- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobilstreet
csendes tag
Felkerestem a a boltot, levélben ezt a választ kaptam :
"3 napon belül visszahozhatja a készüléket és ki tudjuk cserélni egy másikra, vagy a csatolt jótállási jegyen található szervizhez vagy annak átvevő pontjaihoz is fordulhat, akik kicserélik az LCD panelt.
Harmadik megoldás, hogy szintén 3 napon belül eredeti dobozában, tartozékaival és csomagolásában, sérülésmentesen visszaküldhetik csomagban a terméket és mi az Ön költségére küldünk egy másikat."Tehát, téma Off!
Ha van ilyen-olyan Class-szabvány, ha nincsen erre a cserére, akkor is korrekt a hozzáállásuk!
Lehet nincsen jogom cserét kérni, mint itt láttuk is a linkeket, de szerencsém az még lehet! -
Mobilstreet
csendes tag
válasz
delbarta #17841 üzenetére
A kérdésemre megkaptam a választ, amit köszönök is! Nem vagyok jártas a számítógép vásárlásban, nem vagyok olyan felkészült, prcíz, dörzsölt, mint Ti!
Ennek ellenére nem hiszem, hogy az átlag vásárlót ezek a szabványok és kritériumok a vásárlás előtt érdeklik.
Ha kifognak egy ilyen gépet, mint én is, akkor utána majd elgondolkoznak, mire kell oda ügyelni.
Alapból ennek nem kellett volna előfordulnia...
Ezentúl egy PC guruval, vagy szervizessel megyek vásárolni, DARABJAIRA BONTJUK A GÉPET, ÁTVILÁGÍTJUK, KIVESÉZZÜK A HELYSZÍNEN.
Tehát, a TOVÁBBI kioktatásból nem kérek, hogy igy kellett volna meg ugy...!Mégegyszer köszönöm az értékes válaszokat, mert érkeztek olyanok is ezügyben!
-
Mobilstreet
csendes tag
Ok!
Köszi a választ!
Ez is egy tézis lehet!Aki ezzel nem ért egyet, azt szívesen olvasom!
A jogi rész ugy tudom, nem csak hibás készülékre vonatkozik, de még utána nézek.
3 napon belül bármilyen indokkal visszavihetem, ez volt a szabály egy időben...
De ez lehet már nem igy van! -
Mobilstreet
csendes tag
-
Mobilstreet
csendes tag
Sziasztok!
Egy sürgős kérdésem lenne, kérem csak az válaszoljon rá, aki tényleg tudja, hogy mi a pontos válasz a dologra!
Tegnap vásároltam egy DELL laptopot, hazavittem és a feltelepítés után derült ki, hogy
egy darab piros pixel folyamatosan világít benne, azaz hibás!A készülékhez van érvényes garancia, számla is!
Kérdésem a következő lenne:
Van-e jogosultságom 3 munkanapon belül kicseréletetni a laptopot, vagy vissza kérni az árát?
Ráadásul az utiköltség , ami nem kicsi, van-e jogosultságom térítést kérni, mert ugye nem az én hibámból történt a dolog...
Nagyon szépen köszönöm, ha vki ad egy pontos választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged