de ez is jó lehet. Most 15-20% a fire skill bónusz, de 30-40%-ot terveztek előző patchben. A visszanerfre nincs infó, csak "van"), Cindercoat (fire skill dam bónusz és olcsóbb castolás. emellett jó statpont mennyiség, socket is lehet),
Braciban van speedbónuszos (40-50% ha törsz valamit), meg resource spórólós. Mindkettő nagyon jó lehet.Fegyvert nem nagyon cserélgettem. Próbáltam dropolt legendaryval, jó is volt erős is volt, master is volt (tehát nem mérvadó, mert az akkor is gagyi szint volt). Arra jobb a skorn, vagy a kard+source kombóm.
Legendben lehet blast bónuszos, meg van még pár érdekes.
Azért lehet találni.A speckó itemek se rosszak: van mirror image megsemmisülésnél sebző darab, olyan ami a magic missile-ből hármat csinál.Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Tesla topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ASUS A15 FA507NV 15.6" QHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Extreme 3D Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell latitude E5430 eladó
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest