Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsip

addikt

Az a nagyobbik baj h. nagyon szűkszavúak ezek az inteles changelog-ok. Ha mást is javítanak itt-ott 1-1 release-ben, akkor azokat meg is kellene írniuk ilyenkor. Máskülönben az ember csak barkobázik h. "na a bajomat az eheti intel Arc driver update vajon orvosolja, v. sem?" Ugye itt pehelykönnyű böszme 800 megás csomagokról beszélünk hetente! Nem akkora élmény ezeket minden héten felpakolgatni, aztán utána próbálgatni h. "jéé, felraktam, és ez sem oldotta meg a játékgondomat!"
    Ha meg valóban máshoz nem nyúltak hétről-hétre, csak ami valóban le van írva a changelog-ban, akkor 10 év is kevés h. eljussanak a régebbi játékok hibalistájának a végére.
    Farm Simulator 2025 a húzónév Intel Arc userek körében, tényleg? :U
    Pl. konkrétan Arc B firmware update is került bele az elmúlt 1 hónapban (pontosan nem tudom mikor, mert a mostanit raktam fel április eleje óta, a közbensőket kihagytam, és most szólt először ilyet). Erről a tényről viszont 1 büdös szót nem írt egyik release notes sem az elmúlt 1 hónapban.

Ráadásul még van intel FAQ-ban válasz is rá, h. nem fogják elárulni a firmware update milyen verziót apdétel mikor futtatod az installert. Csak a tényt közli h. update van, és éppen csinálja, maradj nyugton amíg nem végez. Ahhoz képest h. ők a legkisebb kutya a kennelben, sokkal kevésbbé arrogánsan kellene hozzáálniuk minden ilyen kérdéshez, ha felhasználói tábort akarnak építeni.

Új hozzászólás Aktív témák