Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Wizardnál nekem volt:
- vállas csere legendaryra (resource pótlás globeonként, de mindenbe jobb volt mint a "pöpec" rare elődje)
- bracers csere: chc-sok stat, elemi skill sebzésbónusz, meg ott vana nemesis, ami extra elit pakkot ad
-Sisak: chc-sok stat-socket-skill dam - volt hogy használtam, de itt meg szoktam hagyni a gyengébb, de ApoC rollos msotanit
Öv: tal Rasha: ha az armor nem lenne nagyon szar belőle amit találtam, akkor pattanna fel mindkettő. Így azért még jobb a WHOpcionális: magefist (szar roll lett, de ez is jó lehet. Most 15-20% a fire skill bónusz, de 30-40%-ot terveztek előző patchben. A visszanerfre nincs infó, csak "van"), Cindercoat (fire skill dam bónusz és olcsóbb castolás. emellett jó statpont mennyiség, socket is lehet),
Braciban van speedbónuszos (40-50% ha törsz valamit), meg resource spórólós. Mindkettő nagyon jó lehet.Fegyvert nem nagyon cserélgettem. Próbáltam dropolt legendaryval, jó is volt erős is volt, master is volt (tehát nem mérvadó, mert az akkor is gagyi szint volt). Arra jobb a skorn, vagy a kard+source kombóm.
Legendben lehet blast bónuszos, meg van még pár érdekes.
Azért lehet találni.A speckó itemek se rosszak: van mirror image megsemmisülésnél sebző darab, olyan ami a magic missile-ből hármat csinál.Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Autós topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest