- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Az első Vengeance KIT-tel az volt a gond, hogy a két lehetséges berakás esetén vagy el sem indult vagy csak 4 GB-ot látott a 8-ból, ezért meg mert ajánlották a "régebbi" ramokat, hát kipróbáltam a Kingstont. Akkor már veled egyeztetve is folytak a tesztek és memtest ontotta a hibákat, pedig nem is egész éjszakás hanem 1-2 körös tesztek voltak és mivel letelt a három nap gyorsan kicseréltem. A vásárlás ugyan Webshopon indult, de telefonos megrendelés és személyes átvétel volt, így nem is tudom melyik szabály vonatkozik rá. Mivel sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a megfelelő, lapomhoz kompatibilis ram-ot találni, ezért már előre megállapodtam az eladóval, hogy probléma esetén visszahozhassam (cserélhessem) és Ő ajánlotta fel a három napos csere lehetőségét. Ez egy szóbeli megegyezés volt és nem akartam kockáztatni a 11000 pénzt.
Tudom, hogy a második Vengeance KIT csak a nagyobb hűtőbordáiban különbözik az elsőtől, de úgy gondoltam, mivel a hűtés az egyik kulcsprobléma, talán jobb választás lesz, ha meg ezzel sem indul rendesen, akkor azonnal visszaviszem. Nem is nagyon lett volna mire cserélni az üzletben, ebben az árkategóriában már csak egy Kingmax KIT lett volna ez lett volna az utolsó variáció, de erre a cserére már nem került sor bízva a "kitesztelés taktikájában".
Nem gondolom, hogy rossz szándék vezetett volna csak csalódott voltam, mert bíztam benne, hogy a Te segítségeddel sikerül megoldani a problémát és mert nem használtam ki az utolsó csere lehetőségét és mert úgy éreztem az én hibámként állítod be, hogy nem sikerül. Hidd el én nem ész nélkül tettem, amit tettem (legfeljebb némi speciális tudás és tapasztalat hiányában) de az nem ugyan az.
Most már mindegy, végül is ez a KIT még mindig a legjobb az eddig kipróbáltak közül és tovább próbálkozom az 1600 MHz-en való használattal, mert jóval gyorsabbnak érzem a rendszert, de addig marad 1333-on.Üdv,
senki66
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest