Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Ezt nem osztom, szerintem ez ellentmondas. A jatekelmeny es a jatekkal toltott ide nagyon is osszefugg. Engem a D2 majd 8 evig folyamatosan lekotott hoszabb rovidebb idoszakokra. Pontosan amiatt hogy elmeny volt vele jatszani, es eltartott 5-6 evig mire minden jo set es legendary itemet osszegyujtottunk. A maradek par ev meg arra ment el hogy ezekt a fullos cuccokat varialtuk es oltoztettuk a karaktereket mint ovis kislany a barbi babat
Ha nem kotne le dobbenetesen a jatekelmeny akkor keptelen volnek eveket szanni ra.
A gear-rol: mindenkinek olyan gear-je van amit talal, meg amilyent venni tud maganak. Az ne a Diablo-t minosite mar, hogy van aki ot evig lelkesen tolja es minden cucca talalt targy, meg vett/eladott targy. Ha valaki goldot vesz hogy gyorsabban elerjen egy szintet egeszsegere. Van aki elmegy paragon 50-ig mp 4-6 on abszolute maga talalta cuccokban, mire eleri mondjuk a 300K DPS-t. Van aki meg vesz goldot, felfejleszti a karakteret, es alapbol 300K DPS-el tolja a kovetkezo 2 evben. A vegen mindket jatekos ugyanugy 2 evet jatszott es mindkett elvezte..
Nagyon is jo jatek a D3, es ezen most kar spekulalni, az ido el fogja donteni. 1999-ben vagy 2000-ben kezdtem el D2-t jatszani, es akkor meg csak nem is volta hive azeknek a megutom-kiesikbelole jatekonak. Meg 2009-ben is fent volt az osszes karakteremmel az aktualis gepemen, pedig akkor mar olyan brutalisan idejetmult grafika volt..
Titan Quest-et is nyomtam par evig es meg az se birta kiolni a D2-t pedig is atkozottul jo game volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- LG 32GQ950-B - Nano IPS ATW - 3840x2160 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 1000
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest