-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
Üdv az uraknak !
Régebben írtam ide a fórumban egy szerver frissítéssel kapcsolatban.A szerveren dhcp,email (squirrelmail),fájlmegosztás üzemel.A cél az lenne .hogy meg oldódjon egy bug a levelező rendszerben ugyan is nem lehet továbbítani a bejött leveleket össze vissza keveri a karaktereket.
Akkor azt írtam csak ,hogy régi a gép és óva intettetek a frissítéstől de a szerveren debian 5.0 van azt hittem régebbi van rajta .Ezt szeretném frissíteni .De egyenlőre az apt-get update re nem frissíti a csomag listát.
Hol kéne elindulnom ,hogy 6.0 mehessen rá de ha 5.0-val is meg lehet oldani a problémát akkor az sem baj ha ez marad rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OpenWRT topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest