- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Az a nagyobbik baj h. nagyon szűkszavúak ezek az inteles changelog-ok. Ha mást is javítanak itt-ott 1-1 release-ben, akkor azokat meg is kellene írniuk ilyenkor. Máskülönben az ember csak barkobázik h. "na a bajomat az eheti intel Arc driver update vajon orvosolja, v. sem?" Ugye itt pehelykönnyű böszme 800 megás csomagokról beszélünk hetente! Nem akkora élmény ezeket minden héten felpakolgatni, aztán utána próbálgatni h. "jéé, felraktam, és ez sem oldotta meg a játékgondomat!"
Ha meg valóban máshoz nem nyúltak hétről-hétre, csak ami valóban le van írva a changelog-ban, akkor 10 év is kevés h. eljussanak a régebbi játékok hibalistájának a végére.
Farm Simulator 2025 a húzónév Intel Arc userek körében, tényleg?
Pl. konkrétan Arc B firmware update is került bele az elmúlt 1 hónapban (pontosan nem tudom mikor, mert a mostanit raktam fel április eleje óta, a közbensőket kihagytam, és most szólt először ilyet). Erről a tényről viszont 1 büdös szót nem írt egyik release notes sem az elmúlt 1 hónapban.Ráadásul még van intel FAQ-ban válasz is rá, h. nem fogják elárulni a firmware update milyen verziót apdétel mikor futtatod az installert. Csak a tényt közli h. update van, és éppen csinálja, maradj nyugton amíg nem végez. Ahhoz képest h. ők a legkisebb kutya a kennelben, sokkal kevésbbé arrogánsan kellene hozzáálniuk minden ilyen kérdéshez, ha felhasználói tábort akarnak építeni.
-
kromatika
veterán
Up.Már töltöm is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Autós topik
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Nyaralás topik
- Milyen egeret válasszak?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged