Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fapuma1977

csendes tag

Sziasztok! Remélem tudtok segiteni mert nem sikerül át írnom 7900GS-t 7900GTX-re.Csak adjatok egy telcsiszámot és felhívom az illetőt.Karesz elküldte hogy mit hogyan de sajna ezek szerint balfacc vaok hozzá és sajna nem tudom miért de Kareszt sem tudom elérni. (Nem tudjátok mi van vele?Tegnap még beszéltem vele ma meg semmi,nem vesszi fel) Visszatérve a problémámra,elhasználnék egy telefomos segítséget.Mindent úgy csinálok ahogy Karesz leírta de az istenért nem akarja.Lemezt beteszem,elindítom a Nibitort és azszem mentettem a mostani biost.Azt hiszem mert ebben sem vaok biztos.Mikor én újra indítom a rendszert hogy bootoljon (persze elötte átállítom a BIOS-ban hogy CD-DVD meghajtóról bootoljon mert ha csak simán F12 nyomok felpörgeti a lemezt de már indul is a Windows.) elkezdi felpörgetni a lemezt,ugye amire kiírtam a 7900GSX 34.6 MB-os Iso fájlt de semmi.Bejön a Dos képernyő elkezd keresni vmit de nem talál semmit és csak F1, F2, F5 gombot mondja hogy nyomjam meg.az F1-el újra indíthatom a keresést(de ekkor sem talál semmit) F2-el a biosba tesz vissza, F5 -el pedig a diagnosztikát akarja elindítani.HHHHHHúúúúúúúúú Nem tartom magam annyira hülyének hogy ezt telefonba nem érteném meg.PLZ vki aki már csinálta segítsen és küldje el privátban a telcsi számát amin elérem!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák