- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismaja
csendes tag
A Dell Inspiron 9400 tulajoktól kérdezném hogy mennyire vált be a gépük?
Minden feladatnak megfelelt amire csak használtátok?
Én ezt venném most:
Processzor: Intel Core2 Duo T7200 2.0GHz (4MB cache 667MHz)
Chipkészlet: Intel 945PM
Memória: 1024 MB DDR2
Merevlemez: 120GB 7200rpm 8MB CACHE
Optokai meghajtó : DVD/CD-RW
Grafikus vezérlő : Nvidia Geforce 7900GS 256MB VGA
Képernyő: 17 '' WUXGA (1920x1200) TFT LCD TrueLife
Interfészek: 56K modem, 10/100 LAN, Bluetooth, PCMCIA Express, USB 2.0 (6db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g, Card reader, DVI, S-video, Firewire
Billentyűzet: Magyar
Audio: AC'97 16 bit sztereo
Méretek: 361 x 260 x 42 mm
Súly: 3,2 Kg
Akkumulátor: 4000 mAh (Lithium-ion) max. 3 óra üzemidő (6 cellás)
Operációs rendszer: Microsoft windows XP Home
379990 HUF -
Fermat
tag
HELP.
A boltban ahol vettem a 9400 mondtak hogy egy bill.kombinacioval ujra lehet huznia windowzt. Melyik kombinacio is ez ?
mert kicsit teltettema ct szarral format uj windoz. -
brasil
senior tag
no egvan az új gép, a változatosság kedvéért a harmadik 9400-amat vettem meg
még mindíg jó cucc, bár egyenlőre csak 1g rammal, de lassan ezt is megoldjuk, kicsit így visszafogottabb, de elmegy
kicsit installálok még aztán megcsinálom a gsx-et.
-
emill
tag
válasz
tkazmer #2484 üzenetére
Kösz tkazmer!
d900t: kösz, de már megoldódott a probléma.
Akkor valóban nagyon felhúztam magam a cégen, mára már javult a véleményem. Egyébként nem is csak az volt a gondom, hogy hibázta(to)k, természetes, hogy senki sem hibátlan, hanem, hogy egy elnézést sem hagyta el a száját annak akivel beszéltem telefonon, meg már valószínűleg tudta, hogy el se küldték (azt gondolom meg tudja nézni, hogy el lett-e küldve, nem kell ahhoz a futárcég) mégis még azt mondta, hogy (ÉN!) telefonáljak a futárcégnek, hogy mi a helyzet a csomaggal. -
d900t
senior tag
Nem a Prohardveren volt, illetve de, de pontosabban az it-newson. A topik nem véletlenül halt ki, egyszerűen érvényét vesztette.
Az egy elég csúnya ügy volt, ha végig követted volna a topikot, akkor ez a hozzászólásod sem történt volna meg.
Az említett ügy lényegében egy kreált ügy volt. A kékfénynek - vagy pontosabban annak a szerkesztőnek aki jegyzi az anyagot - kellett egy ''ügy'' a témában. most leírhatnám újra, de fusd át még ergyszer az említett topikot, ha gondolod.
Az ügynek egyébként még annyi fejleménye volt, hogy majdnem ORTT-ig fajult. Hogy végül miért nem, ennek részleteről egy megállapodás okán nem írhatok, de mindenki fantáziájára bízom.
A kékfénynek egyébként nem ez volt az első ilyen húzása, az akkori ügybe majdnem a teljes stáb belebukott.
[link]
ps.: offtopikká módosítva
[Szerkesztve] -
d900t
senior tag
Szia.
1.)Akkor a cég nevében bocsi. Ha elküldöd a privát címemre a részleteket, akkor kitalálom, hogy tudunk kárpótolni.
2.) Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ez persze egy üres közhely, de akkor jöjjenek a tények:
Csak decemberben közel 10000 notesz megy át rajtunk keresztül, ami a teljes országos notesz forgalom 5%-a és a notebook.hu éves forgalmának is majdnem fele. Szóval, nem egész egy hónap alatt annyi ügyfél, mely az év első tizenegy hónapjában összesen. A hibák száma is ezzel arányos. A panaszos ügyfélnek az a dolga, hogy panaszkodjon, aztán összességében azt lehet leszűrni, hogy a legnagyobb cégekkel van a legtöbb baj. Nomiánilisan tán még igaz is, nade arányaiban messze nem. A notebook.hu nem attól nőtt ekkorára és nem azért van ennyi ügyfele, mert rosszul teszi a dolgát. Úgy egyszerűen nem lehet. -
SunBreeze
aktív tag
hellosztok
kb egy eve vett noti inspiron 600m mennyire megbizhato?
tobb ismerosomnek tonkrement a gari lejarta utan par nappal.
valami info? -
emill
tag
Igen, ez a ''termékismertető'' lenne amit fentebb írtam. Kb. 10 oldal, de semmi hasznos nincs benne (újrahasznosítás, biztonsági intézkedések, stb.).
Letöltöttem a delltől egy service manualt meg egy user guide-ot html formátumban, azok elég jók, de akkor se értem miért nem lehet mellérakni egy magyar haszn.ut-t is. Na de nem lényeg, csak kérdeztem, hogy hol lehet, de akkor úgy tűnik ezt nem adnak hozzá.
Ha jól emlékszem itt olvastam valahol valamikor, de már nem találtam hiába kerestem (lehet, hogy előrébb kellett volna keresnem), hogy a laptop ''csipogása'' másokat is zavar és kérdés volt, hogy hogy lehet elhallgattatni. Próbáltam a hangerőszabályzóval mind a három csúszkán, de egy kicsit se lett hallkabb. Nem tudom akkor erre a problémára sikerült-e megoldást találni, de ha igen akkor megköszönöm ha valaki leírja a választ. -
emill
tag
Nos újra köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha nehezen is, de megérkezett a D520.
Viszont furcsálom, hogy nem találom a magyar nyelvű használati utasítást (pontosabban semmilyen nyelvűt nem találok papír alapon), csak valami Termékinformációs kézikönyvet, meg a FreeDos CD mellé csomagolva valami kis vékony tájékoztatót, de azt ki se bontottam, mert biztos a FreeDoshoz való.
Nem kellene lennie használati utasításnak hozzá? -
-
emill
tag
Egy kérdésem lenne: a partició, ami az új Win nélküli gépeken van, azon csak a FreeDos van, semmi más? Semmi Dell program vagy egyéb olyan dolog ami kellhet? Win telepítésnél el lehet tüntetni az egész partíciót? Vagy van ami kellhet onnan?
-
egeristi
csendes tag
Van egy PA-12 tipusu 6400hoz árult adatperem, aminek csupán annyi baja van,hogy sérült a csatlakozó része, ami a notiba megy bele(ráléptem és eltörött...) de maga az adapter hibátlan.Akit tudja esetleg, hogy hol lehet csatlakozót venni ehhez a tipushoz, írjon egy emailt az egeristi@t-online.hu. Aki esetleg meg akarná venni az adaptert ilyen állípotban, az is irhat, mint irtam az adapter önmagában hibátlan, csak a csatlakozó törött félbe.
-
tdi1
csendes tag
sziasztok
segítséget kérnék valakitől
van egy dell notim de most elszállt a tápja. azt kérném hogy valaki mondja meg nekem hogy a táp lábain hol milyen feszkok vannak. (3db lába van) előre is köszönöm -
p_adam
addikt
válasz
david->off #2399 üzenetére
Nekem egy Acer van asztali gép helyet, aminek megváltoztattam a BIOS jelszavát aztán sikeresen elfelejtettem
Aztán először begőzöltem, majd a gyártó honlapjáról lezúztam egy BIOS-t valószínű ugyanaz volt mint az eredeti, mindenesetre én a winflash-el besütöttem neki és láss csodát, jelszó eltűnt. Na mondom, ennyiPersze nem biztos hogy ezen is működik
-
p_adam
addikt
A c400-ról: most szereztem egyet, nagyon olcsón
Első benyomások: nagyon jó lesz nekem bevinni egyetemre WLAN-ozni meg internetezni. Windows XP Lite-ot fogok ráküldeni azzal nagyon fasza kis gép lesz. És még szép is
Viszont két aprócska problémám van vele
1: Szereznem kell hozzá valahonnan egy akksit, és ez igen nehéz leszTehát ha nem túl olcsón adják akkor ezt mindenképp nagyon ellenőrízd le! Jah, hogy ebay...hát akkor nem tudom :S
2: Egyelőre képtelen voltam xp-t rakni rá mert BIOS-ból nem ismeri az USB-ről bootolást, a 6 floppy-s xp telepítő készlet pedig szintén nem látja az a *** meghajtót.
Ha ezek megoldódnak akkora gépnek.
Ha valaki bármelyik ügyben segít, meghálálom ígéremJah és C600 as szériába való modulok is érdekelnek. Egy C600 valószínű biztos lesz elfekvőben, két C640-et megtartok meg felesleges dokkoló is lehet lesz
-
-
Mayday001
csendes tag
akinek 9400 van nem tapasztalta azt hogy a dvd meghajtó 1kicsit ''lassu'' ugy értem lassan pörög fel,lassan indul be vagy én nem tudom
elötte a acer laptopom volt abba egy nec volt nem tapasztaltam ilyet ebbe philips van.
-
emill
tag
válasz
tkazmer #2460 üzenetére
Nem vélemények, ez csak az én véleményem. Meg volt itt a prohardveren egy topic róluk, ami azóta kihalt. Ott írták, hogy a kékfényben (vagy hogy hívják azt manapság) is volt a cég, mert valami használt vackot sóztak rá valakire újként... (meg link is volt az mtv honlapjára ahol a műsor megnézhető) Az meg, hogy egy cég nagy még nem jelent semmit (lsd. Tesco
) Meg lehet gazdagodni csalásból is. Hogy ők miből gazdagodtak meg azt nem tudom elképezelni se, ha egyszer a rendeléseket nem teljesítik.
-
emill
tag
válasz
tkazmer #2458 üzenetére
hmmm... méghogy jó cég... vicces... Olvastad az előtte lévő véleményemet a ''jó cégről''? Valaki rendel tőlük, majdnem 300e Ft-ot akar nekik adni ők meg le se sz**ják... Még egy vacak bocsánatkérés se hagyja el azt a nagy ***** inkább nem írok semmit, mert kimoderálnák... Ennél bunkóbb céggel még nem találkoztam. Vásároltam már külföldről is neten keresztül, na az igen! Az egy korrekt, rendes cég volt. Ez egy nagy *** Még amikor lemondja az ember a rendelést akkor se semmi elnézést kérünk vagy valami. Emailre válasz? Ugyanmár. Lehet én várok el túl sokat. Ha az túl sok, hogy ha vásárolni akarok náluk és azt mondják minden rendben, küldik akkor el is küldjék, ha meg valami közbejön vagy valamit eltolnak akkor az a legkevesebb, hogy elnézést kérjenek.
Na jó majd megnyugszomAnnyira utálom őket és a legbosszantóbb, hogy náluk a legolcsóbb, így vagy maradok a Toshibánál ami az usanotinál olcsóbb, vagy náluk leszek kénytelen megvenni a Dell-t.
-
emill
tag
Kösz mindenkinek a tanácsokat és a segítséget!
Végül rászántam magam és megrendeltem a notebookhu-nál a Latitude D520-at, de már megbántam, hogy ott rendeltemHétfőn írok nekik, hogy péntekre ki tudják-e szállítani, mert csak akkor leszek ott, hogy átvegyem. Írják, hogy persze, na akkor meg is rendeltem kedden, mivel 2 napos kiszállítást írnak a honlapjukon és megígérték, hogy péntekre megjön. Pénteken várok... semmi... Hívom őket: várjak megnézi... hallgatom a zenéjüket percekig, jön, mondja, hogy hát nem tudja megnézni mi van a szállítással (már furcsa volt, mert csak annyit kérdeztem, hogy elküldték-e), hívjam fel a futárcéget. Felhívom a futárt, utánanéz, kiderül, hogy el se küldték!!!!! Kedden rendeltem, visszaírtak, hogy minden rendben erre pénteken még fel sem adták!!!! Úgyhogy megvan a véleményem róluk... le is mondtam mérgemben az egészet! Még várok egy kicsit, de egyelőre úgy gondolom nem valószínű, hogy rendelek valaha tőlük bármit is...
-
brasil
senior tag
lehet h nem itt kéne de keresek egy olyan emberkét aki tud (vagy ismer olyasvalakit aki tud) szépen, fényezni. tökéletes minőség kéne, mint egy autónál kb, de mindezt a dell 9400as méretben.
metálfekete vagy valami hasonló színben.
köszi! -
pojakcs
senior tag
Sziasztok ,
Valakinek sikerült már felrakni ezt a MediaDirect nevű lejátszót a gépre? Konkrétan egy 6400-as Inspironról van szó. Elkészítem a leírásnak mefelelő instal dc-t, boot, akármi.exe elindít, lefut. Utána gép indít a MediaDirect gombbal, és bejön az Xp, mint eddig. Kissé bosszant a dolog.
[Szerkesztve] -
fpy_
tag
válasz
Törzsfőnök #2451 üzenetére
Dell Quicksetben állítható ez, ha jól értem a kérdést. Internal network card power management...
-
Törzsfőnök
tag
Tipikus Dell megvalósítás az, hogy nincs vezetékes hálózati kapcsolat (UTP), ha a noti akkuról működik?
[Szerkesztve] -
Warek
tag
Sziasztok
Tud valaki valamit a Dell akku visszahívási programjáról? -
S.Feri
őstag
Kicsit szétnéztem videókártya tuning ügyben. Létezik olyan, hogy 7900gsx. Itt: [link] találtok róla infot, hogyan tudtok 7900gs-ből készíteni 7900gsx-et. Lesz egy kis időm és nyugodtságom, nekiállok és megcsinálom én is.
Mindenki csak saját felelősségére álljon neki!!! -
SonicV
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 9400 inspirom, és az lenne a kérdésem,hogy mi az a 3db kis lakat a wifi és a bluetooth mellett? az 1ikben 9 van a másikban egy A a harmadikban meg egy lefelenyíl.
Ezek mit jelentenek és ,h lehet ki be kapcsolni őket?
Ha valaki tudja segitsen már ki please!
Előre is thx! -
sszever
őstag
válasz
YouCanCANON #2433 üzenetére
Csak valahogy még külföldi oldalon sem találtam ma
-
birs--83
csendes tag
válasz
tkazmer #2428 üzenetére
pontosítom a kérdést, mer kicsit hülyén írtam le... szóval ha bedugok valamit (akármit) a line in-be nekemis ellőjön az az ablak: lehet választani:
1.) mikrofon
2.) line in
3.) megnyitja a sigmatel audio kezelőpultot
4.) semmit sem csinál
itt választom a line in-t, a probléma az, hogy a gép érzékeli a bejövő jelet (pl. rádugom az mp3 lejátszót és simán hangrögzítővel feltudom venni amit lejátszik), de a hangszórón kifelé nem hallom azt, ami a line in-be megy be.
s itt a probléma, hogy a hangerőbeállításoknál nincs olyan, ''lejátszásnál'' módba a vonalbemenetet nézi (ismerősök asus, ill albacomp gépén van vonalbemenet). felvétel módba értelemszerüen van, és veszi is fel amit kell, de nem lehet kifelé azt hallani.
erre kéne valami megoldás...
egyébként a vezérlőult / sigmatel audo kezelő pult is egy vicc, annyit lehet beállítani, hogy ha bedugsz valamit a line in-be akkor előjöjjön-e aza kis ablak...
sigmatel drivert is próbáltam frissíteni de nem találtam sehol... valaki ?? -
YouCanCANON
aktív tag
2x512Mb DDR2 667MHz SO-DIMM memóriát keresek! Aki tud, írjon...
-
sszever
őstag
válasz
YouCanCANON #2430 üzenetére
De én szeretnék erre TV tunert is dugni... Meg Vodás 3G modemet....
Felhívtam vagy 20 boltot, nagykert, stb, kb. 5-ben tudták miről beszélek, de sehol nincs!
De Express - PCMCI átalakítóról senki nem hallott, ilyen nem is létezik? -
sszever
őstag
válasz
YouCanCANON #2430 üzenetére
Esetleg egy linket tudsz adni? Vagy hogy hol lehet kapni?
-
sszever
őstag
Következő gondom van:
A Dell Precision M90-ben nem PCMCI kártya helyí van, hanem valami express kártya. Viszont mindenféleképp szükséges, hogy tudjak használni PCMCI kártyákat.
Esetleg létezik olyan PCMCI kártya eszköz, ami mondjuk USB-re köthető, vagy valami más megoldás? -
-
YouCanCANON
aktív tag
aki tud esetleg miniPCI 54-es WiFi karit, az se kímáljen püzivel!
Lehetőleg a DELL féle BlueTooth-al egybeépitett... legalábbis azt hiszem a DELL-nek van ilyen
-
YouCanCANON
aktív tag
2x512Mb DDR2 667MHz SO-DIMM memóriát keresek! Aki tud, írjon...
-
birs--83
csendes tag
sziasztok,
lenne egy problémám: inspiron 6400asom van, vettem hozzá egy leadtek winfast tv usb II deluxe külső tv tunert. a tuner line out-ját és a notebook line in-jét összekell kötni sima jack-jack kábellel, a gond ott van, hogy a noti abszolut nem érzékeli a bejövö hangjelet.
a hangerőszabályozó / beállítások / tulajdonságokban nincs olyan a ''lejátszáshoz'' címszó alatt hogy vonalbemenet , ''felvétel''-nél van. próbáltam ujratelepíteni a sigmatel drivert , de nem segített.
a kérdésem az lenne, hogy nektek sikerült már ''megszólaltatni'' valamit a line in-en kereszrül? ill, honnét lehet (a dell supportján kívül) letölteni notihoz valo sigmatel drivert, hátha csak azzal vana gond.
(hja, a tuner jó, asztali géppel müködik rendesen, bár ott van a ''lejátszáshoz''nál vonalbemenet, amibe bedugva jó a hang)
köszi a válaszokat -
fpy_
tag
Hali,
driver CD-t adnak a géphez win nélkül is. Meg Freedost. Más kérdés, hogy a Dell honlapján szinte minden driverből frissebb van mint a CD-n...sőt pl. 2 bios frissítést töltöttem október közepe óta. (Inspiron 6400)
Nem kell tartani a win nélküli géptől. Van rajt egy 2 Gb-os partíció DOS-al. Be kell állítani a BIOS-ban, hogy CD-ről bootoljon, berakni egy WIN install lemezt és hajrá...particionálni a HDD-n a 2 Gb feletti helyet...aztán össze is lehet nyitni a 2 particiót, vagy D-re tenni a windowst. Semmivel nem tart tovább mint az asztali gépre telepítés. Persze a driverekkel el lehet szöszölni amire müxik minden, de nálam egy délután win+driverek+utilok+beállítások+WLAN és internet+driver frissités és telepítés ment.
Egy Dell szintű supportnál szóbas sem jöhet, hogy driverekre kellene vadászni....service tag alapján lehet pont a géphez való drivert tölteni, sőt megnézni, hogy pontosan milyen típusu fő alkatrészeket építettek a gépedbe. A DELL USA honlapon keresd ezeket...
Laci
Nekem sokkal bonyolultabbnak tűnik a mindenféle recovery baromság, ha megborul valami...
[Szerkesztve] -
emill
tag
Lenne még a korábbiakhoz 1-2 kérdésem (újonc notebook vásárlóként eléggé bizonytalan vagyok és sok bennem a kérdés, de ahogy nézem a válasz sem olyan könnyű).
Szóval: ha win nélküli a noteb. akkor is adnak hozzá CDket a szükséges driver-ekkel és egyéb a wines változathoz járó programokkal (pl. spec Dell programok)? Vagy a drivereket és egyéb programokat + ami kell nekem, a dell honlapjáról kell letölteni?
Talán az index notebookos fórumán olvastam, hogy a win nélküli noteb-okhoz össze kell szedni a drivereket meg hogy érdemes win-nel venni, mert hosszadalmas és bonyolult a telepítés. Mivel bonyolultabb és hosszabb egy notira a win mega szükséges programok telepítése, mint egy sima, csupasz asztali gépre? Ja meg azt is írták, hogy a vezeték nélküli net beállítása is bonyolult. Vélemények, válaszok, tanácsok? Kösz!
[Szerkesztve] -
Warek
tag
Tudja valaki mi a különbség a sima és a True Life kijelző között?
-
emill
tag
Azt értem én, csak azért ennyi pénzt ha kiadok szeretném tudni hogy mégis nem sóznak rám valami használt/bemutató stb. gépet (olvastam hasonló esetről talán épp a notebookhu-ról szóló, azóta már lezárt topikban) tehát ezért vagyok bizonytalan. De valszeg marad a notebookhu, mert a másiknál képesek még ilyen összegű vásárlásnál is kifizettetni a szállítási költséget és így már nagyjából ugyanott tartanék árban.
Ezt a garancia bővítést meg nem értem: valaki épp fentebb azt írta, hogy ennél nem lehet bővíteni a garanciát. Akkor most mi van? Volt itt valamikor valaki a hrp-től jó lenne ha felvilágosítana ha erre jár az a valaki. Meg az is érdekelne, hogy - ha lehet - mikor és meddig lehet ezt a gari bővítést kérni. Mert Toshibáéknál talán a vásárlást követő 3 hónapon belül lehet csak kérni. Nem mintha ettől függne, hogy ezt veszem-e csak érdekel. Meg még esélyes a Toshiba is mert olcsóbb, csak ne 1 év lenne a garanciabővítéssel meg már ott tartok árban mint a Dellel.
-
tkazmer
addikt
Félre ne érts, nekem nincs a te megbízhatóságoddal kapcs semmilyen negatív véleményem. Egyszerűn csak én személy szerint nem vennék használt notit ennyi pénzért,(nem tőled, senkitől se) ha, ugyan többért, sőt sokkal többért, de a gép árához mérve csekélységnek tűnő plusz összegért újat kapok...
-
brasil
senior tag
-
emill
tag
Üdv!
Most találtam D520-at 2300Ft-tal olcsóbban a laptopmanián (261.600,-). Ismeri valaki a céget? A notebookhu-ra nem írt senki semmit, de nem is baj hisz itt olcsóbb, de érdekelne, hogy van-e tapasztalata valakinek a laptomániával és milyen mert erről még egyáltalán nem hallottam, csak most találtam rá. De mivel a neten tervezem megrendelni nem mindegy hol veszem hisz nem tudom megnézni mit küldenek és ha esetleg kiderül, hogy valami bemutató darabot vagy egyéb más, nem bontatlan gépet akkor igaz, hogy visszaküldhetem, de az is idővel és pénzzel meg idegeskedéssel jár.
Esetleg ha tudtok ajánlani egy topikot ahol utána tudok kérdezni a cégnek az is jó, de ha valaki tud róluk vmit mondani (lehetőleg többen) az még jobb.
Előre is kösz! -
PLacc
senior tag
válasz
david->off #2401 üzenetére
Sajnálom...
De ezzel azért együtt lehet élni, hiszen a gép működik...
Talán listván tud majd segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest