Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
senki66 #4506 üzenetére
Elnézést, ha rossz szándék jött át, fordítva kívántam. Tehát, ész nélkül valóban bármeddig cserélgetheted, sosem lesz jó. A másik topikban látható, hogy legalább 3x cseréltetted.volt Vengeance LP, Kingston, majd Vengeance megint (a sima Vengeance-on ugyanazok a chipek vannak, mint az LP-n).
Jelen topikban írtad, hogy mindkét RAM hibátlan, ha az első slotban van. A 3 napos csere kizárólag hibás termékre vonatkozik. A nyolc napos elállás webshop esetén meg bármire. Személyes szerződéskötéskor meg semmit nem köteles senki visszavenni, ha az hibátlan, egy napon belül sem.
Itt nyilvánosan kijelentem, hogy nagyon szívesen letesztelem a RAM-od, akár egy hétig is, hogy hibátlan-e, ingyen és bérmentve. LGA775, LGA1366, LGA1156, LGA2011, LGA1155, AM3, AM3+, FM1, FM2 - amelyik rendszerrel csak szeretnéd. Azt nem ígérem, hogy az LGA775-ös rendszer EP45C-DS3 lesz. Ha hibátlan, akkor könnyen belátható, hogy a végtelenségig cseréltethetted volna, sosem lenne jó a lapodban. Ha hibás, akkor meg az 5 év garancia alatt bármikor kicserélik, ha nem tévedek. Emiatt nem érzem úgy, hogy miattam bármiről is lecsúsztál volna.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest