Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
soldi3r
üzenetére
Azért mert nem tudsz értelmesen elolvasni valamit és felvilágosítalak én leszek a hibás
Plusz meghazudtolod magad, hogy nem mind1 milyen proci van a gépbe, erre azt szajkózod nekem végig miközben nem is ez volt az eredeti lényeg. De írjam le neki hány % van közte...
Vicces egy gyerek vagy beégsz itt az felesleges okoskodásoddal, és még Te mondod nekem meg hogy beszéljek! Semmi sértőt nem írtam, egyszerűen leírtam hogy teljesen feleslegesen rizsázol több hozzászóláson keresztül. Ha legalább már nagyot akarsz mondani olvasd el mit ír az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz meghazudtolod magad, hogy nem mind1 milyen proci van a gépbe, erre azt szajkózod nekem végig miközben nem is ez volt az eredeti lényeg. De írjam le neki hány % van közte...
Vicces egy gyerek vagy beégsz itt az felesleges okoskodásoddal, és még Te mondod nekem meg hogy beszéljek! Semmi sértőt nem írtam, egyszerűen leírtam hogy teljesen feleslegesen rizsázol több hozzászóláson keresztül. Ha legalább már nagyot akarsz mondani olvasd el mit ír az ember.