- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathjay^
tag
válasz Quent1n #5074 üzenetére
KÖszönöm a kimerítő válaszokat, de még a hozzászolásom előtt megoldódott a problémám. Ugyan azt csináltam amit Te. Annyi különbséggel, hoyg a Frameworkot nem szedtem le. Igazából az lehetett az oka, hogy a Framework után nem lett újra indítva a gép.
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
Anubis_9
őstag
Barátnőm D520-as laptopjának a leírásában az van írva, hogy van benne kártyaolvasó, de égen földön nem találom rajta. Most akkor kellene lennie vagy nem? Ha igen, merre találom?
[link]Bocs a láma kérdésért...
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
wwhy
veterán
válasz VaniliásRönk #5089 üzenetére
Akkor gondolom hamar elérném az előttem linkelt 315e-s árat gondolom, h egy T7300 (2.0GHz/4MB/800) felára nem 10e Ft ha házilag teszem bele a ramot, akkor gondolom ugrik a gari, nem?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz galdani #5082 üzenetére
Akkor még egy indok a 17 mellett. Habár ma láttam a MM-an olyan gagyi (nem Dell ) 17-ket, hogy ihaj sajnos Dell nem volt, de láttam a másik jelöltem (Toshiba) néhány pédányát (A200-as sorozat), hát az is Q jó
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
Nagyon láma kérdés: 15,4"-es esetében full billentyűzet létezik? (akár más márka is) vagy egyszerűen nem is férne el
-
galdani
csendes tag
Örülnék ha valkai konkrét véleményt mondana az INspiron 1720-as gépről...315.000 igaz nincs oprendszer...Használ valkai ilyen gépet? Ha nem akkor megveszem és beszámolok róla szívesen válaszokat előre is köszönöm
galdani
-
McLaca
őstag
válasz Quent1n #5074 üzenetére
Nem fél a Vistától senki szerintem. Egyszerűen még bőven nincs rá szükség. Mi indokolja a Vistát XP helyett?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Quent1n
senior tag
válasz galdani #5067 üzenetére
Sztem nem kell félni a Vistátol. Nekem bő 1 honapja megyeget Inspiron 6400ason és a kezdeti nehézségektől eltekinteve semmi de semmi bajom nincs vele. Mondjuk ehhez fel kellett tennem az elérhető tapaszokat de mostmár elég jo kis oprendszernek tünik. Az SP1 pedig csak javithat a megitélésén. Ha nem kaptam volna a notihoz tuti nem váltanék rá, de igy nem bánom h ez van. Egy-két programmal adodtak problémáim. Pl: Photoshop CS-t nem birtam uninstallálni csak manuálisan, de ezenkivül semmi fagyás kékhalál ilyesmi miota a kis javitások fenntvannak. Persze a 2GB ram alap mert a Vista már elinuláskor 39%ot lezabál belöle. Ami negativum h javitások előtt bizony ez is dobott kékhalált meg pár hibát, illetve az aktiválással elvoltam egy jo orát, mert nem fogadta el a serial-t, igy be kellett telefonálnom és hosszasan cseverésznem egy felvidéki, enyhén akcentusos csajjal mire sikerült. Az tuti, h most egy darabig le nem szedem.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
BluEyes
őstag
válasz Deathjay^ #5071 üzenetére
Elég a .net 2.0, a CCC-nek van rá szüksége. A driver telepítése nálam sem volt zökkenőmentes. Nekem az Ati vga-t nem volt hajlandó megismerni, azt állította, hogy nincs ilyen
Valami gebasz van nálad a telepítéssel. A helyedben előlről kezdeném, leszedve, amit eddig felrakott. Csinálj egy uninstallt a driverben lévő eltávolítóval, majd reboot után futtasd ezt hogy a maradékok is eltűnjenek. A CCC-t is leszedném, meg a 3.5 frameworköt is.
A drivert ne a Setup.exével, hanem az Eszközkezelőben, jobb katt, Illesztőprogram frissítése módszerrel tedd fel, a listából ne a Dell .... valamit válaszd, hanem az alap Ati..vgad típusa.. legyen a kiválasztott, így rendben felmegy. Az SMbus drivert is frissítsd, erre jó a saját könyvtárában a setup.exéje.
Ezután jöhet a 2.0 .net. A Control Centert csak ezután tedd fel, a saját setup. exe a könyvtárában jó lesz. És igen, én általában minden új eszköz, driver stb. telepítése után rebootot nyomok (1 perc sincs), így az újdonság biztosan működik már a következő eszköz telepítésekor. Így alig van telepítési problémám. Javaslom a jövőben neked is ezt az elvet.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Deathjay^
tag
válasz BluEyes #5064 üzenetére
Igen. elkezdtem felrakni kiírja, hogy a .NET Framework 2.0 kell neki minimum. Leszedem a 2.0-t felrakom Catalystnak nem tetszik. Ok. Leszedem a Framework 3.5-t erre már ne mírt ki semmit fel ment szépen és jött a reboot. Betölti a wint és jön valami hibaüzi, hogy nem tud betölteni valami file-t
-
bwoay
nagyúr
válasz galdani #5067 üzenetére
a teljesség igénye nélkül (fejből írom, munkahelyen vagyok):
VGA
audio
chipset
BT
wi-fi
modem
LAN
touchpad & pointer stick
smartcard readerúgy emlékszem, hogy 9 driver kellett, ez meg pont annyi,
tehát remélhetőleg nem hagytam ki semmit.de 620-asod van, igaz? annál megy a BT a gyári drv nélkül is,
csak nem világít a LED
én még felraktam a QuickSetet,
meg érdemes a Dell system software-t a patchek miatt.
nomeg egy BIOS frissítés mindenképpen ajánlott,
oprendszer telepítéstől függetlenül.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Siffredi
senior tag
galdani!
Lenne egy felvetésem arra vonatkozóan, miért is olcsóbbak a laptopok az általad említett boltban! Szerintem az oprendszerrel (mármint annak hiányával) és a garival játszanak (mivel ha jól láttam, csak fél év garit adnak egyes modellekhez)!
Azért olcsó húsnak híg a leve, vigyázni kell!
Szerk.. például a vostro 1500 (mert én azzal szemezek nagyon) szerintem már drága...
Üdv!
-
Deathjay^
tag
egy olyan kérdésem lenne, hogy a legújabb catalíst mért nem akar menni? a bewin betöltése után, kidob egy üzit.
-
polip
addikt
már miért ne lehetne OS nélkül kérni?
én úgy kérem le a disztributortól, ahogy akarom...ha OS nélkül kell, akkor úgy!
a D630.am is előtelepített vistás gép volt, de oprendszer nélkül kértem, olcsóbb volt 15K-val...
bárkinek tudok hozni bármilyen dellt oprendszer nélkül
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Bash
addikt
Vannak olyanok, akiknek sikerült már: User refund for no Windows option.
http://bashtravel.com/
-
wwhy
veterán
Az op.rendszert lehet nem kérni vistás a kinézett masina, de mivel van többgépes jogtiszta Vista-m, inkább spórolnék (vagy bővítést kérnék ebben az árban).
-
Deathjay^
tag
Igazatok volt. Minden mevol a cdn is csak valamiért elkerülte a figyelmem. Most már minden töéletesen jó az eszközkelőben. Egy másik kérdés. Kártyaolvasóba benyomtam a telóm MMC kariját de semmi nem történt. MI lehet a baja?
-
polip
addikt
első tapasztalatok a D630-amról:
KURVAJÓÓÓÓ!!!!
gyönyörű, iszonyat gyors, teljesen néma, akksi fullra levett fényerővel, működő wifi és BT mellett közel 6 óra!!!!!
pöcökegér elég szenzitív de m aj megszokom
-
polip
addikt
válasz galdani #5014 üzenetére
hivatalos dell bolt?
olyan nincs magyarországon ugyanis a dell a régióban csak disztributorokon keresztül értékesít. a hivatalos dell bolt annyi, hogy egy cég nyitott egy boltot, amire a dell azt mondta: felőlem tedd ki a logonkat....
ennyi köze van a dellhez ennek a boltnak....mint pl az adidas bolt...nem adidas, hanem adidast ÁRULÓ bolt...nem a cég saját boltja, hanem kovács géza egyéni vállalkozó adidasokat áruló boltja remélem így már okés a dolog
-
BluEyes
őstag
válasz Deathjay^ #5047 üzenetére
Ez Ati-s rendszer? Akkor nézz bele könyvtárba, ahova kicsomagolta a telepítő a drivert, kellene benne lenni egy SMbus vagy hasonló alkönyvtárnak, onnan rakd fel. Ha ez nem menne, akkor itt a legfrissebb Ati driver, ezt töltsd le, csomagold ki valahova. Ebben tuti benne van az SMbus alkönyvtár.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Deathjay^
tag
Minden jl mükődik, de egy valamire az eszözkezelőben hibát ír. Mégpedig valami SM buszvezérővel nincs megégedve és nem tudom, hogy az micsoda. Fölötte pedig egy alapvető rendszerközre panaszkodik.
-
-
blackmoto
senior tag
Igen, a cd-n lévővel megy. De látom már megoldottad. Nekem csak a Catalyst-tal van bajom, mióta egy nero backitup-os image-ből raktam vissza a rendszer-partíciót. Azóta nem engedi elindítani a Catalystot, egyszerűen az arcomba tolja, hogy nincs jogosultsága megváltoztatni a beállításokat. Mindezt úgy, hogy az image-ben levő driver működik, de ha elodítom a Catalyst-ot, akkor nem jön be, csak lefogja a gépet. Ha meg újrarakom, vagy frissebbet teszek fel, akkor jön a hibaüzi. Most a régi Control Panelt használom, aztán becsókolhat... Úgy is csak a fényesség/gamma korrigáláshoz van rá szükség. Az a vicc, hogy neten találni infót, hogy többen is beleszaladtak ugyanebbe a hibaüzibe más konfigokkal, és nem találtak normális megodást.
-
McLaca
őstag
válasz kekegsm #5012 üzenetére
Keret alatt mit értesz?
Szóval a lényeg az lenne, hogy kevesebb, vagy több-e benne a külső, látható, tapintható fém rész, mint a Latitude-ökben?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Pópa
senior tag
Üdv
Egyelőre nem tudtam visszaolvasni, de mindenképp meg akartam kérdezni: DELL XPS szériás gépekkel kapcsolatban mi a tapasztalat?
Szerk.:
Főleg nagyobb, XPS 2010 érdekelne.Trust is good, control is better!
-
kopapy
tag
Mégis sikerült!
Leszedtem az xp-t, újrahúztam, csak az sp1-et, először a bus drivert felraktam, aztán az audiot és múködik.
Most akkor nyugodtan mondhatom az első benyomásaimat.
Látszik a gépen, hogy alsű kategóriás, de megfogva, kicsit használva egyáltalán nem érezni.
Nekem tetszik, a kijelző eléggé tükröződik, de ez is viselhető. A billentyúzet szinte tökéletes, nem volt nehéz megtalálni semmit rajta, szokni nem is kellett, kényelmes, a gombok jók. A tapipad könnyen kezelhető, a gobjai különösen tetszenek.. A gördítősávok is jól múködnek telepítés után.
Első tapasztalataim jól, ár/érték arányban - a 3 év garanciát figyelembevéve - verhetetlen -
galdani
csendes tag
válasz FehérHolló #5036 üzenetére
Amivel nem lenne semmi gond, ha tudnám melyik drivereket kell leszednem...De már alapból fura az is, hoyg semmi oprendszert nem adnak mondjuk legalább ninsc benne az árban
galdani
-
galdani
csendes tag
Egyébként a usanotebook-os gyerek nekem is azt mondta hogy azért Vistát rakjak fel mert akkor nem lesznek gondok a driverekkel...de én nagyon nem szeretném felrakni a vistát amíg nicns Sp1
galdani
-
kopapy
tag
Ma vettem egy inspiron 1501-es notit. XP-t telepítettem, minden rendben, kivéve a hangot. A kapott lemezen lévő és a dell honlapjáról letülthető audio eszközt nem telepíti, azt írja ki, hogy ez a rendszer nem kezeli azt a meghajtót, amelyet most próbál telepíteni.
Everest-el megnéztem, a windows audio üres, PCI/PnP audionál egy conexant unknow @ ati sb600 - high....... ír.
Van valakinek ötlete, hogy milyen audiom van és honnan lehet hozzá drivert szerezni?
Esetleg rossz a noti, szervízbe kell vinnem? -
galdani
csendes tag
válasz FehérHolló #5029 üzenetére
Nincs semmi oprendszer..legalább is a telefonban....én is furcsáltam, hoyg csak Vista megy rajta...azt mondtam neki, hoyg már van szóval a rásózás mint opció nem áll fenn. De akkor hogy találhat ki ekkora baromságot?
MOndjuk mindegy mert ők adják legolcsóbban ezt a gépet átlagban 25-35 ezerrel olcsóbban mint más.
Na majd kiderülgaldani
-
galdani
csendes tag
Fontos kérdés...Hoyg létezik az, hoyg egy gépre kizárólag csak Vista mehet fel?
Ezt mondta a gyerek a obltban, hoyg nem adnak oprendszert a géphez, de azt elmondja, hoyg csak Vista fut rajta?
Válaszokat előre is köszönöm!galdani
-
Deathjay^
tag
megvettem 1501es inspironom. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudom beállítani, hogy visszavegye a frekit és az orajelet? Vagy már alapbol visszaveszi?
-
kekegsm
őstag
válasz KisApám #5021 üzenetére
Tenyleg odavag 30%al a Vostronak.... Kar hogy azt nem irjak, mennyi a Vostro, nem gondolod?
Ja, es en akkor tartok egy 3Dmark tesztet normalisnak, ha oda van irva a 3dmark beallitasa is. Mert az en gepem meg csinal 10000 pontot, ha csak 640x480-on megy...
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
KisApám
addikt
válasz Siffredi #5023 üzenetére
Csak meg kell nezni a "gyari" adatokat, es kiderul, hogy az ASUS G1S azert is olyan draga, mert GDDR3 memoval van szerelve, mig a tobbi itthoni gep szinte kivetel nelkul GDDR2-vel... sajnos... csak ezert gyorsabb
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Siffredi
senior tag
válasz KisApám #5021 üzenetére
Szia!
Nem nagyon akarok vitába keveredni, csak a véleményem írom le! Szóval én is néztem ezt az Asus-t, nem rossz gép, hasonló paraméterekkel, mint a Vostro (szinte ugyanazok a főbb hardverelemek vannak benne), mégis sokkal több pontot ért el 3dmark06-ban, mint a Dell.
Na ezt magyarázza el valaki!Viszont, annak ellenére, hogy nagyjából hasonló a Dell-hez, az ára szerintem nagyságrendekkel magasabb! Szóval én inkább az árától ijedtem meg, és ezért fordultam inkább a Dell felé...
A laptopok külsejének megítélése pedig egyéni ízlés dolga. Kinek a pap, kinek a paplan...
(Persze nekem is a Dell tetszik jobban! )Szerk.: valahol olvastam, hogy a 8600M GT-k közül az 512 megásat szerelik GDDR3-mal, a 256-osak viszont GDDR2-esek!
Üdv!
-
KisApám
addikt
válasz kekegsm #5020 üzenetére
Itt egy ASUS G1S teszt...
Es hogy ne ijedj meg hirtelen, kb. 4000 pontja van a 3DMark06-ban, mert nem GDD2 hanem GDDR3 memo van benne...
Pontosan: 3994Processzor: Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz 4MB L2 Cache, 800 MHz FSB
Memory: 2048 MB, DDR2 PC5300 667Mhz SDRAM
Graphics adapter: NVIDIA Geforce 8600M GT - 256 MB̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
kekegsm
őstag
válasz KisApám #5017 üzenetére
Linket a tesztekrol!
Ilyet talaltam, de ebben nincs benne a G1S:
[link]
3DMark06 comparison results:Notebook 3DMark06 Score
Dell Vostro 1500 (1.6GHz Intel Core 2 Duo T5470, Nvidia Go 8600M GT) 3,319
Dell Inspiron 1720 (2.2GHz Intel Core 2 Duo T7500, NVIDIA GeForce Go 8600M GT) 2,930
Dell Inspiron 1420 (2.2GHz Intel C2D T7500, NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB) 1,329
Sony VAIO FZ (2.0GHz Intel Core 2 Duo T7300, Intel X3100) 532
Asus F3sv-A1 (Core 2 Duo T7300 2.0GHz, Nvidia 8600M GS 256MB) 2,344
Alienware Area 51 m5550 (2.33GHz Core 2 Duo, nVidia GeForce Go 7600 256MB 2,183
Samsung X60plus (2.0GHz Core 2 Duo T7200, ATI X1700 256MB) 1,831
HP dv6000t (2.16 GHz Intel T7400, NVIDA GeForce Go 7400) 827
Sony Vaio SZ-110B in Speed Mode (Using Nvidia GeForce Go 7400) 794
Samsung R20 (1.73GHz T2250 and ATI 1250M chipset / GPU) 476Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
kekegsm
őstag
válasz Siffredi #5015 üzenetére
Garancia: Nem tudom, hogy van worldwide. En csak 1 ev garival valasztottam, mert mi itt eleg rendesen partnerei vagyunk a Dellnek, es barmi van, csak rajukcsorgok, aztan beugranak erte, megcsinaljak ingyen. Ismerjuk a sracokat szemelyesen, elintezik.
Monitor: Nekem is furcsa a monitor, ha erosen benyomom egy csavarhuzoval, furcsa abrakat mutat... :-) Semmi gond nincs vele, talan annyi, hogy az atlagosnal kisebbek a betekintesi szogei
Hat, igazabol egy hete van meg, es nem sok idom volt eddig foglalkozni vele. Nekem bejon. Legnagyobb negativum: a fedelnyito egy kromszinu muanyag bucsus valami, es csodalkozom, hogy meg nem tort el az egy het alatt. Az nagyon ubergagyi, ennyira vackot meg nem lattam. Kulonben jo a keszulek.
Negativumlista:
-fedelnyito gyenge vacak
-kamera visszajelzo fenye vakit, de nagyon.
-hibernacio utan hajlamos nem visszaterni az eletbe, telepitolemezzel repair
-volt egy kattogas a winyonal, mindig parkolta a fejet (masodpercenkent), NHC-al kikapcsolvaNem bantam meg eddig hogy ezt valasztottam.
-
KisApám
addikt
válasz kekegsm #5000 üzenetére
Ha osszhasonlitod az ASUS G1S 8600M GT laptopot a tobbi 8600M GT-s latoppal, ertem ez alatt pl. a DELL Vostro 1500 ill. 1700 sorozatot vagy az ACER Aspire 5920-ast, a tesztek alapjan az ASUS alazza eleg jol (kb. min. 30%) a tobbit...
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Siffredi
senior tag
válasz galdani #5014 üzenetére
Szia!
Ránéztem az oldalra, mert engem is érdekel a téma, de olyan típust nem találtam, amit írtál, csak ezt.
Nem néztem át a többi Dell-t, de valószínű, hogy tényleg olcsóbbak, mint a hivatalosak (végülis ezt írják a honlapjukon ). A válasz erre az lehet, hogy csak adott konfigok közül választhatsz. A fenti konfig pedig egyszerűen nevetséges, maradjunk annyiban... Szóval én inkább maradok (egyenlőre ) a "magam rakom össze a gépem" variácónál... -
Siffredi
senior tag
válasz kekegsm #5013 üzenetére
Ha Angliaba leszel, es mar vasarolni akarsz, 1. Ott se dragabb szerintem, nem eri meg vacakolni a szallitassal.
Teljesen igaz, később nekem is eszembe jutott ez a lehetőség, hiszen az UK-ban is van hivatalos Dell képviselet.
A prociról: azt hittem, felraktam azt is 7500-ra, de lehet hogy elnéztem. Végülis a bluetooth se rossz dolog, mert ha cipeled magaddal a géped, a bluetooth-t véletlenül otthon felejtheted...A végére megint lenne egy fontos kérdésem. Megéri plusz pénzt kiadni a 3 éves garira (~120Ł), vagy elég az alap egy év gari is? Jah, és Magyarországon tudom érvényesíteni a garanciát, úgy értem, itthon meg tudják nekem javítani, vagy küldik ki Angliába?
Előre is köszi a választ.
Ui.: Egyszer ha lesz időd, egy alapos véleményt írhatnál a gépről... Például sokan panaszkodtak ennél a típusnál a monitorra...
Szerk.: Persze, én is azt a procit választottam, csak a linkelt oldalra kattintva nem az jön be, amit én állítottam össze...
-
galdani
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetséges az, hoyg 35.000 FT különbség van a usanotebook ár és a hivatalos dell bolt között mert vagy én néztem félre és más a két gép konfigurációja vagy nem tudom..egy Inspiron 1720-as notiról lenne szó
galdani
-
kekegsm
őstag
válasz Siffredi #5008 üzenetére
Az enyemben T7500 proci van. Kijelzo nekem az alap, legalabb nem csillog, es nekem nem kell nagyobb felbontas sem. kamera az jo dolog, nem draga, legalabb nem kell cipelni. Nagyobb akksi is olcso. Bluetooth se draga, en kertem bele.
Ha Angliaba leszel, es mar vasarolni akarsz, 1. Ott se dragabb szerintem, nem eri meg vacakolni a szallitassal. 2. Megoldhato, hogy hozzam kuldeted, aztan egy hetvegen atugrasz erte. 3. Nem kuldik at, aszongyak, menj a UK Dellhez.
-
McLaca
őstag
Hehe, pont ilyen van most benne.
Következő akadály: Miskolcon lakom. De közben találtam helyben is ugyanilyet, 6300-ért.Palika71: azt írod: sötét metálszürke műanyag
A Dell azt írja: A nagyon strapabíró magnéziumötvözet burkolat...Mi az igazság?
Üdv!
-
bdav
őstag
Nah én egy hete boldog tulaja vagyok egy D620-nak. Akkus témához: betonstabil benne, egyetlen mm-t se mozdul akárhogy erőltetem Amúgyis bejövős kis gép nagyon (1440*900-as kijelző, Quadro 110, 2.16os Core2, 2 GB ram és kb. az utolsó darab volt amit lehetett kapni ilyen paraméterekkel az országban )
amit viszont kérdeznék hogy milyen szoftvereket érdemes rátenni? gyárilag telepített vistánál fenn van minden, és az korrekt is, de xp-n amiket felpakoltam azok között pl. a teljesítménysémákat állító alkalmazást nem találtam meg. Vmi linkkel meg tud esetleg dobni valaki ahonnan lehúzhatok ilyen utilokat a géphez?
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Siffredi
senior tag
válasz kekegsm #5002 üzenetére
Nos, gyorsan összeraktam magamnak is egy Vostrot!
Szerintem nagyon jó gép, ennyit biztos, hogy megér, legalábbis nekem biztosan!
Itt is van: Vostro1500
Fogalmam nincs, mit érdemes változtatni az alapon, de egy pár dolgot azért upgradeltem!
Röviden: kijelző, kamera, akksi. Bluetooth-nak nem látom értelmét, amúgy is van külön, de nem nagyon használom. Tatyót olyat veszel külön, ami tetszik, egér dettó. Nem tudom, mit felejtettem ki.Az sem lenne rossz, ha leírnád, hogy miben különbözik a tiéd, és hogy mire kell(ene) odafigyelni!
Kíváncsi lennék más véleményére is, szóval senki ne tartsa vissza magát!És legvégül, szerintem a DDR3-as memóval szerelt vga nem ér meg annyit, mint amennyivel többe kerül...
Üdv!
-
Siffredi
senior tag
válasz kekegsm #4943 üzenetére
Szia!
Most vetődtem át ide, és visszaolvasva látom, hogy elég jó áron vetted a géped! Amennyiben nem túl nagy kérés, elmondhatnád hol, és hogyan szerezted be, illetve megadhatnád a honlapot is!
Már jó ideje nézegetem a laptopokat, de az ilyen kategóriájú gépeket csak magasabb áron láttam! Persze megfogadom a tanácsodat (várok a vásárlással, gyűjtök), de addig is szeretnék tájékozódni...
A végére még egy kérdés: vajon megoldható, hogy az írektől átszállítsák nekem Angliába?Üdv!
-
Palika71
őstag
Ha esetleg valakit érdekel a Vostro 1400, akkor LOGOUT.
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
McLaca
őstag
Jóideje sehol sem vásároltam, tehát én jártam a legjobban (megmaradt a pénzem).
Egyébként egy apró félreértés történt, ugyanis én sima DDR-ben gondolkodtam, és nem DDR2-ben, mivel az én notimba (már elég régi szegényke, 2,5 éves) még az kell. Az meg ugye drágább, mint a DDR2 - érthető okokból.Üdv!
-
csabors
tag
Sziasztok!
Bizonyára már szerepelt a kérdés már, hogyan tudom a rejtett particióról újratelepíteni a notebookomat? Dell 6400. Két rejtett partíció is van... Billentyű kombináció?
Köszönöm a segítségetÜDV
Nikon
-
kekegsm
őstag
-
isapeti
aktív tag
válasz kekegsm #5000 üzenetére
Egy kérdés: ugye 5400-es vinyó van a gépedben? Mennyire fogja vissza a masinériát? Igazából én egy tottál ugyanilyen gépre fenem a fogam, ami neked van (bár 7300-as procival is kiegyezek), de agyalok a 7200-as vincsón is... Az asztali gépemet akarom kiváltani vele, azért is akarok ilyen bika notit, csak ettől a HDD témától tartok egyedül...
"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest