Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Expendable
aktív tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Azt nem tudom, de én biztos nem adnám el

-
Expendable
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
10k, úgyhogy akkor még gyúrnom kell valamit. Köszi.
-
Expendable
aktív tag
Buchernél mi a bánatot kell csinálni, mikor az egész padlóból tűz jön? (inferno)
Ez valami soft enrage, mert nem elég a dps vmi? Vagy azt mindenkinek ki kell bírnia? -
Expendable
aktív tag
Alapjában véve elég türelmesen szoktam viselni ezeket a kezdeti nehézségeket, de most már nekem is kezd elegem lenni.
-
Expendable
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszi szépen.
Lassan Hell és igyekszem felkészülni
-
Expendable
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Szia!
Linkelnél egy buildet, hogy milyen skillekkel mentél?
Köszi,
-
Expendable
aktív tag
Elek nem adja fel

-
Expendable
aktív tag
Amatőr a kérdés, de a followerek nem vesznek el tőled xp-t? Azaz nem kapsz kevesebbet, ha viszel egyet magaddal?
Nm elején vagyok és még nem vittel magammal senkit, azért kérdezem. -
Expendable
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát nem tudom...nekem is csak normál diablo killem van, de a haláltól elég messze voltam az egész fight alatt.
-
Expendable
aktív tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Az ilyen kardok kinek jók? int+dex+strength?
-
Expendable
aktív tag
Barbárral nighntmare-en érdemes átállni 1h+pajzsra, vagy ott még simán erőből mehet a 2h?
Egyelőre act1-ben vagyok még csak. -
Expendable
aktív tag
kb ez a 2 órám volt ma játszani, de azért legalább a retrieving hero list-ig eljutottam.
Keep up the good work blizz! -
Expendable
aktív tag
Soulbound-os cuccok lesznek?

-
Expendable
aktív tag
Bocs ha volt már róla szó, de co-opban hogy osztja az xp-t ha kb. azonos szintűvel vagyok és hogy ha az egyik sokkal (4-5 szinttel) nagyobb, mint a másik? és a lootot?
Tegnap becsatlakozott hozzám valaki és SK után nem volt semmiféle roll (need-greed) a lootra. Van aki csak ezt "látja", van aki csak azt v hogy?Köszi,
-
Expendable
aktív tag
Nagyon köszi JSaN-nak a lehetőséget, jó volt vele játszogatni. "Kicsit" rövidebb a béta mint számítottam, de nem volt rossz

-
Expendable
aktív tag
Üdv!
Szerintetek meg merjem innen rendelni?
[link]
Ennél olcsóbban még nem láttam sehol. Esetleg rendelt már tőlük valaki valamit?Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ott külön van minden.