Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
17859-re valaki?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Ma winyót cseréltem az X300-amban, mert a régi döglődött. Ez lenne a kérdésem, hogy mekkora a diagnosztikai partíció mérete, illetve milyen kritériumoknak kell megfelelnie (elsődleges, vagy másodlagos, stb.). Nincs sajnos Utilities cd-m, valahonnan le lehet tölteni a teljes diagnosztikai programot, ami arra apartícióra megy? A Dell Support-nál csak a frissítését találtam.
-
Hauptmann
addikt
Van valahol valami jó leírás az akkun lévő ledsor jelzéseiről?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Kaptam két dell notit, egy C840-et és egy X300-at. Szeretnék rá friss XP-t dobni, de nem kaptam meg hozzá a telepítő cd-t, az itthoni Windowws telepítő nem fogadja el a gép alján lévő remékkulcsot.
Van valami ötlet, hogy honna lehetne megfelelő telepítő ds-t beszerezni?
A másik az lenne, hogy az X300-ban szeretném kicserélni a cd írót egy dvd íróra. Milyen típust mehet bele, vagy mindegy?
-
Hauptmann
addikt
-
Hauptmann
addikt
A géphez adott Windowsnál be vannak építve a telepítőbe az extra driverek (touchpad, meg ilyesmi)?
-
Hauptmann
addikt
válasz premete #12947 üzenetére
Nem kér kódot? A gép alján ott van az XP matrica a kóddal. Végülis tökmindegy, majd akkor felteszem az OEM-et a gépen lévú kóddal, aztán meglátjuk.
Csak azért kérdeztem ezt a Win-es dolgot, mert egyrészt ahol a Win kiírja a procit meg a memóriamennyiséget, ott van egy Dell specifikus rész (kiírja a service tag-et, meg pár dolgot), de akkor alighanem ezt valamelyik külső program teszi az XP-re. Másrészt láttam már olyan HP-t, amire csak a hozzáadott oprendszer ment rá.
-
Hauptmann
addikt
válasz premete #12940 üzenetére
Megnéztem, van.
Azt nem tudod véletlenül, hogy ebbe a gépbe mekkora winyó mehet maximum? Azt láttam, hogy van hozzá bios frissítés.Gondolom 160-as még biztos mehet, de azért winyóméretből soha semmi sem elég.
Az továbbra is érdekelne, hogy csak a géphez adott Windows XP megy fel a cuccra, vagy bármelyik OEm-et rá lehet telepíteni?
-
Hauptmann
addikt
Pontosítanék. Szóval mini pci-s wifi kártya mehet bele, viszont elvileg akkor kellene lennie beépített wifi antennának valahol a gépben. Ezt honnét tudom meg, hogy rendelkezik-e a cucc ilyennel?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Kaptam tök ingyen a Dell Latiude C840 PP01X-et, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Sajna csak 512 Mb RAM van benne. Mennyire macerás a memóriabővítés, kényes a modulokra? Nagyjából milyen áron lehet hozzájutni a hozzávaló modulhoz?
2. Sajna wifi nincs benne, de ha jól látol, lehetett hozzá kapni egy belső wifi kártyát. Na ilyet hol lehetne beszerezni?
3. Fel lehet rá pakolni egy normál Windows XP Pro-t, vagy csak a saját, hozzásdott Windows cd-ről települ csak az op. rendszer (ez utóbbi sajna nincs meg).
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Interactive Brokers társalgó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nagyon száp allapotú Lenovo laptop, játékra is
- HP EliteBook 850 G7 10.gen i5, 15,6" FHD IPS 16GB I 512GB SSD I gyönyörű állapot
- Laptop töltő Eladó 19V 3.95A 75W Csatlakozó: 5,5 mm X 2,5 mm
- Acer Aspire A717 - 17.3" FHD IPS / i7-7700HQ / 16Gb DDR4 / ÚJNVME+HDD / nVidia GTX 1050 Ti 4Gb
- Új Lenovo USB-C to Ethernet adapter , USB-C LAN adapter laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest