Hirdetés
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #50084 üzenetére
Hogy azt is eladd a vendornak?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mcsabee #50051 üzenetére
Igen, az keveseknek volt elérhető, de nem is mondtam, hogy baj, hogy maxos gearben már nem kihívás, mert azt összeszedni még az volt. Most meg kb annyi a különbség a 2M-s és a 20000M-s gear között, hogy 2M-sben még látod a mobokat élve.
@ProEvoFan: még 1.0.3. elején is simán át lehetett vinni <10M gearben, pedig akkor még főleg csak az ellenfelek gyengítése érződött, és még nem mentek le annyira az árak. Jó, mondjuk a moltenből még ki kellett gyorsan állni. -
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #50043 üzenetére
Kihívás max annyi volt 1.0.3-ban, hogyha csupa kék cuccokkal akartad végigtolni a játékot.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #50036 üzenetére
Nem neki kell avengernek lennie, hanem ha meghal egy avenger, akkor a körülötte levő elitek megnőnek. Dupla avenger pakknál a legutolsó már azért szép méretű szokott lenni.
@mcsabee: akkor kevés az élettöltésed, én jóval kevesebb védelemmel simán zúzok dupla descaratoron is. Persze ha molten meg plague is van mellette, akkor már néha óvatosnak kell lenni. -
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor #49901 üzenetére
Az a baj, hogy nálam úgy megy a farmolás, hogy mire kikerülném a lövedékeket, addigra mindenki halott, ezért kell a lifeleech. (Max durvább elitpakkhoz egy shadow power, de a discipline a vaultra kell főleg)
Egyelőre még csak act1-ben tudom gyorsan tolni, mert act2-n az ellenfelek fele órákig láthatatlan/ugrik, act3- ra meg kevés a dps a hatékony farmhoz. -
Cyberbeni
addikt
Megvettem a két kisebb ametiszt receptet is, mivel lvl100-on már csak annak lesz értelme sisakba (mondjuk az még jó sok idő)
meg végre úgydöntöttem, hogy eladom a 3000+ befőttemet, mert csak lejjebb fog menni, úgyhogy még mindig pluszban vagyok ^^ -
Cyberbeni
addikt
válasz
RockHaRD #49718 üzenetére
ha két fegyvert használsz, akkor is +15% AS-t kapsz, ezen nem változtattak, és ezért 15% a max AS quiveren (kivéve legendarykat)
WD-vel meg nem tudom mi bajotok van, patch előtt és most is simán jól használhatóak a spelljei.
@KonzolKartel: sprint+wotb+12% movement speed cipő+lacuni prowlers, esetleg 12% movement speed cipő/lacuni prowlers/the inquisitor közül kettő+vault+tactical advantage+preparation
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #49663 üzenetére
Azért a critical massos buildekben eléggé egymásra építenek a skillek.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
KonzolKartel #49525 üzenetére
MF nem hat az ilvl-re
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #49481 üzenetére
tudtam én, hogy valaki lopja a legendaryjaimat. A gladiator gauntletset is vihetted volna.
-
Cyberbeni
addikt
kicsit most kölcsön van adva a monkom cucca, de nem tudtam ellenállni ennek a cipőnek: [link]
-
Cyberbeni
addikt
recommended itemsnél a DH-mnak egy oldal 23-as legendary xbow van. dafuq?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #49032 üzenetére
miért ne tudnál dps-t osztani? ha csak shoulders, chest, belt, pants, boots-on (amiken nem lehet crit) van mondjuk darabonként 70 all resist, meg mellé 2000 int, akkor máris van 550 all resisted, és még méregdrága cuccot nem is vettél. ennyivel meg általában addig kibírják, amíg megölsz egy pakkot, és vissza is töltődnek health globeból.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #48662 üzenetére
Csak ti ketten csapjátok itt a fesztivált mindig. Hol a többi 28?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48658 üzenetére
Szerintem kicsit többet toltam weapon throw barbbal, mint te, pedig én is csak kb 1,5-2 órát játszottam vele
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48656 üzenetére
Ez neked is szól: Örülnék, ha nem csak azért szólnál hozzá valamihez, hogy kötekedj.
Mert a normál mobok nem halnak meg attól, ha elfutsz mellettük, esetleg átpörögsz rajtuk egyszer... Nem hagyod ki őket, csak nem szarakodsz el 5 percet azzal, hogy ne 90% haljon meg, hanem mindegyik. Ha tudod mit érdemes felvenni, akkor nem lassulsz be.
Barbárral 2 vagy 3 kört toltam eddig.De neked meg Andrishnak mondhat bármit az ember, folytatjátok a saját okoskodásotokat.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #48638 üzenetére
Neked viszont a szövegértéseddel van baj, ha azt hiszed, hogy hasonlítottam magam Kripphez.
És kár, hogy max 5 percet néztél meg belőle, és úgy találgatsz, hogy mi történik a videóban.
Egyébként meg max 1/3-át hagyja ott a sima moboknak, és az eliteket ő is megöli, de ő ugye fele annyi idő alatt megy át act3-on, tehát 2-szer annyi elitet és 4/3-ad annyi normál mobot öl ugyanannyi idő alatt. ez akárhogy is számolom xp-ben és lootban is jobb, mint minden kis mobot megölni.
Örülnék, ha nem csak azért szólnál hozzá valamihez, hogy kötekedj. -
Cyberbeni
addikt
diablóhoz már nem kell tehetség, és lassan már felszerelés sem. 1.0.2-ben még egy kicsi kihívás volt, akkor csapatban végig is toltuk Cydeától D1rect-tel meg Huma-val, de 1.0.3 óta már semmi értelme nincs csapatban játszani, mert egyedül is elég könnyű. (Max fun kedvéért ismerőssel)
de ha gondolod megint leölhetem a barbival diablót war cry nélkül, úgy hogy te is bent vagy.@radi8tor: 1500 fölött már nem nagyon kell több str, csak ha van bőven crit chance, crit damage, attack speed.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
ígyvanferi #48465 üzenetére
közben nem tudod elnyomni, csak előtte vagy utána.
barbár (végtelen) wotb közben nem kapódik el a ketrecben -
Cyberbeni
addikt
válasz
morvaigaben #48420 üzenetére
loooool. pedig elég nagy szerencse kell, hogy találkozz vele. rakanishu kardja meg kb minden bokorból esik.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
scott_free #48377 üzenetére
normális eloszlással oszlik el a loot. ennél randomabb már nem is lehetne.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27 #48327 üzenetére
nekem egy act1 runból simán összejön 500k+, ha csak vendorozok.
és nekem is csak azaz 5 millás kesztyű, meg pár 100k vagy alatti item esett (-lvl reg fegyó, mf/gf/xp ékszer)
mondjuk tegnap 300k/db-ért eladtam pár unid cuccot.
mégis vettem 3 jeweler designt, meg 10M-ért övet. (patch után 0-n voltam kb, mert akkor vettem vállast)
meg ezek mellé pár kisebb vásárlás is volt. -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48237 üzenetére
írd be keresőbe, hogy 35mf + akárhány gf amu, és már azok 400k-tól kezdődnek
a barbárom enchantressét meg nem érdekli a dps, mert úgyis elalszik a nagy tömegben, amíg én kerigőzök
sima 39 mf, meg 295k-tól
úgy látszik gyorsan akarta eladni a 39mf amulettjét
ha találok hasonló árban egy grand vizier-t, akkor azt is megkapja -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48206 üzenetére
nekem múltkor dobott egy legendary receptet izual, szóval nálad lehet a probléma
-
Cyberbeni
addikt
válasz
warcat #48132 üzenetére
death watch mantle nekem is esett ebben a patchben
meg egy Messerschmidt's Reaver is a jobbik fajtából (már amennyire egy ilvl60 legendary jó lehet)
aztán ki is fújt a legendary drop
ja illetve még 3 izualból 1-szer esett a staff of herling plan@mikromanus: áramozós fegyver a sok tornádóval elterelte a figyelmed, néha nálam is van ez így, múltkor én is meghaltam egyszer 2dh meg egy wizard és a saját klónomtól, mert azt hittem nem kell menekülnöm, hanem bepörgök közéjük, és jónapot.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
danilla #48129 üzenetére
múltkor megvettem az egyik legjobb lvl50 fegyvert 500k-ért, mert senki más nem bidelt rá (5M bo-val volt)
épp main handben van: [link]@mikromanus: izualnál 1.0.2 óta nem láttam senkit sem elaludni
egyébként aki dt barbbal nyomja: offhandbe mennyire érdemes cold dmg fegyvert rakni? mert tudom, hogy akkor ww snare-el, de ez mennyire érezhető?
-
Cyberbeni
addikt
mentünk egy kört act4-ben mikromanussal: ennyi menekölős mobot még soha nem láttam egy játékban, meg azért a molten és teleport is bejátszott :S
meg szokás szerint nem nekem esett a set item, hanem ő lett gazdagabb egy inna dzsekivel -
Cyberbeni
addikt
válasz
F-ECT$ #48120 üzenetére
Nem teljesen, én pl múltkor többért adtam el a nadrágomat, mint amennyiért vettem (80str/160vit/68@res, és 1M-ért hamar elvitték, én meg anno 250k-ért vettem)
De egyébként ott érdemes farmolni, ahol eyes closed is simán ölsz instant mindent. (Legalábbis xp szempontjából, de MF szempontjából is hasonló a dolog)
Ja és CM wizardoknak mondom: elvileg utolsó rúnával még mindig ugyanolyan jól működik az energy twisterre a proc rate, mint eddig.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #48105 üzenetére
Van olyan urban legend, hogy AH alapján kreálódik a dropp. Tehát amíg nem volt bennt új legendary, addig sok esett, mostmegmár kevesebb.
-
Cyberbeni
addikt
Miért ne lenne jó witch dokinak? Mostmár nincs végtelen mana, szóval nem jön olyan rosszul a bazi buzogány, amivel lassabban, de erősebb varázslatokat tud elnyomni.
Plusz nem tudom, hogy peteknek hogy számítódik a sebzés, de ahhoz is lehet jobb a lassú fegyver.@Ígyvanferi: Általában szokott lenni minden act1 teljes pucolásban. Cluster arrow ellen úgysem véd.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #47938 üzenetére
a kettő közül melyiket?
@Neró: DH-n kívül bárki felvehet kétkezes közelharci fegyvert -
Cyberbeni
addikt
Ráviszem diablora az egeret, és nyomkodom a gombokat build: [link]
(nincs tökéletesítve, de attól még simán működik)
@Gyuri27: PvP-hez előbb szólóban meg kell ölni Diablót Infernón
@F-ECT$: igen (szóval, amikor co-op-ban mész, akkor érdemes levenni róla a cuccokat) -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #47874 üzenetére
Bennyboy hozta fel a lehetőségét a dps maximalizálásnak.
minden cuccon levő int után 2,5* annyi intet kap.@vendingo: nekem nincs semmi gondom act4-ben [link]
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #47870 üzenetére
Igen, csak ugye int-nek a 2.5-szeresével kell számolni
ha már 10M-et költöttél az enchantressre, akkor nem tudom mit panaszkodsz, hogy erős árfelhajtó a chc és chd -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #47862 üzenetére
10%chc és 200% chd +20% dps-t ad, és ennél jóval többet ki lehet hozni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Drizzt #47748 üzenetére
mire összeszeded az 5 valort, már ott állsz kb diabló előtt.
egyébként meg nem tudom, hogy ti milyen csítet használtok, hogy normál mobokból is esnek legendaryk, meg 14 szint alatt nem kettő esik (Plusz most Barbárral 1,8 szint alatt egy sem esett, pedig elég sok pakkot leöltem)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Dadan01 #47742 üzenetére
Hallod, nem tudom hányszor volt linkelve az a battle.net-es cikk, de szerintem ma legalább 2-szer.
Plusz arra a kommentre válaszoltam, amiben linkelve volt.
Mostmár nem lehet megnézni a tárgyak kódját, így néha nem lehet fixen eldönteni, hogy mi hány affixes, de nyugodtan teszteld le.
"For example, if a monster has a 4% chance to drop a 6-affix rare item and you have +50% magic find, it now has a 6% chance to drop that item.
Item quality is checked in the following order:
Legendary
6-affix rare
5-affix rare
4-affix rare
2-affix rare
1-affix rare
magic item"@SanyiBácsi: futkorászol körülötte, meg néha pörögsz egyet, és meghal. Ha nem megy, akkor tudok segíteni akárhány playeres gémben.
Meg DH-val is megvolt csapatban (1-hit, low dps, még 1.0.3 előtt) egy Barbárral és egy Monkkal. (szerencsére mindig volt, aki tudott éleszteni) -
Cyberbeni
addikt
válasz
ígyvanferi #47737 üzenetére
nem csak azt, hanem azt is, hogy magic/rare-en belül hány stat kerül rá
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #47727 üzenetére
én csak annyit vettem észre a +130 mf-ből, hogy már a második elit is dobott egy 4 statos chest plant, és nem kellett várni 5NV-ig.
na majd holnap újra nekikezdek az igényes gyilkolászásnak, és akkor +statokat is szerzek a +mf mellé. -
Cyberbeni
addikt
válasz
mpierre #47678 üzenetére
keress vissza kicsit, tegnap írtam mi kell hozzá
@mikromanus: azért megnézném milyen képet vágsz, amikor nem engedi a második leoric's signetet felrakni
@mikromanus: ahelyett, hogy valami jó kis legendary-t vennél neki, vagy legalább egy valamire való ilvl63 fejszét, hogy gitárosnak nézzen ki... de neked persze a kalapács kell, ráadásul fizikai sebzéssel, hogy még világítani se világítson.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #47621 üzenetére
Skorn meg kővel együtt lehet 300% crit dmg. még tokennek is esetleg lehet crit dmg-eset, meg ékszereknek jó sok crit chance. plusz ha van sok pénzed, akkor dupla krites ékszerek, vagy trifactor (persze mindegyik mellé jó sok int)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest