Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
mikromanus #48070 üzenetére
Ezt én sem értem amúgy, miért nem voltak képesek a dropot eleve felhúzni a kiadáskor, a nehézség tartása melett. Az lett volna "rewarding" a kis limbikus rendszerünknek, ha a gecinehéz harc után kiesik a barna cucc vagy set a monsztából.
De Nem. UGYANAZ VAN, mint jóöreg diablo2-ben:
érződik, hogy minnél gyorsabban ölsz valamit, az ANNÁL JOBB a drop, és ez egy, a MF melletti ható tényező !! Csak kérem, ha eleve marha gyorsan ölök, akkor minek már a jó cucc? - szerintem izgalmasabb vállani egy pengeéles küzdelmet, mint 1000x farmolni a békákat alsóbb szinteken. Ráadásul akkor még fos legendaryk voltak és 2hand buff sem volt.Azt az évtizedet éljük, mikor mindeny nagy fejlesztő elb*ssza a patinás szériáját.
Újra a kis garázscsapatok kellenének, akik előrukkolnak valami váratlan új dologgal. -
frame>24
addikt
mindegy, wanna-be Gordon Gekko kiscsávóknak jó gyakorlás az AH.
-
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni #47738 üzenetére
Na így teljesen pontos.
Szóval, a szép barna (orange) legendarykhoz bizony kell a magic find.
Amúgy vicces, hogy a régi szép időkben a saját D2-es haveri körből én találtam először Ist rúnát, amit aztán sokszorosítottunk (LAN), és a szénné socketelt cuccokkal mehetett a sok MF run egész nyáron át. oh-oh...
-
frame>24
addikt
Szépek vagytok, ahány MF poszt, annyi verzió, hogy mire jó...
"But what does that really mean?
Magic find affects the quality of items you acquire from killing enemies (but not treasure chests, vases, weapon racks, or other environmental objects). It doesn’t give you a chance to get more items on a given kill – instead, it increases the chance that an item you find will be magical, and more potent than it would be otherwise."
-
frame>24
addikt
Amúgy jah, volt 1.0.4 "buff":
Ahelyett, hogy csináltak volna 1-2 használható erős skillt, az eddig is szarokat erősítgették itt-ott. Pl. arcane torrentet meg meteort buffoltak. Előbbi úgy szar, ahogy van, amúgy pedig főleg a meteor hatékony használatához csi-trillió mana(arcane) kell, sok chc% és még több arcane pow. on crit-tel. A signature spellek buffjain nem érzem az előrelépést, kb. semmi hatása.
Még a hydra az, amire azt mondom, hogy volt 1-2 érezhető buff.Az meg egyenesen vérlázító, hogy a critical mass buildet több lépcsőben immáron teljesen használhatatlanná tették. Ezt az egyet tudta a wiz, hát a földbe nerfelték. <--- ezt írom az azóta keletkezett előző két hsz-re is.
Vagy akkor dmg növelés helyett legalább csökkenthették volna az arcane* cost-ot, vagy a max arcane-t növelhették volna, még ez utóbbi kettőnek lett volna a legnagyobb értelme. Mi az, hogy wiz lvl60-on küzd a manával és cuccok nélkül 2-3at tud ellőni az erősekből?! Kettő-három?!
* Ez is: MI a fasz ez az arcane??! Mana elnevezés nem vót jó?
Áhhhh...tré-tré-tréééé az egész úgy ahogy van.
Leültem. -
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni #47556 üzenetére
Megint ez az archon.
Én is azt kérdem, ugyanazzal játszunk-e? Az archon akkor jó, ha az egekben van a dps-ed, és tömeges helyeken fél másodpercenként ölsz. Elit csapatokkal mi van? Ha meg lejár, kapsz akkora cooldownt, hogy addig lehet teát főzni. Über magas dps-el meg már archon nélkül is elvagyok, és nem kötöttek a spellek sem.
Mindegy, ma szar napom van és ki kellett írnom magamból, de azt a DH-t a még mindig sokat eső quiver-jeivel és hand crossbowjaival gecire unom. (azt a röhej kategória cluster arrowot tényleg ma láttam először leírással)
-
frame>24
addikt
válasz
Sirandrish #47545 üzenetére
Leírtam, mért nem kezdek ilyen classt.
(számomra) Olyan, mintha csak Trabant kasztniba lehetne kapni V8-as motort.Amúgy meg mikor volt ilyen ereje a többiekhez képest az Amazonnak/Rogue-nak az elődökben???
Jó legyen nagy dex, távolba hatás és dodge, de nehogymár cluster atombombákat dobáljon, miközben a varázslóiskolában 900 évig tanuló seggarcok meg a taknyukon csúsznak mindentől, már infernó előtt. -
frame>24
addikt
Cluster Arrow leírását most nézem, hát nOOOrmális??!
B*zmeg, ilyen skillje a spellcastereknek nincs, pedig azokat illetné kb. a durva mass destruct képesség. Undorító, hogy az új classok (DH, Monk), mennyire OP, overbuffed szarok.
Olyan, mint régebben WoT-ban a USSR tankok.Kell valakinek eladó D3?
(#47540) maross: már sokszor elsírtam itt, hogy én alapvetően varázsló jellegű karikat szeretek (Wiz, WD[40 -haha])...
Mindig is ez utóbbiak rendelkeznek (a spellcasterek) a mass destruct képességgel, és egyszerűen idegesít, hogy az új játékban ezek az "interdiszciplínális" classok a jók, amik engem eleve nem vonzanak. Érted, ezért nem indítok magassarkú körömcipős DH-t bakker (LoL), meg bottal hadonászó imádkozó papot 'ázzeg!! -
frame>24
addikt
válasz
Sirandrish #47322 üzenetére
Érdekes ez. Én sem hordok +MF cuccot. DE:
a wizardban van kb. 100h óra játékidőm eddig. Szinte csak azzal játszottam.
A D3 kiadása óta eleddig 0, aza NULLA, tehát < 1 legendary, vagy set item esett. A karakterem egy ZÉRÓ-Zénó! Valor ide vagy oda.
A 1.0.4. patch után is csináltam 5 valorral vagy 3-4 runt act-1 en át, és sHemmi.> Lehet az, hogy bugged a karakter és SOSE lesz nála legendary/set drop ??? <
-
frame>24
addikt
Ugye D2-ben a barbár 2 kezes fegyvert is tudott 1 kézben hordani, (igaz kisebb sebzéssel). De jól jönne most ez, mi?
-
frame>24
addikt
válasz
DjDanee87 #41167 üzenetére
Nem tudom. Átmentem act2-re. Estem-keltem, mire eljutottam odáig, hogy Kulle "cuccait" kéne összeszedni. Ez volt úgy 2-3 hete, közben WD-t kezdtem. Ma meg a wizzel visszamentem act-1re bucserezni és lazább, mint rémlik.
Rámentem a cold dmg-re, de a kétkezes cuccom is csak ~1000 dmg-t tud, cold dmg ritka valahogy. DPS is csak 19k körül.
-
frame>24
addikt
Volt valami nerf??
Nagyon könnyen megy a kill infernón (wiz), visszamentem act1-re gyűjteni, és nagyon másnak tűnik.Vagy csak hozzászoktam a lvl22 WD-hez? (közben kezdtem egyet)
-
frame>24
addikt
(én írtam nemrég, hogy a wiz még mindig szar, kaptam is, hogy biSZtos nem jó a build meg béna vagyok)
A wizát ott nerfelték, ahol érték, a barb tuti népszerűbb lehet, hogy használható dolgokat hagytak nála.
Ezek után kíváncsi vagyok a WD-re, ami sokak szerint a leges-leggyengébb class...
-
frame>24
addikt
válasz
F-ECT$ #37813 üzenetére
A demidzs-per-szek em (
) váláhol 30k körül volt (filléres cuccokból ez act 1-hez elég) + 33% crit chance, 200% crit dmg. (az volt a bajom, hogy törékeny voltam)
Most meg van 11K dmg, ~20% crit chance, ~110% crit dmg. Resistek a béka segge alatt (300 körül), 14k life, de 2700 life/sec.
Ilyen béna blizzÁrd, spectral blade, hydra, teleport spellekkel megyek (+ medzsik wípon, armor)
(#37889) oxox: igen, abszolút! (30)
-
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni #37732 üzenetére
minimum ezek kellenének minden cuccba:
- 100 int
- 100 vit
- 50% all res
- 300 life regenha minden cucc csak ezt tudná, már OK lenne.
plusz ami adhat, abba +5-7% crit chance, +30% crit dmg (a fegyveremben ebből van +99%, de az önmagában kevés. (kesztyű, sapka, amu+gyűrűk ezek adnak criticalt)
de erre már nincs pénzem.
Mit csinált a patch, amitől ne lett volna meg az inf diablo??
amúgy a kripp 2x1 hand pörgős barbiját láttam, ha arról beszélsz.
-
frame>24
addikt
válasz
medvezsolt #37719 üzenetére
kb. nálam is ez van amit a negatív kritkában írsz.
Amúgy ha csak 1 héttel korábban jön az a patch, (vagy 1 héttel később kezdek játszani,) lehet, hogy más lenne és most happy dio3 fanatik lennék, de kb. az elmúlt pár napban csak az volt némi érdekesség, hogy új buildekkel kísérleteztem, azt el is ment a $.
Semmi nem hajt, megvannak a kikísérletezett wiz startégiák, pénz nincs az újak tesztelésére, és legnagyobb meglepetésemre nem tudom rászánni magam másik class kipróbálására, pedig legalább egy barbárt terveztem.
Az van, hogy kurva gyorsan végigmegy az ember hellig az act-okon és RÉMunalmas már.
Vagy megvénültem és már nincs lelkesedés, de ezt valahogy elbaltázták (ők is írtak ilyen beismerést a contenttel kapcs.). Innen a topikból is eltűnt 1-2 tapsztaltabb gamer szintúgy.Mindenki azt hiszi, hogy l2p láma vagyok, de nem. Gyerekek, higgyétek el, a sírás ellenére ki tudnék jönni a pillanatnyi "mederből," csak télleg UUUnaaalmaass... hát, ez van.
szerk.: tl/dr: jah, hát abba is hagytam most...egy időre
-
frame>24
addikt
Mi történt a gold AH-val?
Kb. 1 hete lófaszt sem vesznek meg, pedig van tapasztalatom az eladásban, azt mondom.
Még mindig act1-ben vagyol elakadva (wiz.) Csináltam egy life regen kiépítést (2700/sec), ami kurva jó, csak nem sebzek. OK, volt 1-2 jó drop, de most egy patthelyzet van, nem elég jó a gear, és nem keresek eleget...
Elvesztettem a fonalat, lehet meg kellett volna tartani a dps buildet, de a frankó repair cost nerf óta szinte 0 azaz NULLÁN vagyok 'sszátok meg...(bocs)
Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy menjek vissza hellre?
-
frame>24
addikt
válasz
mar_tin #31304 üzenetére
Ó remek!
Köszi az infót, ez nagyon rendes volt tőlük.Marad az a lehetőség, hogy brutál dps: haljon mindenki, mielőtt odaér.
Amúgy próbálkoztam olyan hülyeségekkel is, hogy pl. chance to freeze target gyűjtése.
A baj, hogy bármilyen "chance to"- bonus legfeljebb 3 tárgyból kérhető (fegyver, offhand és mindegyiknél másik ruhadarab), emellett kb. 5% lehet a max. érték, tehát még az ideális 15% is kevéske. (néha vicces volt, mikor bejött, de ritkán)
Ha 30%-ig lehetne tolni, akkor megérné. -
frame>24
addikt
válasz
mikromanus #31281 üzenetére
Tegnap találkoztam waller + jailer elitekkel, asszem pusztán 1 képességük volt még ezen kívül, de az már nem is számított. (van otthon scrnshot is asszem) Kb. semerre nem tudtam menni. Wizával ott kész. Teleport lemerül és heló. Nem volt benn az illusionist passzív skill, de szvsz az sem segített volna, ugye nem egy ütést kaptam a szoknyára. Mégis mit lehetne tenni?
Kéne egy olyan spell, hogy totál invulnerable vagy kb. addig mint a DS, de te magad sem tudsz támadni / stb. Absorb limit nélkül, az talán kihúzna a kritikus másodpercekből
Vagy lehet, hogy cuccokból stackelni kell a "reduces control impairing effects"-et, de az is csak frozen és jail ellen jó, a falat már nem szedi le szvsz...
-
frame>24
addikt
téma: world first inferno diablo
Egyébként, ti néztétek, milyen statjaik vannak a srácoknak, mikor megnyitották az inventory-t a végén?
Nem túl elképesztő egyik sem. Főképesség + vita azt szevasz.
Ráadásul a wizás srác fegyvere felvillan egy tizedmásodpercre, hát nekem jobb van annál.
szerk: Kripp kardja is látszik, az sem über messze.A diablo enrage-e mi? Volt ott enrage?
Mi az a black stuff?Minden esetre, nem tűnik teljesen lehetetlennek, és ez még nerf előtti.
maross: igen, megerősítették
-
frame>24
addikt
válasz
tatabánya #31047 üzenetére
fasza meg minden, de most már bekérdezek:
MINEK kell minden dmg meg hp számot kiíratni???!!
Bőven elég a crit dmg meg a sima monster health bar! Kit érdekel, hogy a hp számszerűen mennyi minden egyes kis szarnál, mütyűr betűkel?És a vége az, hogy totál semmit nem látni, csak a villogó számokat.
Vagy ez minden streamnél kötelező, hogy lássuk, nem csal és inferno?
-
frame>24
addikt
akkor talán ez:
"Bug Fixes
Magic Weapon
Fixed a display issue that was causing Magic Weapon to increase the character sheet damage value by an incorrect amount (the functionality of the skill has not changed)"
szóval a tényleges, működő érték nem változott, csak kiírás volt eddig rossz...
-
frame>24
addikt
Csak mondom, hogy a mammoth hydra is jó tud lenni:
ha kb. fél másodpercenként spammeljük, (castolás után azonnal köp, ha van szörny) akkor elég jól be lehet teríteni vele a terepet (a molten "tócsa" megmarad), és csak 15 arcane-ba kerül, látszólag stackel.
Tömeghelyeken, ahol bután özönlő, vagy álló monszták vannak, conflagrationnal megfejelve használhatóvá válik. -
frame>24
addikt
World of Tanks-ban amúgy kirúgtak a klánból, mert kb. a diablo 3 megjelenése óta be se jelentkeztem... óh de fáj!
-
frame>24
addikt
válasz
warcat #30425 üzenetére
"-wizardok is megkapják az oboát :+Life on Kill-t javították, nem gyógyít a hydra pakolászása ha jól sejtem"
Ezt hol láttad?
Most olvastam 1.0.3 change listát, nem látok ilyet.
Amúgy nem túl OP szerintem: hydra-spammeléssel nem lehet sebezni, az arcane-t meg eszi gyorsan...amúgy még ez se fájna, csak remélem a bleed chance - arcane dynamo kombót nem bántják.
nekem se kéne ideírnom, hogy ne lebegjen a köztudatban... -
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
mar_tin #29783 üzenetére
Én wizával azért használok celestial orbot, mert ezzel van egyedül esély az invulnerable-ok ellen, feltéve, ha nincs vortex (a lövés átszáll mindenen). Ranged karinak a vortex vagy waller rosszabb, mint a teleporter.
Még az arcane enchantedekkel van néha gondom, nem elég, hogy a lila lézer kvázi instant kill, de mivel a fő támadásom arcane, ezek meg resistek rá, még sokáig is tart.
Szóval bár nincs gonosz immunitiy, mint a D2-ben, van azért esélytelen helyzet bőven. -
frame>24
addikt
Hát úgy még HC-bb...!
Amúgy checkpoint-rendszer: ---> gratulálok!!!
Nálam softcore karival nem egyszer volt olyan, hogy ugye nem a városban kezdtem, hanem valahol kinn a mezőn, ÉSh mire betöltött, azt láttam, hogy a karit rég szétszedték a wp vagy checkpoint mellett jamboreezó elitek.(pedig nincs túl szar gépem, adatoknál)
Persze a HC karikkal biztos mindig "select mission"-nel kezdenek a fentieket elkerülendő, de ismét grat a fasza feature-höz, és gondos teszteléséjez!
Nincs szar hétvégém, csak kurva debil hibákkal van tele a NAAGY AAA title.
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
D1Rect #29660 üzenetére
(utolsó bekezdésre)
Egyébként ez mekkora cheat és szar már, hogy ezek a fos új "interdiszciplináris" karakterek a jók??! DH meg Monk, pofám leszakad! A reklám a sok új gyökérnek, az! (bocs, senki ne vegye magára, de...)
Mindig is a barbár és a sorci voltak a tiszta karakterek: odab*sz és kész, illetve odacastol és halál. Erre itt...
nem tudom, ezek után ki akar itt PvP-t, mikor előre lejátszott meccs...
-
frame>24
addikt
válasz
Pocok256 #29661 üzenetére
Már megoldva, azóta a "brief butchering" is megvan.
Csak most törékenyebb vagyok.MÁS:
Ha a teleportot lecserélném hydrára, akkor még be tudnék tenni egy signature spellt is, és akkor egy bleed-es weapon + arcane dynamo-val nagyon durva lenne a mészárlás.
(ezek vannak: diamond s., armor, tele, magic weapon, orb-egér-1, hydra-egér2)Csak a waller, jailer, vortex g*cik miatt kell a tele...
-
frame>24
addikt
válasz
SSJPeter #29636 üzenetére
Közben megnéztem, hogy a dps valóban csökkent, mert Loh helyett life regen itemeket válogattam össze. Ez a wizának sokkal jobb. A csökkenés kb. 1500 dps volt, ez már elég, hogy kikerüljek a timerből.
Hogy szüljenek sünt!másik, ez az 1.0.3 megszellőztetés, aztán a nagy kuss kezd emlékeztetni a wot-ra. Nem kéne...
(#29640) Cyberbeni: eh? kemény! Köszi! Bár a hydrát kivágtam a skillekből, és most nagyon nem örülök, hogy vmit fel kéne áldozni a drága helyhiányban.
És ez bug vagy exploit vagy feature?
-
frame>24
addikt
más kérdés:
a különböző dmg-jű "bleed chace" bonusok stack-elnek egymással? Ennek majd utána nézek máshol is, de hátha addig tudja itt valaki.
-
frame>24
addikt
De baszki, épp hogy növeltem 33% fölé a crit chance-et, a crit dmg-t meg 200% fölé.
Érezhetően gyorsabban ölök mindenhol és mindenkit, mint 1-2 napja.
Alap sebzés kb. maradt.És mindig úgy jött ki, hogy kb. 5-10 lövés kéne, de hiába.
-
frame>24
addikt
MIT csináltak a butcherrel??? (inf)
Ma legalább 10-ből 10x halál. Van az a rész, mikor begyújt mindent, és akkor nincs hova menni...
Sokkal szarabb buildekkel legyőztem egyedül, erre ma 0. (wiz)
Én úgy láttam, mindenképp 1/3 hp alatt ill. "halál közel" kezdi az egész padlót beteríteni, tehát dps mindegy (de az is erősödött amúgy - tehát elvileg gyorsabban leveszem a hp-ját)Ha ezt is csöndben buherálták, hogy ne lehessen farmolni, akkor heló, nekem ennyi volt a díszes játék. Kurva ideges vagyok.
-
frame>24
addikt
Na wizával egyedül megvolt butcher végre.
Igazából jó volt a gear, csak az 1-2 "arcane enchanted jailer desecrator vortex molten" geci elbizonytalanított.
Érződik az act2-es ugrás, de azért nem nyírt ki az első szörny, hanem amikor ilyen nagy böhöm dupla késes forgó monszták jönnek, na azoknál eldobtam a vasat. Ezek egyébként okosan kikerülik az orbot, mondjuk én magam gyorsabban futok nála...
Meg nagyon kell cselezni, és itt még tényleg a fehérek is veszélyesek.De jó lesz ez, a crit hit%+dmg, arcane on crit, LoH build szerintem működni fog.
-
frame>24
addikt
Erre volt az az elméletem, hogy a játék végén értelmet kap a magic find, de ugye írják többen, hogy kevés. Meg látható, hogy azok nem panaszkodnak annyit, akik már nagyon korán elérték infernót. Ők valószínűleg még emberi áron vettek olyan cuccokat, amik átsegítették őket a nehéz helyeken, és ott már hullanak lvl60+ tárgyak is...
-
frame>24
addikt
válasz
Nordic #28462 üzenetére
Teljesen igazad van, sajnos jelenleg kb. ilyen az élet infernón. A tegezeken nagyot röhögtem, tényleg minden kavics alól azok a kék fosok hullanak, úgyhogy a DH-t már most zsigerből gyűlölöm, nem is indítok olyat!
Én a meló utáni 2-3-4 h játékot kevésnek tartom, hogy abból farmoljam a zsetont. Ráadásul 1M! Jéézusom, 170k volt a max eddig, a legdrágább itemet is talán 50k goldért vettem. Meg is akadtam a p*csába, nem lesz itt "brief butchering" egyelőre (már ez előtte lévő pályán nehézkesen haladok az elitek ugye).
Persil fórumtárs felajánlotta, hogy segít, neki köszönet, lehet majd rászólok, de soloban akartam lenyomni.
Nagyon kelleni fog az a drop rate növelés 1.0.3-ban.
-
frame>24
addikt
Hoppá, itt van egy kicsit komolyabb monster affix guide!
kaja után frankón elolvasom
-
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás #27484 üzenetére
A +int cuccok semmit nem adnak az arcane-re... "+x to max arcane," ezzel a bonus attribútummal lehet növelni...
-
frame>24
addikt
válasz
Wolverine #27402 üzenetére
Pontosan így volt. Ezért vontatott az eredeti interjú videó.
Más.
nagyon sokat számít a nephalem valor, már esett miatta használható cucc inf act1-ben is.
(persze ugye minden relatív, kinek mi a jó cucc)
De én most abba a cudar helyzetbe kerültem, hogy pénz nuku, de közeleg a butcher.
Ráálltam sorcival a +life-on hitre, de egyelőre béna szett, kevés élet jön.
Kezdődhet a farm. -
frame>24
addikt
válasz
radi8tor #27268 üzenetére
Ja, kb.
kínai srác: "Increase sinks and prevent botters And fix farming spots and exploits."
Szóval hogy legyen drágább minden a jatékban (gold sink).
Meg hogy még a drop rate-et is csökkentsék, hogy ő megélhessen a piti hack-üzletéből.Pofám leszakad.
Félelmetes, hogy a PC gaming hova "fejlődött" -
frame>24
addikt
Alább linken egy kínai "profi gold farmolóval" készített interjú.
Többek között szó van az account feltörések mikéntjéről is.Javaslom, hogy ne a videót nézzétek - a fordítógép miatt vontatott - hanem lejjebb ott van a teljes szöveg kérdések-válaszok formában is!
kereső: bot, hack, account, gold, farm
-
frame>24
addikt
Mentem megölni diablot hellen (először).
Fasza 5x valor buff, csak siganture spellek az egéren. (meguntam ezt a 100 arcane-t)Minden OK, phase 3, alig van HP-je, erre lerántom az egyik skillt...
annyira kiestem a ritmusból, hogy meg is ölt.
Komolyan majdnem szétvertem a klaviatúrát...Hogy tesztelték ezt????! 3 patch kell, mire beteszik azt a ki*szott lock skillbar opciót???
Amúgy 12k dps-sel, 25+ criticallal könnyen ment.
* = ba
-
frame>24
addikt
válasz
Xmodule #26926 üzenetére
Bocs, de ez a kép megér egy kommentet:
hogy néz már ki!
Mint egy pézsmatulok!
ezt már néztem korábban is: lvl60 fölött ilyen patás cipők esnek...? vagy ez biztos barbár "feature."
-
frame>24
addikt
válasz
akela91 #26867 üzenetére
Bocs, és hogyan cseréled az itemeket?! Elvileg van weapon swap (jobb klikk a fegyón inventoryban), de fegyver alapesetben(AH kereső) nem is ad MF-t.
Azt meg el nem tudom képzelni, hogy rakosgatom fel-le a ruhákat + stb. harc közben(#26897) Nordic: fasza, akkor itt hell végén nekem kb. véget is ér az egész game.
Unom már, infernón meg fos leszek, nem beszélve az act 2-ős ugrásról. JAH és igen, majd 1.0.3-ban javítják, valamikor...MINDIG UGYANAZ, ez a Diablo: fos drop, szar cuccok, de itt még lvl sincs tovább 60 után, amivel fejlődhetnék.
Abba szerintem szintén hamar beleunok, hogy GF cuccban rohangálok, meg mi az már?! -
frame>24
addikt
szerintem "illusionist" passive skillel már használható a fracture rúnás teleport...
-
frame>24
addikt
válasz
WayneGace #25744 üzenetére
Az ilyen pici % bonusoknál a lényeg, hogy több tárgyból jön össze az értelmes érték.
Vicces lenne, hogy van 3 cuccod egyenként 20% redukcióval, aztán kész is félisten kari.
Azé' ezt nem lehet, 3-4 cuccból összejön 15-20% (nekem 5%-os van), akkor 60k-ból már levesz 12k-t, ami azért számít. Ugyanez vonatkozik pl. a crit. hit chance-re, nekem most van 24,5% - átlagban minden 4. találat kap egy + 180% bónuszt (jelenlegi cuccokkal). -
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
kicsit rasszista leszek:
nekem fájó belegondolni, hogy genetikai szinten alig különbözök tőlük...
(launch photos)
-
frame>24
addikt
válasz
D1Rect #25618 üzenetére
Még mielőtt átállok én is dps felhúzásra (jelenleg a béka segge alatt van), teszek egy elkeseredett próbát egy arcane(mana) regen "kollekcióval."
Az energy armorból meg a prismatic rúnás all resist verzió attól félek kötelező lesz.
Ez amúgy fake? (Sonja linkelte korábban)
-
frame>24
addikt
válasz
D1Rect #25603 üzenetére
Ugye itt az a szokatlan, hogy nem lehet többezres mana-val meg lvl 10+ warmth-al okádni a frozen orbokat úgy, hogy a mana tartályban a szint meg sem röccen. Betették helyette a gyenge signature spelleket.
100-as alap arcane röhej, a cuccok meg ilyen 10-20-at adnak rá max, és egy jobb skill 30-60 arcanba kerül.
Pedig eléggé uralkodnék a terepen, ha pl. az arcane nova-kat szünet nélkül onthanám, de 3-4 egyszerre és szevasz.más: hell vége felé nálam a teleport nélküközhetetlen lett, fracture rúnát rakok bele, és akkor van 2 mirror image is rögtön.
-
frame>24
addikt
Ezzel az összeállítással wizard hell szinten elsőre megöltem Belialt. Aminek azért örülök, mert ez máskor minimum 3 halál volt, és skill-átrendezés is kellett. Itt most minden ua., mint "menet közben" a rendes pályákon.
living lightningban kellemesen csalódtam.
a dmg tök fos, még a magic weapon buff is rajta van (1.5% life), de kell a vitality
gyűjtök mindenféle "bonus dmg to elites" és "reduced dmg from elites" tárgyat, már itt is kb. a kék + sárga monsztákról szól a game.
-
frame>24
addikt
Honnan vannak azok a speckó "dye" ruhafestékek nálad?
Hol lehet ezeket találni?A resistjeid nagyon rosszak, nálam a physical 500, a többi ~350, és lvl 56-on így is szívok jó néhány elittől! (Belial előtt vagyok nem sokkal)
(#24548) ooooobi:
AH-ban nem voltak, mielőt kivették a gemeket, + stb.?
-
frame>24
addikt
Sokan még nincsenek tisztában bizonyos item-bonusok igazi erejével, ezért k.olcsón tudnék venni iszonyat jó cuccokat, de semmit sem tudok kivásárolni!!
error mittudomén miHát tényleg járhatna egy achievement az errorokért
(#24536) BorkL : frissítettem is a listát, semmi. Máskor kiírja, hogy "Sold".
-
frame>24
addikt
válasz
DeckardCain #23647 üzenetére
Aha.
Gondolom azzal a passzív képességgel már normálisan beadja a cooldown-redukciót a nova-ra + diamond skinre.
Elég "melee" vagy te is, gyakorlatilag csak a hydra lő.szerk. hoppá, Jazz most cáfolja...
-
frame>24
addikt
válasz
proci985 #23618 üzenetére
(és @Kashim)
Az jó hír, mert akkor szépen ráállok erre. A wizard area spelljeivel eleve nagyobb az esély criticalra (bár itt már minden class-nak van több hasonló).
Most ütném Butchert hellen, de nem megy a "resume game." Mindenesetre feltápoltam all resistből + még mellé physical res.-ből is, utóbbi dupla erősítést kapott. -
frame>24
addikt
Amíg megy a dráma (error 300008 fasza, ezzel meg game-et nem kreál, hiába léptem be), szóval lenne egy nagy kérdésem:
wizardnál is működik-e spelleknél a "critical hit chance increased by x%" attribútum?? Tehát hogy nem csak weapon támadásoknál adja-e be???
Mert ha működik, akkor szerintem durva karaktert lehet összehozni crit chance ÉS crit dmg. cuccok gondos összeválogatásával.
-
frame>24
addikt
válasz
DopeBob #23483 üzenetére
Ok, nem a legjobb összevetés, de nem is teljesen elszállt:
mert az tuti, hogy a <ríöl máni> AH-ban nem ilyen "+1-2 lightning damage" szintű bigyók mennek majd, hanem szvsz szinte kizárólag lvl 60 kemény rare cuccok meg 1-2 tényleg jó legendary és set.
Te mennyit kérnél valamiért, ami "5 valor buffal" hetek után egyszer esik, aztán lehet, hogy többet sosem?a 250 ojrós max buyout is már sokat elárul...
-
frame>24
addikt
RMAH:
Pl. a WoT-ban egy jobb premium tankért a cég elkér 7-12000 HUF-nak megfelelő eurót.
Szóval legalább ilyen árakra számítok a jobb itemeknél, illetve ennek simán a többszörösére.
Nagy poén lesz! -
frame>24
addikt
válasz
szőröscica #22398 üzenetére
Azt tanácsolom, hogy azonnali jelleggel kapcsold be game options-ben az elective módot! Ekkor ugyanis felszabadulsz az alól a baromság default megkötés alól, hogy egy skillcsoportból csak egyet tehetsz be! --> tehát a blizzardal együtt akkor mehetne az összes többi skill is onnan (hydra, wave force, meteor etc.) - más szóval azt variálsz és oda, ahova csak akarod (azért pl. armor spellből egyszerre csak egyféle lehet, de a többi ok).
Nem is értem, miért kellett a fejlesztőknek alapbeállításként korlátozni a classokat...
-
frame>24
addikt
válasz
szőröscica #22356 üzenetére
Arcane orb - arcane nova rúnával. Még ez az egyik legjobb távolba ható mass destruct spell.
szerk: sajnos a meteor sem tetszik, túl nagy a cast delay.
Csak azok a skillek jók, amik azonnal a célzott helyre elsüthetők. -
frame>24
addikt
válasz
Djuree #22298 üzenetére
Na és tetszett a dóm meg a II. Viktor Emánuel sétány(galéria)?
A vár előtti négerek nagyon durvák, rádadnak egy szar karszalagot, hogy észre sem veszed és hogy gift from Africa, aztán meg kérik az eurót.Akartam még mondani, hogy a wizarddal nightmare alatt sokkal jobban mentem melee üzemmódban, mint ranged harcosként. Volt egy nagy baltám, pajzsom, beraktam az összes nova szerű skillt, aztán robbantgattam. Azért kellett hagyni egy ranged attackot is. Úgy érzem, ez a móka hellen már nem fog menni, infernón még kevésbé.
A "blizzard" skill pedig szvsz ismét drámaian gyenge. Azt hinné az ember, egy ilyen "cég-névadó" képességet jóra csinálnak, de még passzív cold erősítéssel is harmat.
-
frame>24
addikt
válasz
DopeBob #22148 üzenetére
Védekező skill most csak diamond skin. Ezen kívül disintegrate a robbanós rúnával(volatility), magic weapon (+15% dmg), familiar (+12%dmg), spectral blade (heal), venom hydra.
passzív: blur, evocation, temporal fluxlvl 52
az ice armor crystallize rúnával jó szokott lenni, de nem akartam feláldozni a +% dmg-t...
-
frame>24
addikt
Wizarddal kicsit kalandoztam hellen. King Leroicot könnyen öltem, de ezek az invulnerable minionok a leggecibbek eddig!
(nem tudod megölni a tagokat, csak a boss sebezhető, köszi)Akit érdekel, itt van a többi monster affix, most én is átnézem őket!
Teljesen szarok így a cuccaim, megpróbálok átállni all resistre, de ugye az nightmare-en nem volt még.
A hell szint másik poénja, hogy AH nélkül halál, az árak meg totál elszálltak. Eddig a max goldom összesen 150k volt. (az összesen gyűjtött ~600k-ból)
Infernon mi lesz majd... -
frame>24
addikt
válasz
Cyberbeni #22034 üzenetére
Ha arról a zöld headset-es "kripparrian" csávóról beszélsz, akkor pont ma néztem a videóit.
Arról dumált a srác, hogy sok resist kell meg life on attack, és hulla mindegy, hogy szarul sebzel, de téged sem ütnek le és úgy win.
Így soloban letolta az egészet infernon is, aztán kezdett egy HC karit, amivel állítólag azóta behalt lvl 46-on... -
frame>24
addikt
válasz
CsiguszMaxim #21742 üzenetére
Ha ez egy új feature, hogy inferno-n sehova se menekülhetsz, akkor nagyon tetszik..
-
frame>24
addikt
válasz
skater86 #21152 üzenetére
Nézegetem egy ideje ezeket a legendary item-eket, hát nem túl nagy eresztések.
Most hogyan van ez?! Lvl 45-ön attackers take 68 dmg/hit...
1.2% chance to blind on hit...ez is minimum +5% kéne, hogy legyen...
Jó, a weboldalas listán talán van 1-2 jobb a max level körül, de...
erdőtűzhöz a vízipisztoly -
frame>24
addikt
...és nekem is ez volt. A TQ, meg Loki és tsai akkor jöttek, mikor a hack-und-slash játékosok egy része kezdett belefásulni, hogy nincs folytatás, aztán kínjukban próbálkoztak ezekkel.
TQ-nál emlékszem, hogy a maga idejében erőgép kellett hozzá. És persze nem volt random level gen. sem. -
frame>24
addikt
válasz
megint én #20710 üzenetére
Jól látom, hogy a kalapácsok már nem adnak default +50% damagÉt az élőholtakra? - ejnye.
(Barbárral mindig kétkezes fegyvert használtunk D2-ben, polearm vagy mace.)
btw, akkor is kezdek egy polearm-os barbárt (bár itt mindegy, nincs külön-külön mastery; attack range ftw...
)
-
frame>24
addikt
válasz
skater86 #20670 üzenetére
Ja, szimplán kipróbálom otthon. Már egy hőst beáldotzam, hagytam, hogy a zombik szétverjék az első réten, hogy lássam milyen a szellem-képe.
mondjuk mire hazaérek, lehet már valaki innen teszteli...
(#20672) mephi666: hát ezt nem próbáltam, töröltem a csókát, azt' kész.
(de ez is 2 perc alatt kiderül, ha gép előtt vagy)
-
frame>24
addikt
válasz
Mukorka #20643 üzenetére
meg akkor ezért lett a townportal is faszán megnyújtva... valami ~5sec lehet, az is halál...
régen oda nyithattad, ahova a kurzor mutatott, és be lehett szaladni.
ki van ez találva...
fehérholló: gáz, azt hittem, nekik jobb a drop, de akkor csak annyi "extra," hogy kapsz más bannereket.
-
frame>24
addikt
Most jut eszembe:
ITT van olyan hardcore módban, hogy gyorsan kilépsz, ha baj van és akkor nincs halál?
És mi lehet az a hardcore-specific AH? Ott jobbak cuccok?
(#20642) Huma: tényleg, baszki! nem értettem, mire jó az a funkció, de már világos...
szerk3: viszont ha városban vagy kilépéskor, akkor nem számlál vissza.
-
frame>24
addikt
Azér' hallod?
Az Azmodan-os pályák kurva jól néznek ki, nem? Ilyen baszott nagy, torz angyalok odaláncolva, stb.
Amúgy, Belial-nál nagyon meglepődtem, zsinórban 5-6x kinyírt.
Azmodan sörhasát meg ~fél perc alatt pukkasztottam ki. (wizard)Act videókat is megnézem még párszor. Tyrael koncepciója már az előzőben is jó volt. Egy pala lett belőle...
-
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás #19556 üzenetére
Igen, még nagy a szórás ugyanolyan bonusokért. A kb. hasonló kategória holmik ára alá mentem jócskán.
De pont csináltam azt is, amiről beszélsz, valaki fillérekért föltett gemes cuccot, megvettem aztán kiszedettem belőle a követ. (már 3. szintű volt benne a gem.)
(Úgy vettem észre, lvl 20 körül kezdenek el hullani a gemek, de sokáig csak chipped.)
-
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás #19549 üzenetére
Tegnap tettem egy próbát: felraktam egy amulettet és egy wandot, igen jó áron (ingame npc-től kaptam volna érte 300 goldot, AH-ban meghirdettem őket 8k, 5k áron. 5 percen belül vitték őket. (lehet mák, de látványos volt)
Aztán felraktam még vagy 3-4 cuccot, azokkal nem tudom, mi van, majd este kiderül.
-
frame>24
addikt
dark3d:
Nem tudom, én nézegettem ezt stronger meg hardcore beállítással is, de nem érzem azt a "hűha" érzést, igaz, csak a weblabos demo-t láttam + 1-2 scrnshotot itt.
Attól tartok, a Diablo első részének igazi sötét hangulatát inkább a ZENE és a HANGHATÁSOK adták.
Az a tényleg vad hupi-lilaság, amiről az első képek alapján itt is beszéltünk, már eltűnt.
Mindegy, lehet ma du. megnézem otthon rendesen fullscreenben.mephi666: na a Széklet 2, az aztán tényleg "túlszaturált"
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest