- Tápos kibeszélő offtopik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na látod valahogy a virtualizálás nem jutott eszembe, de lehet, hogy ez lesz. Mindenesetre fogalmam sincs, hogy miért nem megy a compizzal a kde.
Azt hittem bambano olvassa a topicot

Ezt a leírást te csináltad?
Nem is figyeltem, innen már szemezgettem a testing csomagokhoz, de az nekem a magyarral elpukkan, mert 403 valamelyik csomagra. Kénytelen vagyok az ftp.de.debian.org-ot használni.Alapból a hálózati ikonnál ugye nem látszik a hálózati kártya, mert benne van egy fájlban így grafikusan nem mutatja, legalábbis ezt olvastam mindenhol, ki kellett törölni. Az a baj, hogy mostanra pl. már fogalmam sincs mit.

A radeon install tippet is tőled lestem el innen a topicból és működött, utólag is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is figyeltem, innen már szemezgettem a testing csomagokhoz, de az nekem a magyarral elpukkan, mert 403 valamelyik csomagra. Kénytelen vagyok az ftp.de.debian.org-ot használni.