- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- HDMI topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok 8850M/8870M hez van már valami normális driver Windwos 7 64 bit alá? sajnos én a windows 8 at biztos,hogy nem rakom fel emiatt a gépre akkor inkább várok!
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
törölt tag
válasz #01682176 #36298 üzenetére
Leszedtem az intel honlapjáról a HD4000-es drivert, a delles amd felment. Most úgy néz ki, sikerült a venti pörgést megcsinálni, mert a "váltható grafikus rendszer tulajdonságaiban" beállítottam, hogy "energiatakarékos grafikus rendszer kényszerítése".
Remélem most már jó lesz. -
törölt tag
Sziasztok!
3521-es gépen frissítettem a 8-at 8.1-re (áruházon keresztül). Most leszedtem az amd meg intel drivert (mert az ati catalystot nem tudta elindítani).
Amióta frissítettem, azóta a ventilátort 5100-on pörgeti, pedig már 49-47 fokos. Mitől van ez? -
Tomikapc
aktív tag
Üdv! Van egy 4 hónapos DELL INSPIRON 5521-em.
Windows 8.1 pro van rajta, a legfrissebb biosszal. A problémám az, hogy egyszercsak bekapcsol a hűtőventi maxon (addig a pontig nem is kapcsolt be), majd amíg ki nem kapcsolom folyamatosan maxon megy... Terhelés persze semmi, 5-10% között mozog a proci, ramból 2/8 giga van használatban, vinyóhoz hozzá sem nyúl, akkor is pörög állandóan. Mit lehet ezzel kezdeni, hallottatok már ilyenről? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Tomikapc
-
TheProb
veterán
válasz bmakszim #36293 üzenetére
igen, ettől független nekem eddig minden dell féle driver használhatatlan volt, most vmiért működik, bár mint írtam így is kicsit gyengébb, mint a stock 13.9 (eddig nem ez volt a legjobb)
(#36292) formula01: nem hinném, hogy mindenki hülye lenne, főleg, hogy többször le lett írva ide, hogy hogyan kell felrakni. Én csináltam még lépésről-lépésre leírást is..
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #36286 üzenetére
"Pont nekem nem"?
Megint elhamarkodott kijelentést tettél..., Idáig a fórumozók közül 10ből 7 embernek sz@r volt a dell driver. Most feltettem én is, legalább már nem 0fps van, de így is gyengébb, mint a 13.9.(#36289) gegszee: Belakott már a rendszer vagy friss 8ról akar upgradelni? Ha előbbi akkor szerintem nem kell pimpelni, max ha valami nem megy rendesen, ha utóbb akkor csak a 8.1 drivereket. Sorrend nincs, max annyi hogy chipset-intel-ati-többi driver
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bmakszim
senior tag
válasz szabonagyur #36286 üzenetére
Pont azt írta, hogy a Dell oldalán lévő driverrel jó. Egyébként nem csak neki vannak gondjai...
-
félisten
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Adott egy Dell Studo 1537 amin Win7 van 32bit. Nem szoktam a vga Driveren kívül telepíteni semmit sem, ami a géphez kell! De most asszony kitalálta hogy a Webkamera jó lenne ha működne, Csak nem találok hozzá drivert.
Más! Az mitől lehet hogy néha nem ír semmit sem a billentyű,csak az újraindítás segít rajta.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz TheProb #36282 üzenetére
Latitude 3540-ben ugyanaz a hardver van, mint ami neked van.
Win7-re simán felmentek a driverek, chipset után intel és amd is a dell oldaláról. A gép alszik, ha lehajtom, felébred, ha felnyitom. Unigine Heaven benchmarkot futtattam FHD-ban, használta a vgát. Terhelés alatt van hangja, de így hűvösen tartja a procit és a vgát is.
Egyedül az usb3 drivert kellett levadásznom intel honlapról, ezt betudom annak, hogy még új a gép, ezért a kisebb driverekkel a honlapon nem állnak még a helyzet magaslatán.Legfrissebb intel és amd drivert nem próbáltam, majd ha jön ki új delles, akkor rárakja a gazdája.
Egyetlen kis problémám, hogy a client system update még nem ismeri a gépet.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
kecz
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok arról valamit, hogy a Vostro laptopok nem fognak-e frissülni mostanában?
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #36280 üzenetére
Nvidia driverrel volt gond? Szerintem nem, ha netán a lenovo féle nvidia se ment fel akkor ott az nvidia oldaláról származó legújabb azt kell felrakni. Érdekes én (már ismétlem magam tudom) több, mint 10évig használtam nvidia vga-s gépeket, SOHA nem volt bajom a driverekkel, pedig volt közte laptop és asztali is. Mióta megvettem ezt a remeket a 8850 az ELSŐ naptól gondjaim vannak és azóta nem találtam még 1 épkézláb drivert, pedig elhiheted próbáltam párat. Itt csak az nvidia-ati közti dolgokra akartam pontot tenni, mert azt írtad, hogy az a lenovo se jobb supportban, holott annak a supportjához az ég világon semmi köze sincs az nvidiának
-
bmakszim
senior tag
válasz sirszevenap #36279 üzenetére
A Dell drivere is 13.9-es.
(#36278) TheProb:
Én úgy tettem fel, hogy a 13.9-es catalystot feltelepítettem, de az illesztőprogramot NEM. Majd erre telepítettem azt, amit linkeltem. Így a legújabb illesztőprogram van fenn, egy régebbi catalysttal. Nekem így a játékok is futnak, ill a képernyő is visszajön. De a legjobb az lenne, ha az AMD kiadna végre egy rendes drivert, mert érdekes módon most erre a VGA-ra nem is hoz ki találatot win8.1/64bit-re.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz TheProb #36276 üzenetére
Akkor neked is leírom, úgy jön össze a két dolog, hogy itt mindenki azt szidja, hogy nem jó a Dell driverei meg nem megy az Intel+AMD páros.
Én meg leírtam, hogy más gyártónál az Intel+Nvidia sem jobb.És igen tudom, hogy kell a secure boot dolgot bekapcsolni de a Lenovoban nincs ez a funkció.
Azt meg ne mond, hogy 10 driverből egy driver sem megy Win8.1 alatt az a rendszer hibája. Annak a hibája aki feltölti próba nélkül.De látom itt mindenki Intel+AMD páros meg Win8.1 ellenes. Szerintetek Nvidia oldaláról nem lehet hibás dolog, én meg hiába mutattam meg, hogy igenis ott is szenvedés van. A linkelt oldalad meg ha leszűröd 8.1-re kijön, hogy nincs csak 10db driver a géphez.
-
sirszevenap
addikt
Egyébként akinek képernyő problémája volt tehát a képernyő kikapcsolása után nem jött vissza a kép annak tudom mondani, hogy az AMD 13.9-es driverével hihetetlen módon nincs gond. Tehát nem a delles driver van fent most nekem és simán visszakapcsol a kijelző, alvásból is rendesen ébred. Fps téren sokat nyilatkozni nem tudok még , csak az ACIV-et próbáltam de az ezzel is förtelmesen de éppen játszhatóan muzsikál (22fps körül mozog minimum, de max zárt helyen megy 40 vagy a felé. Átlag 22- 30 között ingadozik) , nem látok változást ebben a játékban a Dell driveréhez képest.
Majd később kipróbálok mást is. TheProb kolléga szerint jobb értékeket lehet elérni vele.
Bankkártyával? Hát persze!
-
félisten
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #36270 üzenetére
Nem értelek, hogy jön az AMD támogatása ahhoz amit leírtál? Az AMD és nvidia összehasonlíthatatlan egymással. Én nekem az utóbbi 10+ évben ez az első ati-s gépem, de már most megfogadtam, hogy én soha többet nem fogok ati/amd-s gépet venni, mert ez a driver mizéria már több, mint szánalmas és idegesítő... Igen, azt a nem biztonságos izét a secure boot-al lehet kihárítani, nekem is volt, bekapolcstam és azonnal jó lett. Itt azért jó pár driver van 8.1-hez, bár az hogy kb egyiket se lehetett feltelepíteni azt én a winfosnak tudom be, 8/8.1-ben annyi felesleges korlátozás van, hogy az már vicc.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
válasz szabonagyur #36274 üzenetére
Értettem elsőre is. De, bizonyos drivereket beszerezhetsz a gyártó oldaláról is, ott pedig általában zipben is megtalálhatóak.
-
félisten
válasz bmakszim #36273 üzenetére
Ahogy írtam nekem a Dell 3537-en mennek a driverek és a biztonságos rendszerindítás is mivel be van kapcsolva.
Az írás egy Lenovo U510-ről szól amiben nem volt ilyen funkciós, szegényebb BIOS beállítások mint a Dellnél. A Lenovo oldaláron csak .exe fájlok tölthetőek le. Itt simán el van cseszve a 8.1 támogatás
A Dell gépem esetében simán ment amit leszedtem a Dell oldaláról.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
válasz szabonagyur #36270 üzenetére
Ezt a nem biztonságos rendszerindítást nekem is kiírja. Elvileg a secure boot-ot, vagy micsodát kellene engedélyezni a biosban, de nekem szürke. Én nem foglalkozom vele, ha sikerül caddyt applikálni a gépbe, megy fel a win7 egy ssd-re.
Nem kompatibilis driverre megoldás lehet, hogy zip-be csomagolva töltöd le és manuálisan telepíted az eszközkezelőben, illesztőprogram frissítése opciót használva. A legújabb HD4400 driver nekem is csak így ment fel.
-
félisten
Sziasztok!
Azok számára kik szerint borzalmas a Dell consumer gépeinek támogatása azok számára hoztam egy kis ellenpéldát.
Tegnap este telepítettem egy Lenovo u510 típusú gépet, ami kb. hasonló árkategóriás mint a Dell 3537 i5, 8670M-es változata. Az u510 i3 procival, éns Nvidia dedikált kártyával rendelkezik. Na ennyit még soha az életben nem szívtam géppel mint ezzel. A laptopot beállítottam UEFI telepítéshez, és elkészült a Win8.1 Enterprise UEFI módban. A telepítés sikeresen fel ment itt nincs is semmi probléma. Közben míg települt letöltöttem a Lenovo honlapjáról a Win8.1 szekcióból a megfelelő drivereket. Meg is lepett a dolog, amikor kiírta a letöltő rész, hogy rengeteg dologhoz nincs külön driver mivel a Win8.1 tartalmazza. De az még jobban meglepett, hogy a Lenovo ki is írta, hogy BIOS frissítés ezekhez a gépekhez nincsen.
Lejöttek a driverek, külső vinyóra felmásoltam, ÉS! ekkor jött a fekete leves. A kb. 9-10 driverből 1-et ha fel tudtam telepíteni, a többinél mind azt írta, hogy nem kompatibilis rendszer! Gondoltam mivel Intel HD van benne felrakom az intel oldaláról, de ez sem hozott eredményt. Már mindent megpróbáltam mire gondoltam egyet felrakom a Win8 oldaláról a drivereket. Leszedtem onnan mind a kb. 16 drivert és érdekes módon szépen fel is ment minden és fel is ismerte a dolgokat a gép. A gépet ráraktam hálóra aktiválta is magát, de ekkor jött egy újabb dolog, hogy kiírta a "A biztonságos rendszerindítás nem megfelelő" vagy valami hasonló szöveget. Beléptem BIOS-ba de ott kb. 2 dolgot lehet állítani, egyik a UEFI/Legacy mód, valamint a Fast Bootot engedni. Ez engedve volt de a következő sorban egy hasonló Fast Boot dolgot már nem lehetett állítani.Így a jó 2 óra telepítés után visszaraktam Legacyba a gépet, új telepítő készítés és új Win8.1. Kb 3,5 órám ment el csak azzal mire lett egy csupasz Win8.1-em.
Szóval ezek után mondja valaki, hogy az AMD-nek rossz nagyon a Consumer gép támogatása.
-
somasz
Topikgazda
Az i7 helyett i5-tel ugyan, de az összes kritériumnak megfeleltem ismerősnek egy dell latitude 3540-nel, hasonló igényekre, jóval az árad alatt.
Még esetleg 7537-re vadásznék, akciósan tán beleférhet az összegbe.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
VGYke
addikt
Sziasztok! erről: Dell Inspiron 3737 17.3" HD+ notebook +Win8 mi a véleményetek? Mármint az áráról és teljesítmény/ megfelelőségéről?
Képtelen vagyok kiválasztani magamnak egy laptopot 250-270eFt-ig, ami:
* gyárilag tartalmaz op rendszert
* nem intel VGA (nViDia, vagy AMD)
* 15,?-17,? coll a kijelzője,
* i7 4 generációs CPU (vagy ennek megfelelő AMD) procival rendelkezik,
* min 8GB a RAM
* jó lenne bele HDD helyett SSD (256-nál nem kellene több)... amit linkeltem: 1000GB HDD felesleges...
* felbontás: 1600x900 feletti: 1920x1080 (16:9) esetén... vagy ez nem lényeges?
* felhasználás: 60% internet, office, stb. + 20% filmek lejátszása + 20% játék (ha bírja)...Tudtok tanácsot adni?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
somasz
Topikgazda
válasz lolkapitany #36261 üzenetére
driver, utána
vezérlőpult, felhasználói fiókok, bal oldalt lesz elvileg.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Chabi
aktív tag
válasz David3 #36260 üzenetére
Nem vagyok tul profi de felraktad az amd.com-ról a drivert?
Csak azért kérsem mert nekem hiba nélkül fut a gta4.Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
lolkapitany
tag
Nekem semmi válasz?
-
David3
őstag
válasz bmakszim #36256 üzenetére
Sziasztok!
A következő a problémám: Feltelepítettem a GTA IV-et, de akadozik a játék. A játékon belül a grafikát lejjebb húztam, ugyanaz a probléma. Ennél lejjebb már nem tudom.
Konfig alapján elvileg nem kéne ezt csinálnia, de mégis: i7 4500U, AMD Radeon HD 8850M (2GB), 8 GB RAM
Driver-re gyanakszom, de nincs ötletem mit tudnék csinálni. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
bmakszim
senior tag
válasz bmakszim #36222 üzenetére
Ez a driver oldotta meg a problémáimat.
-
félisten
-
lolkapitany
tag
Tiszteletem!
Az ujjlenyomat olvasót hol lehet beállítani (vostro 3360)
lehet hogy már írták korábban, de én nem találtam. Elég sürgős lenne
Köszönöm -
SzaboZE
addikt
válasz werszomjas #36252 üzenetére
Bevizsgálás után lehet garit hosszabbítani, de a hosszabbítás alapja az eredeti garancia, tehát ha mondjuk 3.5 éves a gép, akkor a 4. éves hosszabbítás csak a 4. évig tart, tehát fél év az effektív hosszabbodás.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
werszomjas
addikt
Ha lejárt garis gépet veszek annak is lehet a garanciáját hosszabbítani? Vagy csak aktív gari idő alatt lehet hosszabbítani?
üdv
-
SzaboZE
addikt
válasz TheProb #36201 üzenetére
Írtam is választ itt, hogy mivel nem delles eszközről van szó, ezért valószínüleg nem fogsz rá használható választ kapni, amivel a problémád is megoldódna.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz szabonagyur #36228 üzenetére
Ez butaság, a töltőre is 3 év garancia van. A parts only az alap gari, erre van egy rtb opció rátéve. Egyedül az akku 1 év, hacsak nem vettek rá extended battery service-t.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz premete #36246 üzenetére
de a kibontás az üzemszerűen baromi lassú?
szerk: akkor a windows kibontás felejtős...
megoldódni látszik a dolog, intel oldaláról a rossz chipsethez valót dobta ki a gugli, most megvan a jó[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
A CAB fájlból hogyan kell drivert telepíteni?
Kijelöltem az összes fájlt -> kibontás -> baromi lassan csinál valamitLatitude 3540-re szeretnék win7 alá Intel USB 3.0 eXtensib le Host Controller-t telepíteni.
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #36243 üzenetére
-
wjani
tag
-
félisten
Ez a ki gondolná relatív. Aki megveszi csak tudja milyet vesz, legalább utána olvas. Ha meg ezt megteszi nem érheti meglepetés szerintem. A dobozon lehet, hogy csak ennyi van rajtja azt nem láttam még, de mindenhol máshol szerepel mindkét kártya, kezdve a honlapot ahonnan leszedted a drivert.
Amúgy pont azért nem ismeri fel még az alap dolgokat sem semmilyen rendszer mivel új, a Win7 meg közel sem az már.
-
wjani
tag
válasz szabonagyur #36235 üzenetére
Szia!
Én azt azt jegyeztem meg, hogy a laptop specifikációjában csak az ATI Radeon HD8670M van feltüntetve.
Ki gondolná, hogy az által, hogy Intel Chipset van benne, ezért Intel VGA divert is fel kell telepíteni.Üdv.
WjaniCoViA Online könyvkereskedés,
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma, vagy holnap frissíteném a 3521-es laptopon a win 8-at 8.1-re. Az a kérdésem, hogy ha készen van a frissítés (áruház), akkor a 8.1-es drivereket is fel kell rakni,ha igen akkor milyen sorrendben?
Annyit tudok, hogy előbb az intel vga, majd az amd. -
félisten
-
wjani
tag
Sziasztok!
DELL Inspiron DLL5537
Windows 764 SP1 telepítve.
Érdeklődnék, Ti is találkoztatók azzal a problémával, hogy a csomagolásra az van írva ATI RADEON HD8670M
2GB driver. Fél napon keresztül szenvedtünk a fiammal. Majd egy fórumon azt olvastam, hogy legújabb BIOS, majd INTEL M4400 driver, majd ATI RADEON 8670 driver.Most ott tartunk, hogy BIOS frissítés, majd Intel 4400 driver és az AERO megjelent.
Üdv.
Wjani
CoViA Online könyvkereskedés,
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok..
Most kaptam egy Dell Inspiron 1501-et javításra mert lekapcsol egy idő után...
Egyértelmű túlmelegedés... szétkaptam kitisztítottam újrapasztáztam mx 4-el , de még így is elég forró fejű.
Kapott egy új win7-et, alapjáraton 60-65 fokos... de videó vagy egyéb program terhelésekor még így is néha lazán felmegy 90-95 fokra... és ugye lekapcsol néha néha..Mi lenne a javaslat ha valaki találkozott már ennél a tipusnál ilyen hibával?
Egy erősebb gyári venti bele ha létezik?Már többször próbáltam 2x újrapasztáztam is...
Ötletek?
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #36227 üzenetére
-
félisten
-
molmark
csendes tag
-
torzsa007
tag
Üdv!
Egy Dell Inspiron N5010 laptop büszke tulajdonosa vagyok. Olyan gondom lenne, laptop töltője elromlott.
Garanciával kapcsolatban ez van a dell honlapján
Carry-in Svc/Return to BaseDELL3/5/20112014.03.05.
Parts OnlyDELL3/5/20112012.03.05.
Ennek értelmében akkor a töltőt azt garanciában cserélni fogják, vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
Dell 3537 @8850M Win8.1
AMD oldaláról letöltött legújabb driverrel nyertem +5fps-t kb. Minden fut nagyszerűen, BF4 high-on is stabil 30-40fps.De ha a kijelző kikapcsol valamilyen módon (lehajtom, képernyőkímélő), akkor nem hajlandó visszakapcsolni. WTF?
Ha letörlöm az AMD drivert, akkor működik...
Annyira elegem van már, megy fel a Win7, remélem azzal működni fog minden rendesen. -
félisten
válasz Tothgera30 #36220 üzenetére
Igen de hivatalosan se a Chipset se a BIOS nem támogat T2370-nél nagyobb procit a gépemben, ahogy a Dell ezen szériás gépei sem támogatják a Caddyt. Szóval ugyanaz a két dolog ha valami egyszer nem hivatalos nem várható el, hogy működjön is vele.
Lehet nem ad le elég áramot a DVD író helyén a Caddy számára, vagy nem elég gyors.. ki tudja. DVD író meg tökéletesen megy benne szóval ahogy tervezték úgy jól működik.
-
Tothgera30
Ármester
válasz szabonagyur #36219 üzenetére
CPU már más téma, ott a Bios + Chipset befolyásol.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
félisten
válasz TheProb #36217 üzenetére
De te olyat hol olvastál a Dell oldalán, hogy igenis a gép 2 vinyót támogat ilyen formában? Sehol szerintem.
Szóval nem lehet elvárni valami olyan működését ami hivatalosan sincs megadva, sőt nem is létezik a gép ebben a formában.
Asus gépem hivatalosan nem támogatja a T2370-ről P8400-ra frissítést, de próbát tettem és megy, ha nem ment volna sem a gép lenne a hibás vagy a gyártó, mivel sosem adták ki P8400-al.
Te is tettél egy próbát a caddyvel és el kell fogadni. A Dell nem adhat támogatást olyanhoz ami nincs. Azért írtam, hogy a Dell gyártmányú Caddyvel kell próbálni a dolgot (feltéve ha van), mivel ha azzal sem megy, de hozzá van dedikálva a géphez akkor elvárható a gyártó részéről, hogy segítsen problémát megoldani.[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz TheProb #36217 üzenetére
szerintem nem erre gondolt, mint dell gyártmány...
az kb. 80 dollár lehet és valószínűleg csak a profi gépekhez adják (kérdés, hogy van-e aki megveszi )majd, ha ezzel lesz tapasztalat, akkor érdemes vele foglalkozni, addig marad a külső ház
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #36215 üzenetére
Kicsit azér vegyünk vissza a lendületből... Mikor is szídtam én a dellt? Csupán elmondtam, hogy aki eddig próbálta az említett modelleket caddy-vel egyik se volt jó. Azt meg ne akard nekem beadni, hogy ha ilyen infókat hallanál akkor te vennél 10x annyiért egy elvileg működő caddy-t. Továbbá az se normális dolog, hogy bármilyen másik gépet lehet használni beépítő kerettel csak ezeket nem.
Továbbá attól, hogy ezt ehhez a szériához írják, még nem lesz DELL gyártmány.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #36215 üzenetére
Lett linkelve a külön ehhez készített caddy, majd ha azzal lesz pozitív tapasztalat, olyat kell venni.
El kell fogadni, ha az univerzális keret nem tökéletes egy új szériához. Ez van. Kifejlődik ez is, mint a driverek.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
válasz premete #36214 üzenetére
Dehogy Dell gyártmány. Ezért nem is értem valaki miért problémázik, vagy a Dellt szidja olyan dologért amit ők nem építettek be, vagy hivatalosan nem támogatnak. Venni kell egy hivatalos Dell caddyt ha van ilyen ehhez a típushoz és ha nem megy akkor lehet csak pattogni miatta. Egy gyártó nem vállal felelősséget másik féltől származó cuccért.
-
somasz
Topikgazda
válasz kavarc #36209 üzenetére
Nem értem a problémádat.
A Humansoft hivatalos Dell szervíz, mint a C-szervíz, csak jobb. Ők nem küldenek sehova, hozzájuk szokták küldeni az embert. Nekem már rengeteg helyről érkezett noti esetében segítettek.
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #36211 üzenetére
Igen nekem is, de hát így adják el magukat... Még 1 pont arra az elméletre, hogy tényleg mindenki már csak arra, megy hogy megvedd a szarját, utána meg már nem foglalkoznak veled...
Amúgy írtam angolul a dell supportnak, írtam a CHS-nek (LSZ tőlük veszi) is meg a Humansoftnak is, remélem így már lesz belőle valami...
-
TheProb
veterán
válasz sirszevenap #36208 üzenetére
Mellesleg a gyerek ith PH-n nekem még azt írta, hogy "ilyennel még nem találkozott". Nagyon nem szeretem az ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
kavarc
aktív tag
-
sirszevenap
addikt
válasz TheProb #36201 üzenetére
Ez most komolyan mondod, hogy ilyen levelet kaptál a laptopszalontól? Most nevetek rajta de azért ha belegondol ember (nem mint ha mi nem engednénk meg magunknak az ilyen beszédet de max barátok között) akkor nem szívesen vásárol ilyen közönséges, alpári viselkedésű emberektől. Pláne nem küldi nekik vissza takarítani. Nem tudom, belőlem ilyen érzéseket hoz ki de ettől függetlenül még meglehet a szakértelem de akkor is na!
Bankkártyával? Hát persze!
-
-
HaZse
őstag
válasz molmark #36192 üzenetére
A wifi kapcsolóval lehet bekapcsolni. De előtte nézd meg a BIOS-ban. Ott tudod beállítani, hogy mit kapcsoljon a fizikai oldalsó kapcsoló. (Wifi/Bt/3G)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
TheProb
veterán
válasz SzaboZE #36196 üzenetére
Már volt róla szó.
De ha ezek szerint nincs akkor írok nekik angolul vmi címre, majd keresek.Egyébként írtam a laptopszalonnak is levelet ezzel kapcsolatban és hát mint mondjak, kicsit leestem a székről, amikor elolvastam a levelet:
"Csáó,Tudja fax, de ez a gyerek írt már nekem is.
Hozzáteszem többször beszoptuk már az általa is említett Dell-eknél a caddy-s bővítést. Egyszerűen nem volt hajlandó felismerni a HDD-t. Nem tudom mi lehet az oka.
Még szerencse h a caddy nem tőlünk van..."Úgy érzem magam, mint Beliczai Balázs... (sajnos a videót nem találtam meg, ha valaki netán tudja melyik az a rész kérem linkelje be, csatolnám nekik azt is a válaszba )
Úgyhogy részemről ez igen csak nem 1 piros pont a LSZ-nak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest