Hirdetés
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
"Egy kínai apát annyira zavarta, hogy fia folyamatosan online szerepjátékokkal játszik, hogy felbérelt egy virtuális bérgyilkost, hogy ölje meg fia karakterét, akárhányszor belép a játékba. Tettétől azt reméli, hogy fia egy idő után elveszti érdeklődését."
Óriási forma lehet a csávó!
Andie
Néhány perc alatt is össze lehet szedni annyit(meg a sokszorosát is). Nekem is volt már, hogy beléptem, ütöttem kettőt és kiesett egy legend.(most az értéke nem mérvadó)
Szerencse kérdése, meg ha olyan vagy, akkor ah-ban is ki lehet fogni ezt-azt, amit visszarakva kereshetsz egy kis pénzt. (most nem nagyipari flippelgetésekre gondolok, mert ahhoz nem elég heti néhány óra, de pártíz, meg párszázezreket bármikor pár perc ah-val is lehet keresni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest