- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
kezdolapos #3196 üzenetére
Barhol, ha OEM veszed (eloretelepitve, uj geppel, no CD). Ugyanigy Vista home premium vagy mi is kijon 30bol (de ugy kell nekem, mint a hatamra egy pup).
-
amol
addikt
válasz
kezdolapos #3197 üzenetére
Azért annak sokkal komolyabb dolgokra is jónak kellene lennie elvileg szvsz.
-
kezdolapos
csendes tag
6400-t vettem múlt héten notebbok.hu-n, filmre, office munkákra tökéletes.
-
zdanee
őstag
válasz
Steven21 #3193 üzenetére
Csak annyi, hogy amikor atlepi a magyar hatart, valaki raul. A 3 ev nemtudom, hogy vilaggari-e, az asusnal igen, a HPnal elhajtottak a fenebe egy pavilionnal, mert olyan nincs europaban. A FreeDOS csak kb arra jo, hogy letorold, egy jogtiszta XP Home 10eFt, es igen, egy fel millas gepen is sporolnak ennyivel, de ha van rajta, akkor is ki kell fizesd, uh igy legalabb valaszthatsz. Amugy, igen, Krampusz licensz. Hacsak nem jelentosen olcsobb az USAbol, en itthon vennem...
-
amol
addikt
válasz
Steven21 #3193 üzenetére
Már én is néztem, de ahhoz amerikai állampolgárnak kell megrendelnie, a szállítás csak az USA-n belül lehetséges. Tengerentúlról hozott gépeknél át kell mozgatni a garanciát ami szintén pénzbe kerül, import áfát kell rá fizetni (20%) hacsak át nem csempészed, a garancia ott csak egy év alapból, azt érdemes kiterjeszteni, magyar billentyűzet kb 14k stb. És persze ha gond van vele nehézkesebb azonnal visszavinni főleg ha postán rendeled. Gondolkodtam rajta, de végül nem biztos hogy megéri.
[Szerkesztve] -
Steven21
tag
Ha az USAból rendelem meg a gépet, annak milyen veszélye van? Free shipping és áfa is bele van számolva.... egy inspiron 9400 itt 430k, addig ott ugyanilyen felépítésben - értsd alatta a magyar billentyűzet kivételével - tök ugyanaz... rendelt vki az USAból már gépet? A garija világgaris, ugye? PLS gyorsan
köszi -
Steven21
tag
a dell 6400-01 ill. a 9400-15-re gondolok. Úgy néz ki holnap notebookstore lesz belőle, ma lezsíroztam a dolgot. Amúgy ez a FreeDos mi a csudára jó? Ha veszek már egy gépet 430k-ért, mibe kerülne egy XpProf belerakása, vagy legalább egy Home?! Ezt a zsiványságot... XP-t honnan lehet olcsón, de jogtisztán szerezni? Campus?
Köszi -
richies
senior tag
volt mar
06-ossal is ezt csinalta, most meg a 07-es van fent, ugyanaz
tuti vinyos dolog, nah holnap beszelek a szervizzel chaten!
udv! -
richies
senior tag
....utana jon fekete kepernyo
elirtam, bocs -
richies
senior tag
nah megint kekhalal
bad pool caller
zsir uj win.. szal shit...
meg bootolaskor biosnal a kis csik vegigmegy 3/4-eig gyorsan ,onnan lassu.. majd fekete kepernyo,s hello..
vagy 5x megcsinalja (bios def.amugy) ,s utana jon vinyo..
sztem hdd bajmert akkor szal el winben is ,ha vinyo mozog, masolok, tomoritek, telepitek..
-
quby
őstag
oksa! köszi!
Már csak azt kéne megtudjam hogy hol van benne a vinyó!A hangkivezetéseknél van 1 kivehető rekesz!Erre tipprlnék!
-
zdanee
őstag
A keszuleked modellszama tartalmazza a HDD kodjat is, tehat az eredeti vincsit a garancia ervenyesitesehez meg kell orizned, de ezen kivul szabadon cserelheted, akar sajat magad is. Ugyanez ervenyes a memoriara es a DVDre is. A kijelzo burkolatat csak a szervizben cserelik neked, es mivel ez nem kulon sorszamozott alkatresz, illetve valoszinuleg azonos az elozovel, nem erinti a garanciat.
-
quby
őstag
Hi mindenki!
Tegnap én is beléptem a dell notik tulajának népes táborába!Egy latitude d600-ast sikerült szereznem és rögtön lenn pár kérdésem!Mivel még van rá valamenyi gar nem negyon merek hozzányulni viszont szeretnék benn vinyót cserélni!Ezzel elveszti a gart, vagy vigyem szervizbe
Ha a kijelző hátlapját lecserélem az tuti gar veszteség igaz?
-
Steven21
tag
Valaki a (#3170) hozzászóláshoz tud vmiben segíteni, megéri az árát az inspiron 6400?
köszi -
karesz501
senior tag
Igen erre, csak mondjuk egy 160Gb-os verzióra
Itt a Ph!-s hír [link], ígéretesnek tűnik.
Azért gyorsabb mert merőleges adatrögzítést használnak, innét a neve is. És azért jobb mert így adott ''tányérméretre'' több adat fér, ergo gyorsul és növekszik
Érdemesutánanézni, mert a hagyományos 5400 és a 7200 közé esik a sebessége. És nyilván lesz majd a Hitachi-nak is ilyen meghajtója, egyszer. Remélhetőleg még az idén... -
amol
addikt
Nem tévedsz. Én jártam már így többször is. Éppen ezért nem vettem ki soha az akksit. Bizonyos esetekben többet érhetnek az adatok amivel dolgozik az ember mint egy új akksi, bár még az sem igazán bizonyított hogy ha kiveszed lényegesen tovább lesz jó, mivel a töltés leáll ha teljesen feltöltődött, és állásban is csökken a kapacitás.
Vagy valami zárlatra vagy hasonlóra gondoltál? Az ellen a biztosíték véd.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
kezdolapos #3136 üzenetére
Javítsatok ki ha tévedek, de azért ha bennt van az aksi, az ha a hálózatban vmi gebasz van, akkor védi a gépet nem
-
amol
addikt
válasz
david->off #3171 üzenetére
Én a helyedben kipucolnám a ventilátor lamelláit. Szedd szét és fújd ki.
-
david->off
tag
Hello mindenki! Dell Latitude D610-ről lesz szó... Miért van az, hogy állandóan megy valami ventillátor? Nem hangos, nem is zavaró (lehet mert megszoktam) ,de meg nem állna egy pillanatra sem. Nah ez így nem teljesen fedi a valóságot, mert ha nem nyúlok hozzá kb. 5-10 percig akkor meg-meg áll 1 max. 2 másodpercre, de utána megint megy 4-5 percig, majd újra egy kis szünet, illetve ha a BIOS-ban bóklászom, abban az egy esetben megáll és úgy is marad, míg ki nem lépek és el nem kezd bootolni a gép. Egyébként normál körülmények között és ezzel az állandó ventillálással 40-44 fok között van a proci hőmérséklet. Lehet ezt állítani valahol, hogy a venti csak mondjuk 50 foknál kapcsoljon be? Vagy ez teljesen normális dolog?
[Szerkesztve] -
Steven21
tag
Már megint a finishben érzem magam notebook terén. Kérdés: mi az előnye és a hátránya, ha egy inspiron9400 mellett döntök ebben a felállásban:
Intel Core2Duo T7200 2.0GHz/4MB/667MHz, 1GB DDR2 667MHz (2x512), 17'' WUXGA TL TFT (1920x1200), 160GB 5400rpm SATA HDD, Free DOS CD, nVIDIA GF 7900GS 256MB, 8xDVD+/-RW DL, 6cell, Hun keyb., Bluetooth, Intel ProWLAN 3945 802.11a/b/g, FireWire/6xUSB/DVI/S-video/5-1 kártyaolv./ExpressCard, 3 év gar.
Szülők is kértek, hogy vegyek nekik egy laptopot, nekik meg ezt szántam:
Dell Inspiron 6400-36 vagy a -25 típust. Ez megéri az árát? 251E Ft és 256E Ft. Jobb ajánlás? A lényeg csak a megbízhatóság, max filmnézés, esetleg powerpoint, word + 1-2 adatbázis program... Hmmmm?
Mindkét kérdésre adjatok választ ha lehet, a privinek is nagyon örülnék.
Köszi
u.i.: esetleg valaki tudja hozni a második típust nagykerből?Ha lehet ezt priviben, köszi
-
amol
addikt
Tudjátok hogy már teljeskörű a 3 év?
-
ngi
csendes tag
Hello!
Mi a véleményetek a következő masináról:
Dell inspiron 1501
15.4''WXGA (1280x800pixel) anti-glare TFT
ATi Radeon X1150 - 256MB HyperMemory
AMD mobile Sempron 3500+ (1.8GHz)
512MB DDR
80GB HDD
DVD+/-RW D-Lay.
Wi-Fi (802.11a/b/g)
HUN keyboard
FreeDOS
egyéb: 4xUSB2.0/ VGA/ Express Card/ 3az1ben memória olvasó
3év DELL garancia
? Ár/teljesítményben megéri-e? Ezzel a felszereltséggel br: 167.988 FT + lenne rajta TrueLife kijelző br: 5880 Ftért + 11880 Ftért még 512 ram így szumma a masina kerülne 185748 Ftba.
Vagy ha esetleg valakinek van ilyen az leírná a véleményét esetleges felmerülő problémák a géppel kapcsolatban stb.
Előre is köszi!
Üdv! -
amol
addikt
válasz
Steven21 #3161 üzenetére
Én már utánajártam. A quadro NVS 120M a go7400-as üzleti változata. Moddolt driverrel ki lehet hozni belőle a 7400-as teljesítményét, de a 7900gs sokkal erősebb. 1-2 éves játékokat simán vinnie kell.
Én kipróbáltam az NFSU2-t a GMA900 előtti inteles videoval, és -igaz minimumon- de játszható. Ronda, de játszható. -
richies
senior tag
re!
en csak az eredmenyekbol indultam ki... -
richies
senior tag
ha jatekra kell ,felejtsd el a quadrot..
lesd meg itt
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html -
Steven21
tag
Sziasztok!
A Dell Latitude D820 (mellette az inspiron 9400 jöhet még szóba, csak ez belefér a 400E Ft-os kategóriába) az kifejezetten üzleti célokra készült, ez játékra nem jó? Az nVidia Quadro videokarikról van vmilyen összehasonlítás a 7900-al szemben? Igazából az NVIDIA QuadroNVS120M 512MB videókariról semmit sem tudok. Ezt felismerik a játékok? Amúgy egy csomó játékra rá van írva, hogy a laptop videokártyákat nem támogatja (pl. R6.Vegasra is), és mintha olvastam volna, hogy valakinél ku*va szépen fut. Most akkor ez hogy is van?
Előre is köszi! -
richies
senior tag
azt akartam ,sorry
-
richies
senior tag
re!
akkor csakis 7900-al vegyed!
es jatekra csak jobb a 19''
jara inspiron 9400nagyon popec!!!!
sztem kicsit meg sporolj ,s megveheted -
Steven21
tag
Sziasztok!
Milyen Dell gépet tudtok ajánlani, ami kijön bruttó 400-ból? A kijelző mind1, hogy 15,4'' vagy 17'', ami fontos, hogy core2duo ( de csak azért, mert úgy hallottam, hogy ezek jók) és ami még fontos, hogy játékra kellene a gép, kiváltani az asztali gépemet, szóval a videókarinak pengének kell lennie. A lényeg, hogy legyen jó az elvárásaimnak és a 400E Ft.
Előre is köszi! -
karesz501
senior tag
Minden kedves Inspiron 9400 tulaj, akinek Philips/QSI SDVD8820 DVD+/- RW meghajtója van!
Megérkezett a legújabb AD20-as firmware, a DELL Support urgent besorolással illette, szedhetitek innét: [link]
Tapasztalatok egyelőre nincsenek, nagyobb Vista kompaltibilitást és biztosabb belső működést ígérnek (megjegyzem elkélt már...) -
richies
senior tag
nah, nemreg nyavajogtam, hogy kek halalok hada lep el..
egy win reinstall, s minden ok.. minden cd be volcs csomagolva ,szal fogalmam sincs milyen driverek voltak rajta...
aki eladta, az nagyon csunyan elk*rta a telepitest..
es imadom a kicsiket, cseppet sem melexik, semmi hangja... s a hang is nagyon jo rajta laptophoz kepest... 3d ben is ajjj....
majd csak a vga bios mod kell nekide meg nem sir erte
ave -
P.O.W.
tag
Üdv!
Szerintetek miért kapcsolja ki a Wifi-t a gép mikor én kikapcsoltam az eszközkezelőben, hogy energiatakarékosság miatt ezt nem teheti meg!? A legfurcsább az, hogy nem mindíg csinálja csak néha! A gép egy inspiron 9400-as.
[Szerkesztve] -
zdanee
őstag
válasz
orangia #3147 üzenetére
A legtobb noti akksija bir 2 orat. Ha csak alapfeladatokra kell a gep, netezni, wordozni, DVDzni, szakdolihoz, ajanlom a 1501-es szeriat, br 170 korul egy egesz barati gepet kapsz (3500+semptron, 512@667, Ati1150, DVDRW,...), ha egy kicsit komolyabb es inteles gepet keresel, akkor a 6400as szeriat tudom javasolni, Core2Duo, integralt videoval, boven benne van a br 240ben. Notebookstoreon nezelodhetsz, aszem akciosak.
Ja, es DELL rulz! -
orangia
csendes tag
Sziasztok! Azt hallottam hogy notebooknál a DELL az egyik legjobb márka. Tudnátok ajánlani nekem egy gépet olyan 240ezer környékén aminek az aksija bír kb 2órát?
Köszi
balhek.uw.hu -
amol
addikt
Sziasztok!
Gyengébb valamivel a 6400-asba szerelt Dell wifi mint az Inteles?
Érdemes glare-es kijelzőt venni? Van annyival jobb a képminősége mint amennyire tükröződik?
Köszönöm
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
grat hozzá, kiváncsi vagyok a véleményekre, mert gyanítom, hogy veszek én is egy ilyet.
Az aksi kezelés, ha ez megnyugtat, akkor csináld, de nem egyszer nem egy helyen le lett írva, hogy formázni nem kell, és a kivétel sem hosszabbítja meg az elöregedési folyamatot. -
sszever
őstag
Nem. Windows-hoz külön vásárolható Install KIT, vagy Media KIT, ahogy nézzük / nevezzük. De úgy tudom, hogy egyes notebook gyártóknál is rendelhető utólag (dell-ről nem tudom, anno Compaqtól lehetett rendelni), ott viszont tényleg kérték szériaszámot, és számlát.
Én utoljára tavaly rendeltem, WinXP Mui-t, az speciel 14 ezer Ft volt (bár 5 CD). Mennyiségi licenc esetén még soha nem kérte senki, hogy bizonyítsam a licenc meglétét. Sima egyes licencnél nem tudom pontosan hogy működik, de MS Ügyfélszolgálat erről ad felvilágosítást... -
kezdolapos
csendes tag
-
sszever
őstag
válasz
kezdolapos #3137 üzenetére
Az install KIT mindenhol megvásárolható, ott csak a média előállítási költségét kell kifizetni elvileg (bár akkor marh adrágán állítják elő
, 10 körül lehet.
Alapfeltétele, hogy legyen érvényes licenced. -
kezdolapos
csendes tag
válasz
szóval nem bírtam ki bekapcsolatam, hamar fel is épült rendszer.
amit a géphez adtak Drivers and Utilities CD-t betéve és elindítva, viszont csak kriksz-krakszok jelentek meg telepítésnél, fogalmam sem volt mit telepít de felment..
szóval magyar nyelvű anyagot hol tudnék hozzá találni?
[Szerkesztve] -
kezdolapos
csendes tag
válasz
1.oprendszer, rejtett partición van, viszont az eladó azt mondta HRPnél pár ezer forintért adnak hozzá lemezt is, így.
így van? hogyvan?
2.mégvmi. magyar dokumentáció vhol elérhető a 6400ról? mert csak angol könyet kaptam hozzá. én még értem de kellene magyarul is, másnak..
köszi! -
kezdolapos
csendes tag
megvettem notebook.hunál ma 6400-01 inspironom! hazahoztam, de már fáradt vagyok előszedni, ma dobozban alszik, aztán holnap elő és rajt.
2 töltést-akkislemerítést javasolt az eladó fiú, illetve ha hálózatról menne mindenképp érdemes kivenni az akksikat. ez lesz, hordozva ugyanis nem lesz a gép.
[Szerkesztve] -
cypherhun
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani hogy következő konfigos Dell 6400-es elég-e Photoshop-os munkákhoz?
• 15.4''WXGA (1280x800pixel) anti-glare TFT • intel GMA950 - maximum 224MB video
• Core2-Duo T5500 (1.67GHz/2MB/667) • 512MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2) • HUN keyboard
A videó kártya miatt kérdezem, a ramot ugy is bőviteném, de a kártyával már nem tudok mit csinálni ha már megvettem.
Előre is köszi! -
zdanee
őstag
válasz
egeristi #3129 üzenetére
Ha fentvan az NHC, jobbklikk az ikonjan (az ora mellettin), es max battery: minimumra, ami modelltol fuggoen 800MHz v 1 GHz, vagy dynamic switching, ami hasonlo a winfos energiagazdalkodasahoz, azaz ha kell meg teljesitmeny, feljebb tolja, de egy kicsit energiatakarekosabb meg igy is. Ezen kivul beallithatsz egyeni szorzokat es feszultsegeket a CPU Voltage fulon, akar tul is huzhatod kicsivel a rendszert, bar boldog nem lesz tole, uh ovatosan.
-
zdanee
őstag
válasz
webster78 #3126 üzenetére
Tedd fel az NHC-t[link], es ha olben tartod, vedd vissza az orajelet 1GHz-re. Nekem egyebkent ha nem terhelem, csak par orankent indul el par percre. Milyen bongeszot hasznalsz? Nezd meg, mennyi procit eszik, egy Opera 36 nyitott tabbal elegge huzhatja a gepet...
Sszerver: nem probaverzio, teljes OEM rendszer, fullosan belove, driverekkel, progikkal egy imagebol a rescue particiorol. Lehet, h egyedi eset, de egy ismerosom 6400asan is ez volt a szitu, es ismered a viccet, hogy alltalanosit a fizikus (3 - prim, 5 - prim, 7 - prim ==> a paratlan szamok primek). -
fpy_
tag
válasz
webster78 #3126 üzenetére
Legújabb BIOS (A012) fenn van? Javítottak a hűtésen. Bár lehet, hogy pont ettől megy többet a venti. 2500-nál nem olyan vészes a hangja szerintem...
Nem egy ölbevaló gép ez, kell alá valami, ha úgy akarod használni. 50 fok feletti hő nem igazán egészséges a HDD-nek... -
webster78
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Inspiron 6400 van: T7200, X1400 vga, 1gb ram
A problémám az hogy a gép ventije kb 5percenként bekapcsol akkor is ha csak netezek és ilyenkor 2400-as fordulaton pörög ami nem kifejezetten mondható halknak.
Találkozott már valaki ezzel a problémával???
Ja és a 120gb vinyó (Hitachi HTS541612J9SA00) 52 C-ig is felmelegszik ami ölben fogva nem kellemes!?
[Szerkesztve] -
richies
senior tag
uj win, osszes gyari dreiver cd-rol.s eger akadozott, ha dvd-t hasznalytam ,meg lassu volt a dvd.. s gyanakodtam PIO modra, s igazam lett.. de mi lehet az oka ?:S
-
sszever
őstag
ez nem változtat a tényen, hogy ettől még nem jogtiszta. De gondolom ez nem épp mindennapi hiba, ugyanis a párom D520-asán még a partícionálásra sem vették a fáradtságot (freedo-t (vagy mi a szösz az) ugyan mellékelték lemezen).
No meg a DELL nem is követhet el ilyen hibákat, mert azzal megütheti a bokáját MS-nél.
(nem lehet, hogy 180 napos próbaverzió?) -
zdanee
őstag
válasz
sszever #3122 üzenetére
Sima XP SP2 Home HUN, az akkori driverekkel, kiegeszitokkel. Valoban nincs plecsni a gep feneken, de gyakorlati szempontbol a Geniue Advantage vagy miaszosz program tesztjen atment, es maganszemelyeknel meg nem lattam a BSA-t, plane nem a nyugatbalkanon, ahol ... sokfele disznosag van.
-
amol
addikt
-
kezdolapos
csendes tag
-
zdanee
őstag
válasz
kezdolapos #3116 üzenetére
A notebookstore.hu-t ajanlom. Br 240bol mar Core2Duo 1.6-os gep is kijon, es ha meg radobsz 5eFtt, a 1+2 ev helyett teljeskoru 3 evet kapsz. Ha pedig tenyleg csak wordre meg filmezni kell, elgondolkodnek az inspiron 1501-es szerian is.
A Delleknel van egy rescue particio, es ha FreeDOSsal veszed, akkor is fent van. A 6400ason, ha nem bekapcsolod, hanem a Media Direct gombbal inditod be a gepet, egybol felloki az XP-t, es a Mikrofos is elfogadja eredetinek.
Az elso akksitoltes valoszinuleg tokmindegy, de babonabol en 12 orat toltottem az akksimat, most a max amit ki tudok hozni belole 4 ora, kozepes alatti fenyerovel, 1GHzre visszafogott procival, wifivel, de lenemitva. Ergo jo 4 orat netezhetsz rajta.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
kezdolapos #3115 üzenetére
Aksi töltéssel sok dolgod nincs. Ha lemerül be kell dugnod hálózatra, azt' tölt.
1 év teljeskörű + 2 év alkatrészgarancia. -
karesz501
senior tag
válasz
kezdolapos #3115 üzenetére
Nézdd meg a www.notebookstore.hu -t. Ott még mindig akciósak a 6400-asok.
-
kezdolapos
csendes tag
válasz
Litván Zongora #2808 üzenetére
megkérdezhetem hol vetted?
-
kezdolapos
csendes tag
hy!
1. soha nem volt még laptop, házi használatra.
2. 6400 inspironra tettem le választásom.
3. hurcolva, játékra: nem lenne, viszont nem akarok 2 év múlva újat venni, excell-word internet miatt
4. árban 280e van pénzmag ezért notebook.hu-nál láttam
ötletek és információk, javaslatok lennének eme géphez?
-pl akksi, töltés mikéntje, először, ha adnak win xp-t azt cd-n vagy előre feltelepítve kapom e(notebook.hunál), 3 gari mit jelent pontosan , stb stb.
vagy aki tud olcsóbban az szólhat
köszönöm -
Eryck
csendes tag
válasz
sszever #3109 üzenetére
Szerintem se szólhatna bele - elviekben - de mint ez esetben kiderült nem is teszi, még mindig van hogy nem indul el elsőra a windows.
Leszedtem a PCMark05-t és a 3DMark06-t tesztprogramokat, mindkettő hibaüzenettel elszáll. A 3DMark direct3D hibára panaszkodik, de a VGA szerintem nem lehet a ludas, mert akkor a Dell által adott tesztCD futtatása közben is dobna hibát a gép. Szóval valószínű, hogy a meghajtó a ludas, csak gőzöm sincs hogy mit kezdjek vele, mivel frissebb nincs, a két Dell driverrel meg az nvidiás referenciameghajtóval szintén dobja a hibát. Valakinek még tippje esetleg? -
Csanád
csendes tag
Helló tudja valaki, hogy a DELL C840-ben a geforce 440 go-t lehet-e valami erősebbre cserélni?
Előre is kösz:
Csanád -
zdanee
őstag
Nem hiszem el!
Tenyleg megeri megfogadni az oregek tanacsat, es csak olyan programot telepiteni, amit legalabb masik 20 ismerosod hasznal, es mind a 20nak mukodik a gepe...
A TopDesk nevu program okozta a hibat, meghozza a billentyuzetet figyelo modulja. Szarul van megirva, mert folyamatosan scanneli a leutott gombokat, nem pedig a rendszertol varja az esemenyt, es tetu lassu lesz tole. -
egeristi
csendes tag
Csak annyi, h ha lehet az Ati Catalystet ne rakjátok fel ha nem akartok galibát. Nekem 6400ban X1400al megölte a Vistámat teljesen. A Dell honlapján lévő drivert használjátok, azzal nincs baj. De a gyári nekem megölte a vistát, és 100% h ő volt a hibás.
-
Eryck
csendes tag
-
zdanee
őstag
Inspiron 6400asa X1400el van itt valakinek? Lagzanak rajta a jatekok neki is? (pl CS1.6) Segitsetek plz! Megsem jarja, hogy egy 5-6 eves jatektol kihaljon egy Core2Duos gep...
-
Eryck
csendes tag
Az nvidia oldalán található 84.63-as meghajtónál még az eredeti dell driver is újabb...
Sima GeForce meghajtóval is mennie kell elviekben, nem?
Az egyébként normális, hogy 2006-os az utolsó nvidiás whql meghajtó? félévente adnak ki újat, vagy mifene...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest