Hirdetés
Aktív témák
-
Zan
aktív tag
válasz
DeckardCain #49238 üzenetére
Ha stun-barbot akarsz csinálni, akkor ideális lehet
! Amúgy egyszer ki fogom majd próbálni..lehet, hogy pl. pvp- nél hatékony lesz!
-
grex4
aktív tag
válasz
DeckardCain #48153 üzenetére
felvettelek. monk vok
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain #47712 üzenetére
-
DjDanee87
addikt
válasz
DeckardCain #41420 üzenetére
Szerintem nem kuka. Abból induljj ki, hogy nem mindenki ért hozzá
És ahogy nézem ha tényleg találsz valakit aki nem ért hozzá simán milliós pajzs a statok alapján.
Cyberbeni: nem CSAK sérülteket lehet, most raktam be 5-öt ami 59/59 stb maxon vannak, sosem hordtam őket, tegnap estek. De valóban volt 2 amit csak úgy engedett.
-
dobolan
senior tag
válasz
DeckardCain #41393 üzenetére
Blizzard is kritel, bár elég keveset, és a crit mass-t sem proccolja.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
DeckardCain #41112 üzenetére
ne hallgass radi8torra, mindig nagyon mellélő az árakkal (szerintem direkt trollkodik, de elég gyengén csinálja)
nekem max 10-15 millió volt a gearem, és alig rosszabb, az általad leírtnál, viszont van rajta mf is. (nem jegyeztem meg mi mennyi volt, de egyik karira sem költöttem túl sokat - kivéve a dh-ra, aminek 10 millió volt a gatyája, a többit meg még nem tudtam megvenni) -
dobolan
senior tag
válasz
DeckardCain #41109 üzenetére
Ez nincs 100 millió. 20-30 kb, ha ésszel vásárolsz, de a life regent felejtsd el. Nem ér semmit act3-4ben főleg, és nem tudod olyan magasra beállítani.
-
mar_tin
tag
válasz
Ha a critdmg -et lejjebb adod, és megelégedsz 40k körüli DPS -el, akkor 20-30 millióból is megvan. Nekem 43.5 crit cahnce, 140% critdmg, 37.5 k DPS, 37.5k HP, 850+ All res, 5000+ Armor van jelenleg (buffolva).
Act3 elejét 30k DPS -el csináltam meg katapultokig (mondjuk gyanítom ghom nem menne le, de tovább egyelőre nem is mentem). Life regen csak a Galvanizing ward -ból van, meg a templar skilljeiből, ha éppen azt viszem. Eddigi legdrágább cuccom a tegnap vett source 6.5M -ért.
Most kéne egy legalább 850 DPS -es wand (de inkább 950+), amin van foglalat, és crit dmg alapból, de sajnos az már horror ár jelenleg.Szóval én is Act2 -t farolgatom mert mást nem tudok még (Act1 meg már vicc kategória a legtöbb champion pakk elől már menekülnöm se kell 5-10 másodperc alatt fekszenek).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
100 milla
-
persil
nagyúr
válasz
DeckardCain #40105 üzenetére
Act 3-as belial ?
Kijött a patch, vagy mi ez... ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
DeckardCain #40004 üzenetére
ACT1-re van MF gearem...5ös valorral 203 az MF-em...többet nem tudok kihozni perpill...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
DeckardCain #38320 üzenetére
abból is lehet jót kifogni, de kicsi az esélye.
-
Nus
tag
válasz
DeckardCain #38278 üzenetére
Én adtam el goldot tegnap RMAH-ban, igaz érdekes volt mert épp fent voltam és látom még 5 perc van hátra az aukcióból , kimentem kicsit visszajövök még egy perc volt hátra (nem tudom mi okból de nem nyomtam cancelt) és akkor vitték el. Tehát az utolsó pillanatba, nem értem a logikát, mert goldra nem lehet bidelni.
-
kornel76
aktív tag
válasz
DeckardCain #38288 üzenetére
Sztem lilát, az kb kell mindenkinek. Aztán majd jön egy sorci és le desintegratel jól
.
-
kornel76
aktív tag
válasz
DeckardCain #38285 üzenetére
Még mindig több mint ha a goldot nem tudnád eladni a hivatalos RMAH-ban, persze ha ebayen beindul az üzlet akkor hajrá
.
(#38284) maross: naná , a könnyen jött pénzt a legjobb elkölteni
.
-
kornel76
aktív tag
válasz
A radiant starokat el tudod adni RMAH-ban 3x euróért, ha van sok gold vegyél azt és tedd ki eladni.
Az a gáz,h nem lehet a goldot eladni pedig 3x juróért a radiantot megvenném, 21 milláért eladnám goldba és kitenném a goldot eladni máris lenne 5x juróm - a jutalékok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
500ft 1M gold..
-
Tom5
addikt
válasz
DeckardCain #37977 üzenetére
Nekem kéne gold, van eladó?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DeckardCain #37809 üzenetére
úgy működik mint a material piac, olcsóbbak ürülnek előbb ha minden igaz, tehát megnézed mennyiért van (most 0.37 eur / 100k asszem), és kb úgy rakod be. el fogják vinni
-
Sirandrish
legenda
válasz
DeckardCain #37290 üzenetére
AZt tudod hogy melyik quest szól oda?
-
Sirandrish
legenda
válasz
DeckardCain #37287 üzenetére
Leírnád hogy merre mész?
Mármint az útvonaladat...Az az Axe amúgy mennyi?
-
válasz
DeckardCain #37219 üzenetére
Monkkal játszok, barbinak több lehet a DPS.
(#37220) Nordic: Mert rohansz az AH-ba, hogy azonnal megvedd amit épp kitalálsz.
Össze kell vadászni. -
Helmoras
őstag
válasz
DeckardCain #36895 üzenetére
átmegy, amint megérkezik a paypalra a pénz irja majd az ah ban is
-
válasz
DeckardCain #35393 üzenetére
Valahol 45-50% crit chance körül van az "épp elég" szint.
Én LoH nélkül használom, így is élhető, csak kell "pickup radius". -
warcat
veterán
válasz
DeckardCain #34867 üzenetére
Hajrá-hajrá, én is fontolgattam vele az RMAHt,de azért apad a pénzem közben,és fel kellett tölteni
-
Kicsimix
őstag
válasz
DeckardCain #34619 üzenetére
Baaaz... Valami hasonló nálamis ... Felraktam több cuccot is eladásra de elbuktam egy ilvl 63-as chest armort 80all res 120 str 110 vita +armor mert 500e ről indítottam a licitet és a második bidelő elvitte 1,1 m-ér az ah hibája miatt
Ért vagy 4-5m-t.............
Két három cuccal szintén ugyan ez...Amikre bideltem azt már nem is mondom...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DeckardCain #34377 üzenetére
Az AH vajon mi?
-
Szancsó
aktív tag
válasz
DeckardCain #31071 üzenetére
Elég az SMS protect.
RMAH...
Account Security Requirements
...
Players who wish to use Battle.net Balance to buy and sell items will need to attach a physical Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator app to their Battle.net account.
...
Those who wish to use PayPal™ (available in certain regions) to buy items or receive the proceeds of their auctions will need to sign up for our Battle.net SMS Protect service. -
SSJPeter
őstag
válasz
DeckardCain #31071 üzenetére
Nem kell authenticator paypal-hoz és elég egy sima telefon.
-
bpx
őstag
válasz
DeckardCain #29443 üzenetére
pont egy ilyet adtam el 30€-ért tegnap
mondjuk azon a 3. random tulajdonság a dex+vitality mellett egy 2%-os crit chance volt
-
SSJPeter
őstag
válasz
DeckardCain #29224 üzenetére
Lehet, hogy már megválaszolták előttem.
A mastercard jó a paypal-hoz mert az dombonyomott kártya, és nem kell hozzá kifejezetten hitekártya, csak bármilyen dombornyomott kártya.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
DeckardCain #29249 üzenetére
igen, és egyelőre még nem akarják kijavítani, pedig gondolom tudnak róla
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeckardCain #28956 üzenetére
Az árak egy vicc!!!250 euró egy gyűrűért, aha persze...
Az eladott tárgyak után kapott pénz a B.net accountomra megy, akkor elvileg abból a pénzből megvehetem majd a Diablo 3 kieg.et?Nem mintha látnék erre reális esélyt, csak kérdezem. -
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #27843 üzenetére
Szívesen segítek égető kínjaid enyhítésében .... pár milliót átveszek tőled, és szenvedjünk együtt ...
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #27481 üzenetére
Gracca.
Giinos, Ant@: thx
-
userxy
őstag
válasz
DeckardCain #27306 üzenetére
Mindennek annyi az értéke amennyiért megveszik... Neked miért célod eladni reális áron ha irreális áron is megveszik...
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #27306 üzenetére
Mindenképpen nézd meg AH-n, de 1M-nél semmiképpen nem több. Kicsit kevés a dex rajta. Amúgy szép, gz.
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #26966 üzenetére
Jöhetsz hozzám tesztelni Act3-ba a brutál szetted ha gondolod.
Lassan már Azmo-nál vagyok.
(Tök jó ahogy mindenki szitkozódik game-ben. Nem tudunk lejutni szívhez.
Már akkorákat röhögünk...."Tp on me" 0.1sec death.
A legjobb: "Any idea?" -> XY left the game...)
Na, ha megy az AH, akkor megyek én is.
-
-conrad-
addikt
válasz
DeckardCain #26966 üzenetére
Értem, hát egy próbát megér, majd megnézzük.
Más:
Nekem megy az AH.
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #26735 üzenetére
"Szépen működik a critical mass, szinte folyamatos diamond skinem van harc közben"
Ez hell-en van vagy infen? Én infen crittelhetek ahogy akarok, egy dekát nem csökken a CD.
(#26754) lapuli: Legalább nem kell majd bajlódni a méregdrága ias + crit chance + all resist + int + vita cuccokkal.
És hol viszik le az ias-t?
-
válasz
Hol mászkálsz ezzel?
(#26738) -conrad-: Act 1-2-ben bőven jó a Spectral Blade, én is csak megnyomom a shiftet olykor és leesik minden előlem.
Act 1 elitemob pack max 5mp. Ha shied/extra HP akkor 10. -
-conrad-
addikt
válasz
Hali,
kérdeznék párat, hátha okosodok belőle.
Miért mid-range signature spellt használsz a ranged helyett?
Meteor helyett nem lenne jobb a blizzard, ami lassítja is őket és azonnal hat, nincs delay?
Frost nova nem hat sokkal kevesebb ideig az elite pakkokra, így is megéri?
Diamond skin nem skálázódik, nem jön ez ki rosszul a hp-növekedéssel? (arra gondolok, hogy a force armor az ha nő a resisted/hp-d akkor egyre több sebzést nyel el, míg ha egy mob 80k-t üt akkor mindegy, hogy 30k vagy 50k hp-d van, átmegy a diamond skinen.)Eddig amit próbáltam az blizzard/teleport(mirror image rúnával)/hydra és azzal jól lehet kiteolni, itt nem gond, hogy ha közel engedsz valamit(a spectral blade-hez ugye kell) akkor 1hitel?
Illetve hol is jársz vele? act1-2? -
BorkL
tag
válasz
DeckardCain #26559 üzenetére
Majd ha átjössz act 2/3-ba, akkor meglátod, hogy az.
-
mar_tin
tag
válasz
DeckardCain #26556 üzenetére
Igen: [link]
Csak szerintem annyira, nem jó ötlet közel kerülni az ellenfelekhez.
-
killerjohn
addikt
válasz
DeckardCain #25752 üzenetére
szép, de ias nélkül nem az igazi (vagy egy 60allres még elférne rajta )
-
Alg
veterán
válasz
Ismerős a neve... szerintem nekem is volt hasonló
Amúgy meg mai megnyert bid 30.000-ért:
Amulet, 91str, 88vit 6% crit, 22arcane resist, meg valami 14 damage
MegérteBidekből is ki lehet fogni azért jókat(bár tegnap lemaradtam egy fullos gyűrűről, 400K körül meglett volna, 700 alatt hasonló sincs...)
-
Rizzo
aktív tag
válasz
Ha lenne rajta, akkor 3 milla lenne
-
Alg
veterán
válasz
DeckardCain #25454 üzenetére
Én most elkezdtem act1-et elölről... most már azért nem kell gondolkodni, hogy nekimenjek-e egy-egy kék csapatnak, volt már hogy egyszerre jöttek egy sárgával
Apropó van egy sorc(/DH) pajzsom, megy a bazárba
-
kovsol
titán
válasz
DeckardCain #25454 üzenetére
infernon ?
-
Asbee
veterán
válasz
DeckardCain #24811 üzenetére
Grat nem rossz.
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #24556 üzenetére
Ez melyik quest pontosan?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
DeckardCain #23600 üzenetére
És még nem is károgtak a varnyúk
-
frame>24
addikt
válasz
DeckardCain #23647 üzenetére
Aha.
Gondolom azzal a passzív képességgel már normálisan beadja a cooldown-redukciót a nova-ra + diamond skinre.
Elég "melee" vagy te is, gyakorlatilag csak a hydra lő.szerk. hoppá, Jazz most cáfolja...
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #23647 üzenetére
Inferno act1-en az is életképes hogy 50k dps-el mész és tolod a hidrát meg a meteort vagy a lassító blizz-t.
Neked működik a critical mass? Ugyan is azzal is volt egy exploit, és a segítségével solo-ban lehetett ledarálni (igaz drága szettel) inferno diablot, ahányszor csak akartad. Ezen úgy változtattak, hogy a crit hitek nem csökkentették többé a CD-t, ergo használhatatlanná vált a skill. Nekem Crt szettel sem csökken a CD akármint csinálok, a sétáló villám másodpercenként 20-at crittel, és akkor sem.... -.-
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
DeckardCain #22895 üzenetére
"drop nyirbáláson kívül"
Erre vmi hivatalos linket kérnék, én ilyenről nem hallottam. -
Wolverine
félisten
válasz
DeckardCain #21336 üzenetére
Ha van megfelelő telefonod, akkor arra ingyenesen is tehetsz Authenticator-appot.
-
akela91
addikt
válasz
DeckardCain #20533 üzenetére
AH-ba 5000-ért kapni hasonlókat damage-el.
-
maross
nagyúr
válasz
DeckardCain #20533 üzenetére
Ugy latszik nekem szerencsem volt a ringjeimmel, mindketto ad damaget (3-6), attack speedet, es egyeb aprosagokat. Es ezeket meg lvl 25 elott kaptam.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DeckardCain #20128 üzenetére
az mi az ott üvegben? instant csillámpóni?
-
Jazz
veterán
válasz
DeckardCain #19929 üzenetére
950-es egykezest lehet venni 10m buy out-ért AH-n. 9M a bid. 200int 200vit 1200 life after hit...meg ilyenek.
Hahh. 30min left topic Majd nézem az arcokat amikor olvassák, hogy sajnáljuk de a karbantartás bizonytalan ideig elhúzódik.
-
MegalodonS
őstag
válasz
DeckardCain #19929 üzenetére
En a DH-val azt vettem eszre,hogy nightmare/act2 - 3000DPS es mar nagyon jol jatszhato a szint
-
válasz
DeckardCain #19910 üzenetére
Én ezeket a skilleket használom Wizarddal Infernon:[link]
A hydra helyett lehet teleport, de így több a sebzés. -
mikromanus
veterán
válasz
DeckardCain #19526 üzenetére
Nekem ez volt az első és második barbárként:
http://eu.battle.net/d3/en/item/gyana-na-kashu
http://eu.battle.net/d3/en/item/giant-skullKépileg a barbárhoz illőbb sipka:
http://itcafe.hu/tema/diablo_3_3/hsz_18871-18871.htmlSajna mire meglett már bőven kicsúsztam abból, hogy a -lvl req előny legyen nekem, de szerintem így is az egyik legjobb lvl 48-as sipka lett a bneten
-
Expendable
aktív tag
válasz
DeckardCain #19526 üzenetére
Az ilyen kardok kinek jók? int+dex+strength?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
DeckardCain #18763 üzenetére
Milyen kaszttal?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DeckardCain #18711 üzenetére
Most esett le nekem, hogy milyen neved van!
-
Kasya
nagyúr
válasz
DeckardCain #18469 üzenetére
+1 ... 20 probalkozas utan.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeckardCain #18375 üzenetére
Ebből ma már akkor sem lesz gyakás az az érzésem.
-
Laraxior
titán
válasz
DeckardCain #18311 üzenetére
innen van az összes..mindig lemaradok 1-2 perccel
Mondjuk a betát is csak lvl6ig vittem úgyhogy azért nem töröm magam, ha jut akkor jut, de nem mozdulok érte különösképpen. -
Klikodesh
senior tag
válasz
DeckardCain #18108 üzenetére
Mivel tolod ?
-
janos1988
addikt
válasz
DeckardCain #18050 üzenetére
Ritkán fogsz jó cuccokat találni. A RMAH-at fejlesztették évekig és nem a játékot. Majd ha jó cucc kell vehetsz az érdekes nevű accountoktól, akik mint tudjuk a blizzard tulajdonát képezik
-
Klikodesh
senior tag
válasz
DeckardCain #18050 üzenetére
Meg normalon ACT1 ben kaptam egyet azota nem lattam.
-
-conrad-
addikt
válasz
DeckardCain #17898 üzenetére
Mehet. Nálunk is így megy.
-
S e t h
nagyúr
válasz
DeckardCain #17703 üzenetére
Nekem is wizardom van,26-os, kicsit elsokalltam az AH-val, már-már olyan mint a cheat, közel 700 dps-em van, Belial 10 másodperc alatt volt és az act 3-ban sem tudnak a közelembe jutni.
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #17703 üzenetére
Ahogy a dps - t elnézem, lassan fogsz ...
Hm .... a Steam Trade mintájára, lesz itt D3 trade is ... ?
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #16775 üzenetére
finom
-
persil
nagyúr
válasz
DeckardCain #16775 üzenetére
Ennél a boss-nál(most nem szeretnék lelőni semmi poént) valami eszméletlen volt a zene.
Fülessel játszok, mert ezerszer jobb minőségű, mint a pc hangszóróim és valami brutális élmény volt. Eleve irtózat jók a hangok és zenék a játékban, sokszor nem is tudom, hogy a hangokra/zenére, a grafikára, vagy a hentelésre figyeljek jobban.
Nálam teljesen évtized játéka lett, annyira "diablo", hogy nem igaz. Akinek a béta alapján nem jött be, az mindenképp próbáljon meg egy guest pass-t szerezni, mert a bétás tartalom után kezdődik igazából a móka és rengeteg dolog, amire panaszkodtak a béta alapján sokan, az pont ott kezd változni.
-
válasz
DeckardCain #16751 üzenetére
Érdekes. Néhányan pedig azt írták, hogy HD Graphics 3000-rel simán ment nekik a demó. Viszont ezek szerint az már karcsú lesz ide.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DeckardCain #13286 üzenetére
Ne szomorkodj, én sem rohanok éjfélkor a boltba.
-
JSaN
addikt
válasz
DeckardCain #12192 üzenetére
No szerintem jovo heten megrendelem, kell onnan mas muszaki ketyere is. Akkor mar jojjon egyben egy helyrol, eszmeletlen igenyes a konyv.
-
Huma
addikt
válasz
DeckardCain #12192 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy a játékról van szó.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
DeckardCain #11492 üzenetére
Csak akkor ha képkockánként nézed
-
akela91
addikt
válasz
DeckardCain #11259 üzenetére
Egyértelműen male Barbar!
Nah, környékbeliek! (Soltvadkert) -
kovsol
titán
válasz
DeckardCain #9475 üzenetére
Most próbából belépni és beengedett szó nélkül.
KovsoL#1216 vagyok, egy körre én is szívesen megyek. Bár ma este úgy fest Dirt3 parti lesz
-
JSaN
addikt
válasz
DeckardCain #9472 üzenetére
En jelenleg is be vagyok lepve, es megy siman.
-
MegalodonS
őstag
válasz
DeckardCain #8011 üzenetére
Na olyan meg nekem nem pottyant
AH-ban lattam mar olyat
-
wikings2
őstag
válasz
DeckardCain #6600 üzenetére
Korrektek. Mivel kint van hogy az árváltozás jogát fenntartják szóval akár a megjelenés előtt egy nappal is felvihetnék 15.990 re vagy amennyire akarják és egy szava se lehetne az előrendelőknek (csak menne az anyázás
)
-
Bazzzs
senior tag
válasz
DeckardCain #6603 üzenetére
Felülbírálom az előző tesztem, mert szerintem marhaságot logolt a fraps. Most végigszaladtam megint a bétán, és figyeltem folyamatosan a bal felső sarokban az fps mutatót. Négy fő volt a játékban (barbár, 2 monk, demon hunter). Ha nincs sok ellenfél a képernyőn, akkor 40-50 fps között megy a játék, a legnagyobb csatákban pedig 32-35 fps között változott a számláló. A minimumot a Pillar Roomban figyeltem meg, ahol 28-ra ment le az fps. Itt egyébként 28-33 között mozogtak az értékek. Nem tudom, hogy miért mért hülyeséget az előző alkalommal a fraps, de szerintem ez lesz a reális.
-
execute93
őstag
válasz
DeckardCain #6600 üzenetére
Én tegnap írtam nekik, nekem azt írták a megrendelésem megvan, s ezért még 11 ezer ft-os áron fogom megkapni.
-
JSaN
addikt
válasz
DeckardCain #5826 üzenetére
En E8500 es 6870 parossal tolom, es nincs semmi problema a laggon kivul. Co-op-ban is siman meg van 50-70 FPS nalam. (1680x1050 felbontasban jatszom)
-
Hanok
senior tag
válasz
DeckardCain #5826 üzenetére
Azért az i3 sandy szerintem inkább, ott azért a ht még dobhat egy kicsit... Meg órajelre is jobb..Szerintem 7770 elég lenne de ebben az esetben jobban járnál egy 6850-el itt apróban, a maradékot meg költsd procira...
7770 a játék megjelenéséig nem nagyon lesz olcsóbb szerintem...
-
emre33
addikt
válasz
DeckardCain #5823 üzenetére
De este 10.
Szerintem hazaküldték a programozókat aludni. Visszajönnek, és úgy számolnak hogy pár óra elég lesz a javításhoz.
-
Hanok
senior tag
válasz
DeckardCain #5823 üzenetére
Ha pacific akkor valami hasonló, csak Én másra gondoltam de ezt inkább nem osztanám meg..
Idő zónában nem vagyok a toppon... Akkor a hétvége már reménytelen számunkra...
-
Hanok
senior tag
válasz
DeckardCain #5642 üzenetére
Ez is érdekes mert nekem a monitorom 1280-as a tv full hd, néztem mind a két felbontáson a videokártya terhelést és kb. 10% eltérés volt a kettő között. De ez ugye nem mérvadó csak az ami majd bele lesz karcolva a lemezbe és miután megvetted kipróbálod...
Szerk: Természetesen V-sync-el.
-
emre33
addikt
válasz
DeckardCain #5487 üzenetére
FRAPS-t azért tegyél fel
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #5427 üzenetére
JJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ilyen nincs, Ilyen nincs ....................... és mégis van
Nekem is ott a BÉTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
wikings2
őstag
válasz
DeckardCain #5056 üzenetére
AMD Athlon 64 X2 4400
2x2gb ddr3 ram
Ati Radeon hd 3650 512vram ddr2.
sata 500gb winchester
. -
Ilsyde
őstag
válasz
DeckardCain #4741 üzenetére
kiveszik a rúnákat is
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Köszi a linket! Végigolvastam a bemásolt kérdéseket és válaszokat, amelyek alapján pozitív az összkép. Én ezeket emelném ki:
@IamBGriffs Any word when news about runes will be released?
We’re planning that out. Its in and working. Not too much longer.@TwoSp0ons Any update on the runes rework?
SOON!@Sarfazar How close to the date of release should we expect the Diablo III, beta to run?
That’s a good question. I don’t think we exactly know. Pretty close.Tudom, hogy ez a 'soon' a Blizzard esetében gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy 'when it's done', de a válaszok alapján nekem mégis úgy tűnik, hogy szinte kész vannak a teljes rúnarendszerrel, és nem az alapjain agyalnak. A Q1-es megjelenés szerintem is necces, de azért a nyár előtt (április-május) még talán kijöhet. Legalábbis a leírtak alapján a szándék az, hogy most már minél hamarabb piacra dobják.
-
Blizz
őstag
válasz
@eclittlejohn Does the current list of items on the D3 website give all the items we can expect to see on release? Are there going to be more?
No, no, no, the website has very few items. We’ll update it when we get close to release.
Akkor mostantól a cuccokat fogom figyelni.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest