Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobilstreet
csendes tag
Felkerestem a a boltot, levélben ezt a választ kaptam :
"3 napon belül visszahozhatja a készüléket és ki tudjuk cserélni egy másikra, vagy a csatolt jótállási jegyen található szervizhez vagy annak átvevő pontjaihoz is fordulhat, akik kicserélik az LCD panelt.
Harmadik megoldás, hogy szintén 3 napon belül eredeti dobozában, tartozékaival és csomagolásában, sérülésmentesen visszaküldhetik csomagban a terméket és mi az Ön költségére küldünk egy másikat."Tehát, téma Off!
Ha van ilyen-olyan Class-szabvány, ha nincsen erre a cserére, akkor is korrekt a hozzáállásuk!
Lehet nincsen jogom cserét kérni, mint itt láttuk is a linkeket, de szerencsém az még lehet!Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
Mobilstreet
csendes tag
válasz delbarta #17841 üzenetére
A kérdésemre megkaptam a választ, amit köszönök is! Nem vagyok jártas a számítógép vásárlásban, nem vagyok olyan felkészült, prcíz, dörzsölt, mint Ti!
Ennek ellenére nem hiszem, hogy az átlag vásárlót ezek a szabványok és kritériumok a vásárlás előtt érdeklik.
Ha kifognak egy ilyen gépet, mint én is, akkor utána majd elgondolkoznak, mire kell oda ügyelni.
Alapból ennek nem kellett volna előfordulnia...
Ezentúl egy PC guruval, vagy szervizessel megyek vásárolni, DARABJAIRA BONTJUK A GÉPET, ÁTVILÁGÍTJUK, KIVESÉZZÜK A HELYSZÍNEN.
Tehát, a TOVÁBBI kioktatásból nem kérek, hogy igy kellett volna meg ugy...!Mégegyszer köszönöm az értékes válaszokat, mert érkeztek olyanok is ezügyben!
Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
Mobilstreet
csendes tag
Ok!
Köszi a választ!
Ez is egy tézis lehet!Aki ezzel nem ért egyet, azt szívesen olvasom!
A jogi rész ugy tudom, nem csak hibás készülékre vonatkozik, de még utána nézek.
3 napon belül bármilyen indokkal visszavihetem, ez volt a szabály egy időben...
De ez lehet már nem igy van!Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
Mobilstreet
csendes tag
A boltban csak a gép mükődését ki-be kapcs. tudtam megállapítani!
Oprendszer nem volt rajta, utána lett telepítve, tehát fekete volt a képernyő.Elég baj az, ha egy uj terméknél szervizessel kell mennem vásárolni.
A nagy hírű DELL-nél nincsen minőség ellenőrzés talán?Semmi ok a nyugalomra! Mindenki örizze meg az aggodalmát! :D
-
Mobilstreet
csendes tag
Köszönöm a választ!
Tehát ezek szerint kifizettem egy csomó pénzt, károsodtam, és nem tehetek semmit?
Kipróbálni sem tudtam.
Nos, én ugy tudom, hogy 3 napon belül visszavihetem bármilyen indokkal, ráadásul a készülék hibás!
-
Mobilstreet
csendes tag
Sziasztok!
Egy sürgős kérdésem lenne, kérem csak az válaszoljon rá, aki tényleg tudja, hogy mi a pontos válasz a dologra!
Tegnap vásároltam egy DELL laptopot, hazavittem és a feltelepítés után derült ki, hogy
egy darab piros pixel folyamatosan világít benne, azaz hibás!A készülékhez van érvényes garancia, számla is!
Kérdésem a következő lenne:
Van-e jogosultságom 3 munkanapon belül kicseréletetni a laptopot, vagy vissza kérni az árát?
Ráadásul az utiköltség , ami nem kicsi, van-e jogosultságom térítést kérni, mert ugye nem az én hibámból történt a dolog...
Nagyon szépen köszönöm, ha vki ad egy pontos választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 10.gen i5, 15,6" FHD IPS 16GB I 512GB SSD I gyönyörű állapot
- Laptop töltő Eladó 19V 3.95A 75W Csatlakozó: 5,5 mm X 2,5 mm
- Acer Aspire A717 - 17.3" FHD IPS / i7-7700HQ / 16Gb DDR4 / ÚJNVME+HDD / nVidia GTX 1050 Ti 4Gb
- Új Lenovo USB-C to Ethernet adapter , USB-C LAN adapter laptopokhoz
- Dell Alienware M15 R2 , I7, 32gb ram, 8gb dedikált videókártya
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest