Hirdetés
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Drizzt #49026 üzenetére
Rakjad ki RMAH-ba! Ott minden szemetet elvisznek jó áron ha legendary. Mondjuk ha kirakod 1.5-ért bnet számlára és elviszik még akkor is jól jársz
(eddig egy-két nagyon gagyin kívül amit nem volt pofám kitenni csak a tegezt nem vitték el ami viszont nagyon tuti volt. 5-6 legendary legalább elment a goldosnál várható árnál jobban még blizz sarccal is)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Drizzt #47748 üzenetére
mire összeszeded az 5 valort, már ott állsz kb diabló előtt.
egyébként meg nem tudom, hogy ti milyen csítet használtok, hogy normál mobokból is esnek legendaryk, meg 14 szint alatt nem kettő esik (Plusz most Barbárral 1,8 szint alatt egy sem esett, pedig elég sok pakkot leöltem)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Drizzt #45220 üzenetére
a csökkentett értéket verik vissza természetesen
a mantrákra nem hat a loh@Rizzo: én inkább plague-ba állnék, az jobban gyógyít. plusz overpower-ből van aki +10% crit chance rúnát használ
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Drizzt #44541 üzenetére
451 vitality mellé teljesen fölösleges +37% life, legalább duplaennyi vitality nem ártana
két kézbe szerintem meg 850+dps, 300+ vagy 500+loh, socket és/vagy chd fegyver (vagy a mostani offhanddel is simán végigvihető a játék, és több pénzed marad más cuccokra, és pl amuleten nyerhetsz chd-t)
és
pajzsnak 18%+block, 9+ chc pajzs (dex/vit/%life/arcane resist/all resist/armor sem árt, ha van)
(9+ chc azért is kell, hogy csak ilvl63-as pajzsot rakjon be, de lejjebb is adhatsz belőle, a lényeg az, hogy mindenképp ilvl63-asat vegyél)
plusz mellé ha találsz jó helm of commandot jó áron, akkor azt is vehetsz. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Drizzt #43783 üzenetére
Igen, tudom. Ezért is akartam eladni.
Azért csinálnak egy über goldfind armort, hogy jobban tudják szűrni a botokat@skater86: így is elég könnyű a játék, és most megint még könnyebbé teszik. tegyük fel veszel egy armort 1M-ért, de utána találsz egy SOKKAL jobbat 1,5M-ért, de inkább nem veszed meg, mert nem adhatod el az 1M-s armort?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Drizzt #43446 üzenetére
hoppá
Critical Hit Chance: 45.00%
world: 501 (demon hunter: 214)
Europe: 138 (demon hunter: 58)DPS Unbuffed: 485.79
world: 12183 (demon hunter: 3184)
Europe: 4633 (demon hunter: 1143)
sharpshooter nélkül ennyi, egyébként olyan 82k körül lenne... az top100.mindez 1280as, 15000. hely körüli dexel. ami lehet hogy 1410, mert úgy néz ki az inna set bónuszt lehet nem veszi be.
vitben 1500 alatt vagyok, armour 1500 körül, res 2200 körül, amiben csak az a vicces, hogy 36k life 300as resistek mellé muszáj, mert kevesebbel A3ban 1hitelik az embert (26os movements speed ide vagy oda). chc buff nélkül is 500, remek.
hm, akkor lehet viten kéne lazítani és még dexet összeszedni.
viszont elite és lifetime killsben 15000 +-1500on vagyok
. látszik nem szeretek sokat egy helyben farmolni.
-
mikromanus
veterán
válasz
Drizzt #43446 üzenetére
Húú ez tuti jó lap. Nem is tudom miért nem használja a bliz. Simán csak szelektálni kelllene elite killre és az első 100-1000 "játékos" mehetne is a ban(án)fára. Hatot néztem, mindegyik inferno elején van és veszett sok gf van rajtuk. Na persze. Szeretnek goldot farmolni hellen, ugyi?
-
WayneGace
őstag
válasz
Drizzt #43594 üzenetére
Youtube link. Akik erre ráálltak, amit írsz, nem maguk keresgélnek.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Drizzt #43378 üzenetére
Progresses buildem ugyanaz, mint amit linkeltem korábban, csak annyi különbséggel, hogy dodge-os mantra van benne, meg futás helyett resolve passive. De, mint írtam is, én nem tartok act3-ban, csak olvasgattam a témában
Ultrazord:
Ha egyedül mész, van a mobnak 1000 HP-ja. Ha ketten vagytok, akkor lesz 1750. Ha hárman, akkor 2500, ha 4-en, akkor 3250. (jelenleg ugyebár 1000, 2050, 3100, 4150 ezek az értékek). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Drizzt #43363 üzenetére
Épp ma olvastam, hogy az okosok szerint az attack speed buff miatt megfelelő attack speedel és LoH-al a dw egyértelműen jobb (túlálés szempontjából is), mint a 1h+shield (act3-ban is). De ehhez kell legalább 1.8-as attack speed.
OWE:
Aha stackelek, coldot, az úgyse kell senki másnakSőt igazság szerint ha megnézed valójában csak azt stackelem, all resem tulajdonképpem nincs is
All resből már 50 körül is keményen fizetni kell, coldot meg utánadvágják... (tesco-s gear rulez, szerintem 1 millánál nincs több a karakteremen összesen
)
persil:
Jah, act2-t már én is rég végigvertem, ennél szarabb gearben (azóta vettem 1-2 dolgot), de azért volt elite amihez "párszor" visszafutottam...(nem hagytam ki semmit ofc, nekem csak így progress a progress). De farmra esélytelen volt abban a gearben (főleg, hogy ahogy írtam is, napi szinten nincs sok időm játszani, és itt nem működik a na mára abbahagyom, és akkor holnap innen folyt köv... ez nagy bánatom amúgy az egész diablo3-al kapcsolatban). Azóta nem néztem mondjuk. Ja HP-t kéne növelni, majd szerintem holnap körül nézek AH-ban, igazából nem olyan sok amit írsz
WayneGace:
Ahogy lentebb írtam más kaszttal nem játszottam, de azt kijelenthetem, hogy a monk egyszerű, mint a faék. "Legnehezebb" dolog benne, hogy a trutyikból meg arcane-ból állj ki, meg a 2 buffot ne felejtsd el benyomni, aztán auto attack... ha ez megvan olyan nagyon nagy probléma nem érhet -
Ren Hoek
veterán
válasz
Drizzt #42808 üzenetére
Talán még gemeket el lehetne adni 0.45-0.50 eu egy star gem. Korábban én elnyomtam egy ilyet 1.03 euért...
Jelenleg 0.5 euró = 1 mil gold a feketepiacon
Itt 0.5 eurót (0.36 paypalra) kapsz egy kb 500K-t érő cuccért.Ha megveszik egyáltalán...
Az RMAH több ponton is el lett cseszve ez fix:
- 1 eu-s minimum kiadás. Miért ne vehetnék 0.5-ért? :
- 0.25 eu-s minimum db-onként gemekre és goldra. Ez mire jó? WTF?
- Agyrém magas 1 eu-s sáp a tárgyaknál, túl gyorsan akartak meggazdagodni Blizzék, és kivonták a pénzt egyszerűen.
- Jóval nagyobb kedvezmény kellett volna Battle.net acc-ra, hogy ne menjen ki paypalra a pénz gyorsan, hanem bent forogjon a játékban...Így szépen a botfarmerek, AH hiénák és a Blizz zsebébe vándorolt a sok 100 ezer euró...Ahelyett, hogy a casual réteg kapott volna egy kis zsebpénzt. Most meg már hiába, behalt az RMAH... költeni sincs miért a játékosoknak.
-
Dadan01
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Drizzt #40670 üzenetére
ilyen csizmák tényleg kegyetlen drágák. barbárnak kell a crit általában, emiatt relatíve olcsón az öv+páncél+csizma hármasból kell az allrest kihozni. movement speed annyira nem életbevágó, mint kitereknél, str, vit, allres, defense meg elsődleges. pont, amit a tied is tudott.
pont ma csodálkoztam el, hogy barbárnak mennyire drága lett volna egy ilyen csizma, szóval inkább maradt allres + vit + minimális str a végére.
-
mikromanus
veterán
válasz
Drizzt #39909 üzenetére
Nekem a rekordom az volt Belinél mikor lenyomta a csapkodást, egy fújást, némi bombázást, aztán nagy levegőt vett a következő körös fújásra és "argh" ki is múlt.
Épp az "Őrült Fószer a Szomszédból" buildemet nyomatom barbival. Meglepő, hogy mi mindent meg lehet engedni Act 2-n
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Drizzt #37435 üzenetére
Az általad említett probléma, meg szerintem kicsit kevés az armorod meg a dmg.A chc meg nagyon alacsony.Talán többször használd a Deadly Reach skillt, Keen Eye rúnával, akkor nagyobb lesz az armorod, tömegben nagyon jól jön.
Látom szinte semmi pénzed,de egy pajzs jól jönne.
(#37446) Gorneck23
Köszi! -
Kobe
veterán
válasz
Drizzt #37437 üzenetére
azért az elég érdekes lenne, megveszem a 10 millát 16 dollárért, majd továbbadom RMAHban 25ért....
valaki tudna linkelni egy monk buildet / gearrel együtt ami infernon teljesen életképes act 1-3 között ? 11 millám lenne a akcióra de ne igazán tudom ebből mit érdemes keresni
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Drizzt #37245 üzenetére
Szerintem rossz skilleket használsz.
Ezt próbáld ki, én ezt használom.A Maystic Ally helyére mehet Sweeping Wind, Blade Strom vagy Cyclone (ez inkább akkor ha nagy a critic ch.d) rúnával. -
persil
nagyúr
válasz
Drizzt #37245 üzenetére
"Dps 15616, allres: 815, life: 29K, armor buffal: 6634."
Ennek pedig elégnek kell lennie, act 2 körül ennél még gyengébb is voltam.
(se life regen, se life on hit nem volt)A szúnyogok ellen pedig nem tehetsz mást, csak azt, hogy kikerülgeted a kis bogarakat, amiket köpnek. Egy moving speed-es csizma segíthet.(bár nekem nem volt
)
-
Neró
őstag
válasz
Drizzt #37240 üzenetére
Life on hit vagy valamilyen élet regenerációd van? Mert speciel nekem ez segített. Az enyém az így néz ki: 15K DPS, 700 All Res, 35K élet, 6000 armor, 850 life on hit + 500 life /s. Továbbá a skilleken is sok múlik.
Most már Act 3 -on szenvedek.
Van még mit fejlesztenem.
-
tatabánya
senior tag
válasz
Drizzt #33920 üzenetére
DH semmit se kezd vele.
más: valakitől hallottam itt hogy akár 60+as resistekkel is végigtrükközi infernot DH-ként csak orbitálisan nagy DPS kell. hát most felnyomtam 110k ra igaz a resek 200 körül maradtak, de az első teleportálós egy szempillantás alatt végett vetett létezésemnek...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Drizzt #33560 üzenetére
Nem értem, hogy miért éri meg euróban eladni egy ekkora összegű tárgyat?
Számoljunk csak egy kicsit, ha jelenleg 1 euró = 625 ezer gold.
Jelenleg feltettél egy 2 millió goldos tárgyat és 625 ezer goldot lesápolt belőle a Blizzard. és még lesápolt belőle 15% transfert. (Jó ez jogos átutalási díj, de én inkább ezt is battle.net-re tenném, majd visszaforgatnám tárgyakba és így tovább - előbb utóbb ki kell fizetni, ez fix)Ugyanezt AH-ra téve 15% gold = 300 ezer gold transaction fee...
Van egy határpont gold/eu függvényében, amikor nem éri meg RMAH-ba feltenni a tárgyat, hanem goldos piacra kell.
Tehát jelenleg 1.7 eu-t kerestél tisztán. Ha AH-ba teszed fel, akkor 1.7M aranyad maradt volna, avagy 2.75 eu - 15% transfer.
Magyarán a határpont, 1 euró goldban számolva. Jelenleg ez 625 ezer gold, avagy az RMAH-t minimum 4.16 millió érték felett éri meg használni, ezalatt pedig AH-t.
-
-
Vistaboy
veterán
Oké, nem is helyileg értem én, hanem hogy megpróbálták úgy csinálni, mintha pont akkor idézték volna meg a boss-t azok a mobok. Mondjuk ha belegondolunk, az sem lenne jó, ha random helyeken lennének a monszták, hiszen milyen rossz lenne már az első szinten belefutni a boss-ba?
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztrofotózás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T490 - i5 8265u/16GB/512GB SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16G videokártya - Alza garancia: 2028.04.07.
- Intel Core i7-12700K Processor - 11 hó garival
- Ultra Gaming PC: i9 12900F, 64 GB, RTX 3080 TI 12GB, 2TB SSD, 850W Gold. Garancia!
- HP Compaq Elite 8300 USDT i5 MINI PC
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest